Земетресение с магнитуд 5,7 разтърси Северна Калифорния

Земетресение с магнитуд 5,7 разтърси вчера бреговете на Северна Калифорния, съобщи Геофизичният институт на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Земетресение с магнитуд 5,7 разтърси Северна Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, да не би Бог да взема вече нещата в свои ръце! Ама не се радвайте, че санкциите ще бъдат за всички, не само за амариканците!

Аз не мога да разбера какво ни интересува какво се случва в САЩ. Поцял ден ни информирате за някакви неща случващи се там. За Русия обаче нищо не се пише такова, освен за това колко застрашаваща за нас политика водят - което изобщо не е вярно. Ясно е за всички. Това се нарича върла ПРОПАГАНДА!

Русофилите ще се пръснат от кеф. Правите се на по-католици и от папата уважаеми.

ако щеш вярвай, но българите обичаме природата, а това всичкото е резултат от бесният фракинг, който искаха да ни наложат и тука!

5.7 ?! Само?! Жалко, слабо е!

Нещо, Щатите май много бедствия-снегове,земетресения,...Дай боже да е случайност, че иначе фактите навеждат на други мисли.

Не е зле вместо конспиративни книжки ала трилър стил Майкъл Крайтън (amarican) да прочетеш и по-сериозна научна литература. Току виж ти се изяснят някои работи.

Споко! Всичко е under control!!! Просто Путин пръдна :)))) Ама пък се и чудя... що ли таз природа така им отмъщава - то не са снежни бури, то не са земетресения....

Жалко заобикновенните американци, дано политиците им разчетат правилно божието предупреждение, ако не внимават бог ще ги унищожи

Божие предупреждение - глупости на търкалета.

надупчиха целия континент като швейцарско сирене, та сега не се знае какво ще ги тресне вече!

дреме ми за щатите,дано да им избухне и йелоустоун.

Товарищ Путин без да иска е натиснал копчето за земетресения вместо за снежна буря. Според предсказанията САЩ ще се разцепи в областта на калифорнийския разлом при голямо земетресение - въпрос на време е.

Не знаех, че имаме 'национален център за предупреждения за цунами' и, че се занимава и с места като Калифорния!?!

Става дума за Македонския национален център за предупреждения за цунами, ма то е близо до акъла и за това не са го написали.