Борисов: Докога ще плащаме лечението на бабаити

Премиерът Бойко Борисов заяви, че кабинетът твърдо стои зад здравната реформа и не може да продължава да толерира неспазването на дисциплината.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Докога ще плащаме лечението на бабаити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си,трябва да хартисват от парите, които ни взимате като данъци,такси,осигуровки,за да си пълнят някои нощните шкафчета.

Тези дето пият ракия са бабаити, а тези на уиски какви са?Който яде сланина е бабаит, който яде палма, какво е?Всеки според вкуса си , хората се осигуряват, а коя храна е по - вредна и коя не, е доста спорно. Може би най-добре е да не ядем, да не пушим и да не не дишаме, ама кой тогава ще пълни хазната?

ВЪПРОСА МОЖЕМЕ ДА ГО ЗАДАДЕМЕ И НИЕ ТАКА- ДОКОГА ЩЕ ТЕ ХРАНИМЕ И ПЛАЩАМЕ

факт е че балгарите страдат от много хронични болести.а сащо така е факт че живеят ден са ден и не подбират храната си.а в балгария храната е чудесна и може да се живее по-здравословно от в която и друга страна в европа.

стига с вашите ПРОСТОТИИ и от мухата-слон

Каква муха, бе, абдал! Ще се озъбиш, ако ти се наложи да си ти се направи операция от херния, например! Посмъртно няма да получиш дата в графика, докато не снесеш поне една пенсия на мафията с белите престилки.

Президентът на Бабаитария Росто Чехъла предложи на БАН да се удостои с професорска титла по медицина и диетология БМБ.

37 години стаж работа на кумунягите и пнсия 176 лв, лекарства за стръвно и сръце някъде към 60 лв ток и вода 25 лева е какво да ям освен сланиннка и какво да пия освен домашна ракиика а дървата социалните дават само на самотници, аз съм виновен че имам жена и тя с пенсия 150 лева

Гледам тръгнали сте да плюете мутрата, за "блилянтните му разсъждения", обче сте както той самият ви определи- кучета. Обаче само лаете, но не хапите. Затова и кучварят ви държи здраво и си вилнее както му е изгодно, по точно както му наредят от Брюксел и от американското посолство.

По -голям бабаит от бат Бойко няма.

Нямам представа какво означава термина "бабаити" и как се вписва той в "здравната" рИформа.Мисля , че все пак Премиера няма как да е с перфектно хранително настояще.А кой на кого плаща мисля , че това отдавна е ясно и Неговата страна не плаща нищо , а само усвоява.

"Този, който пие ракия, пуши цигара, яде сланина и не желае да има хранителни навици, няма други да му плащат лечение".-Интересно,ако точно тези който е изброил,а те са близо 70% от тези които си плащат и данъците и здравните и всички други налози-Та ако те решат да не плащат здравни ,тогава какво правим

"Докога ще плащаме лечението на бабаити"... А, бе само аз ли виждам главният бабитин (пък и захранен с мас) да се пъчи на снимката горе?

Боце, Буда или баш бай пожарникара на републиката, псевдо генерала на каишка към порционера на републиката,N-та генерация БКП мекере и куция МАСОН моля да не се прави на загрижен защото от неговото управление и от това на щефовете му народеца0клетия народец е зомбиран, промит, изтрещял, беден, финансово заробен без изглед на светлика, болен и гладен. Какво да се прави освен да ги наградим с шок и ужас.

До кога ще плащаме охраната на бивш охранител, който се страхува от колегите си от ъндърграунда?

Не ви прощавам за нищо господа, за хубавата просешка тояга, за дрипавата скъсана торба, която елитът сръчно ни надяна! Не ви прощавам за нощите без сън, нали очите гладни не заспиват. Не ви прощавам хаоса навън, където ни насилват и убиват! Не ви прощавам за лудите сред нас, които са щастливи без причина, усмихват се, говорят си на глас. Не ви прощавам затова, че са мнозина! Не ви прощавам за тия дето с вик политат от високите етажи, от бедността спасили се за миг, размазвайки се долу на паважа! Не ви прощавам за скъпите коли и за откраднатите милиони, за пищните ви мраморни дворци, дори за наглостта да сте спокойни! От името на нашия народ, одрипавял и гладен, не ви прощавам! А дали ще ви прости Бог? Съмнявам се, дълбоко се съмнявам!

Твойта супер охрана и ВИП лечение бабаит Бойко, кой ти го плаща? Бойко 2,май надскочи с простотиите си Бойко 1.

Ейййй, явно НЯМА БЪЛГАРИ вече, при положение че избираме такива да ни управляват. Тези не знаят по коя земя ходят!!!

Къде ли ще е тоя,след това изказване ,ако сега има избори ?

Това е блестяща новина! Само не разбрах, защо тоя социалист-АБВ-еец, Калфин ни кара да работим до 67 години, чертаещ апокалиптични демографски перспективи пред нас!! Не е ли подвержен грозно на Путинската хибридна вийна срещу България, като успя да заблуди даже и безгрешния Буда! Анатема за такива провокатори и национални предатели! А истинската картина е цветна и жизнерадостна като лятна дъга! Нацията се множи и подмладява, възрастните са щастливи и обгрижени и не искат да си отиват от прекрасното си настояще, емигрантите се завръщат, виждайки неограничени възможностти за просперитет и щастливо бъдеще за семействата си, даже всякакви - цветове, етноси и религии - емигранти мощно напират да споделят щастието ни! И цари една хармония между мнозинството по-мургави наши съграждани и бледоликото малцинство, една толерантност между великия Ислам и отмиращото Християнство. А пред нас са блеснали ония ми ти магистрали (в замяна на гадните соц. жита), без край, на шир и длъж, и показващи далновидността и мъдрото ръководство на "Най-първия" от всички "Най-"....! Дайте ми портрета на Вожда! Не ме спирайте да го славя по няколко пъти дневно, марширувайки от край до край по жълтите павета, с бодра крачка и песен на уста! Не ме дръжте ..за ръцете....Защо са ми тия дълги ръкави? ....Защо ги връзвате зад гърба ми?.......Защо сте облечени в чаршафи и ме бодете с тая голяма игла.....? Гадове! А-а-а-а-а...

Добре, бате Бойко. От утре почвам да ям само жълти тикви. Тиквите са полезни за здравето. Печени, варени, сурови (грух-грух), щом са тикви значи са полезни.

А ние до кога ще плащаме на безбройната ви охрана , за колите ви , за лукса ви , за некомпетентността ви ? До кога смятате , че ще ви траем, гьон -сурати?

Докато образованието се постави на пиедестал, а дотогава има време и ще са нужни мнооооооооооооого финикийски знаци! А може ли едно питане: А докога ще плащаме лечението на шофьорите без колан ??????

ама да ядеш филии с мас е по вредно от сланината

"Борисов: Докога ще плащаме лечението на бабаити"... Докогато, г-н Борисов, колите на парламента са в пъти повече, отколкото колите в движение на Спешната помощ в град София...

До кога ще внасяме в хазната вместо богаташите

Кои ли са ..тия бабаити...!?Че..това са всички мутренски изчадия под чадърите на властта- прокурори.., съдии и управляващи...!?

всеки който се разболее и е за болница да се счита че е извършил тежко криминално престъпление, да се наказва с затвор. Ама я ще харчи парите на здравната каса

Да, тая философия я сподели и един лекар съдист, при когото имах нещастието да попадна. Когато въпреки че ме изгони, си направих изследвания и му казах след това, той ми процеди с ехидна усмивка: "Аааа, харчиш парите на здравната каса". Карай да върви. Абе ако Господ ти е дал живот и доктор не може да те умори.

Предлагам следното При приемане в болница се влизса в полицейски кабинет Там ти взимат пръстови отпечатъци, и минаваш на детектор на лъжата в случай че излъжеш че не си ял сланина. Ако пък казваш истината един бой и ще кажеш всичко идеята е да няма болни По едно хапче и айде мошенници долни

Кой плати лечението на тая свинска мутра, когато беше вдигнал кръвното в правителствена болница, когато мюфтията ходи да му лиже задника? До кога ще им плащаме лечението на такива бабаити като този идиот на снимката! Смърт за този кретен! Да му пикая на гроба, на копелето мръсно.

ТОЧНО, КАТО ТЕБ!!!

На този идиот дори не му стига акъла да се сети, че ВСИЧКИ имат хранителни навици. Само някои имат ВРЕДНИ хранителни навици. Освен това, пушенето НЕ Е ХРАНЕНЕ, но е вредно, то е вреден навик.

Ям си гранясалата сланина, пуша си лютият тутюн и си пия пърцуцата! Но съм бабаит и не ме е еня, ко казал по-големиот бабаит от мене!

леле как се притесних!добре че няма да налагат данък върху черния хайвер!че както съм напълнила едни буркани!Ела бе гербчето да те поохраня,че нещо поослабнал ми се виждаш!А и онова клаощавото недоносче вземи и него!

Сланината съдържа основно триглицериди. В свинската сланина могат да бъдат открити витамини от групите А, В3, В4, В5, В6, В12, минерали като натрий, калий, фосфор, магнезий, цинк и селен, аминокиселини като аланин, аргинин, валин, глицин, пролин и треонин и органични киселини като аспаргиновата и глутаминовата. В състава на телешката сланина има витамини от групите В1, В2, В6, В12, минералите натрий, калий, фосфор, магнезий, цинк и селен, аминокиселини като аланин, фенил-аланин, аргинин и глицин и органични киселини - аспаргинова и глутаминова.

Чудя се къде са производителите и търговците на свинско/сланина и защо не им се чува гласът по повод на несправедливите обвинения към прасетата.

нема иадете мазна сланина и пиете люта студена ракия ако вършите горното нарушавате моята заповед ще горите в ада и не сте в моя отбор а сте комунисти.

Абе ,ора малумни .Баба ми пиеш по канче вино и три чашета греяна с кубче шекер . Спомина се на 98 г. ,кви глупости ръсите или язека не съм у ред. Подобре ракийка с пръшки от колко да се метам от петио етаж или да се обеса на стлъбо .А за докторете никакви ги нема горките .Отидох за болки в крако ,оня ми взе кръв и пари и ме гледа като прецицало маче . Накрая си вика ,но в тиганя така не мерише месото....

а данък простотия няма ли да въведете!Дира не ме трий -той си е шопар

Защо всички министри,политици и други по заможни българи ходят на лечение в чужбина,а не се лекуват у нас?За първите се знае,че държавата им плаща,но защо навън отиват парите,а не се лекуват там където се лекуват и тези,които ядат сланина.

Какво означава думата "бабаит"?Това са престъпници,мутри и други подобни,които са натрупали милиони и милиарди на гърба на народа и които преди са яли сланина,а сега ядат филе и са забравили какво е сиромашия.Тези,които ядат сланина го правят това от безпаричие.

Бедни, а? Кой е беден бе? Оная пача ли, дето има златен пръстен, а се прави че яде лук? Що не протестират онези, наистина бедни момичета, дето нямат пари да си купят дрехи, та разни папараци ги снимат голи в плей мейт и плей бой? Защото знаят, че финансовата стабилност иска жертви. И те ги дават, горките. А разни бабаити ми заболедували тука! Аз, какво да кажа -едно кръвно не мога да дигна от тях! Айде де!

ти какво ядеш бе и... д?искаш да минем на "амфетки"??????????????????????????

Бойко, решението е едно - акциз за сланината, ракията и цигарите вече имат. И да се забрани отглеждането на прасета на село. Ще ги отглеждаме само в парламента.

ПИТАМ СЕ ДОКОГА ЩЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ЛЕЧЕНИЕТО В СПЕЦИАЛНИТЕ БОЛНИЦИ И В ЧУЖБИН А ВИЕ ЩЕ НИ ГЪРЧИТЕ И КРАДЕТЕ ../ОГРАБИХТЕ ЗДРАВНИТЕ НИ ОСИГУРОВКИ/ ЩОМ СЕ ОСИГУРЯВАМ ЗНАЧИ ИМА ПРИЧИНА НЕ Е ЛИ ТОВА СИГУРНОСТ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН КОГАТО НЕ СЪМ ДОБРЕ???ТА ЗА КАВО СА ОСИГУРОВКИТЕ ДА МИ КАЖЕШ С ТВОИТЕ ТЪПИ ФИНАНСОВ И ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ДА СЪБИРАТЕ ПАРИ ЛИ ,И СТЯХ ДА ПРАВИШ МАГИСТРАЛИ, А НЕ ЛЕЧЕНИЕ...КАКЪВ Е СМИСЪЛА НА ОСИГУРОВКИТЕ КАЖЕТЕ ??????? АКО В ЕДНО СКЕМЕЙСТВО ИМА ЗДРАВЕН ПРОБЛЕМ ХОРАТА НЕ ЯДАТ НЕ ПИЯТ ПРОДАВАТ ИМОТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ Т.Е ТОВА Е ПРИОРИТЕТ А ВИЕ ГО РЕШАВАТЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ МЕЖДУ ДРУГОТО....... ДАЖЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВИ ТРЯБВА ДА Е БЕЗПЛАТНО!!!!!!!!!!!!

Бабаита вика "дръжте бабаита!" И понеже предвижда рИформа: регионални клинични профили, предлагам да си лекува хемороидите в кабинет "Уши, нос, гърло". Щото в София не се предвижда друг профил.

Абе бат Бойко ти съвсем изперка бе. Ще си ям сланина и пръжки, ще пия ракия и пуша щото все още се чувствам свободен човек. Вземете си скапаното здравеопазване и си го заврете в ....

"Борисов: Докога ще плащаме лечението на бабаити" Борисов, мисля, че си прав - ТРЯБВА ДА ТЕ ИЗЛЕКУМАВЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ... ДА!

Този намръщения на снимката май не е надебелял вариант на др.Тодор Живков. Все пак др.Живков беше по ведър! Спомнете си неговото прословуто-"Ха, ха , ха! Другарки и другари! Ха, ха , ха"!

Когато видя депутатите с колелета да ходят на работа,Пеевски като фиданка,премиера да говори на англииски,ще спра да ям сланина и да си гаврътвам по 100 ракиика вечер.В контекста на статията изобщо трябва ли да ям?Неее,не трябва,защото в контекста ,на последните изявления на премира,не трябва да ям,да събирам пари да плащам всевъзможни данъци,които да отиват в строителните фирми и в джоба на олигарсите,да ми се строят градинки,а май месец да ходя да паса трева в тях.

ТАКОВА УМНО ИЗКАЗВАНЕ Е ЗА РЕКОРДИТЕ НА ГЛУПОСТТА. БАТЕ, БАБА МИ Е ЯЛА САМО СЛАНИНА,ЕХ И ТУРШИЯ ЦЯЛ ЖИВОТ Е ПИЛА ВИНО И РАКИЯ, И СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ НА 90. АКО МАЛКО ПРОУМЕЕШ МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕШ ЗАЩО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ СМЕ СТРАШНО БОЛНА НАЦИЯ - ЛОШ ЖИВОТ. БЕЗИЗХОДИЦА, БЕЗПАРИЧИЕ, БЕЗРАБОТИЦА, ЕЖЕДНЕВЕН СТРЕС, НАПРЕЖЕНИЕ - ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ. АКО МОЖЕШ ГО ПРОУМИ, НО КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ЕДВА ЛИ. ПОВЕЧЕ КОМЕНТАР ПРОСТО Е ИЗЛИШЕН. ТОВА БАБА ЗНАЕ, ТОВА СИ БАЕ - Е КАЗАЛ НАРОДЪТ.

ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ЛИ НЕЗАВИСИМ ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА СЛУЖБИТЕ ОТ ПРЕДИ 89 ГКОГАТО СЕ ЧЕТЕШЕ КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА - ЗНАЧИ ТОЗИ ЩЕ НАРИЧА ХОРАТА С ОПРЕДЕЛЕНИЯ КАТО БАНДА НЕКАДЪРНИЦИ -А ВИЕ ЩЕ МИ СКРИВАТЕ КОМЕНТАРА КОГАТО МУ ПОВТАРЯМ ОПРЕДЕЛЕНИЯТА... ВИЕ НЕ СТЕ ФОРУМ ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ ХОРА ВНИМАВАЙТЕ.............СЛЕДЯТ НИ И НИ ПОДСЛУШВАТ И НИ РЕДАКТИРАТ МНЕНИЕТО.........