Германия подготвя частична забрана на бурките

В Германия ще забранят на държавните служители, съдиите и войниците да носят на работа покривала, които изцяло забулват лицето.

Обратно в новината

Коментари - Германия подготвя частична забрана на бурките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вземете мерки,те ще накарат немците да носят бурки с тази раждаемост,нали не работят,Европа иг издържа,а те само деца правят.Ще се усетят след пет века

Подличка позиция, типична за германците. Не могат да излязат на глава с Ердоган, погнаха кадъните ...

Щука

Типична журналистическа списка, наричана от някои "новина". Частична забрана? Помислете пак какво значи този израз и за какво става въпрос в статията...

Частична забрана -Звучи много забавно -Госпожо ,Вие бяхте частично изнасилена ,защото беше изнасилена само една част от Вас.

намирисва на дискриминация ,едни имат право на чаршафи,а други нямат !

сетила се меркел да се побара. по-умно е да задължат носенето на покривала и за жени и за мъже за всички,особено за евреите ! я да слагаме чаршафите и да ходиме у парла менто !

Мисля си ,че по-големият проблем са джамиите,където се събират и "облъчват". За това би трябвало да не се позволява да се строят нови ,а старите- на доизживяване. При Свищовското земетресение падна една такава ,и при цялата мъка по загиналите хора /подчертавам ХОРА без да ги деля на християни ,католици ,мюсюлмани или каквито и да било други/ ,все пак маалко ми беше по-поносимо.

Защо частична,пълна забрана навсякъде и жесток контрол да се спазват законите,както е за европейците.

вчера гледам едно туркинче. бяха ми казали, че баща и бил депутат от дпс. като опънала една къса пола момата - обра погледите. евала! машаллах!

На това му се казва "панорама де ла пичоне" :)

По-важно е да не се вижда лицето, а не п*то. :)

Мулти култи трудно се преодолява като са ти го набивали с пропаганда толкова години, а и е било проблем на "другите" дето са по- на юг, ама от зор сега и това става и високопарни аргументи ще се намерят

Представихте ли си един немски полицай от женски пол, с никаб?

Алоооо, немците! Къде ви отиде толерантността, БЕ? Ами правата на малцинствата да си крият жените, да си ги бият и да си ги продават? Жо суи джихадист с бурка!

Deus Vult

Е да де... ама те тези вече не са малцинство там и взеха да им режат правата :)

Да разбираме ли, че в момента в Германия има "държавни служители, съдии и войници", които носят бурки?!?... Или пък подобни индивиди ще могат да заемат подобни длъжности?!?... Определено ми е жал на германците! Те са една поробена държава. Горещо им желая да се избавят от това робство! Иначе повличат и цяла Европа към дъното.