Убиха 32-годишна жена, версиите - грабеж или ревност

Жена на 32 години е убита в Дупница. Тя е намерена във входа на жилищния блок, в който живее - в кв. "Дупница", към 23,25 часа. Била е в безпомощно състояние, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Убиха 32-годишна жена, версиите - грабеж или ревност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На-главното - "На ви бонуси - връщайте бонусите! А народа да се изтрабва!?!? Хитро , А ?

Свиквайте.Тия "събития" ще зачестяван все повече. Да вземеш българите, да блъснеш римляните.

като си помисля че и мен се опитаха да ме оберат, господ ме пази.

това си е баш циганска работа, да я ударят по главата за да и вземат чантата!

След като ГЕРБ "пречупиха" гръбнака на престъпността, Убииствата,Палежите на коли , Грабежи посред бял ден станах Ежедневие !??? При Главен Секретар на МВР- Б.Борисов ,се случиха около 300 !! Публични и Неразкрити Убииства ?? Приликата е случайна !!!

емигрант казваш......ДОБРЕ СИ НАПРАВИЛ! и понеже сме в дуален свят само за протокола(или за размисъл): ЗА ДА МОЖЕ НА ЕДНО МЯСТО ДА Е ДОБРЕ ,НА ДРУГОТО ТРЯБВА ДА Е ЗЛЕ. И това не е избор на тези ,живеещи на ДРУГОТО МЯСТО. просто факти от историята на ЕДНОТО МЯСТО където си ти,БРАТ!!! Успех !

КАТ ГЛЕДАМ ПАК НЕЩО УСЛОВНО ЩЕ ДА Е УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВПОСТ ....С ЦЕЛ ГРАБЕЖ..CIGANSKA "STRANA"

искаш да напишеш "ROMSKA" .. :(

Волейболът между МВР и съда е по сценарии. Всичко е точно. Така е когато в тези институции работят най-големите отрепки на обществото НИ.

Виновни за престъпността са и съда и МВР, но повече вината е в МВР, защото, ако съда не съди правилно има Стасбург, а ако МВР не си върши работата - няма на кого да се оплачеш. Но това е и целта.

Е БРАВО, НАЙ- НАКРАЯ НЯКОЙ ДА КАЖЕ НЕЩО УМНО !

Обикновенно, когато те убият, ставаш в безпомощно състояние.

Я дай пак ????????

Така е написано в новината. Какво трябва да е състоянието на един труп , освен безпомощно? Или смяташ, че с нещо можеш да помогнеш?...

миличката!.... :-((((((

Не полицаите и полицията е виновна за подобни престъпления - те само имат задачата да ги разкрият. Безнаказаността обаче и честото неразследване и дори нерегистриране на наглед дребни престъпления води до повишен риск и честота за такива убийства. Напоследък медиите крият сводката на МВР - някой знае ли към днешна дата колко автомобила се крадът месечно? Колко са за миналата година? Колко са кражбите от домове? Колко са джебчийските кражби? Нападенията на стари хора? От скорошен опит знам, че от МВР ни посъветваха, че е безсмислено да подаваме жалба за опит за кражба на автомобил.

Като гледам съдебната система със какви лични автомобили идват на работа скоро няма да се оправим.

Престъпността прогресивно намалява ако не вярвате питайте ЦВЪЦКО, ТОЙ знае по добре. Всички тези статии имат за цел само да развалят ХУБАВОТО име на ЦВЪЦКО и ШЕФА.

Ако не се намерят касовата бележка и гаранционната карта за този "тъп предмет", ще ги пуснат и без условна ?! ("Ченалов съд")

Само съдът е виновен за всичко-не озапти организираната престъпност.До всеки човек не може да има полицай.Не си чешете напразно езиците.Ясно е като бял ден.Докато съществува ТАЗИ съд.с-ма не чакайте бял ден.

ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ВИНОВНА!!!! Да ни пази Господ, то е ясно че няма друг кой да ни пази..нищо че полицията има 1млр. лв бюджет..а те са да ни следят какво пищем по форумите и какво говорим по телефоните!!!

ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ВИНОВНА ЗАЩОТО В СЪДА СА НЕЙНИТЕ ОТРОЧЕТА

Стига сте питали къде сме ние,и защо сме на това дередже! НАРОДЕ ДОКАТО СПИШ ЩЕ ИЗБИЯТ НАЙ - БЛИЗКИТЕ ТИ,ЩЕ ГИ ОГРАБЯТ И ИЗНАСИЛЯТ ......! А ТИ ЩЕ СПИШ ЗИМНИЯ СИ СЪН!

Как ми писнаха тези просташки постове в стил -"дай да си върнем бай Тошко, че оти ни беше добре тогава! Ходихме на море и папахме луканка" Е аз не искам КОМУНИЗЪМ!!!!!!! Не искам простака представител на работническата класа - пиян до козирката и смърдящ на чесън да налага работническа диктатура... ЕДИНСТВЕННИЯТ начин да се оправи тази държава е като се отървем от комунистическата паплач, защото в момента нейните наследници все още не управлявят!...

Напълно подкрепям!!Да се вдигнем и всички комунистически разновидности да изметем в Диарбекир,заедно с ибрикчиите от ДПС!!

Напълно подкрепям!!Да се вдигнем и всички комунистически разновидности да изметем в Диарбекир,заедно с ибрикчиите от ДПС!!

Писнаха ти значи..? Ти човече имаш голяяям проблем. И не само ти, разбира се.И още доста промити мозъци от ежедневната пропаганда от платени медии. Проблема ти е, че докато си се затърчал на дясно, не си забелязъл, че махалото на човешката история е тръгнало на ляво. И теб и тебе подобните ви блъска, ама блъска по главите, но улисани в алчността си даже не сте разбрали за какво става на въпрос.Само малък пример:- Цял свят нарича стачкуващите американци антикапиталисти, само у нас антиглобалисти. Кризата не е случайна.Просто системата се е изчерпала.Но де ум у тебе да проумееш това.

Цветанов, къде си бе, лъжливо леке! Къде си сега, да обясниш, че престъпността прогресивно намалявала?

Убиват ни,крадат ни,лъжат ни,тормозят ни и какво криминално проявените са с повече права......Къде сме ние?.......Всеки може да е на мястото на тая жена. Е ще си попишем ще изразим гняв и какво до следващата подобна новина. Алкохоли ни съдят,правораздавателната система е пълна с алкохолици. Не ми възразявайте с клишето ,ама не всички са такива. Ами тия,който на са ,защо са си позволили търпимост, за да са деребей пияндурките в правораздавателната система Тъка,че вината е и тяхна с пасивното си отношение

Така като се работи главно по кат!

Престъпниците съвсем озверяха. Можело е само леко да я зашеметят, защо е нужно за някаква смешна сума да я убиват?

Професионалистите що не бачкат ефективно?

Защото са цигани(сигурен съм нищо че по европейски пак са ни го спестили).Само тия човекоподобни могат да убиват ей така за нищо

ЗАЩООО? Като са искали да я грабят, да са и взели чантата, защо трябва да удрят и убиват?

"Родната полиция ни пази..."

"криминално проявени" се разхождат на свобода. Във всяка нормална държава мястото на тия екземпляри е в панделата. Но "независимия" български съд просто не си върши работата. А ако съвсем случайно осъди някой бандит и го вкара в затвора, все ще се намерят такива боклуци като доносник Гоце или оня генерал с феса - Марин, да го пуснат от панделата. А тя полицията ги е хващала сигурно доста пъти, но съдът ги е пувскал.

Напомням на КГВ да си прочете инструкцията на НКВД от м. септември 1944 година към правителството на окупирана България и "секретните" протоколи в програмата на Ран и Ът, на колониалните ни правителства. Там са дадени всичките директиви, как да се действа за редукция на населението. Примерно, кокошкарите да са претъпкали затворите, а убийците да изтребват "мършата". Нали затова са сложени такива мекерета като като ангел=Дявол Марин, за да ги "МИЛВАТ" убийците. ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ В БЪЛГАРИЯ Е' Н О Р М А Л Н О !!! СВИКВАЙТЕ, ЩОМ ВИ ХАРЕСВА!

Започна се, успоредно на интелигентното изтребване на българите и БРУТАЛНОТО. Докато българофобите не ни редуцират до 300 хиляди души, такива съобщения ще са нормално всекидневие. Нали вече декларираме, че организираната престъпност е овладяна от Цветан Цветанов?! /за чието съществуване плащаме данъци, а ако откажем ...и с ЖИВОТЪТ СИ/