ФБР разследва терористичен заговор в САЩ, вдъхновен от ИД

Федералното бюро за разследване води следствие за евентуален терористичен заговор в САЩ, вдъхновен от "Ислямска държава" (ИД).

Обратно в новината

Коментари - ФБР разследва терористичен заговор в САЩ, вдъхновен от ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за разлика от европеиските идолопоклонници и атеисти, които скоро ги чака обрязване насила, америка е запазила вярата в господ и ще пребъде. амин.

"ще пребъде" Америка, но вярата в Господ Луцифер няма да помогне за спиране на изригването на "eloustoun vulcan". А това значи, че 2/3 от САЩ/ФАЩ не бъде унищожена и с това и "Империята на доброто".

В кой точно Господ? Може би оня от любимата на американците фраза " O, my GOSH"?!?

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

Какъв заговор пак сънуват краварите?? Дори и "атентата" от 11 септември си ГО спретнаха ТЕ!!!!Айде стига - не ви ВЕРВА никой!!

взривените от ФСБ четири жилищни блока (и подготвени за взривяване още поне 4) в Москва, Волгодонск и Буйнакск през септември 1999 г.? Като във вица от социалистическо, за пияния дето в трамвая се издрайфал в ръкава си и на забележката на възрастна дама махнал със същата ръка към нея и казал: "А бе я се виж ти на какво приличаш!"

Какъв заговор, какви 5 лева? АМЕРИКАНЦИТЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ,, ГЛАВНИЯ ФИНАНСИСТ И ОРЪЖЕЙНИК на идлите.

ти повярвахме!... ;-) Още малко ще кажеш, че и режимите на Саддам и Кадафи са били създадени от ЦРУ!?

Докато имаше Саддам и Кадафи, нямаше ИД. САЩ затова ги убиха.

"Америка е чудесна страна и съм много радостен, че са я открили. Но щеше да е по-добре, ако не бяха я забелязали и проплували край нея"... "Всички народи се недолюбват един друг, но всички заедно ненавиждат само евреите". "Ако не четете вестници вие сте неинформирани. Ако четете вестници вие сте дезинформирани". Марк Твен Написано е преди повече от век. Нещо да се е променило?

Просто проложна митология и хегелов дуализъм. Щеше да е смешно, ако не беше безумно и тъжно.

Всички имейли започвали с думите: "Един е Алах и Мохамед е неговия пророк..."

америка ще я има винаги, понеже господ я пази. европа ще стане халифат, понеже тук се подиграват на христяните.

Може и да я има Америка - но пътят, по който е тръгнала, ще я доведе дотам, че белите ще се окажат в положението, в което днес са индианците. Иначе казано - Европа ще стане мюсюлманска, а Америка - страна на негрите и латиносите. Така че, бог да ги прости белите хора...и цивилизацията...

не. белите в америка са огромно мнозинство. не ги подценяваи.

ПАРАНОЯТА ХОДИ ...ПО АМЕРИКАНЦИТЕ.....(((((((((((((((((((((((

ХОРАТА ДЕСЕТКИ ТИРОВЕ С ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ ПРЕКАРВАТ ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ ПО СВЕТА ...... ..... А ХАЛИФИТЕ ОТ ИД НЕ МОЖЕЛИ ДА ВКАРАТ В САУДИТСКА АРАБИЯ ЕДИН ПТРК КОРНЕТ 20 КИЛА И ДА УДАРЯТ С НЕГО НЯКОЯ РАФИНЕРИЯ ???? .. .. И ТВА МИ БИЛИ ТЕРОРИСТИ :)) .. НАШИТЕ ПАРТИЗАНИ ПЪРВО УДРЯХА МАНДИТЕ :))) .... ПТРК КОРНЕТ И ТОУ ХАЛИФИТЕ ГИ ВЗЕХА ОТ ИРАКСКАТА АРМИЯ КОЯТО СЕ РАЗБЯГА :)) ....

да хапят ръката, която ги храни.

по страшно ще е, някой да се вдъхнови от хамериканците и да почне да налага демокрация. Колкото и терористичен да е един терористичен акт не може да се сравнява с едно налагане на демокрация, след което десетки градове стават в руини, цялата промишленост се връща на кота нула (буквално и преносно), а хиляди бежанци дестабилизират целия регион.

Ами къде другаде да разследват ? Нали там е главният щаб на ИД .

хахахаха, ама много точно

Аууу, каква новина само. Явно искат да прокарат още някое законче за тотално следене или пдобно в държавата на Биг Брадър. Или в момента ни се представят Новини от анимационния свят. Ту добре е описана технологията на подобен вид измами, промивки на мозъците ни, драги колеги-овце, за каквито ни вземат. Материалът ще ви изясни много подобни събития как и защо се случват: "ЦРУ произвежда джихад навън, ФБР фабрикува терористи вътре"

Не съм кръвожаден. Но май щатете наистина заслужават да им ударят един як шамар, тогава може би малко ще слязат на земята.

ФБР разследва терористичен акт, вдъхновен от ЦРУ !

забележка: Умен, образован и нравствен човек НЕ МОЖЕ да си избере за ник името на патологичен убиец! Прочетете поне писмото на Ернесто да баща си, в което признава, че изпитва опиянение и удоволствие от убийствата и това мъничко (?) го притеснявало...

Санкции от ООН:нарязване на самолетоносачите,изключване от НАТО,премахване на военните бази с които осигуряват спокойствие и стабилност при ограбването на света,международен и военен съд за престъпленията им над човечеството.

Рано или късно, бумеранга ще се върне върху САЩ и после ще викат Господа да им помогне!

А кой стои всъщност зад престъпленията на терористите от Фашингтон?Ционисти,военна промишленост,банки,американския и еврейския народ,американската и еврейската върхушка или всички заедно.Има ли в света невинен американец?

big_uncle@dir.bg

А-а-а, има...по-точно - имало е - например Марк Твен (нищо, че е евреин) - не е изнасял демокрация, и по някакъв начин яко е бъркал в ...хм...там де - на правителството - та е бил обичан от тези долу и мразен от тези горе! Ама то май изключението потвърждава правилото...

ВСИЧКО Е КОМЕДИЯ ЗА ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ МАСИТЕ : - ИД ДОСЕГА МОЖЕХА ДА ВЗРИВЯТ НЯКОЛКО РАФИНЕРИИ В САУДИТСКА И САЩ - А САЩ МОЖЕХА ДА СПРАТ ТЪРГОВИЯТА НА ИД С ПЕТРОЛ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ДА ИЗГОРЯТ МАКОВИТЕ ПОЛЕТА НА АЛ КАЙДА В АФГАНИСТАН И ПАКИСТАН ... .... И ПЕТРОЛНИЯ И ХЕРОИНОВИЯ БИЗНЕСИ ОБАЧЕ ПРОЦЪФТЯВАТ :)))

А ЕДНИ ОТ НАЙ - ХУБАВИТЕ ИЗУМРУДИ И ОСОБЕННО РУБИНИ И САПФИРИ В СВЕТА ГИ КОПАТ В АФГАНИСТАН ТАЛИБАНИТЕ И КАТО ГИ ИЗКОПАТ СЕ ПОЯВЯВАТ В ТИФАНИ В НЮ ЙОРК :)

Когато сееш ветрове, ще пожънеш бури!

е лоша болест-особенно когато обхване обществото-и то става болно...

затова няма желаещи да защитават САЩ и Фашингтон тук в темата. Иначе соросоидите са доста активни, ако има новина от Русия и за Путин. Дори положителна - те пак пишат като обезумели. Сега обаче никой не пише нищо ....

Правилно си забелязал ,"няма желаещи да защитават САЩ"....в някои сайтове,вкл. и този. Напълно безсмислено! Само ще ти подаря един афоризъм:Ужасно е да съзнаваш стабилноста на нечия ограниченост!

СПОРЕД УНИВЕРСИТЕТА ПРИНСТЪН , В СВЕТА НЕ УВАЖАВАТ САЩ ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ :)))

Ей,няма да обиждаш майка си,чу ли?

Това самокритика ли беше? Колкото и да ви плащат, колкото и да се опитвате да ни промиете мозъците, не става. Черното е черно, бялото е бяло. И никога няма да стане обратно. Да си забелязал случайно, че тази тенденция не е само в България. В Европа също е стабилна, в САЩ дори пак набира влияние. Защо мислиш е поредната измишльотина за атентати от ИДИЛ? За стягане на редиците и разчистване на инакомислещите. Лъжите ви не вървят вече. Ето това си установил.

Използват всъщност поредния сценарий за филм.

Все ми е тая....дали хамериканци или идилци ще пукясат. Полза от тях никаква.

кой финансира ДЖИХАДИСТИТЕ !??? Това разкри американският вицепрезидент Джо Байдън в реч в Харвардския университет Терористи в Сирия, в това число и членове на Ал Кайда, са получили финансиране и друга подкрепа от съюзници на САЩ в региона, разкри американският вицепрезидент Джо Байдън в реч в Харвардския университет ... Байдън допълни, че Турция, саудитците и другите емирства са изпратили стотици милиони долари и десетки хиляди тонове оръжия за всички, които се съгласили да се борят срещу режима на Асад. Според него тази помощ е получавана от терористи. Бившият министър на отбраната на САЩ Леон Панета пък обвини съветниците на президента Барак Обама, че са саботирали преговорите за сделка през 2011 г., която е щяла да остави американски войски в Ирак, съобщи АФП. В мемоарите си Панета твърди, че оставянето на малка част американски сили е щяло да помогне за овладяването на религиозното насилие и предотвратяването на офанзивата на Ислямска държава.

Какво направиха нашите съюзници Турция, Саудитска Арабия и Емиратите? Изпратиха стотици милиони долари и хиляди тонове оръжие на всеки, който иска да се бие срещу Асад. Само че хората, които биваха снабдявани, бяха Ан-Нусра и Ал-Кайда, както и джихадисти, идващи от всички части на света! (из Речта на американския вицепрезидент Джо Байдън в Харвардския университет - 2 октомври 2014)

САМО НАПРАВИ ГУГЪЛ НА 9/11 SAUDI ARABIA INVOLVEMENT И ЧЕТИ

ЦРУ първо обучава терористи от Бл.Изток, а после - след 10-15 години - се вайка, че те готвят атентати в САЩ против Америка... Каквото повикало, такова ... КОЙ И Е ВИНОВЕН ПАК?

Докъде я докара най-задлъжнялата в света демокрация: ФБР да разследва ЦРУ!

Шило

Ами успех в разследването! Дано, ако има реална опасност, да достигнат до всички нива и участници в подготовката!

"да достигнат до всички нива и участници в подготовката! " До Белият Дом ? Съмнявам се ...

Нали според путинолижците американците са съзадали и финансират ИД

Според всички ИД са създадени,въоръжени и финансирани от ФАЩ.Малцината платени човечета като теб от време на време пропищяват глупостите които са договорили да повтарят като папагали,но вече няма кой да ви вярва.

Осама бин Ладен е обучен в САЩ, което не му пречеше да се обърне срещу учителите си. Защо смяташ, че историята не може да се повтори? А и не разбрах какво общо има Путин в цялата тази история, май той ви е виновен и за кратерите на Луната...

Не съм путинолижец, а ти чий ... лижеш ти е написано на челото! Пък ИД, Алкайда и т. н. кой ги създаде-ми той сам си го казва, но такива като теб до края ще квичат от коневръза му!