Говорител на Асад: Фоули е екзекутиран още миналата година

Американският журналист Джеймс Фоули е бил екзекутиран преди една година, а видеозаписът от убийството е публикуван сега.

Обратно в новината

Коментари - Говорител на Асад: Фоули е екзекутиран още миналата година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УМНИЦИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НАЛИ СИ НАПЪЛНИХА ДЖОБОВЕТЕ И ПРИЕХА ХИЛЯДИ СИРИЙСКИ ИМИГРАНТИ ДА СЕ ПЛОДЯТ И РАЗМНОЖАВАТ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,КОГАТО НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ ГИ ИСКАШЕ,ЗАЩОТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ ВЕЧЕ СЪРБАТ ПОПАРАТА ОТ АЛЧНОСТТА И НАИВНОСТТА СИ ДА ПРИЕМАТ МЮСЮЛМАНИ,КОИТО НЕ САМО НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ ,А НАГЛО НАЛАГАТ ПЪРВОБИТНОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ!!!ТОВА НЕ Е ШЕГА,А АЛАРМА ЗА ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ И ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ИСЛЯМИЗМА,КОЙТО Е ПАГУБЕН И СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ С НЕВЕЖЕСТВОТО СИ И АНТИЧОВЕШКИ РАЗБИРАНИЯ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО НА ЦИВИЛИЗОВАНИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ!!!

Вместо да занимавата съзнанието ни с тази поне за мен незначителна новина ПУСНЕТЕ новината за увеличаване цената на тока "степ бай степ" според новата "енергийна" калинка ! Това е ВАЖНАТА НОВИНА за българите, защото пряко засяга нашето благосъстояние !

Крайно време е всички чалмалийски държавици да бъдат изравнени със земята!!

Истината е една: САЩ създадоха поредвоно си отроче-садистче, за да унищожи Асад, но Асад устоя. Което е добре, защото ако Асад беше паднал, ИГИЛ щеше да има цяла Сирия за база. Ако някой мисли противното - справка Либия.

Да допълня: Слава на Русия и Китай, че спасиха /основната част на/ Сирия от тези убиици - ИГИЛ и ССА.

Отговорът е само един,денонощни бомбандировки,забрана за влизане в ЕС и САЩ на хора от тези държави.И най важното алтернатива на петрола/отдавна я имат/.

Ако ние от НАТО, ЕС и САЩ се бяхме намесили в Сирия още в началото - с бомбардировки на Асадовските войски - нямаше сега да има "Ислямска Държава" Ама не, нямало разрешение на ООН (т.е. има вето на Путин), мирни конференции, дипломация - докато жертвите на Асад се множаха, ислямистите набираха сила и изтласкаха истинската сирийска опозиция. Още не е съвсем късно за намеса - но освен ислямистите трябва да се бомбардират и Асадовските войски. В противен случай ще му подарим победата.

тооози пък... трагично жалък опит да изкривиш истината.. айде изчезвай да не сме овце тука.. глупак

Тия дето цъкат минусите са или овце или пацифисти. Пацифистите поне имат кауза, овцете обаче нямате оправдание. Колкото до изкривяването на истината - вашите вождове за професионалисти в тази област.

Като пишеш измислици, поне сам вярваш ли си?

Ислямистите не заслужават живот и тази Ислямска държава трябва да бъде унищожена!

Цяла седмица продъниха медиите с убийството на един американски журналист, а в Украйна само днес поне десет човека са били убити от изроди, на заплата от сащ ! Но нали не са американци - не заслужава света да научи за тяхната трагедия и ужасите на нормалните хора в Украйна и други точки на света, убивани от американски наемници !

На никой не му пука за вашите чекисти! А тук става въпрос за фундаметален проблем - богати, презадоволени араби и всякви мюсюлмани използват исляма, за да си осъществят дивашките фантазии да колят и убиват хора.

ако наричаш децата и жените които са убити -чекисти и за теб нямат никакво значение не си много далеч по съзнание от талибаните!!! неисе!!!такива сте всички новоизлюпени ,,демократи,, под крилото на ,,ционизмът,,!!!шалом!!!

А защо срамежливо премълчаваш плащането на наемници, изпращане на оръжие и десантчици от Злодея Путлер?! Хайде скрий се!

не желая да видя какво би станало тук ако някои убиваше англо или турско говорещи!!! какви наемници, какви въздушни удари в името на свободата им!!! тогава пак ли ще имаме ,,злодеи,,!!! много ,,повърхностно,, уотсън!!!

Руска путлеристка подлога си! освен да ,,раздаваш,, нарицателни на останалите, и да пишеш като ,,бивш,, комсомолски секретар преминал на другият ,,бряг,, изглежда нямаш други качества!!! ,,батлерът си оставя батлер!!!наи много да си смени ,,господарят,,!!!

Не обръщай внимание на путкиновите безмозъчни михлюзи. Те това могат само-да лаят, като бесни кучета!!!

В главите на феновете на свободата и демокрацията се взривява бомба. :)

А пък ССА е създадена и финансирана от САЩ. Така кръгът се затваря и на хоризонта изплуват констатираните от ООН-то лайна.

Русия провежда информационна война в България - това е официалното становище на българските служби, включително и военното разузнаване. Във войната са използвани като посредници български икономически и политически посредници, както и контролираните от тях медии. В този форум може да видите нагледните примери.

а Америка провежда информационна и икономическа война, ограбвайки и изнасяйки всичко наше- капитали , злато ... щото такъв матерял сме сложили да ни управлява горе

да пишеш мнението си , свободно и без заплащане за разлика от ,,протестърите,, за които знаем кои им плаща!!!това е ,,демокрация,,!!! за 2012 година европеиската общност само е дала три милиона евро за ,,тролове,,!!! нещо като:,,моята пръдня не мирише лошо, на другите мирише,,!!!

Мнението ти за външната политика ми е безразлично. Дори ти самият няма как да знаеш дали и доколко си прав или не! Само не знам как нарече 30 хил.души в центъра на София платени. Сега кой си заравя главата в пясъка?? Не разбра ли, че скапаната ви партия се радва на всенародна омраза. Това е заради некадърното и управление, подплатено със защита на външните икономически интереси на Русия, както и със защита на икономическите интереси на мутрите. Вашето скалъпено правителство се оказа мизерно продължение на липсата на компетентност на правителството на Боко. Как може да се излагате с простаци като Манолова и Михов бе! Преди поне имахте интелигентни глави като агент Гоце дето така ви го забоде после, сега и това нямате. Затова народа бяга от България, ама никой не бяга в Русия като гледам!

Много важно кога са го обезглавили ! По-важното е, но то се заобикаля, КОЙ финансира радикалния ислям ?? Саудитска Арабия, Катар , Оман и колко още , все наши и САЩ приятели!

По-рано бяха ИДИЛ, сега станаха ИД. Повече ме притеснява, че ги финансира Катар, а ние имаме политици, които много се натискат да ни сближават с Катар. Пътища ги увещаваха да ни правят, други инвестиции в България да правят, съвместни заседания на министерските съвети правиха.

Експерт по видеозаписите, нает от в. Таймс, заяви, че според него кадрите са инсценирани--не е нужно да си експерт,за да видиш,че ,,екзекуцията ",не е истинска.

диви хора поддържани от други оше по диви в русия

Диви са, но ако Русия не беше спряла САЩ, която изстреля три ракети срещу Сирия ... , които разбира се не стигнаха до местоназначението си. Резултатът щеше да е реки от кръв в Сирия и стотици обезглавени американци. Затова трябва всички да изкрещим: Янки вървете си у дома! Както във Виетнам.

Кога пък Русия е поддържала тези главорези?До скоро САЩ ги въоръжаваше,за да се бият по-успешно срещу АСАД!

A бе, кьорчо, не да не би аз да съм им давал калашниците и СПГ-тата?

И аз си мисля,че има връзка между ССА и ИД.Въпросът е в това какви са връзките им с американците?

има връзка бият се една с друга!

Ингилизите са си виновни. Като им дават привелегиите на UK така е , сега ще им сърбат попарата. Трябва всичката тази черна сган де се измете до 9-то коляно и изхвърли от общността им.

Не забравяй, че ИД рабитят със САЩ! Така, че внимавай с това : "тази черна сган до девето коляно"... Фоули не е виновен за решенията на правителството си! Те САЩ го обезглавиха! Мародерите от САЩ щом не могат да плащат на терористи (което въобще не е вярно!) защо не платят исканата сума на родителите, като оправдание за жестоката си политика спрямо американските граждани, изправени да отговарят с живота си за престъпления на правителството. А САЩ да казват: Обезглавете го! Ние с терористи не преговаряме! Мръсниците нека преговарят с родителите на Фоули: Да кажат САЩ сме притиснати, че избиваме негрите във Фергюсън и хората по цялата планета и за това, че синът ви беше опозорен заради нас ще ви компенсираме.

Първо: Джеймс Фоули не е опозорен и второ САЩ и ИД не работят заедно, а воюват едни срещу други.

но относно видеото най-малкото звучи все едно говорещият е много близо до микрофон

да бе точно сирийското правителство цитирайте естествено е да искат да насъскат света срещу сса! ид са дори по-крайни от ал кайда! по думите на самите ал кайда!