17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв арест! Направо по съкратената процедура и в дранголника! И там вода и хляб и всеки ден работа от 6 до 22 часа. Само така ще бъдат превъзпитани. Ако повторят подобни деяния след като напуснат затвора, вторият път да бъдат предупредени, че ще лежат за мноооого дълго е пак ще има яко бачкане, а не лежане, игра на карти, пиене, пушене, порно клипчета по телефоните, каквито не трябва да имат , и т.н. И законодателните органи най-после да адаптират законите за подобни деяния към настоящата действителност. А защо не е посочен етносът на бабаитите? Защото пак са цигани!

Не са цигани, а роми-избиратели са.

Виждате ли,че има нужда и от Белене,и от тухларната и от изселване. В България трябва да има или срам или страх. Срамът е морална категория и предполага интелигентни,образовени и културни хора,такива няма,поради което е нужен СТРАХ,САНКЦИИ И РЕПРЕСИИ НАД ТЕЗИ КОИТО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ И МОРАЛЪТ. Това е. Трето НЯМА. Другото е пътят към разрухата,беззаконитето и затриването на народа и държавата. Удри за да те уважават. Това е Римска максима.

Боже в какъв свят живеем ????? То не са кучета , то не са чудеса ,кой ли не ни яде и бие, какво ще остане от нас??????

Не са малцинство . Вече са голямото малцинство , а ние сме голямото малцинство .

Ко? Иначе си прав сигурно.

Тез четиримата заслужаван поне месец тежък физически труд. Сутрин да качват камъни на Черни връх, следобед да ги свалят. Ако им е трудно камшици за ободряване.

Държавата ни е мръсна отвън и отвътре. Трябва да я сапунисаме и измием старателно. Обаче сапуна ни е в малки количества. Суровина за сапун има. Какво чакаме още???

Лошо трябва да се бият, друг език не разбират. С чупене на кокали и прочее.

Няма ли и там някое клипче като в БДЖ, да видим с очите си как циганите се гаврят с полицаите и да си знаем, че видим ли циганин на улицата трябва да навеждаме глава докато отмине?

"Ще ви избием всички" - това прилича на терористична заплаха...

език на "толерантността". По времето на Цар Борис Трети, генералите Вазови, Луков, Колев....такава нещо е било невъзможно ....дори да се помисли. Циганите са били в здравословна по размер популация от 50000 таанета, без паспорти и право на гласуване.

Циганската наглост,агресия и безобразия са ежедневни.Онзи ден пребили пътник в градският транспорт -бус 111.Вчера циганин и циганка с агресивно държание във вла,заплашвайки служебни лица и пътници със саморазправа..Днес ще чакаме нови изпълненшя.Явно МВР и правораздавателните органи не могат да се справят с циганската наглост и насилие .До днес циганите не са регистрирани в ,,Червената книга" ,като изчезващ вид и не разбирам тази толерантност към тях от властоупълномощените от българите управници.

Самият ни премиер е от това малцинство, какво очаквате? Костов също е от тях. И за бай Тошо имаше такива слухове.

Бай ти Тошо го остави да почива в мир! Поклон за големия българин.

Как пък няма нито един от въпросното малцинство в книжарниците и библиотеките?

Качвали ли сте се в автобус 111? Пълно е с такива примати, а сега в жегите е ад да се возиш там. Въобще напоследък в градския транспорт става все по-отвратително да се возиш като цяло.

Пак ли някои роми от цигански произход, или този път бяха цигани от ромски произход?

Заплахата за деянието не се ли съди като за извършено деяние ? Или ще станат неизвестни с/ъс споразумение ?

зависи - ако са орки не .

да бе всичко е ясно искат нещо да избият ма не разбрах имат ли билети, карти алабала:)

Аз съ Българче и расна - по квартирите в чужбина.... !!!! Циганче да се наричаш - в моята Родина...!!!!!

И като пуснете другарите Цигани след 72ч. да им дадете по някой лев за загубеното време , че докато сте ги държали вътре , занете ли колко поразии стре спестили на Държавата и обществото ?!

Във ВЕЛИКИЯТ и НЕПОВТОРИМ 21в. , века на технологиите и процъфтяващата свобода и Демокрация - ИЗЛИЗА , че НАЙ-ХУБАВОТО нещо е да си ЦИГАНИН !!!!

Заповед на Битолския кадия, издадена между 20 и 28 април 1634 г. „Това е: Зиммиите на село Сръбци Паша, Битолска каза, дойдоха в съда и заявиха и казаха: „Циганите чергари често идват в нашето село. Живеят по празните къщи и плевни и не мирясват и досаждат. Крадат кокошки, агнета, овце, дрехи и секат нашите дървета наоколо и ги горят. Голяма вреда има от тях. Отсега нататък нека не идват в нашето село“. Нарежда се в случай, че дойдат и някому причинят щета, да я платят. Случилото се се регистрира по искане [на ищците]. Написано на споменатата дата. [Свидетели]: Хасан-ефенди, кадия, Мустафа-бег, Синан-бег, царски слуга, Хасан-бег, Ахмет Челеби, имам“. („Документи за историjата на македонскиот народ“. Сериjа прва. Скопjе, 1969, стр. 63)

А Вие скапани ''граждани '' как смеете да се качвате в градския транспорт , да вдигате прах , шум и да провокирате със забележките си ВАЖНИТЕ и ПОЧТЕННИ избиратели , заради които Вие имате честта и късмета да живеете в най - добре развитата , с най-добри показатели и БВП в цяла Европа икономика ?! Всички НИ ХВАЛЯТ за нашия ЛЪСКАВ и ИСКРЯЩО ЧИСТ Етнически Мир , а Вие с вашето поведение искате да го напрашите и окаляте !!!!! какво ще си помислят нашите ПАРТНЬОРИ , за Вашето НЕуважително поведение , към така ценните за всички нас ЦИГАНИНИ ?!

Обаче да не сте ни барнали наденицата, че Ви утепваме - Ке умреме за нея !!!! И като се напиете може в къщи ТИХИЧКО да се ежите, ама гледайте да не одраскате боята на ЕТНИЧЕСКИЯ МИР , че на него се крепи '' Острова на спокойствието '' , на който и Вие живеете !!!!

Защо е проблем да се каже, че става въпрос за цигани? Нали точно затова стават все по-нагли.

Според мен трябва да се въведе висока глоба например 10 000 лв. , и ако не може да я плати 2 години в затвора. Стига с това, те са малцинство нека ги пуснем. Трябва дисциплина и ред, защото коня утива в реката!

Чета тук и не знам да се смея ли или да плача : '' На Българите щели да им изгърмят бушоните , и щели да влязат в автобус 72 ....'' - И после какво щяло да стане ??!! От 30г. слушам все едно и също - Колко ''срашно'' щяло да стане като се ''ядоса '' Ганьо - И ДО ТАМ !!!! Булгаристанеца от край време иска да живее в Райската Градина , ама някой друг да му я копае и полива , а той само да си лежи и да си почива - УСПЕХ !!!! Да не забравите да ги изкъпете , изперете и нахраните преди да изтечат 72-та часа , че БХК и Европата ще ви дърпат ушите !!!!

А вие продължавайте да гласувате на всеки избори за същите мутренски партии, които закрилят подбни цигани-престъпници. Цигани, които вместо да гният в затвора, изнасилват и бият български полицаи и лекари!

а те ги закрилят и напътстват в работата им .така се прави щастливия етнически мир .

И четиримата са циганини от близкият квартал Факултета. НЕ гето, а квартал - пълен с луксозни палати и прогимназии, с паркирани мерцедеси, поршета и луксозни бмв-та. Ще ни избият, какво им пречи на циганите, щом безпроблемно ни доят

Цигани !

Лоши наркотици. Някой вкарва синтетика с много лошо качество. Виждаме резултатите. Агресия, русенският мангал и той е бил на подобни боклуци като е извършил убийството...

Мръсни мангали!!!! Бой, бой и по-дебеля тояга...

Къде е Шкембо войвода с новата си концепция?! Какво стана с трудовата повинност, с образователния ценз за изборите,и др. предизборни обещания?!

Това са гербаджийските избиратели на Боко Тиквата!

И НА ЖАМБАЗКИ!

Поредните цигански вандалщини! Ще се стигне до там,че хората да се саморазправят с тях и да ги стрелят!

нямат респект от полицаийте защото не ги бият добре. Ако беше казал публична обида на полицай в САЩ щяха да му зачият устата за задника още в автобуса.

Говнян ия ГРОБ начело с Боко Тикви цигулки и Цвъки Цвъчката пак прикриват зулуми те на изборния си платен електорат! Факт!

Турците от тоя сайт, пак ЛЪЖАТ. Всъщност ,някакви Цигани са нападнали Българи в автобуса. Трябва да утрепят циганите , а после да изгоним и изтребим всички цигани и турци от България. Но, може би ПЪРВО трябва да застрелят главния ислямисит турчин- Б. Борисов, за да се отървем от Башибозуците.

"Четирима мъже"... Какви мъже са тия, дето четирима нападат един човек... Орки са това, не мъже... Мъже щяха да са, ако се бяха метнали на поне 20 други...

При съотношение 1:1, приматите нямат никакви шансове. От личен опит го казвам. Лошото е друго - ние сме разединени, а те винаги се обединяват в подобни ситуации...

За мен бонусите, за Вас циганите

Комисионните!

А къде са педалските тролове на Цецо Галоша и Роско Чембера, да завият срещу Путин? Липсват ми в момента!

Мангали ?

Отново мангали , нали....

Явно е, че нападателите са цигани. Усещат липсата на държавност през последните 30 години и са се разпасали.

чеви прайм да умиргате

На Сапун!

мангали! разстрел на място и такива прояви ще стихнат мигновено!

Да влезем на куп в автобус номер 72 в района на КРАСНА ПОЛЯНА ОТ ВТОРАТА СПИРКА СЛЕД КРАЙНАТА само цигани се качват там държат се ужасно вулгарно и невъзпитано никой не може да им направи и забележка слизат на пазара на Красна поляна. БОЙ И ТУПАЛНИК ПО ЦИГАНИТЕ ДРЕМЕ НИ ДАЛИ ЩЕ НИ АРЕСТУВАТ ЦИГАНИ ПОЛИЦАИ?ИСКАМЕ ДА НОСИМ ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА?

Лошото ,че в един момент на българина ще му изгърмят бушоните и ще стане етническа война.В това се вижда и вината на държавата,която неглижира проблема. А той ще избухне и тогава тези ,които се мислят за ненаказани ще се озоват ,като някои преди време етноси по време на война. Трябва да се вземат мерки относно тези индивиди /ако са такива/ . В Лондон за една плюнка и опа глоба 70 паунда ,а тук за един мангалски бой потупване по рамото и да обещаещ ,че няма да правиш повече така. Ама до другият път....

Братя българи дайте да ходим по групи по четирима петима и като видим циганче ромче да ни прави забележка в района на КРАСНА ПОЛЯНА В АВТОБУС 83 ПРИМЕРНО ИЛИ ТРАМВАЙ 22 ДА ГО СМЕЛИМ ОТ БОЙ ЕЙ ТАКА КАКТО ТЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ЩОТО СМЕ БЕЛИ НИ ПРЕБИВАТ ДА ГИ ПРЕБИВАМЕ И НИЕ ТЯХ. И ТЕ СА ЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ САМО ЗА БЕЛИТЕ ХОРА А ЗА ЦИГАНИТЕ НЕ ВАЖАТ ИНТЕРЕСНО ми е дали са се возили безплатно щото съм сигурен че не са си продупчили билет>

ИСКАМЕ ДА НОСИМ ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА СЛЕД КАТО НА ТЯХ ИМ Е ПОЗВОЛЕНО ДА НИ ПРЕБИВАТ И ДА НИ УБИВАТ НИЕ КАК ДА СИ ЗАЩИТИМ САМИТЕ НАС И СЕМЕЙСТВАТА СИ?ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ПАК ЦИГАНИ ЛИ СА БИЛИ ИЛИ КАКВИ СЪЩОТО СЪМ ГЛЕДАЛ И В АВТОБУС НОМЕР 280 ПОСОКА ЦЕНТЪРА бях с приятел около полунощ млад наркоман отиде при едни от пътниците и почна да ги обижда и заплашва и да им разправя кой и къв бил. ПОЛИЦИЯТА НЕ НИ ПАЗИ ОТ НИКОЙ И ОТ НИЩО МЕН САМИЯ МЕ Е СТРАХ ДА ВЛЯЗА ВЕЧЕ В 111 ВЪПРЕКИ ЧЕ МИ БЕШЕ ЛЮБИМ АВТОБУС И ХОДЕХ С НЕГО НА ТУРИЗЪМ. ТОВА СА ЦИГАНИ ДОКОГА ТИЯ РОМСКИ БОКЛУЦИ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ И ЗАКОНА И ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВА ТЯХ?

Това орките са голяма напаст и трябва да се включи Макаренко да ги оправи,като не става с моркова.

Значи са цигани...

Трябва да се вземат АК 47 вида се реши проблема