Забраняват пушенето в парковете в Страсбург

Първоначално влиза в сила в шестте големи парка на града, а по-късно и във всички обществени зелени пространства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

Поредните еврогейщини! Тъпаци!

Малко се оливат.... Нека е забранено на закрито, в ресторанта. За да не тровиш другите хора. Ама в парка никой не ти диша отровите. Може да мирише но не е затворено и не тровиш ниой

Браво. Ето това е Европа.При нас само говориме. Навсякъде в града и в жилищните зони димят скари и комини с дървени въглища.В ж.к. "Белите брези" има кръчма Двете халби,които постоянно готвят на дърва и дървени въглища. И зиме и лете. Нощем пък дими пещ на дърва за пици,която изибщо не се гаси защото щяла да се напука. Подложени сме на невероятен димов дерор. Неможе да си отвориме прозорците. А на пет метра от този дим сажди и финни прахови частици се намира "елитното " училище Дорис Тенеди и децата дишат този дим и пушек целодневно. Но никоя институция не прави нищо. г-жа Фандъкова диша ли София ??? Крайно време е да се задължат всички тези кръчми,сръбски скари и пекарни да ползват само електричество и газ и то с филтри. Къде сме точно в Европейски дом ? Някъде на в таванските до комините ли ??? Ами размърдайте се малко най-накрая. Изтровихме се. Скоро ще запонат да съдят СО за въздуха,който дишаме. Скоро? И ще има обещетения,защото СО трябва да реши този проблем на гражданите който е огромен но се подминава от години. Това не иска среудства а зконодателни промени.

с темата за тютюнопушенето? ако ставаше дума за заведения и т.н., ок. как стои въпроса там със скарите? иначе правилно - но нищо общо с темата по същество. Това било Европа - ами дайте да видим как стоят нещата с комините и скарите там.

Справиха се с вонята от боклуците в парковете и препълнените контейнери, та опряха до цигарения дим...

В подлезите на софийското метро нали е разрешено. От постовите милиционери през пишлеметата които вече си вярват, до 15 годишните кифли-утрешните клиентки на "бебе от плодзеленчука". Е тва е демокрация!