Бивш банкер-затворник лежал с избягалия Пелов

Познавах лично Пелов. Всеки може да избяга от затвора. Това заяви за Дир.бг бившият банкер-затворник Ярослав Матоуш.

Обратно в новината

Коментари - Бивш банкер-затворник лежал с избягалия Пелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога излезе кога започна и акъли да раздаваш ? чакам да ми върнеш парите, че пак към затвора ще се заъптиш

Защо преди 1989 година по времето на комунизма тези неща бяха рядкост - ЖЕСТОКА РЕПРЕСИЯ НАД ЛИЧНОСТТА И НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ЗАТВОРЕНИТЕ...!!!!!! Това ще рече охранители с оръжие и бой при най-малкото провинение - ТОВА Е ИСТИНАТА ПЕДЕРАСИ И ЛЕСБИЙКИ ОТ ПРАВО ОХРАНИТЕЛНИТЕ ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ...!!!!!! Така е и в страната на истинската демокрация САЩ...!!!!!!

А бе, ЧИСТАЧКА В ЗАТВОР??? Тази жена-връзкарка е там само за да гуши заплатата и да и върви стажа, а иначе цялото чистене се върши от "лишените от свобода"...

Ако е вярно, звучи меко казано гадно!

баси тъпотиите !!!

И защо да са тъпотии? Да не си бил там...

Закона за държавният служител създаден при Правителството на Александър Стамболийски през 1921г., пише, че надзирател може да работи в един затвор в период до 2/две/ години, след което трябва да бъде преместен, същото се отнася за митническите служители.Четете Държавен вестник от 1921 година!

Същия режим трябва да се въведе и за полицаите и данъчните също... и за всякаква бюрократична паплач - инспектори по общини, ревизори и пр. Да се въртят на всеки две години от едно управление в друго, за да нямат възможност да създават корупционни схеми, но нали рибата от главата се вмирисва и няма кой да въведе реформи, иначе нещата не са чак толкова трудни

страхотна идея , но с един съществен недостатък - трябват много пари за нея.Всеки ще пита защо ?! Единият вариант за тези служители общината да осигури жилища във всеки град или да им плаща наемите ! Само замислете за колко пари става въпрос !

Чистачката, която ги е гонила, е внесла пистолета. Заработвала си е алибито, когато е викала.

"бившият банкер-затворник" Е те, такова нещо, нема! бивш банкер-затворник

Нали каза, че затвора е след банкерството и нямат нищо общо. К'ви ги плещиш!

Истина, или не, но "изчетка" надзирателите и си заработи маса бонуси..!

И след като "всеки може да избяга от затвора", както твърди банкерът-пандизчия, защо ни трябват тогава тези "добри момчета" надзирателите?!;)

това въпрос ли е или псевдовъпрос ? преди 7 века е имало България ,след това псевдобългария .

Това е без значение! Важното е , че вече - 10 дни ли станаха ? - от двама опасни убийци ни вест, ни кост! Като тях - избегалеви - има още 55! А около 600 пък трябвало да влязат, ама са ги изтървали още преди това! Това е картинката! И на този фон воплите на разни милиционери и надзиратели предимно, основно и най-вече за "малките заплати", ми идва в повече!

Звучи правдоподобно

"Страшният убиец се разплака като малко дете, като чу за майка си" --------------- Ми нормално, псично болен човек, плаче смее се без повод, а когато му прищракне ти рязва зелката без да му мигне окото. Ако беше те чул как говориш за майка му, че била хубава жена , отдавна да ти е отрязал топките!

Абе и още едно сравнение ме притеснява - за онаниста пред компютъра.

И как е Пелов... в леглото?

Мушмурок къде се намисаш или просто трябва да си драскаш някъде простотията !

Сърби ли те ? Или салам искаш ?