Флашмоб срещу затлъстяването имаше в няколко града

150 флашмоба започнаха в 17 ч в Европа. България се включи с 9 града – Пловдив, Варна, Благоевград, Ямбол, Нова Загора, Монтана, Сливен, Кюстендил и Плевен.

Обратно в новината

Коментари - Флашмоб срещу затлъстяването имаше в няколко града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво сте обяснили, що е то "флашмоб". А сега пак погледнете видеото, което сте публикували и помислете дали ви прилича на флашмоб.

link/watch?v=khp7z2q78&list=UUG-ecLvDjG9W9fx_ZkQ6STQ

Нали има стандарт Стара планина , какво стана матряла пак купува буклуците , и ако си мислите че БГ продуктите не са химия много сте заблудени.

Така изписан на кирилица , флашмоб , определено е мега тъпо .Ама перфектно отговаря на изказа на сайта . Не се заблуждавайте , не е Български : ) Бих предложил - всички заедно срещу затлъстяването ! Хапвайте Български плодове и зеленчуци . Има ги , ако ги потърсите . Споделено земеделие. Избягвайте онези вериги , известни като предлащи боклуци ! Знаете ги ! Много страни в Европа вече им биха шута . Със здраве : )))

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ КНИГИ В СВЕТА СА БИБЛИЯТА И КАПИТАЛЬТ.ЧЕ КОМУНИЗМЬТ НЯМА ДА СЕ ВЬРНЕ Е ТЕОРИЯ.РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА.ХАОС НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА.ФД И ИК ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА С ШАРЕНИ ДРЕХИ.ТЕ ДОВЕДОХА СТРАНАТА ДО ТОЗИ ХАЛ-ОТ СТРЕС И НЕЗДРАВОСЛОВНИ ЗАПАДНИ ХРАНИ НАРОДЬТ ДЕБЕЛЕЕ.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ КНИГИ В СВЕТА СА БИБЛИЯТА И КАПИТАЛЬТ.ЧЕ КОМУНИЗМЬТ НЯМА ДА СЕ ВЬРНЕ Е ТЕОРИЯ.РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА.ХАОС НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА.ФД И ИК ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА С ШАРЕНИ ДРЕХИ.ТЕ ДОВЕДОХА СТРАНАТА ДО ТОЗИ ХАЛ-ОТ СТРЕС И НЕЗДРАВОСЛОВНИ ЗАПАДНИ ХРАНИ НАРОДЬТ ДЕБЕЛЕЕ.

флашмоб означава тиквеник

не са проблемни сланините, а изгладените им мозъчета или абсолютната липса на такива. да бориш химията с подобни глупости е като да очакваш, че две и две ще е равно на едно, само защото изпълняваш някакви тъпоумни ритуали

Е и,какво ме интересуват дебелаците които се тъпчат като за последно.Да не би да ги гуша като патки:)) Сами са си избрали тази лакомия....на мен не ми тежи нищо,173/70:)))

Пишете на Български. Какво е това флашмоб

гимнаситка за полуидиоти, които не разбират какво Нищо правят

А АНГЛИЧАНИТЕ НА КОЕ МЯСТО СА ПО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ, ЧЕ ТАМ МАЙЧЕ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА СЕ ВИДИ ЩО-ГОДЕ НОРМАЛНА ФИГУРА НА ЧОВЕК. КАТО ГИ ГЛЕДАШ - СЕ ЧУДИШ АМА ТОВА КАКВО СА - ЗОМБИТА ИЛИ ХОРА?

Много сте интересни! Вместо да коментирате реалния проблем със затлъстяването, вие за една дума се хванахте????? Не може така в България се хаби енергия за тотално ненужни работи! ПРедставете си тази енергия да беше концентрирана на правилното място, щяхме да сме Швейцария!!! Да ама НЕ!

Флаш какво? Да ви не е.а в дупедавстото племе

"ФЛАШМОБ" - някой би ли предложил българска дума за подобно мероприятие?

не мога да дам предложение, но аз си го превеждам като вкупзамиг. дано не е спам или етнически нетолерантно, че "свръхбългарина" ще ме надупчи с минусите си. ;-)

а, да, че забравих.. затлъстяването не е признак на охолен и добър живот, а на системи от хранителни вериги (2). движението и резултатите от него носят в себе си много повече удоволетворение и щастие, отколкото една пържола в повече. бъдете здрави и благодарим за разбирането.

Няма да ти пишем минуси. След като си единствения, който се осмели да предложи някакъв що годе приемлив превод... Голям минус за журналистите и редакторите пуснали този пасквил.

деер

Стига с тези глупости!!! Тъй като не може да се спре циганският манталитет на производителите и купувачите на некачествените храни, нека се въведе акциз на химията в храните и затвор от 20г за всеки участвал умишлено в укриването на химията в хранителните продукти! Всичко внасяно от чужбина да е с 500% банкова гаранция за съответствие, ако нямаме възможност да приложим наказанието от 20г. - без долни и горни граници на наказанията!

Върнете старото БДС за храните , ама не това от преди 3/5 години .Върнете Татовото БДС и тогава измисляйте сложни чуждици .

И да върнат татовото БДС откъде ще намерят суровини. Качествена луканка и суджук се правят от прясно говеждо или биволско месо,не от 20 годишно замразено. Няма крави няма и мляко,какво сирене и кашкавал ядем никой не знае. Плодове и зеленчуци внос с вкус на чамова дъска.......пазарувам от бабите на пазара защото знам къде е расло,цената не ме интересува. Имаше един Ф.Димитров,ликвидатора,той ни разказа играта.

Минусче смотано,ти никога не вкусвал естествена храна,няма и да вкусиш. Яж си хамбургерите и чипса до 100 кила:))) После хаповете с шепата:)

За да се върнат, трябва да се върнат АПК и ПАК. А те ще се върнат като се върне Комунизма. От септември до падане на първия сняг войници, студенти, ученици, чиновници събираха реколтата и пак оставаше неприбрана. Всеки окръг имаше поне по 3 огромни животновъдни коплекса. Не знам какво толкова е хубавото на тая демокрация? Вече нямаме държава и загиваме.

Какво означава флашмоб на български език?