17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платените тролчета за украйна се говори ама те пак си знаят Русия, че ако не я споменът ще да се гътнат.. Потрошенко си е опекъл работата и за това неговото ''избиране'' ще е най голямото доказателство за фалшименто, защото няма как на първия тур да са го ''любили'' 15% а на втория да е всеобща ''любовта''.. Украинците да си правят добре сметката и да изхвърлят о време потрошенко че иначе нищо доброи не ги чака...

Не било значи шоу, не било и представление! Е как да не е, след като всичко в Окраина на Порошенко си е чиста проба шоу и ако не беше геноцидът, извършван от армията и нацистките военни формирования над населението на Донбас, щеше да е безкрайно веселие, а днешният номер с алкохолните тестове си заслужава да бъде регистриран по особено специален начин като безпрецедентно най-високо ниво в цялата история на комедийните представления, откакто свят светува!

Представям си ако единият от двамата се казваше Борис Николаевич Елцин.

си представи че ти си древно лайно и тогава се пиши сороско лайно

Предозирал си хапчетата!

Първите резултати на прасето излязоха - изненади няма - сичко е чисто.

УКРАИНА!!!!!чиста и спретна като бебе ни лук ял ни. Мерисала лука!!!!!

Хубава идея ама трябва и на психиатър да ги водят. Поршенко трябва да даде тест за шоколади и за какъв алкохол, трябва тест за уиски и да познаят марката, сигурно е бърбан мууншайн. Такива тестове трябва и на нашите депутати ако останат след 17 на заседания.Цецо пие само гола вода каквато е.

Билборда е супер! Гласувайте ние ще Ви прикрием!!! Или разбирай- опитайте се да не гласувате за нужния кандидат.}:-)))

А за васерман дали са ги иследвали? И Украйна изтрещя тотално.

Причините за тези циркове са: 1. Прасето няколко пъти се явява на публични места пиян кат шеф на европейска комисия. Ама Юнкер само се закача със женките, пък прасето го избива да посяга. Всики знаят, че е пияндурник. 2. Когато се разбра, че Зеленски бие прасето, прасето обвини Зеленски, че е наркоман. 3. Сега зеленски контраатакува, като поиска анализ - уж да докаже, че не е наркоман, но с надеждата да се види алкохолизма на прасето. Напразна надежда - прасето си е вързало гащите, както писах по-долу.

Има още две седмици. Прасето няма да издържи. Ще се появи пак пиян някъде.

Хубаво е после да направят тест на пробите за ДНК. Щото ква е гаранцията, че някой от охраната на Парата не е боднат?

Да... А контролна проба откъде? Демек - от кого да вземат проба, за да се докаже, че кръвта е прасешка?

От Прасенко. Пак публично, запечатнване и в лаборатория в Швейцария, например.

Randall_Zwinge

Да, да... Откриха преброителен център в Киев, където в стаята, където се съхраняват торбите с бюлетините още преди изборите влиза екип от специалните служби със суха храна за 3 дни и торбички за пикаене. Крият се вътре, подменят бюлетините и по-късно се изнизват. Задачата - как'Юлка да не отиде на балотаж. Как'Юлка не отиде на балотаж. Как ще го накраш тоя да спазва правила, да не говорим за морал?!

Гледайки билборда не мога да не запитам соросоиднята: Кой гласува под дулата на автомати?

И какво показаха апробите; НАМЕРИХА ЛИ КРЪВ В АЛКОХОЛА!?

Ша намерят алкохол на п....н ден. Прасето е охранявана личност. Стадионът е охраняем обект. Лабораторията е на стадиона и подлежи на лицензиране от прасето. В резултат: 1. Никой не знае чия кръв ще анализират. 2. Ако намерят нещо вътре, дето не трябва да е там, пък прасето остане президент, лабораторията ще види лиценз... писах вече кога. И с това едва ще започнат неприятностите на лаборантите.

Аз не питам дали в кръвта има нещо! Аз питам въобще ще намерят ли кръв в алкохола!

petrovito

който и да спечели, няма да му е лесно. държавата им потъва с нарастващи темпове. така става, като се наведеш за свирка на запад, всъщност ти го слагат от изток...

За повече съспенс някой да отскочи до Турция да им купи по едни кожени гащи и 20л зехтин. Едни мазни борби биха били къде къде по-гледаеми от алкохолика потрошенко мънкащ заучени фрази.

да изчакам до 21.4. за да изгледам клоунадата на 21 век, отсега си слагам памперси, щото съм сигурен че ще се попикая от смях по времето на тази гротеска.

Не бъди толкос сигурен. Прасето има две седмици да направи така, че въобще да не се стигне до втори тур. Има поне две решения на проблема - да предизвика нова война или просто Зеленски да го блъсне влак.

Randall_Zwinge

ДИРник, и тука го наричам "прасе". Изтрий и тоя комантар!

и наште кандидат политици да се тестват за апартаменти и офшорки

геменетков каза, че "всичко е законно"... а за морала - нямало по-морален политик от него!

морално ли е да си на власт и да не се облажиш,кажи некой политик от 1878 досега да не се е облажил от властта,така че морала е гъз,трудно разбираемо понятие точ1но като гъза,знаеш ли кога ще пръдне и ще те изложи

да ли е подигравка от класа с двамата мушмороци,а после рашките били пияници,те поне не си тестват кандидат президентите за алкохол

не би било зле!

да си ги тестват,а наште да ги тестват за съпричасност към сорос