Жандармерия блокира Угърчин след ромска атака с ножове и брадви в училище

Ромите са нападнали строителни работници, след това пребили мъж и жена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Написах... "Я не пипайте електората, че БХК, Америка за... и т.н. НПОта ще издърпат ушите на правителството" И ме изтриха... Докога едно жалко модераторче ще дерибейства над нас?

Вчера си разхождах кучето - немска овчарка, която винаги лае циганите, не съм я учила така, просто ги лае много яростно, та разхождаме си се и една циганка нарочно тръгна да ми проближава кучето, което побесня...И после ромката почна да ми вика..Та циганите са такива, нарочно провокират и после започват да се жалват колко са репресирани.

Докога ще ги тъпим,хора???? Докога бащите и майките ни ще са с мизерни пенсии,заради издържането на близо милион паразити?То на са социални,детски,ток,вода,фалшиви телкове....Че ни и колят,грабят,изнасилват,мърсят,шумят,крещят.... Къде е полицията?Къде е държавата да защити работещите,нормални хора???? Марш всички лилави в Индия!

Докогато ей такива като теб само викат "Докога ще ги търпим?!"

да идат танковете!

Циганите са докарани до това отчайващо състояние от пълното безхаберие и унизение от страна на българите. И така вече 30 години. Вие бугари, какво очаквате???

Пълното безхаберие е общо, то си важи и всички. Защо някой ТРЯБВА да се грижи за циганите? Те се научиха да чакат наготово и само се множат за детските. Между тях има много свястни и проспериращи, има организации и им наливат пари. Ами погрижете се един за друг, ограмотете се, включете се в обществото ни - ние се топим, кой ще ви храни след някоя година?

Въоръжявайте се! Това е "дивият запад", вместо индианци върлуват диви получовеци - орки.

Бокоооо, стига с ескурзиите и тимбилдингите с 40-те разбойника около теб, ами си влизай в ролята, щото българинът е много търпелив, но падне ли му пердето ще ти се види тясна Вселената, дето си й началник.

Да, ама туй са 300 хиляди избиратели

така или иначе държавата я няма, за некадърната полиция и корумпирана прокуратура да не говорим... един или двеа пълнителя зареждам ... и с циганията в българия до тук. Редовно упражнение за родолюбци!!!

в Угърчин? И все още има роми? Ако са неизкореними, то защо все още има и Угърчин, Мечка и подобни? Ако нищо не става, то .... защо ни е жандармерия? Всеки селски писар може да регистрира събитие и да издаде входящ № на потърпевшите.... Нужно е само паче перо с мастилница. Бронетранспортьори не са необходими. Излишен харч. Ооооо, извинете! Забравих, че в тези краища няма да намериш жива патка- отдавна са изядени. Перата са в сламеника в незаконната постройка. Няма да има писане и регистриране. Ясноооо. Все пак, защо ни е жандармерия тогава????

пълен с нереализирани убийци

Бьлхари сасе борили за усноваване на тая дьржава и са платили с животаси за спокоен и мирен живот неможе гнусни маннгали да диктуват правилата и да всяват страх и смут из населението неможе

Добре, че не съм българин като тебе...ако ме разбереш де.

КОЙТО ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЯДЕ МАНГАЛСКИ БАУР БЯГАЙТЕ СЕГА Е ВРЕМЕТО

Бьлхари сасе борили за усноваване на тая дьржава и са платили с животаси за спокоен и мирен живот неможе гнусни маннгали да диктуват правилата и да всяват страх и смут из населението неможе

ТЪЙ ША Е ИДВА РОМЕЙСКОТО ИЗБУХВАНЕ ,ША БАЧКАТЕ И ША РАНИТЕ МАНГАЛИГТЕ

Къде сте бе калъфи такива ?! Що не коментирате и заплашвате сега, а ?? Ами ако ония пияни мангали бяха наръгали и някое дете ???????????????????????

Вчера беше хвърляне на камъни по влака, днес Угърчин, утре не се знае къде, но със сигурност ще има пак цигански ексцесии - просто свикнахме да ни ги съобщават като обикновени новини.Ако продължава така, търпението ще се изчерпи и само за дни ще стане това, което държавата трябваше отдавна да направи. Къде сте бре, ВМРО, НФСБ нали сте във властта?Или отгоре, от високо погледнато цигани вече няма ? Накарайте ги най-сетне да работят !!! Да правят шосета, пътища, градини.Във всеки град и село ще ги видите - на тумби, зализани, с телефони, арогантни и агресивни.И разбира се, безделници в демократично общество.Жалко...

на сапун

Аз вече не знам в кой век живеем? Цинаги влизат с ножове и брадви в училище??? В училище !!!!! После сме в голяма дилема, защо хората напускат.... Ами те от деца гледат свинщини, ама тия които бягат не искат да станат свине!

за голямата част от нас - това не са човеци а изроди и като такива има едно решение. Обаче за една друга много малка част, пак от нас(българите) - това не са изроди - това са електорат, и те си го отглеждат като такъв с нашите пари и нашата кръв. Докога ? (това не е въпрос)

До лето Господне 1400 Угърчин е болярска крепост на комитата на Овечката Хора а по благословенните български земи не щъкат индуси.

Първите цигани идват в България през 11-12в. през Византия. Преди България да падне под Турско робство в страната няма цигани. Тяхното голямо и трайно заселване на нашите територии започва с падането ни под турско робство, когато те прииждат с турците-поробители. Същевременно Османската империя също НЕ ГИ ЖЕЛАЕ и масово ЗАСЕЛВА цигани в поробена България. Какво е било отношението между българите и циганите може да научим от Кърджалийския период, когато българите са подложени на масов терор от грабежи, безчинства и беззаконие на въоръжени групи. През Априлкото възстание, например, българите в Копривщица не се дигат срещу турците, А СРЕЩУ циганите и разрушават техните катуни. източник: История - Разкрития & Загадки

Малий...сигурно четеш история писана от накой като тебе.

Се търпи този герберасти електротехник? ?!!!

се търпи този герберастски електорат? ?!!

преди дни госпожата написала за "морковите и тоягите" ви пречеше и храчехте, е сега трайте

Горката България.

Затова точно е вотът на недоверие - сигурността, Властта не може да се справи с набезите на римляните. Не трябва да се оставят на едно място големи групи - така се подкрепят и добиват сила, трябва да се впрегнат в някаква работа.

Ченгетата, какво винаги, пазят постфактум. Пазят циганите, искам да кажа, щото за българите очевидно никога не са на място. Освен като трябва да кажат как няма смисъл да пишеш жалба, де.

Герб нищо не прави щото им трябват циганите за изборите. Затова внимавайте за кого гласувате.

спрете им помощите

...

Сложете ги....

Циганите не са виновни за нищо. До това положение ги докара управляващата върхушка в България през последните 29 години. Първо закриха 3000 предприятия и ги приватизираха, но после новите бизнесмени не искаха да вземат отново на работа цигани, както и половината от българите , също останаха без работа.След някоя година като изтече приватизационния договор, бяха закрити целите предприятия. Бизнесмените на прехода само те спечелиха, купиха си 10 пъти по евтини предприятия, разпродадоха имущество и земи в най големите градове и с милионите си купиха имоти по Франция, Англия , Швейцария и дори в Америка. Българите и циганите работещи в предприятията останаха на улицата. Въпроса е защо българите , които са на улицата не се занимават в такава голяма степен с битова престъпност? Отговора е , защото са улегнали възрастни, а и нямат толкова много деца.Младите роми, които нямат сериозни професии и в същото време са безработни, трябва да мислят всеки ден за прехраната си. Докато има европейска програма за временна заетост, те изкарват по някой лев, но щом свърши програмата какво правят.До следващата програма, която може да е след няколко месеца, могат ли да стоят без да се хранят. Точно в такъв период започва битовата престъпност, заради храната.В други развити държави се дава за всички хора социална пенсия за трайно безработните,за да имат за храна, вода и ток и да не крадат. Какво пречи на Социалното министерство,да внесе закон,за даване на 200лв. на всички, които са трайно безработни без значение от етноса.Тогава ще бъдем социална държава, както е по конституция. Всеки който, си намери платена работа му спират социалните помощи и обратното при загуба на работа почват веднага да му ги изплащат. Само, че това няма да се хареса на финансовия министър, защото трябва за 700 000 трайно безработни да се дават от бюджета по 200лв. на месец или 1680 000 000лв. на година. Докато не се заделят такива пари от бюджета и то не заради циганите , а заради всички трайно безработни българи ,положението ще ескалира на различни места в страната, защото е заложено физическото оцеляване на хората, поради липса на храна. Така както тази криза е заложена в 29 годишното нехайство на управляващите, така тя може да се реши само от управляващите при желания от тяхна страна.

Точно така, не са виновни за НИЩО. Даже за това, че са пребили възрастни хора, щото докато се кахърели как да нахранят чаветата, взели че изпили парите, определени за това перо. И за да не произведат домашно насилие, което е конвенциално укоримо, си изразходили енергията върху първите им попаднали не цигани. Айде холан! Че щом като пребиеш някого не ти вменяват вина, дайте да ги мятаме наред.

да не са правили чавете като не могат да ги изхранват и образоват

Само слепци не виждат това, което аз подкрепям на 100 % . Минусите са ти наслагали прости гербаджийчета, които нищо не знаят....

Ти сериозно ли? Чувал ли си за програмата за интеграция на ромското население, по която програма им бе предоставен имот - къща, при това прилична, обработваема зема, сеслкостопанска техника и домашни животни. По същата тази програма бяха изградени стотици жилища, раздадени на братята роми, напълно безвъзмездно. Има още много, но няма да се задълбочавам. Само ще спомена фактите - нито един ром, нито един, не прие идеята да иде на село, да обработва земята и да гледа животни. Нито един. Жилищата, изградени за ромите, които ти така жалиш, само след няколко месеца бяха превърнати в съборетини, ошушкани до тухла. Прехода ли е виновен? Колко българи, пострадали от същия този преход не си плащат тока или водата? А колко роми изобщо ПЛАЩАТ, на фона на останалите? Заради подобни умници като теб и оня политиканстващият по-горе, циганите стават все повече и все по-нагли.

За разграбването на държавата е вярно, но тези цигани и сега са на социална издръжка . в едно циганско семейство цели поколения жени никога не работят - .раждат и ние им издържаме децата.ЗАЩО НЕ СЕ ОБРАЗОВАТ, ЗА ДА МОГАТ ДА РАБОТЯТ?! Потънали са в мръсотия от мързел - . да сте видели циганско гето с пътека поне от камъни, цветна или зеленчукова градинка? Държавата да организира бригади за работа,ограмотяване - това е пътя, но трябва работа.

Единственият начин, тази пасмина да разбере какво значи закон и ред е тези тримата да бъдат съдрани от бой, до степен да не могат да ходят и говорят и след това да бъдат разтоварени в центъра на маалата. Ще държи "влага" на цялата паплач поне месец. Между другото с тези методи англичаните са управлявали цяла Индия. При това доста успешно, включително и за самите индийци.

е, за тоягата става въпрос.... но днес пишете едно, вчера друго точното обратното на днешното

Тъй като явно ме четете с интерес, отговарям. Единственият ми коментар към статията за моркова и тоягата съдържаше следната теза: "Това добре /за казаното от Дончева/, но по-големият проблем е, че за проблемите в обществото се коментират от човек, чийто съпруг докато министерства по въпросите на евроинтеграцията, тя администрира проекти финансирани от еврофондове". Само ми е чудно, кога сте успели да го прочетете, защото модераторът го изтри за има-няма 5 минути. Освен, ако съвсем случайно, не сте един и същ субект.

"Жандармерията блокирала..." След дъжд качулка ! Кога държавата най-сетне ще удари по циганските кланове или чака ни, народът да го направим ?

Аре пак: 1. Честит ви ден на победата. 2. Честит ви Бай Тошо, че при него станаха само 10 пъти повече. 3. Честити в и неправителствени организации. 4. И най-вече, честита ви робска психика.

навремето османската империя ни е поробила,но и защитавала!Сега европейската империя ни поробва с даването на специални права за малцинствата - по етнос,вяра,език и не само не ни защитава ,но и местната си администрация не може да опази :Д

"османската империя ни е поробила,но и защитавала!" ...депесарска воня из форума май... понеже не са ни изклали докрак, може да се счита че османлиите са били просто пълни с хуманност алтруисти, така ли излиза?

Ти какво очакваш? Половината население се блещи като малоумно в турските сериали, които тихомълком промиват и без това затъпелите им мозъци. Да, скоро ще трябва да благодарим на османлиите, че са ни клали и кормили като никой друг народ. Толкова прост народ НЯМА!

Очевидно е, нещо трябва да се промени. Едната възможност е с всички налични средства да се налага обществен ред, без оглед на националност. Българите не се опасяват от здрав обществен ред, защото не разчитат на противозаконна и престъпна дейност. Ако това не стане с подкрепата на властта, ще стане друго - ще започне масово въоръжаване на българите. После, когато се натрупат много оръжия, както казват англичаните, ще започнат да стрелят сами. Започнат ли стрелбите, конфликтът ще излезе от контрол. Затова, драги управляващи, започнете да въвеждате и налагате законов ред още от утре. Започнете от най-елементарното, хората от години ви съветват - направете от малките ромчета хора, започнете незабавно 100% прием на децата в ясли, седмични детски градини, целодневни училища, интернати. Икономията на пари за образование на ромите ще ни струва скъпо и прескъпо, утре ще ни струва живота и държавата. И не на последно място - започнете да давате пари и на образованите българки с деца.

Всичко хубаво, ама защо казваш на мангалите роми?! Цигани поне, ако гнусен мангал ти звучи полит некоректно.

Пълно изтриване от лицето на Земята на нечовекоподобното племе, ей тва е единствената оправия!

Прегледах почти 200 коментара /нямах търпение за повече/ и видях съвсем малко смислени такива. Нека някой запознат от Угърчин да опише накратко какво точно се е случило за да не се пишат само лозунги и простотии!

като гледам изтъпленията на циганите и като чета "Под игото" ми се струва, че циганята са по-голяма напаст и от турското робство. Кой ще ни освободи от тях?

Към грух А дали сме членове ???Може би органи!!!

Я каква милиция. Имахме ,а сега само полиция , жандармерия и чиновници.

PEYTSCH

Нали са роми, народ...Дайте им паспорти където да пише чене са българи, а цигани, без адреси, неграмотни, невъзможни за интегриране, без държава...

Права е жената на Томислав Дончев. Написаното от нея изразява мнението на голяма част от хората в България.

И така е във всички български нааелени и ненаселени места - насилие, убийства и мародерство, грабежите не ги броим.

Срещу тая гнусна напаст има само едно лекарство. Произвежда се във Вазовските заводи в Казанлък. Медикамента се нарича АК-47

Кучето скача според тоягата ......

Що жандармерия, да викат НАТО ! За кво сме Членове ?!

Отговора е прост-Скапана.А на тези докато им диктуват какво да правят и каква по голяма простотия да сътворят ...ромите се престрашават.А страха на едно малцинство се взема по един начин.Няма кой , така че ..добре е да има подготвеност и реципрочност.

Народе БЪЛГАРСКИ!!!! Продължавай да спинкаш...... Цмолян, Асеновград, Бяла,Нова Загора, Дунавци, Садово, Луковит, Баня, Шивачево, Пловдив, София сега и Угърчин... Къде ще е следващото място????? До КОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТОВА???? А НАРОДЕ????? ДО КОГА???????

SAMO BOI !!!

Това е сега.А след 10 години?След 20?Циганите се женят на 12, на 20 имат 5 чавета, на 40 имат 25 внучета.Турските кланета ще ни се сторят детска игра в сравнение с циганските.

Мълчи робе да си спасиш душата беше казал някога Дякона.Страхливо племе сме ние българите ееей.И еничарската полиция ни пази.