Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп започнаха втория си тв диспут

Кандидатите за президент на САЩ Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп започнаха втория си тв диспут без да се ръкуват, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп започнаха втория си тв диспут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предназначено за напушването на американските говеда продължава. Ако няма шоу, ще има война на тяхна територия, народа трябва да се лъже. Хляб и зрелища - мотото на престъпната империя ФАЩ.

Червените кратуни пак са налазили форума. Споко, другарЕ! Клинтън и Цецка ще са новите президенти, колкото и да не ви се иска. За вас имам изгодна оферта за Сибир, не се блъскайте, моля!

когато изчезнат евреите, светат ще си отдахне, и воините ще спрат. нито един от тях не предложи мирна ваншна политика. предизборни лажливи обещаня и абсолутен цирк. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо го няма коментара ми от чицаго. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дебата приклучи. театара беше изклучителен. трумб беше много добре подготвен и каза много истини, но опоненката му яростно ги отричаше. особено по отношение на ваншната политика на страната. показаха и видеото с убиството на гадафи и доволната усмивка на госпоята. отвратителна реакця на жена саздадена да дава живот, а не да го отнема. лошото е, че повечето американци не са запознати с ваншната политика и неса в час. повечето от тях гледат само локалните щацки новини. с две думи, изкарваха си мрасните гащи на показ.трумб каза, че хилари получавала пари от прятеля си сорос.всички знаем какво означава това. и извода: парите двият света. питам се, кога ще можем това да променим? и си отговарям: когато арабите започнат да бомбят евреите. извинете, нямам кирилица. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

NADIA

Като се съберат двама мъже за какво си говорят? Как поливат цветята? Видяха, че Тръмп няма спиране и ще им спре проектите - като т.нар. Обама кеър - от които цоцат за сметка на работещото население и се чудят какви мръсотии да извадят. Американците вместо да слушат какво бил казал за жените преди не знам колко си години, да слушат какво казва за нелегалната имиграция, дълговата криза и решението на проблема с тероризма.

Отношението му към жените е направо като на джентълмен спрямо мисленето на огромна част от народонаселението на Северозападнала България. Бой, сръбска музика и много йебанье!

Двамата са лика-прилика. Клинтън с нищо не го превъзхожда.

NADIA

О, превъзхожда го в пъти в отрицателно отношение. Все пак, Тръмп няма принос за разрухата на Близкия Изток и стотиците хиляди избити от уродливия тумор на Килъри. Не е и на хранилка от СА, Катар, Сорос и прочие.

....изказвания за жените показват какво мисли той за тях и какво им прави.... Леле мале!!!! А какво правеше с жените съпругът на Килъри, в битността си на действащ президент???? И как лъжеше под клетва после????

Да си дойдем на думата. Как Де Ниро не управи упрек към Клинтови?

Егати тъпандурите и 2мата егати и малоумните диспути и от тея хора в голяма степен зависи планетата земя на какъв хал ще е - война или мир, екология и просперитет ...въобще толкова неща могат да променят към добро или зло а те пълни кретени единия се кефи да вулгарен и да шляпа женски а бабето изчаткало в климактериума спорят за глупости и глуповато а светъ разчита на техният разум

Честито на клинтън, а за жените използват ги за политически цели. Защо от утре жените ще работят само Престижна работа, жалки внушения съжалявам