Заловиха нелегални мигранти край Вакарел

В групата, която най-вероятно е от Сирия, има жени и деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вакарел не точно наблизо нито до гръцката нито до турската граница.... начи тя нашта граница секи я минава както му скимне сякаш е разграден двор... ма нейсе, нема нищо за чудене, щеше да е чудно ако беше обратното

Обратно, може и да поработят, ама надали !

Тиквата нали още управлява държавата, как до сега такива неща нямаше, хората си минаваха през България и никой не ги спиране. Сега как така ги спират, на тиквата и този ли рошвет вече не го устройва.

Бойко не е премиер от няколко седмици и държавата вече почна да се срутва.

Писиар тестове или за тях не се отнася.А ЕС налага правила само за нас.Извратеняци

момента гледам по тв-то Баце как прегръща полицайчето. а как го гледаааа Баце е станал по-чевръст от журналята, преди тях е на 'новината' белки по покажат по тв-то

А защо се тръби. Да ги използват като източник на органи и кръвни продукти, а остатъка в някой завод за производство на храна за домашни любимци.

Ti si goliam idiot

А сертификат и тест имат ли? Нали гражданина Борисов се хвали,че "техните славни граничари" не били допуснали "нито един" мигрант! Тези 25 какви са ? Марсианци?

Върнете ги в морето, като нямат документи и не знаят от къде са дошли. Може да им дадете по един спасителен пояс тип геврек.

Таман Бибитков се похвАли, че той ни пазел от мигрантите и 25 тарамбуки а-ха да влязат в София! Така да му развалят фукните на човека ,ей! Ама и тия не са хора! СасипАхте го тоя Буци, бе! Засрамете се, бе!

Веднага гивърнете обратно стига са ни и тези който са вече тук

Имат ли ковид тест?

"Само за почивните дни има предотвратени повече от 320 души общо на българо-гръцката и българо-турската граница." Душите били предотвратени..... Аз пък съм (пред)отвратен какви изречения съставя "редактор" Надежда.....

Сигурно са ги убили