Заловиха нелегални мигранти край Вакарел

В групата, която най-вероятно е от Сирия, има жени и деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Само за почивните дни има предотвратени повече от 320 души общо на българо-гръцката и българо-турската граница." Душите били предотвратени..... Аз пък съм (пред)отвратен какви изречения съставя "редактор" Надежда.....

Имат ли ковид тест?

Веднага гивърнете обратно стига са ни и тези който са вече тук

Таман Бибитков се похвАли, че той ни пазел от мигрантите и 25 тарамбуки а-ха да влязат в София! Така да му развалят фукните на човека ,ей! Ама и тия не са хора! СасипАхте го тоя Буци, бе! Засрамете се, бе!

Върнете ги в морето, като нямат документи и не знаят от къде са дошли. Може да им дадете по един спасителен пояс тип геврек.

А сертификат и тест имат ли? Нали гражданина Борисов се хвали,че "техните славни граничари" не били допуснали "нито един" мигрант! Тези 25 какви са ? Марсианци?

А защо се тръби. Да ги използват като източник на органи и кръвни продукти, а остатъка в някой завод за производство на храна за домашни любимци.

момента гледам по тв-то Баце как прегръща полицайчето. а как го гледаааа Баце е станал по-чевръст от журналята, преди тях е на 'новината' белки по покажат по тв-то

Ti si goliam idiot

Бойко не е премиер от няколко седмици и държавата вече почна да се срутва.

Писиар тестове или за тях не се отнася.А ЕС налага правила само за нас.Извратеняци

Сигурно са ги убили

Тиквата нали още управлява държавата, как до сега такива неща нямаше, хората си минаваха през България и никой не ги спиране. Сега как така ги спират, на тиквата и този ли рошвет вече не го устройва.

Обратно, може и да поработят, ама надали !

вакарел не точно наблизо нито до гръцката нито до турската граница.... начи тя нашта граница секи я минава както му скимне сякаш е разграден двор... ма нейсе, нема нищо за чудене, щеше да е чудно ако беше обратното