В Черна гора взимат средно 515 евро

Средната заплата в Черна гора през декември миналата година е била 515 евро, докато минималната потребителска кошница е възлизала на 755 евро, предаде черногорската телевизия РТЦГ.

Обратно в новината

Коментари - В Черна гора взимат средно 515 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а колко е безработицата....май 1 реаботещ храни поне 4 гърла.....малоумна статия....

Спокойно моряци, корабът потъва бавно. Вода има за всички. След управлението на Тройната КЛОАКАлиция, вече сме на БОЙКОуспокояващи. Супермен "ША НИ УПРАИ" !

И какво има в Черна гора? Може би се къпят в петрола или имат изобилие от газ, диаманти, злато. Или може би на световната борса бъкат патенти, както в Швейцария? Тогава защо те могат, а ние не.

Сигурно, защото том си нямаха партия, която да разпредели държавните капитали на свои хора, за да се оформи класата на социалисто-капиталистите и да замъкне държавата по пътя на прехода, вместо на демокрацията.

Точно така!

Това нищо не значи,може да вземат и по 1000 евро и да не са по-добре.И румънците вземат пък тичат да пазаруват у нас.

За простолюдието само да спомена , че БВП на Б-я при съпоставими цени е по-високо на човек от този на Черна Гора. Който му говори нещо-добре, който не му говори да си плюе все така.

toto ти си умен като игумен

хехе,ми то остана и албания само да ви изпревари.....

тя ни е изпреварила,ама ни е срам да си признаем,че след нас няма никой.

Всеки ден чувам българска реч по улиците. Днес срещнах млади хора - момче и момиче на около 28-30 години. Завършили в България висшето си образование, обидно им било да работят в родината за мизерни заплати... Така, че тук има поне 200 000 българи, а някои казват, че са повече! Щом не искат да се върнат в България (както и аз) значи...

Парите не са единственото ценно нещо.Мен ме задържат тук семейството,приятелите,любовта

Прав си,парите не са най-важното нещо,спокойния живот в чужбина не може да се измери с никакви пари.

Плащай си сметките само с любов тогава!

аз пък чувам много хора, които завършват в Англия и се връщат в България. Нали все пак трябва да има кой да живее е тая държава... Не ви прави чест да плюете по държавата, защото ако бяхте родени в Сомалия, нямаше и да можете да видите нито Англия, нито Черна Гора...

Аз пък ВИЖДАМ точно обратното. Като си я харесвате такава Бг, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ! Аз не я харесвам такава бедна, мръсна и чалгаджийска! СТИГА С ТОЗИ ПСЕВДО-ПАТРИОТИЗЪМ-ВИЖТЕ РЕАЛНОСТТА !

Пак добре че беше Иван Костов да вкара държавата в Европейският път, иначе щяхме да сме по-зле от Сомалия и никаква Англия нямаше да видим. Това е факт!

ти не ми го хвали лондон,марче....аз живях там до 200з г. когато нямаше още много бг имигранти-сега куцо и сакато е в англия -и се изнесох още на втората година защото прецених че освен слуга по ресторантите или детегледачка там няма кои знае какви перспективи.........от няколко години съм в щатите и мога да ти кажa че в америка е раи в сравнение с прескъпа, расистка и претъпкана англия.

Оставете ги Черна гора. Те са си почти в ЕС. Какво да кажем ние с гайдите? Два пъти по-малки заплати, а кредитите са за стотици хиляди, но не лева, а евра. И тези кредити са не за какво да е, за онези презрени панелни климизарници от соц-а, дето от нямане какво друго, хората си ги препродадоха едни на други с/у 30 годишни заеми!

А бе как си представяте да се просперира с 250000 ДС-та, 100000000 промити мозъци на комунистически прасета и всичките те на възлови места в управлението? В Югославия никога не е имало комунизъм, а хотели и инфраструктура са изградени с пари от плана "Маршал". Така че след Малта тя не попада в победените държави след разпада на Югославия,

И не съм чул черногорци да слугинстват на Америка, даже и те пострадаха от бомбардировачните атлантически "ценности"!!!!!

"Социалист" ли си, "демократ" ли си или просто глупав не знам. "Голямата" Черногоска средна заплата ще стига в бг колкото да връзваш двата края, при положение, че не отглеждаш деца. Така че, не виждам какво им е добрето.

Може да не е толкова висока, но в Бг и такава не може имаме поне в близките 20 години! Сбъркана държава сме!

А да си чул, че ближат руски задници? Че всеки втори бивш партиен секретар на алуминиев завод от бившия ви СССР и настоящ олигарх има вила в Котор? Че контрабандата е национален спорт?! При нас поне се имитират скандали...

И какво от това бе, русофобски демократино? Парите не миришат. Половината Кипър е собственост на руснаци, богаташи от една велика държава. Ние като близахме двадесет години американски задници, та сме пред закриване.

А в София има хора,които вечерят с по едно яйце.Но си плащат парното,колкото им кажат.

А вие в с.Малта вечер по две яйца ли лапате или има нещо и посредата!

Туй дето е по средата ти само с огледало можеш да го видиш.

Ей,българоубиеца,да си чувал за въпросителен знак след въпрос???

Значи извън ЕС можело да е по-добре! Преселвам си в Черна гора! Поне, докато не я вкарат в съюза.

Ми тогава защо не отидеш направо в Норвегия? Или искаш първо да ти е трудно и след това чак да дойде хубавото :) Норвегия, няма да влезе в ЕС и средната им заплата е доста повече от 500 евро.

Вие просто ей така си шляпате за Норвегия, всеедно идвате тук, щракаш с пръсти и всичко е песен. Не всичко е статистики и информация, човек като дойде тук и ги вижда различно нещата. още малко и стана половин година , а само мисля как ще е като се прибера в БГ... а скоро няма да е.

За разлика от нас,Норвегия си има петрол и газ и не й трябва да се навира в колониалната империя,наречена ЕС,за да я командват някакви измислени еврочиновници като Барозу и баронеса Аштън... Черна гора пък разполага с топло адриатическо крайбрежие и огромни руски инвестиции и също не им нареждат от ЕС дали да не ядат шкембе чорба или да не пушат...

В БГ , потребителкси цени > 5%. Заплати = 0%

Това го препратете на Дянков.

Препратете го не само на Дянков, ами и на всичките взели участие в управлението/ограбването на България в последните 20 години. 1 милион българи напуснаха българия и поеха по пътя на емиграцията...

повече са от 2 милионa,но не се казва истината