Плевнелиев за трусовете: Господ е българин! Перник дава курбан за здраве

Графиката на земетресенията, регистрирани през последните 60 години, от първото до последното по-скоро посочва, че Господ е българин, коментира президентът Росен Плевнелиев. Кметицата на Перник пък прави курбан за здраве.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев за трусовете: Господ е българин! Перник дава курбан за здраве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цъ цъ цъ ... много умен тоя нашиот президент, бе....

Не закачайте животинките! Бъдете смирени и благодарни, че Бог ни опази живи и здрави!

Не знам каква пастирка е бил Плевнелиев. В настоящето ще му подхожда с тази глуповата усмивка и неуместни изказвания да се включи в екипа на комедийните актьори в шоуто на Слави.

Ако господ все още е българин, ще ни избави от такива ухилени идоти, имитатори и лъжци, като тоя Плевнелиев.

В Италия отслужиха меса на открито за пострадалите от земетресенията,в българия кур бан.

Милият, кога калайджия стана, кога ... Вече говори за себе си в трето лице, единствено число. Следващата фаза е ... първо лице, множествено число. Няма да я чакаме дълго, заболяването прогресира неудържимо.

Тия курбани са езическа отживелица, да колиш нещо в жертва на бога, ами да взета и някоя девица да изгорят примерно. Как може в християнска държава, член на ЕС да се правят курбани под опеката на църквата....

ние никога не сме били православни,по право е да се каже били сме менте православни,както нашите менте политици.уж сме християни а курбан колим,уж сме православни а почитаме за богове кукери,уж сме православни християни а не празнуваме рождество христово а празнуваме коленето на прасета.затова ще си бъдем като бели щъркелив братсвото на християните и ще имаме за изповедници полковници от дс.никои не ни вярва и няма да ни повярва повече.

Господин Президенте, Вие богохулствате! Богохулствате с усмивка на лице. Позор за България заради Вас, която сте избран да представяте пред света. България е християнска държава. А Вие сте президент и на Християните. По най-просташки начин се погаврихте със светото Име и на Вашия Творец. Ако не се покаете ще Ви застигне Божият гняв! Господ е Божият Син, Господ е Бог, Господ е Спасителят на света и Вие го принизихте до нивото на падналия в грях българин. Срам за безбожието Ви и невежеството Ви. Вие сте антихрист!

тоя буратино маи е по зле и от зелио зелев от гоцеделчевската дипломатическа школа

Radostina

ако господ беше балгарин, такива като г-н президента нямаше да са на власт, а на "топло".

През 2004 г земетръс думна Индонезия след транзита на Венера. Ние сме обаче в Сев. полукълбо и започна да ни думка преди транзита на Венера (06.06) и подсилено с пръстеновидното слънчево затъмнение на 21ви. Надявам се след 06.06 всичко да се успокои.

Определено Господ не е българин. Щото ако беше, нямаше да позволи Буратино постоянно да ни излага и да ръси глупости!

Колкото и да светиш с тая металокерамична усмивка за 20 хил лв, нищо не променяш, нищо не зависи от теб, камоли пък природните бедствия.

Роско, това папата ли ти го каза, кога му поднасяше 200-килограмовия златен кич?

охх...че си глупав.. направо не знам и аз, защо си губя времето да пиша

Дано господ отново да е българин н аследващите избори и да Ви изметем до един.

Я, колко лесно било и да си Сеизмолог, особенно ако си толкова голям идиот като Плевнелиев. Тази безполезна хиперактивност на комсомолския секретар е направо трогателна, но безполезна и смехотворна.

не се базикайте , ами благодарете на Господ, че труса не беше малко по силен, тогава щехте да видите за какво става въпрос.А това , че българите са атеисти, целия свят го знае.

Хвала на Президента за познанията му по сеизмология, които благоволи да сподели с нас- простосмъртните, да ни отвори очите и извади от калта. Хвала и за богословските му познания относно произхода на Господ и очаквам това му откритие да цъфне още утре на първите страници в еврейските ( а защо не и в македонските ) таблоиди! Аз само ще уточня, че Господ не само е българин, ами е и от Банкя и че вечерта преди земетресението е изял цяла тенджера с боб.

Sacho

Днес по Дарик съобщиха, че е поздравил...инженерите, че има толкова малко поражения, но е забравил архитектите. Какво да го правиш...момченцето? Но от тогава това изявление го няма в новините. Явно, за да не го излагат.

бай Стояне, ти явно от една шега, казана за развердряване на обстановката ще напрвиш Балканска война бре

росенчо, тебе никой не те базари за слива та заради това научи за земетресението от журналистите а не от назначилия те...И ний се надяваме господ да е БЪЛГАРИН та да ни помогне, защото от таквиз като тебе дупедавци неможем да се надяваме на помощ..

Да предсказваш земетресения не ти е професията или го казваш в качеството си на врачка?

1chovek

Но дали Пневнелиев е българин?

ако господ е б-н аз сам светя,как може това като сте злобари убици мислите само заграбене изнудване измамнизи изнесохти и унищожихте всико и продалявате всеоще да доунищоявате неможете дасе осетите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А какво ще кажеш за раздаваните амнистии на килограм, защото трябва и неговия подпис. За другото не искам да говоря, защото и аз се принизявам, ако говоря за медицински статус и др. Няма дим без пушек

Не ни ли стигаше ката ден да слушаме тъпотиите на Боко и Цоко, та сега и на този разлигавен безгръбначен Роско?! Бе, то бива-бива прости хора, ама тея надминаха всичко живо.

Teufel

Този господин започна поразително да ми прилича в словоизлиянията си на един друг заможен политик на име Силвио Берлускони..Хмм..дали парите дават такова самочуствие,та гарнират политическата кариера с лековат, безвкусен хумор!?Чак ме доядява,че гласувах за него,ма то-за кого?Тиква до тиква в изборните листи-пелтеци ,ненормалници и застаряващи партийни курвета..

Ама това комунистите са изключително прости и злобни. Нямат понятие какво е "метафора". Дайте им на тях пернишкия ловджия и любовчия, раздавача на амнистии на доказани убийци и изнасилвачи.

Като казваш комунисти, включваш ли в числото и членовете на БКП - Б.Б., Цв.Цв., Ц.Ц., Р. Пл. и т.н... другари от ГЕРБ? Освен, че са с червени книжки, отговарят и на твоето описание.

"Той обобщи, че в България трябва да се знае, че има учени и държавни институти, които трябва да се слушат. Да се гледат фактите, а не врачките, призова Плевнелиев." Значи чисто и просто пак си лъгал! То ти е станало професия???

Не, плагиатствай! А, че ти си жената пастир няма съмнение!

Господ със сигурност не е Българин,а този президент е поредният олигофрен.

Той мистър Бийн да внимава какви ги приказава, че утре като ратресе и и изпопадат къщите, ще види кой и кои са българи...

На тоя пухльо няма ли кой да му каже да млъкне, че ми писна на дедовия от тъпотиите му вече

Ирландската "овчарка" сега, когато цялата разузнавателна информация минава през нея, се е уплашила от наученото и иска Боку - Боку да се занимава и с тая работа. Със сигурност Плевнелиев е прочел за актуалната величина на "Вълната на Шуман", а също така и за това което ще се случи при достигане на определена нейна стойност. Предполагаемото събитие от лаиците като мене е, че "маските" - холографските образи, ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ. Тогава на всякъде човеците ще са в състояние да виждат с физическите си очи НЕЧОВЕЦИТЕ. Там е заровено кучето, но сега кучетата си лаят на гладно, а свинете квичат кански (като преди идването на Коледа).

Колкото и да се мъчи, г-н президента няма да може да каже нещо по-тъпо от тартора си - там той е ненадминат. По-добре да не се опитва.

НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ: "ЗАШО ТРУСОВЕТЕ УДАРИХА ИТАЛИЯ И БЪЛГАРИЯ?"

Не само българин е Господ, но и Перничанин.

Още по-добре би било, ако Управляващите бяха Българи! Много ли искаме?

Хора ! Ама много ви се моля -- отнемете микрофона на Усмихчо .

Задължително да се въведе медицински преглед преди да може някой да се кандидатира за Президент!

Стига с тоя господ бе в 21 век живеем!

как този "4engel", езичник от преди новата ера, се е добрал до 21 век? Ние, коренните жители на 21 ВЕК, не само знаем, че Го има Господ-българина, а ми забелязваме и как "пипа" ту тук, ту там. Например! Събра сирийската "опозиция" в Правец, а БРИКС и САЩ+ЕС ги противопостави едни на други. В същото време кара "ФЕД" да си върти циклостила/линотипа за "зелени хартийки". До кога ли ще е така? Вече имаме последен ("черен") в поредицата американски президент и също така последен папа-евреин. Други сладващи, в такова си качество, няма да има повече.

Не канете Фидосева и Лилето!