Шведската полиция прикрила сексуални посегателства

Шведската полиция започна вътрешно разследване на твърденията, че полицейски служители са укрили обвинения за сексуални посегателства срещу жени.

Обратно в новината

Коментари - Шведската полиция прикрила сексуални посегателства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички тези престъпници да се депортират в германия и германия да запали газовите камери!!!! а пък франция да изкара от избата гилотината!!!!

от поне 2 години, стокхолм е известен като "столица на изнадилванията".

толерасти... другия аспект е, че според мен, младите тъмнокожи животни хич няма да успеят в начинанието си, особенно в скандинавските страни, защото кръвта на викингите все още тече в тамошното население!

Не ги мислете шведите. Тях ще ги спаси студът. Мислете за България и българите. При нашия климат, тази паразитна животинска популация, може да живее и да се размножава.

Сексуалните изстъпления в Кьолн и др.градове си било арабски феномен. Нарича се "притесняване"-Taharrush Gamea". То си било ПРОСТО техен обичай.НИЩО ЛИЧНО!!!!!

Комисията веднага да ги постави под механизъм за наблюдение и контрол- грубо нарушават правата на жените и прилагат двоен стандарт спрямо престъпници

Ужас, това е станало практика на тези аборигени, направо ужас! И пак призовавайте за солидарност и съпричастност към тази измет дошла от гетата на диващината. Вън от Европа на сганта от пришълци, има къде да отидат на много други места, ама те предпочитат цивилизацията и си правят каквото си искат, защото цивилизованите хора са толерантни, приемат ги защото са в нужда и пак едва ли не призовават към съчувствие. Направо сами се закопаваме все по-вече и в един момент ще стане неконтролируемо положението.

направихте са на "арабии". Ето ви ги арабите. Сега ще ви щипят, шибат, грабят, ще бъркат на сестрите и майките и не само в чантите, ами и другаде. Защото вместо помогнете да се постави ограда, "благородно" спасявахте удавниците в морето. И те съвсем правилно го разбраха: спасят ме, значи им трябвам, а щом им трябвам, значи мога да правя каквото си искам. Те ще ме търпят, защото иначе ще упищя света с писъци за расизъм - от това ги е страх. Затова търпете, правете се на толерантни, на демократи, защото сами си го докарахте. А докарахте същото и на нас.

те много добре знаят, че могат да вилнеят БЕЗНАКАЗАНО! В Кьолн "тъмнокожите" престъпници са се подигравали на полицията, присмивали са се....Но когато се нападат техните общежития /също варварски акт/полицията си върши работата. И какво излиза-мигрантите освен обгрижвани са и ОХРАНЯВАНИ! А европейците-кучета ги яли. И това НЯМА да има край!

И КАКВО СЕГА ЕС НА САЩ -КЛОНИЯ ИЛИ ЩАТ(но те си имат свои закони а ЕС ене способен на такова)васал повече му прилича! ДОБРЕ ЗА СЕГА 1 МЛН А КОГАТО СТАНАТ 20 МЛН И СЛЕД САМО НЯКОЛКО ГОДИНИ -ЕДНА ДВЕ И МАНТАЛОТО ХЛОПВА !!!!

Навремето турците ни завладяха със сила и никой не помогна на България, Европа гледала безучастно,сега всичко се връща,ние гледаме безучастно.

Ами да го духат европедитата...Много добре знаеме кой 3 века е спонсорирал и подържал Отоманската империя да оцелява и да ни коля.. Това са:Англия,Германия, Франция и Краварника...

Аз не бих се оплакала,бих влезнала в положението на хората и те душа носят.

А ТИ ЗАТОВА СИ БЕЗ РАБОТА -НЕКА ДРУГИ ДА РАБОТАТНА МЕСТОТО ТИ

виж по горе

Полицията трябвало да съобщи за случите..Но не го направили и ние не знаем защо! АЛОООООООООО!! ДЕБИЛИТЕ, КОГО МИСЛИТЕ ЧЕ ЛЪЖЕТЕ БЕ МУНѝОВЦИ!!! ПОЛИЦИЯТА НЕ Е СЪОБЩИЛА ЗАЩОТО ТАКА И Е БИЛО НАРЕДЕНО ОТ ЕВРОПЕДАЛСКИТЕ ВЛАСТИ И БРЮКСЕЛ!! ЗАТОВА!!! ЗА ДА СМЕ РАСОВО ТОЛЕРАСТНИ И ЛИБЕРАЛНИ! НАЛИ ТАКА!

И ЗАЩОТО АЛЧНОСТТА ЩЕ УНИЩОЖИ ВСИЧКИ ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ. Някой смята ли, че всичко това се случва безплатно ?

Тези,които ръководят ЕС и управляващите в съответните държави, са обикновени смотани чиновници мислещи само за заплати и утопични простотии.Това пък служи за опровдоние на нашите,че навсякъде е зле и трябва да свикваме с мизерията!

ЗАЩО ВИ Е ГЛАВА КАТО НЕЯ ПОЛЗВАТЕ ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ КОИ ?ПОМИСЛЕТЕ СИ САМИ (ПОМНИТЕ КАК МИГРАНТИТЕ В ЕДИН ДЕН ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ ТРЪГНАХА НА ПЪТ ЗА Г-Я (млади и силни мъже)ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ЧЕТЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ - МАЛКО ЩЕ ВИ ПОДСКАЖА - МЕРКЕЛ ИСКАШЕ ДА ОТПРАВИ ВОСКА В СИРИЯ - Е КАК МОЖЕ В ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ПО ВСИЧКИ СТРАНИ ЕС (БОГАТИТЕ )ДА СТАВА ЕДНО И СЪЩО !! БРАВО САМО НА ФИНЛАНСКАТА МИЛИЦИ КОЯТО РАБОТИШЕ МАЛКО ПО ДО ДОБРЕ ОТ КОЛКОТО ТРЯБВА

От рано си се наквасил, а? Иди си легни, че вече нищо не ти се разбира!

И ТИ НЕ СЛУЧАИНО ТУКА -ЩО НЕ РАБОТИШ

Ориана Фалачи из "Силата на разума", април 2004 Не ми харесва да казвам, че Троя гори. Че Европа днес е ислямска провинция, или по-скоро ислямска колония, а Италия е преден пост, крепост на тази колония.... Но това е истината... Във всеки един от нашите градове има втори град. Разрастващ се град, като онзи от 70-те, когато хиляди и хиляди палестинци се заселиха в Бейрут и създадоха държава в държавата. Правителство в правителството. Мюсюлмански град, управляван от Корана. Сцена на ислямското нашествие. Нашествие, което до днес никой не е успял да спре. Никой. Нито дори армиите на Наполеон. Защото в едно синовете на Аллах нямат равни в изкуството на нахлуването, завладяването, подчиняването. И най-желаната им плячка винаги е била Европа, християнският свят.

Тази книга ме потресе ! Фалачи е анализатор, прорицател но никой не е искал да я чуе. Алчност е заслепила всички.

Разберете едно- уроците, които сте учили по история (и то доста бегло) за възникването на Арабския халифат през 7 век, не са "Приказки от 1001 нощи", те са реалност, и днес са особено актуални. Добре е Европа да си припомни по-добре тази история, днес това й трябва спешно.

А соросоидите какво изокаха по въпроса?

нищо не мое ме учуди щом още е жив оня дето уби 120 човека и отгоре на сичко учи више. И което е интересно ни карат и нас да мислим така - шибъняци!

Евролицемерие и лъжи в действие! Не разбирам как техните народи търпят това, включително и полицаите и военните, явно или ни облъчват с нещо или дишаме нещо във въздуха за да нямаме воля да ги изчистим.

Тия приказки с облъчването и вдишването са си ваши глупости. Истинският проблем е, че хората просто са незаинтересовани за това какво се случва около тях.

Хихихи, винаги съм мислел че тия западняци са малко подобри от нас в полицейската работа

Ма на циганите им са ибе ! Кво лошо има?

Нищо, но в цивилизования свят, това става по взаимно съгласие.

Ходи обиснявай на "маймуна" какво е взаимно съгласие

Поне на тези им имах доверие, явно, мама Бъчи и Пожарникаря ветропоказател са им предали опита си....

Това е невъзможно в "свободният свят" !

jingiby

Брайвик, Брайвик, само той ги оправя такива...

Всички либерастки правителства и техните диктаторчета поставени за пионки на сектата на Масоните/ слугите на Дявола/ имат нареждане да се продьлжава с геноцида спрямо европейците.Полицията е част от репресивния апарат.Мьжете трябва да бьдат превьрнати в базправни или послушни хомосксуалисти, а жените помюсулманчени и с деца от неевропейски произход.Така геньт на "белите" хора ще бьде заличен.Това е нищо.Всеки в Швеция знае, че Стокхолм е световната столица на изнасилванията, а полицията покрива всички случаи за да продьлжава безнаказаното внасяне на нови варвари от Сомалия, Афганистан Ирак и Пакистан.Грозното лице на Либерастията льсва.

Още ли има съмняващи се, че Европа е във ВОЙНА?! Атакувани сме отвсякъде, нашият начин на живот и цивилизация са в смъртна опасност! Европейците станаха твърде меки и разглезени - диви орди от цял свят нахлуват, поканени от малоумни и долни предатели, мними задокенски приятели ни кроят шапката, конкурентите доволно потриват ръце! Време е да съзрем жестоката истина - при война или се биеш, или умираш! Ние избрахме доброволната смърт, либерасткото хленчене, фалшивата и самоубийствена толерантност!

И разберете, че този начин на мислене на мигрантите не е от сега, те не са го научили от САЩ или от Русия. Много са ми смешни тук разни русофили и русофоби, които вместо да видят истинския проблем, само издигат или плюят Путин или Обама, които всъщност изобщо не са в основата на проблема. Те не виждат, че за исляма и САЩ, и Русия, и ЕС са в един кюп- НЕВЕРНИЦИ! И че всички те един ден трябва да станат част от исляма! За доброто на света и човечеството! Така разсъждават днешните мигранти, така разсъждават бащите им, така са разсъждавали дядовците им, прадедите им, още от времето на Мохамед, когато даже не е имало ни САЩ, ни ЕС, ни Русия! Днес няма значение кой от Запад или Изток коя ислямска държава или групировка ще подкрепя, това е от второстепенно значение, понеже е нещо временно. Исляма така или иначе възприема това само като едни от многото временни фактори, от които да се възползва към крайната цел, но и без тях, крайната цел на исляма си остава, и той винаги ще търси начин да я осъществи. Разберете- с насилие против мигрантите, с бомби против ИД, няма да се постигне никакъв ефект, а само още насилие. Напротив, това ще ги мотивира още повече да се почувстват "герои и мъченици за Аллах". Разберете им мисленето. Те не са глупави хора, те са интелигентни, но просто със съвсем други представи за добро и зло! Решението е само едно- ДА СЕ ОБОРИ И ОПРОВЕРГАЕ УЧЕНИЕТО НА МОХАМЕД! Но кой според вас може да го направи и как...?

По добре не би могло да бъде казано.

А християнството и ислямът откъде произхождат? Че те на практика са просто вариации на еврейството. И затова пък където и да си по света на практика евреи властват на психиките на обществата. Печелят тези, които са подчинили психиките

Много невежество и непознаване на материята относно исляма се шири навсякъде. Особено в Европа. Вие гледате тълпи мигранти, които вършат золуми, изнасилват и грабят, и си мислите, че те са "човекоподобни, тъпи, низши, зли, злобни" и т.н. същества. Но вие трябва да разбирате, че всъщност те не са лоши хора, те са духовно отровени хора. Трябва да разбирате техния начин на мислене- според тях, техните жени са истински, праведни, стойностни, понеже са облечени с бурки и хиджаби, и така нациите им са чисти от блудство и прелюбодейство. Което е добро, здравословно за нацията. Докато европейките не са такива, и затова са к*рви. Мюсюлманите разсъждават така: "ето виждате ли докъде води разюздаността на жените-невернички? Европа е в демографски срив. Но вижте нас, мюсюлманите- ние сме благословени от Аллах, понеже нашите жени се държат праведно. И плода се вижда- ние се умножаваме." Според мюсюлманите самия джихад е нещо добро, защото крайния резултат е налагане на исляма по целия свят- и това е за доброто на всички. С такова мислене, всъщност те смятат, че идвайки в Европа, изнасилвайки европейки, те всъщност вършат добро. И съвестта им е чиста- просто това е тяхната представа за добро. Те не го правят от омраза, те го правят "в името на Аллах", което означава съответно "в името на доброто на всички". При това в тази работа има и удоволствие, нали.

Така, трябва да ги разбираме. И какво следва? Да им предлагаме жените и задниците си? Какво казваш не схващам. Едно трябва - да бъде спряно понататъшното им пускане в Европа, колкото и "измъчени" да са. Всички видяхме че не е така. Това са онези млади с по 10 хил евро в джоба които ловяха по границите. Добре натренирани и подготвени за "ДЕНЯ" в който ще им наредят да възстанат. Да започнат да ги връщат обратно. Ако не искат самолетите и над морето директна депортация на акулите. И накрая но не на последно място мъжете да европа да се събудим най-накрая защото аз не разбирам какво очакваме. По-добре няма да стане по-лошо ще става....

Да, ще изясня какво казвам, явно не е станало много ясно. Имам предвид следното: Ако Европа разбираше мисленето на мюсюлманите, и същността на исляма, НИКОГА не би ги допуснала по този начин. Европа си мисли, исляма е просто "една от многото религии, които трябва мирно и кротко да съжителстват с останалите религии във вид на културно наследство, под егидата на демокрацията". Да, ама не. И тук обясних защо няма как да стане, какво е тяхното мислене. Според мен, ако трябва да се пускат мюсюлмани в Европа, това би трябвало да става САМО с твърди условия за тях, винаги имайки предвид на какво ги е научил Мохамед още от векове. Но понеже вече "изтърваха коня в реката", сега оттук вече ще е много трудно. Да кажем, че в крайна сметка ще престанат да прикриват проблема и ще започнат да ловят престъпниците-мигранти, и да ги наказват. Но според мен едва ли ще смогнат. Очаквам да избухне вълна от насилие из цяла Европа, с която лидерите изобщо нямат идея как да се справят. Затова, в по-горния пост обясних- единствения начин е да се атакува директно учението на Мохамед, от което те са научили това повечение, и което им пречи да бъдат нормални граждани на Европа. Но си давам сметка, че това е много трудна задача, в момента Европа изобщо не е подготвена за това, нито има представа как да го направи, нито дори познава това учение. А учения не се оборват с насилие, а само с опровергаващи доказателства, които Европа изобщо не познава. Сериозните, задълбочени християни, познаващи Библията, и живеещи според нея, знаят как да го направят, но те са твърде малко. Така че, опасявам се, няма да е лесно. Другия вариант е тотална война, геноцид, на територията на Европа. А започне ли в Европа, ще стане световна- ислямския свят срещу останалия свят...Само отсичане на корена Мохамед, и то по идеологичен път, може да реши проблема.

То затова и вие мюсюлманите сте обречени на вечен огън в ада. Явихте се в плът за да погинете. Защото Господ, слезе на земята не да призовава ''праведници'', като мюсюлманите, защото вие не се нуждаете от Спасител, а грешници към покаяние.

Нещо не си схванал какво казвам, но то нямаше и как, поста ми стана прекалено дълъг, и трябваше да го продължа в друг пост. Както и да е. Аз НЕ СЪМ мюсюлманин. Аз имах предвид съвсем друго, а именно- за да победиш един враг, трябва да разбираш начина му на мислене. Да, правилно си уцелил, исляма води мюсюлманите към ада. И Господ слезе И за тях включително. Защото и те са грешни, те само си мислят, че са праведни, но Бог има друго мнение по въпроса. Надявам се че се изяснихме. :)

Запознат съм много добре с религията и манталитета на мюсюлманската и.з.м.е.т. Не-човеци в човешки облик. Това сте вие. Трябва да разбереш, че ви мразят и ненавиждат навсякъде, дори хората да не го показват, а в Япония имат специално отношение към вас.

Съгласен съм с теб. Само прочети внимателно коментара ми- аз не съм мюсюлманин, и имам съвсем друго предвид. Не защитавам исляма, не си разбрал. Само описвам начина им на мислене. :)

Види ли някой Мюсюлманин, направо да го убива !!! Някой да е чул, хора от другите религии да нападат и убиват хора зарди самата Религия ??!!! Мюсюлманите са уроди. Вече всички разбраха, че от самата им религия- Исляма, тия са убиици и Измамници. Някои си мислят че в Русия са оставили да жвеят мюсюлмани, обаче ИСТИНАТА е че където са отишли руснаците, от там веднага са бягали мюсюлманските гадове. Трябвало е през Балканската война, Гърция да вземе Албания, а да остави Македония на България. И естествено, да изселят всички мюсюлмански гадове в Албания към Саудитска Арабия.

Нещастници!!! И тия ще ни учат на демокрация и как да живееме. Не могат да защитят собствените си деца и жени от маймуните. Такова нещо в България не сме виждали досега поне. Вън черната пасмина от България.

Къса памет имаш. Циганите тормозят цели села с кражби, изнасилвания и убийства.

Днешното положение в Европа (а и по цялата Земя) е поредното доказателство, че ВСВ я спечелиха "лошите". Цял живот ни набиват в канчетата, че "добрите" били победили лошите германци, но все повече се убеждавам, че това далеч не е така...

ПРЕДИ ДА БЛОКИРАМЕ ОКОЛОВРЪСТНИЯ ПЪТ, ВИЖТЕ ТЪЛПИТЕ БЕЖАНЦИ ОКОЛО БЛОКА НИ! /СНИМКИ/

е не може навсякъде да е като в съвецка русия

не е много ясно каква е тая тъпотия родена от малкото ти мозъче, ама аз така или иначе веднага ти слагам минус щом ти видя тъпия ник.

Как се правят всички на малоумни,не е истина!

Демокрацията ще се окаже една много подла и измамна дума.

Аа , няма такова нещо ! Просто болшинството сте невежи и не знаете какво е истинското значение на понятието "демокрация" . Учете история .

Сега ,тия бежанци може ли да оставят без работа докторите ,дето се занимават с изкуствено оплождане!?

то се знаеше добре от хората, после запалиха към 300 сгради а един швед с меч обезглави и рани тежко имигранти

Не бил знаел... Шведския президент вместо да се срамува да излезе на улицата и да говори с хората и да види какво мислят и кал живеят хората. Е ако го настигне любовта народна жалко, ще трябва друг да търсят. Политиците са ги се превърнали в кукли дето даже не ги вадят от кутиите за да не ги изцапат и да не би да видят какво става. Който иска да не види е сляп.

Брайвик - президент на ЕС!

му силно се клати вече

С едно пояснение, че Швеция е конституционна монархия, и кралят изпълнява само церемонална роля.

Имал съм досег с много т.нар. умерени мюсюлмани. Много от тях образовани хора дори. Тяхното мнение за западните жени беше, че са к.урви, защото не носят бурка и трябва да бъдат пребивани.

по тая логика те трябва да се кастрират защото са адски грозни

полицаят с "шведското име" Дан Елиашон! Не е ли и той от семитското братство?

хората се чувстват поканени, и за да отвърнат на жеста са се опитали да се интегрират набързо с някоя германка/шведка !

и не само това, Меркел ги покани да решат демографския проблем, и хората веднага са започнали да работят по въпроса за благодарност !

Ми да бяха почнали от Меркел тогава.....

Де Майзер имаше изявление, че само 10% от очакваните бежанци са дошли в Европа досега и предположи, че числото им ще нарасне до 10 млн. в следващите 4 години. Да са ни честити. Ще оправят демографския проблем.