Борис Велчев е против криминализирането на носенето на бутилки с гориво

Действащият Наказателен кодекс и методиките за разследване на палежите дават достатъчно възможности да се мине без промени в закона, свързани с палежите, заяви главният прокурор Борис Велчев.

Обратно в новината

Коментари - Борис Велчев е против криминализирането на носенето на бутилки с гориво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОБРЕ Е,ЧЕ ИМА ХОРА КАТО БОРИС ВЕЛЧЕВ ДА МИСЛЯТ С ГЛАВИТЕ СИ ЩОТО КАКЪВТО СЪМ КЪСМЕТЛИЯ НЯМА ДА ИЗЛЯЗА ОТ ЗАТВОРА БЕЗ ДА СЪМ ПОДПАЛВАЧ.

Много интересно защо Борис Велчев предпочита да се занимава с подобни въпроси за бутилките с гориво, но не и да се само сезира за делата на управляващите за продажбата на държавните дялове в енергетиката, нанасящи огромен ущърб на държавата и обществото? Сигурно защото той има лична изгода. Пък и на мафията, понеже той е работил само за нея до сега. Не му ща защитата, защото не ме засяха мен,не съм от мафията!

Я пък тоя Велчевия глупак, ще вземе да излезе по-читав от Цветко... Ще взема да си върна вярата в правосъдието, и дядо Мраз...

По тази логика, всички мъже направо да ги арестуват по подозрение за изнасилване - все пак имат необходимото оборудване?!? Могат да почнат от Боко-Пикасото..... всъщност, той едва ли е пример за мъж - по голяма политическа па в тази страна май няма....

Всяка партийна групировка минава през властта, за да узаконява престъпления. Дойде ред да узаконяват и полицейския терор. Защо ББ и ЦЦ си мислят, че запалителни течности се намират само в бензиностанциите?! А жените, които носят в чантите си ацетон! А възрастните, които купуват спирт от аптеката за билкови настойки? Да не говорим, че нищо не пречи на изпълнителя на палежи да точне бензин от някоя кола, вместо да се разкарва с шише до бензиностанция. След като се знае, че "Трябва да го задържиш в момента, когато я пали", това правете, бе! Помолете и инструктирайте чрез медиите, как гражданите могат да съдействат!

Тъпи депутати, тъпи предложения, тъпи закони. Безсилна държава. Предлагам като решение който носи кибрит в затвора.

Така е за депутатите, но те са не случайно подбрани с такива нищожни качества. Човек, който малко разбира и може става лесно марионетка в ръцете на мафията с обещание са много пари и имоти. Но аз съм против Борис Велчев като главен прокурор назначен от Първанов. Той е главната причина да не работи съдебната система в България, нито да се предложи и приеме ново законодателство за нова структура на съдебната система и силно антикорупционно законодателства за изграждане на правова държава у нас.инж. Петър Георгиев от Дания. Весела Коледа!

От коктейли "Молотов" ли се опасяват, че те точно с бутилки се правят...:))))

Винаги е забавно да гледаш как идиот премахва въшките като реже глави . Разбира се забавно е ако си някъде много далече зад граница .

а спрей-дезодорант може ли да носяяяя??

Още по добре ще бъде ако преди да си купиш бензин да искаш разрешение от Партийната организация и бележка от МВР, че си примерен гражданин на държавата! Може да се въведат и месечни лимити! Майтап бе, Уили!

В каква категория ще попаднат чуждестранните коли, тирове и водачи, ако си носят една тубичка за път ?!?!?!? Ами и тя може да се ползва за пожари ?!?!?!? Завършилите ВИФ не ги ли учат на по-рационални неща...?!?!?!?

предлагам и по драстични мерки в борбата срещу престъпността! напрример да се режат пенисите на мъжете, защото могат да изнасилят някого! Да се режат крайниците на трениращите бойни изкуства, защото могато да причинят средна, или тежка телесна повреда или смърт на някого! Егати тъпия премиер имаме!

Правилно ...И който го хванат с инструменти в колата , ако тя не е повредена , значи отива да краде.Ако е купил чорапогащник на любимата и го хванат,значи ще си го слага на главата и ще обира банка...Дръж народе , дръж !!!

Че те със спирт не могат ли да палят, или с кореселин, битови химии всякакви, или с първак 70* :) - дръжте ги всичките, от бояджията и домакинята до бабата с Медикс-а!

Не слушай кой какво казва у нас, ами виж какви са законите в Европа и САЩ. Те имат опит в това отношение.

Цветанов и Бойко се бъзикат с хората, че са толква огладнели че зареждат в бутилчици бензина. Няма да променят закона за подобни глупости, просто почнаха да намират по интелигентни решения как да ни се подиграват.

Добре де колко прост трябва да си да предложиш такова нещо?! Това навремето четох как били арестували някой и защото имал електронна везна бил наркодилър. Е ако това са им доказателствата в МВР разбирам защо реват против съда. Ами то е недопустимо това бе? Носил бутилка бензин хайде - бил подпалвач. Дори през комунизма нямаше такива малоумия бе. Явно най-некадърните милиционери останаха.

Тава само милиционер може да го измисли - носиш бутилка с бензин, хоп от това следва че си виновен. Този който го е предложил, не трябва да има никакъв допир до каквото и да е ръководна длъжност!

Аз пък ходя да си купувам амониева селитра, че ми трябва да си ръся из двора. Борисов, ако ме хванат, колко години ще лежа, обвинен в опит да взривя парламента?