Загиналите край Казанлък са млада двойка, блъснал ги лекар

Проверяват дали заради двуколка с кон колата на младежите е влязла в насрещното платно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бях свидетел на едно безумно изпреварване, което завърши с челен удар, слава богу нямаше жертви.....шофьорът, койти си позволи да започне изпреварване на колона от автомобили без абсолютно никаква видимост, беше чист натурален бял българин на възраст окло 60-те....изводите си ги правете сами, в територията са останали само диваци и безумци.

Доколкото разбрах, загиналите са блъснали лекар, който по чудо е оцелял... Жалко за младите хора, но лекаря в случая е потърпевш...

Разбрах, че лекарят не ги е ударил, а те - загиналите, са ударили лекаря. Бог да пази България.

От статията разбрах, че 23 г. е възрастовата граница между " младеж" и " зрял индивид/ жена/". Второ: Лекарят от потърпевш се превръща във виновник! Трето: Този " Голф", за да се завърти, не се е движил с 50 км/ч, а най- вероятно е от онези " Бате, дай дан' пишим догувур пък ас шъ го прифърлям...", т.е. бил ли е технически изправен? Последно: Необвързващо- винаги съм имал големи на общия фон автомобили- по- сигурни са и големите двигатели имат по- голям ресурс. Безаварийно пътуване!

Отново в дъното на проблема са цигани. До кога?

Не само че не е виновен лекарят ами а е и потърпевш . Как ще ми е кеф да ви хване някой да ви осъди глупав ,нищожен онлайн вестник .

Лека им пръст на загиналите! Статията е безсъдържателна, ако не обръщаме внимание на клеветата срещу лекаря. би трябвало БЛС да съди и осъди автора на статията. Иначе да се завъртят така, при АБС, по-скоро е заради препятствие на пътя - например камък или бордюр. Тогава завъртането ще е наляво. Ако беше каруца, щяха да се натресат в нея. Да не говорим, че тя не може миг преди сблъсъка да се появи на пътя.

Клеветата е срещу ромите, доктора как точно е наклеветен?

Ами прочети САМО заглавието.

Каруцата е била на пътя момчето за да я избегне Късно я е видяло Тъмно е било не е била сигнализиране е минало в реда и на влязло в насрещното и се бутна и с доктора

Хубаво е да те изпратят някъде Да погледаш резултатите от вашите подвизи циганските

какъвто си и ти! Нещо обидно ? Да си чул някъде да ги наричат Romans ? Навсякъде са Gypsies ! Но проблемът не е в името, а в манталитета и начина на живот на огромното мнозинство от тях . Безотговорна, нагла и престъпна сган с едничка цел - задоволяване Само на първичните си , животински инстинкти, с интелектуални способности ограничени само до как да излъжа, измамя и открадна ! Е, кажете ми, кое човешко същество стремящо се към труд, усъвършенстване и творчество може да уважава подобен получовек отказващ всякакво развитие !?

За бога братя карайте внимателно! Сега е сезона на кражбите и по тъмна доба има много не сигнализирани каруци тръгнали да "пазаруват"! Вдигайте крака от педала на газта, особено по между селските пътища. Там е най-опасно.

Абе човек, вчера имах същата ситуация с тъпите каруци. Карах с не повече от 70-80 на участък от 90 км, но супер разбит затова се кара трудно. Каруцата се слива с околните дървета и храсти. Не вярвях това докато не го видях. Минах в отстрещната лента инстиктивно и късмет, че нямаше автомобили. Как да внимаваме??

Мерцедес, голф, БМВ, сюкси на коне... Мила родна картинка.

Е ти какво искаш? Москвич, Жигула, Жигула, Трабант? Голфът си е прилична кола, много по-разпространена в Европа, отколкото в България.

Ха ха сиукси бе, човек, не сюкси!

И какво точно е милото?

е ограничението в повечето участъци на пътя там!!! Но повечето от тези който живеят в района карат с 100-120км защото "познавали" пътя!!!

Местните познават и пътищата нагоре.

Кой и защо ви плаща да плюете, с повод и без повод, по лекарите? Така както сте го написали излиза, че лекаря е виновен, а той в случая няма никаква вина.

Ако редакторите бях написали, че ги е блъснал гей, а не лекар, досега щеше да има по 500 коментара ...

Още повече щеше да има.

ми не, защото щяха да ги трият.

Какво!? Изкаш да кажеш, че е бил и гей!?

Цигански каруци се движат постоянно по ГП -1 по посока Казанлък Черганово,Тулово ,Мъглиж,циганите ежеседмично си правят " Айван пазар" . Който не вярва да тръгне в който и да е ден ,ще срещне каруци натоварени с по 5 -6 циганина . Друг е въпроса че катаджиите от години не ги закачат !!!!!

Чакайте бе, лекарят каква вина има, че голфът ненадейно се е оказал в неговото платно? Защо пишете така, сякаш той е влязъл в насрещното?

Около 150 роми се събраха на състезание с каруци на пътя Казанлък - Черганово. За целта те затвориха пътя за преминаване на превозни средства. Това вдигна местните униформени на крак. Към мястото на състезанието е изпратен един екип на полицията. Полицаите обаче не успели да разпръснат тълпата, което наложило да бъдат изпратени още два патрулни автомобила с подкрепление.

Какво значение има, че той е лекар?

Не съм бил в Истанбул но съм чувал че на каруците е забранено да се движат в града,ако е истина ние сме по долу от турците и ни трябва още 500 години ново турско робство.Жалко за младите,RIP,ако бяха избягали да работят на запад сега щяха да са живи.

в Истанбул няма каруци,но и в Европейските градове също няма каруци!!!

Какво чудно има - турците не обичат цигани. Това новинали е?

е, че цигани с каруци има само в българия и румъния

Спрете ги тези БМВта ковчези.

Чета коментари, че ако внезапно се появи някакво препятствие на пътя, забиваш спирачки и отбиваш в насрещното, но това е голяма грешка, защото излагаш и този, който пътува в насрещното на риск. По-добре да се завие извън пътя, макар че това е също много рисковано, но поне няма да има последствия и за някой друг. Подобни ситуации трябва да бъдат разисквани по време на курсовете за шофьори и да са зададени като въпроси на изпита за шофиране. А за тези, които вече имат шофьорски книжки е добре да има дискусионни предавания по телевизиите или онлайн. В този случай предположението за каруца не е честно да бъде обсъждано, ако няма никакви доказателства, а и дори да е имало, ако се е появила внезапно отстрани, значи шофьорът е могъл да завие в посоката, от която е дошла каруцата. По себе си знам, че ако съм разсеяна и не внимавам, вероятността да изпадна в паника при внезапна промяна по пътя е много голяма, затова трябва да не забравяме, че шофирането, колкото и лесно, и приятно да изглежда, особено с хубава кола, е сериозно занимание и изисква много внимание.

Зависи от ситуацията. Ако возиш детето си в колата? Какво ще направиш? Ще излетиш от пътя? Ще се удариш в каруцата? Или ще пробваш да обиколиш в насрещното? Изпадал съм 3-4 пъти в ситуация да отбивам в насрещното зарад каруци които внезапно ги виждам в тъмното твърде късно. Ако следвах твоя съвет, щях да съм катастрофирал 3-4 пъти досега вероятно нямаше и да пиша сега. Не бива да се дават съвети, за нещо което никога не ти се е случвало.

Катастрофата е на моста на р.Тунджа-не можеш да кривнеш вдясно.

Порочно е да се отработват неопределени и смъртоносни ситуации, при положение, че няма устойчиви навици по спазване на правилата за движение. Цялото обучение трябва да е насочено към усвояването и довеждането до навик на спазването на правилата. А какво да правиш в такава ситуация е въпрос, който няма правилен отговор. Да му се отделя внимание би било болезнено-извратено преживяване и за изпитващия и за изпитвания. Като да избереш кого да убиеш и прочее идиотски измислици, които служат само за промиване на мозъка, измъчване на изпитвания.

" А какво да правиш в такава ситуация е въпрос, който няма правилен отговор. Да му се отделя внимание би било болезнено-извратено преживяване и за изпитващия и за изпитвания" …. Вие сериозно ли го мислите или си дрънкате за разнообразие? Напротив, да си подготвен за критични ситуации би било от огромна полза за всеки, който е възможно да изпадне в такава. Ако ще му е толкова болезнено преживяването на някого, да се откаже от шофиране, защо е необходимо всеки да взема книжка? Познавам хора, които се страхуват да шофират и отказват да го правят. Колкото повече се говори за тези неща, колкото повече се обръща внимание на критичните ситуации, в които може да изпаднеш по пътя, правят се анализи и дискусии, толкова по-малко жертви ще има. Това са съществени въпроси, а според вас - да не ги споменаваме, че ни става кофти и току виж сме прозрели, че не ставаме за шофьори (което би било много добре).Промиване на мозъкът е недоказаното твърдение за каруца на пътя, тоест намек, че шофьорът няма никаква вина и ако не са малцинствата живот щяхме да си живеем...

Какво е това - "онлайн " ?

Този с БМВ-то е ясен. Той си е подписал смъртната присъда още като си е купувал БМВ-то. Жалко за дървото, но пък е спасило хора.

От КАРУЦИТЕ пари НЕМААА КАТаджията

Ей, тези доктори съвсем изнагляха. Вече не дебнат да им влезем в кабинета, да ни оберат парите и после да ни убият, а направо са търгнали на сафари по пътищата.

кто гледам дотук 20:17 часа - 36 човека без чуство за хумор и само 5 със. Лошо Седларов, лошо...

Ако е каруца, то по това време на годината и през ноща 99% че каруцата е пълна с крадени дърва. Практически 100% че каруцата няма осветление и светлотразители за да не ги види някой кво карат. Те не се сещат че щом са невидими, някой ще ги удари. А при удар половината дърва ще влязат в автомобила и няма никакъв шанс за хората в колата. Виж каруцаря може и да излети настрани и да се отърве само с ожулване. Така че това може да е причина за внезапната маневра. Случвало ми се е няколко пъти да правя точно такива луди заобикалния на затъмнени каруци. И една нощ беше на Е79 даже. А по междуселските пътища е просто пълно с такива. Рядко да няма каруци нощем.

В тази посока няма гора и дървета за крадене.

Има ли доказателство, че е замесена каруца? Докато не се намери такова остават остават безспорните причини - млад шофьор, тъмнина, несъобразана скорост

още снощи имаше такива писания в съобщението

Заглавието Ви - чиста проба фалшива новина! Заради циганска каруца и "несъобразена" скорост на голфа, последният се завърта перпендикулярно на пътя, но в насречното платно. А сега излиза че доктора от отсрещната кола е виновен. Аман от некомпетентност.

Именно- пълно разминаване межу заглавието на статията и съдържанието. Но пък хич не ми се вярва да е от некомпетентност- толкова по-драматично звучи така, както е написано, и толкова повече хора се очаква да отворят и прочетат... Това не са журналисти; и списвачи вече ми е трудно да ги нарека. Леш. Жалко за загиналите млади хора.

.....i PRODAGNOST& JURNALISTI4ESKA PROSTITUTCIA....

За беенве прошка няма!

хора, внимавайте и по бавно карайте за къде сте се разбързали в съботната вечер, пък и казанлък не е толкова малък град че постоянно да се отива до областта ако не се налага

Ще въведат ли ред за движението на каруците гербаджиите спрямо своите цигански избиратели, или от където не падат милиони, всичко е оставено на самотек. Такъв хаос и анархия не е било през цялата история на древната ни държава.

В Тулово е пълно с цигани.

"Двуколка" ? Колко двуколки има в района ? И защо точно двуколка? Вероятно става дума за най-обикновена каруца !

Има и то не една.

за пръв път го чувам! И какво правят с тях, кушии ли? С двуколка нито дърва можеш да пренесеш, нито стар бойлер за "джилязу"....!

Пълно е с двуколки, даваха ги по телевизията, циганите си ги правят за да се състезават.

сигурно са отивали на дискотека или на гости в по големия град, но защо не са карали по бавно и те и мерцедеса, за къде са бързали, но се надявам доктора да няма вина

ако наистинйа е имало циганска каруца, какво ще направят ? Ще вземат коня на циганина ли? Нали цялата циганска махакла ще се вдигне на бунт, защо отнемат средството за производство на бедния циганин ....?!

може да ги глобят но то няма смисъл защото не сме чували цигани да плащат навъдиха се много процигани по градовете и те същите но със самочувствие, повечето се правят на интересни и много хора не ги различават

Не знам имало ли е каруца или не ,но момчето с голфа не е карало с 90 км. ,колкото до доктора той е абсолютно невиновен и у голям късметлия ,че е оживял ,господ го е пазил.

с колко е карал според теб

не се заяждам сериозно питам

караш със 90, и от тъмното изведнъж ти изникне неосветена и необозначена каруца, какво правиш?

Газим!

се кара с толкова, че да можеш да спреш в зоната си на видимост. Което изключва 90 ако си в завой или на къси по тъмно

просто кажи с колко трябва да се кара в здрач и без видимост

Мисля ясно ви е отговорил предния коментирал. Кара се с толкова, че да можеш да спреш в зоната си на видимост. Другото е максималната разрешена скорост.

Нещо подобно ми се е случвало на остър завой с нулева видимост с 50 км в час застигам почти спряла каруца набивам спирачки, но за да избегна удар минавам в насрещното. Късмет просто, че нямаше кола. Кога ще се приеме закон, който да ограничи преминаването на каруци без маркировка по главните пътища на страната.

Да се приеме закон ли? Че то си има закон , ама никой не го спазва! Каруца може да се движи само по второкласен път и то само през светлата част от денонощието !И да си има всичките отражатели, светлина и т.н.

То че закон има има , но кога на циганин му е пукало за закон? Тези същества не признават никакви норми на поведение и правят каквото си искат без никой да може да им каже бао.

жалко за хората трябва да се кара бавно и внимателно особено при здрач и ако се знае че преминават каруци и двуколки каквито изобилстват в района

Жалко ... неопитно момче ... при такова положение в никакъв случай спирачка и едновременно завой, по-добре набий спирачка и се удари в циганите, но не и това ... много тъжно и жалко. А нашата държавица до кога ще трае каруците, и то по тъмно? В днешно време човек може да се сдобие с автомобил на прилична цена. Животинските впрягове са за през деня и само в село, а не на междуградски пътища. Да не говорим, че в нормалните страни ги използват вече само за туристическа атракция.

Ако бяха стара двойка, блъснати от шлосер??? Щеше ли да бъде интересна повърнята? Пардон "новината"...

кон, кон бе!

не е смешно, тъжно е

на бас се хващам че човека се е опитал да избегне циганската каручка и е катастрофирал. Кога най накрая ще се наказват сурово каруците движещи се по пътната ни мрежа.

А как ви се струват 40-50 коне в тъмното на път със завои/отново близо до Казанлък/,но собственикът не е циганин.Няма оправия.

на бас се хващам че човека се е опитал да избегне циганската каручка и е катастрофирал. Кога най накрая ще се наказват сурово каруците движещи се по пътната ни мрежа.

"блъскайки се с лек автомобил "БМВ" в дърво в село"

Абе що за заглавие е това?! Според написаното лекаря си е карал нормално, а умрялите са се метали в насрещното! От скапаното заглавие излиза, че лекарят е виновен! Тъпаци неграмотни!

Все пак по- лесно се възприема,когато лекар е посочен за виновен.

Не е ли било по-добре да смачка каруцата вместо да рискува навлизане в насрещното.

И да пострада някой ром?!?!

да ви го начукат калинките, дъпи дир-ници, така сте го написали, че все едно лекарят е виновен и от особено пък щото е лекар, имам чувството, че най-големите олигофрени и бездарници списват в тоя сайт

не е чувство особено модераторите и манипулаторите

Работя в Стара Загора и пътувам по този път. В Тулово е пълно с цигани и мой познат една зима катастрофира в този район заради каруца, движеща се без осветителни маркировки вечерта. Излизат по тъмно да крадат с каруците. Иначе при сух път освен несъобразена скорост и некадърно каране, другата причина са каруците. Пътят е ок.

Добре бе ами като на всички ви е известно, че има стрипване на двуколки при падането на здрача, защо не проявите малко уважителност и се съобразите с тях? Нали степо-ентелегенти уж...ха...ха...ха... Знаете, карате с бавна скорост, оглеждате се и давате предимство по закон на каруците! Ако аз съм министър щях да ви вземе поголовно книжките и да ви тикна в дранголника в една килия с мразените от вас роми, да видите тогаз кон боб яде ли...ха...ха...ха...

Каквото и да е имало на пътя, явно скоростта НЕ е била съобразена и безопасна ! Жалко за младежите !!..

Като налетиш в тъмното на каруца няма безопасна скорост. Мен ми се е случвало и просто имах късмет че никой нямаше в насрещното.

Още две жертви на безнаказаната циганска престъпност.

Защо си ги измислихте пак тези роми, за да нажежавате обстановката? И без това зомбираните путеноиди с промите мозъци само това чакат - да почват да бълват ксенофобията си по ромите. Значи , където каквото стане, само ромите ви виновни. Още малко и Бойко Борисов ще изкарате ром. Виж, Путин, който построи най-голямата джамия в Масква е истински православен бял човек.

Пак подвеждащо заглавие - излиза, че не ги е блъснал лекар, а че малдежа се е фукал пред мацката със 150 км в час на второетепенен път, не е овладял колата и е препречил пътя на дуга кола, чиито шофьор е имал голям късмет да се отърве при това сравнително леко.

За пръв път чувам римляните да имат двуколки, тоест колесници