Провокация било жена да яде банан и ближе сладолед пред мъж

Яденето на някои храни от дамите може скоро да бъде квалифицирано като сексуален тормоз над мъжете, пише в. "Кориере дела сера", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Провокация било жена да яде банан и ближе сладолед пред мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а провокация ли ще бъде ако мъж яде слива на публично място?

кой ги измисля тези простотии... Мъжете би трябвало да си се позасрамят, а ? На пубери се правят

Добре дошли в Иран! А мъжете все едно нищо не правят - къде са законите срещу тях! Това се назва сексизъм - разделяне по пол във вреда само на единия пол!

В днешно време законите са много по-строги спрямо мъжете в това отношение. Това води до дисбаланс и общо взето накрая жените губят още повече. Така и трябва да е.

Глупостите ги пишеш ти. В онзи свят там е несправедливо законите да са само за жените, а мъжете да се ползуват с неограничена свобода .

Добре дошли в Иран!

Мъжете виждат предизвикателство в имитацията на собствеиня им член. На тая логика, спрете да продавате дини - провокирате дамите! Това е сексуален тормоз над жените! Освен това, чашите за бира и всички консерви с безалкохолни напитки - марш от щандовете - имитират вагина! Това е секуален тормоз! Забранете продажбата и монтирането на кюнци в присъствието на жена! И изобщо, всичко, що напомня тръба - да не се показва пред жени! Ремонтирате си тръбите на мивките и баните - не ви е срам! Моментална забрана на всички видове торби! - напомнят матка! Кенгуруто е едно безсрамно животно! И изобщо, всички асоциации с женски полови органи да се забранят! Ама-ха!

С ВОДКАТА ПО КРАТУНИТЕ

Абе, амигос, не разбрахте ли най-сетне, че жените са тези, които ни използват, и че целият този театър - как мъжът бил животното, което мислел само как да го вкара на някоя невинна девойка, се разиграва , за да се скрие истината?! И че с всичките си претенции към мъжката ерекция жената цели (инстинктивно) да прикрие омерзението си, че е зависима от тази ерекция, щото на мъжа не му дреме за нуждите на жената, и въобще не го боли от това, че някоя била недоволна от мекия му ...Защото проблемът е единствено на жената ! (Но за тези неща не се говори в сп. Playboy, или в рекламите за дамски превръзки, тъй като целта е съвсем друга целта!)

Хапни едно "бананче", мила. Вкарай малко "витамин".

Еми... аз почти се изчерпах (а и модераторът не ми публикува един коментар), но ще направя още едно усилие: "Мъжът е войн , женат служи за утеха на война - всичко останало е безумие." - Шопенхауер П.С. Избягвам да цитирам себе си, защото ще бъде нескромно...

Сега ще се изпитваме кой от великите какво е казал ли? :),,Любов без уважение не отива далече и не се издига високо. Тя е ангел с едно крило,,- Дюма- син

А нема нужда да цитираш себе си... Придобих представа...

От утеха се нуждаят слабите и победените. Те плащат скъпо за нещо евтино. Силните и победителите не търсят утеха . Те се награждават скъпо и заслужено. Роденият да лети, нищо не може да го накара да пълзи!

"Comparing men and women as a whole one would say that the genius of woman wouldn't need adornment if she hadn't the instinct to play a secondary role" - Nietzsche

Life is not theater!

Тия всичко им е наред и с глупости се занимават...

Дамите да си ядат сладоледа вкъщи /моля!/, а мъжете да си карат S-класите в ГАРАЖА! И - малките, стига надувахте тия балони! Ред трябва да има!!

...нямаше банани, а сладоледът не се ближеше, а го сервираха в купички по сладкарниците. Бяха 70-те години, аз бях младо момче и изкарах 6-7 г. готин ергенлък без да се замислям мацките провокират ли ме или не. Просто напипах формулата, на която сега викат секс за една вечер. И понеже сексът си е хубава работа, вечерите се повтаряха. Още ме е яд, че не презаписах поне една година-хубавите жени никога не са свършвали.

А ако мъж яде банан или сладолед?!

ще ги изяде!

Абе, само заради няколко кифли и 'меки' тука ще се избиете да се дЕлите на мъжко и женско.

А ти защо ми ползуваш питанката,а? Свършиха се знаците или до толкова вдяваш? Добре e, че се различаваме по стил на писане- очевАдно е...

Провокация е мъж да яде геврек...

И праскова ;)

големи глупости!

Ми чети си за чалгата или политиката. То добре, че пускат такива глупости, та човек да си отдъхне от простотии.

промъкнала се една женска мисъл в мъжка глава. оглежда се - няма никой. след малко се появила една мъжка мисъл и възкликнала ''ама какво правиш ти тук самичка?!? я ела при нас, ние всички сме долу!'' :-) в статията става въпрос за преднамерено провокативно поведение от страна на жените......нали някои все за равноправие скандират - ами, ето го! :-) слава богу, все още съм достатъчно млада и навреме разбрах, че жената не може да е щастлива, когато е във война с мъжа, не го уважaва и не го почита......ще си говорим пак в залеза на живота ни :-)

90% от жените между 16 и 35 поне веднъж на ден си мислят за секс. Интересното е, че при мъжете е същото: всички мъже прекарват 90% от денонощието в мисли за секс със жена между 16 и 35. И се гордеем с това!

така и трябва! :-)

ВЕрно е , ама те не знаят...

По- добре една хубава,, война,, с правилна цел и статегия, отколкото зле прикрито безразличие. Първото означава, че има чувства. Освен това жената трябва да остави впечатлението у мъжа, че ТОЙ е победител, иначе каквато и цел да е имала, каквато и стратегия да е приложила- губи самата тя. Човек толкова иска да има истинска любов, че понякога се задоволява с привидността. Желая ти да намериш истинската! Извинявай за многословието:)

а, благодаря! :-) обаче, аз имах предвид една друга война, в която жените са забравили, че са жени и се превръщат във феминистки, обясняват ти че можели да раждат сами, да отглеждат дете сами, да живеят сами и дъра-бъра...и накрая остават сами с проклетията си :-) още веднъж, благодаря :-)

А мъжете ще спрат ли да пият от чашка и стридите с вилица ли ще ги ядат?! Сексуален тормоз към жените ли е когато мъж поднесе към устата си вдлъбнатата черупка от която стридата и сока й потичат към езика му?! А да спрат ли да пипат пилешки бутчета?

Цялата материална среда,в която живее жената-от клозетната чиния,през леглото до офиса или местоработата са направени от мъже.Търсих в нета,но не намерих дори и малко селце,направено от жени,в където да гостуват мъже?

Е, И???? !

Потърси песента-,, It,s a man,s world,,- има много кавъри- James Brown, Grand Funk Railroad, Seal... Patricia Kaas:) В текста на песента е истината.

Всъщност... с изключение на някои малки, но много важни части... всички сме made by a woman.

Признавам - грешката е моя! - За жени пред жени не трябва да се говори...

Ъ!This is it!- Това е то! Започваш да налучкваш пътя, и печелиш симпатиите ми. Остава да промениш и мнението си за жените, но може би си имаш причина- лична- то да е такова. Не всички жени са еднакви! Успех!

Значи и на нас мъжете ще ни забранят да ядем сливи и прасковки. За манго да не говорим. А има една категория "мъже" за които също яденето на банан и кремвирш ще е забранено.

а сливи, смокини, хот дог, кроасан мога ли да ям, без да по:падна под ударите на закона? :]

И бахура трябва да го ядеш само нарязан :)

Все в затвора ли ще си стоя както си ям сладоледа ???Мммммм, облизвам си го и си го смууучаа!

Тия са пед...си. Аз пък нямам нищо против това езиче от снимката. На северняците май като им споменеш за секс и почват да изпитват комплекси. От там и всичко, което им напомня за него. Смотльовци.

Северняците просто мислят повече с горната си глава.

Нека го лиже.

какво ли? ами ще си разменят халките. на запада вече а и отдавна венчават дори и кучета....какво толкова... бог да пази страната ни и от тия диващини...и без това си имаме и други такива... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-голям тормоз ще е ако жена захапе краставицата напреко през средата и гледа в това време мъж в очите...

ХА-ХАХ

Ще бъда благодарен , ако разсеете заблудите ми... П.С. Жените изглежда не могат да разберат, че мъжът може да се постави на мястото на една жена, докато обратното не е възможно.

Пишеш необмислени неща и се стараеш да омаловажиш ролята на жените, поставяйки ги на някакво по- ниско ниво от това на мъжете. А това съвсем не е така. И най- умният мъж е по- глупав от най- глупавата жена. Зад всеки успял мъж, винаги стои една умна жена. Една жена може да роди и без мъж- един мъж- никога.

ЕДНА ЖЕНА МЕ ЗАРАЗИ С ХЕРПЕС КАТО МИ ЛИЗА БАНАНЧЕТО. ТАКА ЧЕ, ДА, АЗ СЪМ ТЪП, ЧЕ Я НАКАРАХ. И ТЯ Е ТЪПА, ЧЕ ГО НАПРАВИ, БЕЗ ДА СЪМ НАЯСНО!

такава простотия само някакви хомота и идиоти биха измислили. всичко зависи от сексапила на жената. ако ми харесва жената и ме провокира, защото тя ме харесва, тогава нямам нищо против, но това става в доста интимна ситуация. а иначе една достоина жена никога не би се излагала на публично място и да се лигави. просто тези хора имат доста сексистко виждане спрямо поведението на жената.

Типичен отговор на бълг. жена, който в случая само доказва правотата на онова, което се опитва да репликира...

Напротив! Няма нищо типично! Защитавам правото си си на жена! Жалко е, че го правя сама и нямам съмишленички в този форум, които да те научат, че една жена не е нещо второстепенно и допълнение към мъжа.

от коя, викаш, гей асоциация си? а наясно ли си, че всичките тези простотии са пряко и логично следствие от такива 'защитници'?

Причините за този комичен, но с тежки финансовипоследици инцидент са три: 1/ Неправилно възпитание на жената (ролята на семейството; 2/ Жената е Божие създание, но господар й е Дяволът; 3/ Американската мечта: това са парите, като мотив за човешко поведение;

Причините за този трагичен, но с тежки психиатрични последици, коментар са пет: 1/ Неправилно възпитание за отношенията между половете. 2/ Човек е еволюиращ организъм, но често господар му е глупостта. 3/ Попската мечта: овладяване на душите, като метод за принизяване към блаженството на низшите. 4/ Познанията за жените само от книжките (най-вероятно само библията). 5/ Прекалено чести дълги самотни престои в банята и тоалетната с нагледни материали за изтънчеността на методите на дявола да вкарва в грях в едната ръка и с непотребник в другата.

Току-що ми бе зададен резонният въпрос - "А, какво ще стане, ако МЪЖ яде банан пред друг МЪЖ? Щото в днешно време, нали знаете..."

ами,ще стане европеец

мизантроп - ти си любимия ми коментатор:))

E, що го прасна тука този коментар...(.)(.) Е при сините буквички трябваше... Но...имаш вкус. Готин е...

наскоро една пациентка в ню йорк осади лекар на $100 хиляди за сексуален тормоз. адвокатат и успял да убеди сада, че докторат не гледал пациентката в очите а в полузакритите и цици по време на консултацята. освен, че е осаден да плати $100 хилъди, докторат е бил уволнен от работа.

Надеждата на света е, тази "държава", населена с идиоти да престане да съществува някой ден.

иванчо видял жена с банан в ръка и казъл ти си омъжена нали отговор да ипо какво позна как по какво по халката на пръста разбира се

И НA МАЙМУНИТЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА ЯДАТ БАНАНИ, 4Е МИ МИНАВАТ ЕДНИ МИСЛИ :-D :-D :-D :-D :-D

на калпавия моряк му пречат водораслите, на жените не им ли пречи наместването на прелестите им по всяко време и на всяко обществено място... да не се дебнем, защото ще се хванем.....капризи, че откъде тези мъже бе....

Има една бълг. поговорка: Кой каквото прави, на себе си го прави... Тъй като по природа жената е в по-неизгодно положение (това се отнася и до възможността да пикае във фонтан), мъжът трябва да я уважава и да се грижи за нея (разбира се жената трябва да заслужи това с поведението си). Така всичко си идва на мястото. Но в съвременния свят някой иска нещата да не са така, от което губят и двата пола - най-вече жените.

Ми що не си вземеш едно куче и да го дресираш... пък като заслужи с поведението си, можеш да му дадеш огризките от трапезата си... Даже и в това се съмнявам.

Спокойно българки-няма начин да мине финладския номер през европарламенталПърво защото като затваряхме страниците в предприсъединителната програма никой не постави условия как ще се ближат бананите и второ французойките ще скочат и ще наложат вето защото ти преди 20-30г успяха да променят един от постулатите на библията-"Обичай ближния" със фразата-"Ближи обичния"

Тва не било прилично, онова не било, а прилично ли е мъжете да пикаят във фонтани?

да ама като ти е мек по рождение и само за пикаене сатава,може.

Стига с тия макари бе, човек! Сто пъти го написа - доповдига ми се! Помисли за тия, които четем - сега ще почнем да отказваме на мъжете си и даже и с ядене на сливи няма да успеят да ни предизвикат няколко дни поред...

Даже не ми се шие вече.... Само като погледна макарите... Оф, извинявай.

Уважаема, днешният човек, бидейки в основата си медиен продукт, е забравил някои изконни и изначални истини, и поради това се правят подобни малоумни коментари, намесващи невинните банани и краставици!...А иначе натрапчиви мисли и неосъществени желания - до степен на психоза, е характерно за жените. При мъжа нещата са много по-прости и се вместват в рамките на кратък отрязък от време. При жената те са природа и неизбежната зависимост. И тъкмо затова мъжът дължи кавалерско отношение грижа към жената.

Уважаеми, имаш грешна представа за жените. Кавалерското отношение не може да компенсира това. В твоя случай то даже е лицемерно и отблъскващо.

Не, жените в женска компания не говорят за мъже, правят го само в смесена. Няма как да знаеш.

Стар виц: Учителката нарисувала краставица и Иванчо казал, че изглежда като мъжки член. Тя му направила забележка за мръсно подсъзнание. Той я попитал: - Госпожице, две жени вървят по улицата и държат сладолед на клечка. Едната лапа сладоледа, а другата го ближе. Коя е омъжена? Учителката: - Ами, тази която го лапа. Иванчо: - Омъжена е тази, която има брачна халка на ръката. Останалото е мръсното ви подсъзнание!

Открит урок по литература. Всички вземат активно участие само Иванчо е подминаван от учителката , която се стрхува да не я изложи пред инпектора. Накрая се принудила да му даде думата и Иванчо задла въпроса: Кой е този световно известне писател , чието има започва с х, завърша на й , а по средата има у. Учителката се изчервила и изгонила Иванчо от класа. На излизане той казал: писателят е Хемингуей, но ми харесва ходът на вашите мисли.

Учителката казала на децата: Деца, днес ще вземем урока за буквичката"Х". Иванчо взел да дига ръка и учителката попитала: Какво, Иванчо. Да дам пример - рекъл Иванчо. Аааа, не! - протестирала учителката. Ти - рекла - Иванчо, още за буквичката "П" не си довел баща си.

така а има ли и още глупости? някои там си пълнят гусчата с врели и некипели! браво на тореадорите! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хахахаха, Финландско проучване върху американска ценностна система!

Ех банана,ох банана кеф ми става щом го хвана!