Кристалина Георгиева заминава за Либия

Еврокомисарят за международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи Кристалина Георгиева заминава в Либия тази вечер, за да се запознае с актуалната обстановка.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева заминава за Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО МОДЕРАТОРИТЕ: Шма пролем с отнарянето на коментарите към статиите. вместо тях, на екрана се появява комисар Георгиева.

Има ли медицинска подготовка, ракия ли ще вари, или ще е психолог на Кадаиф? Абе, тикви, не разбрахте ли, български крак не трябва вече да припарва там!! Нямаме повече пари да ви плащаме откупите.

Да вземе и Волен:)

Като знам как псуват Хонди-те от град Любимец - горко му на Кадаифа !

Абе тия откъчени политици невидят каква мизерия е в "милата" ни родина,а тръгна ли да оправят фесовете по света.

Как няма да е мизерия, като болшинството са с твоето ниво на грамотност. Срамота е да не можеш да пишеш правилно на родния си език, а да обиждаш хората заради националността и религията им. В отговор на съществения въпрос: Георгиева за такава работа е избрана и за тази работа и плащат. И ако такива като нея не си вършат работата страдат много хора, по целия свят. А кризата в Либия силно се усеща и в БГ, и из цяла Европа, та моли се най-добре по-бързо да тръгнат нещата на оправяне...

Ветрената мелница отпори поне един шамар на Кадафито , то друго едва ли ще му се случи.

а на бас че таз смела "българска" ( от ония шестолъчните - яд ли вие дИра???))) по далеч от Тунис няма да смее да припари?

Aко това не е изроденост и престапно отношение спrямо 80 милиона мизерни европеици,които или се самоубиват от мизерията или полудяват. парво се погрижете за eвропеиците от които пиете кравта за да живеете вие добре дами и господа европеиски депутати и лешояди пак после помагаите на арабески и африканци.не ви е грех маимуни с маимуни лицемерни

тази е като кречетало пред камерите. не спира да ламоти . в всяка манджа мерудия. като я видя веднага сменям канала .

тая ли , която маха ръцете си като ветърна мелница като говори по микрофона . и чий ше го крепи там. тая не знае ли ,че либииците имат долари колкото тя не е сънувала, само че нещо доларите са от хартия и мастило и не стават за ядене . трябва си жито , мармалад, масълце . ако иде нашата там , да вземе да се забули повечко , че може да й излезне късмета като на оная глупавата американка преди 15на дена.

Не един, не двама, а 130 българи не искат да се прибират. Има нещо, което те знаят, а не излиза в новините.

За хора като Кристалина нашият народ казва "Барабар Петко с мъжете".

Последния път, когато помага на един беден народ след катастрофално земетресение, там се развихри холера. Къде точно отидоха 50млрд данъкоплатски пари - "помощи" така и не се разбра.

Сталинка Георгиева ли? Да заминава, ама да вземе със себе си Цветелина Бориславова, да я пренесат по-бързо при Емил Кюлев. Да взима и Иван Искров и Левон Хампурцюкман и целия ТИМ. Леле колко имена може да се изброят, на които народа желае "всичко най-хубаво" от все сърце!

ако може с кристалинка да замине и боко тиквата, и там да попаднат под кръстосан огън...

Ако може с тях да заминат и такива недомътени критикари и злобари като теб, че на нас, останалите, да ни светне... Аман от безпочвени плювачи и безделници, които нищо не са направили през живота си освен да мрънкат и да недоволстват!

Така го казвате, сякаш вие сте постигнали всичко за което сте мечтали и животът Ви е прекрасен!?Аз държа такива като вас(наивен, заблуден или купен елкторат) също да напуснете държавата.........тъй като сте вредни за нас останалите!Но това е мое мнение, не го натрапвам на никого!Дано някой ден всички да поумнеем, та да спрем да избираме следващия месия който да ни "оправя" и дано този ден дойде по-скоро преди да сме се стопили съвсем......!