Омбудсманът: Решихме проблема с неизплатените заплати

Всички работници, които през последните три години имат неизплатени заплати, ще могат да си ги получат от Фонда за гарантиране на вземанията.

Обратно в новината

Коментари - Омбудсманът: Решихме проблема с неизплатените заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя благодат е изцяло на тая кикимора???

От тая можем да очакваме само нова костинбродска афера. Толкова е почтена.

Хиляди ще получат заплатите си, милиони обичат Мая!!!

А, оная кучка, Саша, Саша, Безхуяновица, Тя слатко да го духа, и да зготви Интфада, ако Боко, згуби сила

ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТЕБ МАЯ МАНОЛОВА БЪДИ МНОГО ЗДРАВА ЩАСТЛИВА И НАЙ ВЕЧЕ МНОГО КЪСМЕТ ТИ ДОКАЗА ЧЕ СИ МНОГО УМНА БРАВО МАЯ КЪДЕ ДА БЯХА И ДРУГИТЕ КАТО ТЕБ

Манолова, колкото ми беше противна по времето на дейното плюене като член на БСП, толкова ми се издигна в очите откато зае новия си пост, и то не само фиктивно а дейно и в полза на обикновения и онеправдан човек. Желая ти от сърце здраве и много късмет в живота и трудните задачи с които си се нагърбила в полза на хората. Така трябва да действа и правителството и всеки избран от народа, в негова полза и в полза на България.

Невероятно постижение на Демократизма! Трабва да се благодари на Капитализъма и ОПГ ГРОБ ,че ще се изплати след 4 лета изработеното преди 3 лета.

Респект и уважение, Мая Манолова! През последните две години ме спечели - с упоритостта, целеустремеността и всеотдайността към решаването на проблемите на обикновения български гражданин. Както и за личния пример на стотиците посестрими със страшни диагнози - борбеност и вяра!

Костинброд - как да ти вярвам Все още си почти Ненадмината от леля Курвелка.

НАГРАДА ЗА 2017 г. ПОЛИТИК 1 МАЯ МАНОЛОВА ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ КЪДЕТО И ДА СИ НА РАБОТА ВЪРШИШ РАБОТА БРАВО МАЯ МЪЖКО МОМИЧЕ СИ ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ МОЖЕ И ТИ ДА СИ ЖЕНАТА КОЯТО ЩЕ ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД

Браво за въведената социална справедливост от г- жа Манолова! Въпреки, че ИА ГИТ ми дължи здравни и социални осигуровки като работодател, след всички представени документа до ден днешен не ми ги е изплатила!Хубаво е да ги погне и тях!

ТОКУ ЩО УВЕДОМИХ ПРЕСЦЕНТЪРА НА МАЯ ЗА СТАТИЯТА И КОМЕНТАРИТЕ КЪМ НЕЯ. НЕКА МАЯ ГИ ЧЕТЕ - НАРОДНАТА ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ПОЛИТИК Е НАЙ ГОЛЯМАТА НАГРАДА1 КОЯТО ТОЙ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ.

А как човек да си вземе заплатата от дружество като вилни селища боровецСобственост на Силвия панагонова,вдовица на бай миле.масово се наемат хора,работят по няколко месеца и биват подменяни като носни кърпички ез да им се изпатят парите,да не говорим че се плаща когато им скимне,по50 лв на седмица.При започване на работа се подписват камари документи,като например че си ползвал отпуск,че нямаш финансови претенций и какво ли още не...

Мая изпълни със смисъл институацията Омбусман на България. Винаги съм харесвал Мая защото винаги е имала топки. Дори когато я плюеха в Парламента и на улицата разни платени простестъри, тя се държеше мъжки и поставяше на място вески нещастник. Мая е българската Желязна Лейди...

Защо Мая не се кандидатира за президент? Сегашния ми прилича на двойник на Бойко, ама по-скромен

Най-после българите да са доволни от едно управляващо лице. Мая Манолова ще направи много още за хората на труда. Браво Мая!!!!

И от мен браво на Мая.По делата ще ги познаете.

Докато не го видя обнародвано, а не само като сензация по сайтовете-не вярвам!

Браво, г-жо Манолова! Време е да подхванете и НЕНАКРАЛИТЕ се и САМОЗАБРАВИЛИТЕ се безродници за цената на водата!

Ако всички политици и управляващи си вършеха работата като Мая Манолова България нямаше да е това дереже Браво МАЯ

Страхотна си Мая!

Браво МАЯ ТИ СИ ЗА ПРЕМИЕР ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ. САМО ТИ РАБОТИШ И ЕКИПА ОКОЛО ТЕБ ЗНАЕШ КАК ДА ГИ МОТИВИРАШ ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ

И ТАКА, ДЕН СЛЕД ДЕН, РЕШАВАЙКИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ И ЗАБРАВЕНИ ОТ ВЛАСТА ХОРА, МАЯ СИ ТРАСИРА ПЪТЯ КЪМ ДОНДУКОВ 2.

Мая Манолова отнесе много плюнки през годините, но от работата й се вижда, че е адски кадърна жена.

А кой го пълни тоя фонд? Пак ние нали? Не прокопиевци и костовци.

Ние го пълним без да се взема от служителя. За някои е 0.4 % , за други е повече в % изчислен върху дохода на всеки работник. Плаща работодателя, че може да фалира. Фонда се казва ГВРС /Гарантирани вземания на работници и служители Аз внасям в него от/не помня/, но сигурно от 20 год. Идеята е добра. Фалирам, защото съп тъп или просто случайно, но работниците си получават парите от фонда/демек от държавата/... Дотук, добре.... Защо тогава има неизплатени възнаграждения за РЗ на фирми прекратили дейност? Някой явно не плаща! Сещате ли се кой или коя? Аз знам, но няма да ви кажа-сетете се сами! Та, браво на Мая! ПП Въпросът ти не трябва да е "Кой пълни фонда?", а "Кой/коя си позволява да го изпразва?"

Е как работодателя бе човек, работодателя дава едни пари, които служителя не получава. За чия сметка са? Помисли малко.

ПРЕМИЕР, МАЯ ПРЕМИЕР, МАЯ ПРЕМИЕР. Поздравления за г-жа Мая Манолова. Не стига, че доходите са смешни в североизтока, ами и не ги изплащат редовно. Г-жо Манолова, стягайте се за премиер.

Така де, прави още една Косинбродска афера и е пожизнен премиер

Вие имате ли да вземате 3-4 заплати от шефа или не. Щото ако не са ви държали без заплата с месеци, а семейството, сметките, студентската издръжка, заеми и всичко да е само на една провинциална заплата тогава значи говорите напосоки - като типичен син комунистически гербер или оядено с далавери софийско прасе.

По-голям демагог от Мая Манолова дори Бойко Борисов не е! Като депутат измисли законите за ЧСИ а като омбудсман и неистов кандидат за президент обърна палачинката и застана срещу тях. Кога да й вярваме?

Върши работа, мен! Върши работа! Това е най-важното! Не ме интересува каква е БИЛА, интересува ме каква Е! Делата и са добри и докато е така, не ми пука какво пишат разни форумни безделници за нея. Капиш?

Боко е галош и даже за демагог не става. Нещо като Тодор Втори е той. Хитрец. А Мая е далеч напред като интелект и морал и всичко. Не ги сравнявай.

Ако тя е измислила ЧСИ,при Герб този закон цъфти и си го използват сериозно,защо не премахнаха убийствените лихви за народеца,а като умишлено фалираха,т.е. откраднаха лихвите по депозитите почти премахнаха,работят с псрите на хората,а никакви лихви.Защо ли не виждат това ненаситните главорези

Браво на Мая Манолова. Давайте да я правим Премиер и да тръгваме по правия път. Явно покрай болестта си е разбрала, че да даваш, е по-важно отколкото да вземаш. Такъв човек ни трябва. Не самозабравила се мутра като сегашния!

двупосочност -не само да даваш под формата на труд и ефект от труда,но и да получаваш/вземаш заслуженото заработено с честен квалифициран труд. РЕЦИПРОЧНОСТТА е ОСНОВЕН ПРИНЦИП В ПРАВОСЪДИЕТО. ВСЯКА ФОРМА НА ПРИНУДИТЕЛЕН ИЛИ РОБСКИ ТРУД ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ,по МОТ,ООН -член 4 от Човешките права забранява робството,нео-робството

вместо БАЛАНАС - БАЛАНС /РАВНОВЕСИЕ /

Голямо браво на Мая !

Тази крехка женица, при своите здравословни проблеми успя да събуди дълбоко заспалите и гледащи само себе си депутати и ги принуди да си мръднат пръстите и да свършат нещо за обикновенните хорица ограбвани от власт имащите и некоретните работодатели.Хвала за Мая!

Браво на Мая

Браво.Само прическата ти харесвах,а то се оказа упорита като жена ,пък трудолюбива.Всички да работят като теб ще живеем в ,,бяла държава,,

Браво, Мая!

Бий суджуците, Мая!