17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правоспособните лечители са същите клабинетни престъпници.

Доколкото си спомням от първите репортажи, пичът беше някакъв ентусиаст, който се е самообразовал. Човекът просто иска да лекува. Пратете го да учи.

"Същият бил завършил висше образование за медицински специалист, но към момента бил безработен. ..? Може ли някой да обясни?

Най-смешното е, че може и по-добре да се справя от дипломираните. И все пак не е експериментирал с хора я.

Добре де лошо няма, пускайте че как иначе ще го задържите за трети път.

може ама първо му напиши тука уин номера и после искай обяснение

При това отношение към лекаря от страна на държавата и пациентите, това е бъдещето на здравеопазването. Включително гурута, йога учители, баячки, ходжи, магове, вещери и други алтернативни клинични пътеки :)

Не трошете мерака на човека! Дайте му кабинет в някой регион, където е имало нападение над лекари и и да лекува там на воля.

На 100% че никому не е навредил и уморил.....

Аз

Не можах да разбера къде е проблемът - пациентите му са получавали точно обслужването, за което са си плащали.

Тоя на снимката ако е доктор, аз съм извънземен, буахахахахаха...

Сега, дайте поред. Циганина никога не е завършвал каквото и да е. Помня репортажите. Учил там за парамедик ама нещо не се е получило. И като продължение - има настъпили смъртни случаи от "практиката му". Не, че дипломираните ни доктори не ни морят, ама тука си е просто измама.

Е, че щом този шаман е лекувал неговите си хора, па дайте му един медал, там грамота нещо, па го пускайте да ги полекува още.

скапана държава и правосъдие ,службици заети от ФАМИЛИЙ,които нормално и естествено трябва да им се покаже къде живеят ЗАЩО няма нито един съдия ,прокурор , министър , заместник председател на парламент вкаран в кауша.ЗАЩО. И ДОКОГА .

Така ... за 8 години 1 починал!!! Давайте му диплома! Знаете ли колко притежатели на медицински дипломи никога в своята практика не са били лекари и за 1 минута????

Септември 18г. - Март 19г. ли са 8 години? Четете преди да пишете.

Четете бе хора, или можете само да пишете.

Защо не е в затвора!?!

Абе най добре да го пуснат с условие да лекува само в маалата.

И този ще го осъдят условно и ще го пуснат