17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те какви престъпления стават в държавата..убийства атентати източване на милиарди от несъществуващи фондове,и после се покриват с пари от държавните резерви.Та сте тръгнали да ни занимавате с някой който бил с ,,опасен рецидив''.И колко човека е затрил този? На колко деца е продал дрога? Колко момичета е продал в чужбина? Аааа там ви е страх да барате а,ще има дърво там!

Сега полицаите дето са ги смъмрили за случката ще го “смъмрят” лекичко та да се замисли малко.

си спомням от информацията по медиите, май небеше избягал, а беше си тръгнал съвсем спокойно, на бавен ход през парадния вход.

...'Вярвам, че българското правосъдие ще намери всеки крадец и ще го накара да делят!...'

Ама чакайте, как така въпросният индивид е от малцинствата? Това не е възможно! Те такива неща не правят!

А фактът, че полицаите, които са допуснали да "избяга", са от мнозинствата, не са никаква изненада. Но все пак важно е Ганю да обвинянва циганите за ганювщината си.

..... избяга от сградата на Областната дирекция на МВР по време на разпит. Нинджицу, карате и бягане със скоростта на спиди гонзалес..... да ама не - просто си е тръгнал докато милиционерите са цъкали на телефоните и са си бъркали в носа едновременно ;) Значи правилно е да се напише: напусна сградата и никой не му попречи....

Сега моментално трябва да уволнят полицаите които са го пазили.

Е нали уж само на българите престници казвали имената, поне според Ганю? На този чак и снимка са му сложили.

Пак мангал... НА САПУН!!!

Що не кажеш нещо и за етноса на ония, които го пуснаха да си ИЗЛЕЗЕ (не да "избага", както претендират) от РПУто, а, Ганьо?

естествено е циганин /по дефолт/

Естествено, полицаите, под носа на които тоя си излезе, са българи /по дефолт/

А няколкото полицая, плюс постовият на входа искат ли повишение на заплатите, със сигурност... Тази 30 килограмова плюнка, учила до трето отделение най- вероятно щом ги е надхитрила, какво да говорим за мафиоти....Драма, господа съдебни заседатели, драма.....

Този път произходът на "биологичния" продукт, е декориран със снимка. По тази причина, коментарите за този високо образован индивид са излишни.

Само че сега да инструктират чистачките ,които са на смяна да са по внимателни докато персонала си дремва

Гледам снимката... и веднага си давам отговор защо двамата разградски полицаи са го пропуснали безпрепятствено покрай тях;) - ми в този гражданин, във вида и излъчването му, няма нищо подозрително;)

Емблемата "РАЗГРАД" на якето ли е пришита?

целенасочени действия на полицията!!??

Защо е бягал, след като никой не го гони?