Заплашвали американски конгресмени в навечерието на процеса за импийчмънт

Засечени са разговори, в които е говорено да се убиват или те да бъдат нападани пред сградата на Капитолия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната измислица на демокрастите как били заплашвани от тръмписти разбира се, а тяхната антифа, блм и подобни,финансирани от данъкоплатци те разбира се са божи кравички, и затова никой не чува за подготвяни поне 16 атентата срещу Тръмп и семейството му, само защото спря кранчето на демократската мафия. Всичко се прави за да махнат законен съперник от политическата сцена, страх ги е да излязт срещу Тръмп на честни избори и се чудят какви вратички да търсят да го разкарат. По това колко свирепо се разправят с противника се вижда колко е застрашил джоба им(краденето) и по това народа разбира че това е точния човек. Ако се мляскат и прегръщат значи заедно бъркат в кацата и го отсвирваме. А много ясно че продажните бушисти, макейновци ще се опитат да се споразумеят с Тръмп и вероятно няма да прави партия, но така или иначе републиканската партия изгуби с предателството си към Тръмп и докато не се изчисти от тия предатели няма да видят власт, ще плати цената заради тези мръсници.

Според мен единствения шанс Сената да гласува наказателни процедури (на базата на вече минали импийчмънт в долната камара) ще е ако Тръмп реши да регистрира нова партия. Това би засегнало интересите и на двете основни партии. Ще имат отличен стимул да си подадат ръце временно и да го унищожат като политически играч. Ако обаче Тръмп се споразумее с тях да не регистрира нова партия наказателни процедури няма да има. Ще видими отново кратък, безсмислен, бюрократичен процес и това ще е всичко.

Старче, какво то си написал е резонно но при републиканците нищо не е резонно та реалността е обратно - орангутана Тръмпи заплашва републиканците с нова партия ако гласуват за импийчмънта му ... и те се гънат като червеи вместо да го смажат като гнида ...

Боже колко глупаци ще влязат в затворите в Америка, поради пълното им разминаване с реалността в разбирането за тая "държава" ... дано и някой ганчовци да има сред тях , ама пусто Ганчо е расистко тръмпанзе , но и страхлив циник най много сеир да гледа отстрани .

Няма лошо. Никога не е късно човек да научи нещо ново пък било то и в затвора. Например: защо трябва да се спазват законите и правилата.

прав си, в еднопартийна Система ако не си нагаждач, лизач, подлизурко, мижитурка и все качества добре познати от соца няма оцеляване, затова всички критици, реформисти, опозиция и симпатизанти и други политически се озовават в затвора. Познато, едни се радват сега, после иде ред пък те да плачат, колелото се върти.

Такива гонения е имало по времето на Труман- не ти харесва съседът и казваш- той е комунист- само дето сега казваш- той е републиканец, той не е джендър или хомсе.

Е стига вече че ни се доповръща от американската ''демокрация'' дето ние с я знаем отдавна че е такава ама те си мислеха че всичко е скрито покрито и си я изнасяха навън за да рушат и убиват в името на ''демокрацията си''

Тръмп сдаде властта, джендърите ще го импийчмънтват?! Какъвто президентът, такова стадото...

Лъжи, лъжи, лъжи, които целят да оправдаят началото на разправата с политически противници, така характерна за левите режими.

В момента е актуален импийчмънт за бай Дън.

За какво, че някой път заеква ли !?

Някой знае ли с какво точно се занимават службите за сигурност в САЩ? А на кого се отчитат?

На ГешеФ.

PEYTSCH

Електоралните републиканци имат право да потърсят отговорност на избраниците си. Практически те са купени предатели !

Тръмп ще бъде Първият президент в Историята на щатите срещу който два пъти да е имало процеса за импийчнът! И накрая какво излезе? Ще е първият срещу който ще се проведе процедурата седмица две след като вече не е президент!? То първото твърдение беше доста весело, а сега новото на е на съвсем друго ниво!!! До колкото до заканите, сигурно става дума за протестиращите на БЛМ, които все още продължават и сега смениха тона си от Тръмп към Джо!? Просто защото харесват анархията.

Тя процедурата по импийчмънт вече се проведе в Конгреса докато Тръмп още беше действащ президент. Това, което предстои да дебатира Сената вече е какви наказателни мерки да се приемат спрямо вече импийчнатият Тръмп и не е проблем да се проведе и след като той вече не е действащ президент. "До колкото до заканите, сигурно става дума за протестиращите на БЛМ, които все още продължават и сега смениха тона си от Тръмп към Джо!? Просто защото харесват анархията." Колкото до горното твърдение, където опитваш да внушаваш неверни неща би ли обяснила думичката СИГУРНО на какво я базираш: цитирай анализи на политически коментатори или разследвания на журналисти... или е сигурно, защото на тебе така ти харесва - страшен аргумент, няма що.

Не внесоха ли документи за импийчмунт на байДън, за търговия с влияние? Няма ли да ни информирате?

Не са.

Са.

Не се ли прави импийчмънт срещу действащ президент? Малък ли беше цирка от изборите и самата инагурация, че искат още да се излагат, само и само да демонстрират власт?

Такова шубе ги гони, че искат да са сигурни, че няма да се кандидатира и на следващите иабори. Иначе и тях ще трябва да фалшифизират, хахах

Аз се питам какво ще правят, ако синът му се кандидатира на следващите избори?? Него не могат да го спрат. А и е млад, нещо ново за разнообразие.

и е доста тъп, идеален е за президент. Това горното към врана за сина на Тръмп.

ЦРУ могат ли да подслушват без съзебно разрешение,или за тях всичко е позволено.

Че тя шефката на ЦРУ си подаде оставка. Имат ли нов шеф, съществуват ли ЦРУ или са тотално компрометирани като организация за политически поръчки?