17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да прав е Дайнов. Тези дето го плюят просто не искат да видят истината. В България една шепа недосегаеми обирджии са превърнали хората в работещи просяци. Все още сме доста далече от тъй наречените правови държави.

Болен мозък дава акъл. Смотаняк с руски интереси!

Еужений, Дайнов, Прав си! Лъжата и поражданият от нея безпочвен страх, насаждани от Радев и другите там дето си изредил са обхванали българите! Лъжа е, че: - кашкавалът и сиренето са скочили в цената с 3 лв средно на кг; - бензинът гони 3.40 лв за литър; - доматите по средата на лятото гонят 4 лв; - токът, водата, топлото скачат до небесата, а газът през август ще е само 60% по-скъп; - цените на храните на едро не намаляват а се увеличават вече месеци наред, а същото е и с лекарствата; - 70% от българските семейства не се отопляват през зимата; - 40% от децата са застрашени от бедност; - 50% са на ръба и под чертата на бедността; - 80% от семествата с непълна заетост са бедни (рекорд на ЕС); - при 110 млрд. депозити в банките над 90% от тях са на 10% от вложителите; - ЕС самоубива икономиката си за да спаси икономиката на САЩ; - България стана под 7 милиона човека; - от 120 000 украински бежанци у нас желание да работят са изявили само 7 200... Купища още лъжи. Ние процъфтяваме, богатеем и просперираме. И всичко това е благодарение на непрестанните усилия на редките ни демократични правителства и най-вече - на последното, това на Кирил Петков. Но тези мръсници Радев и сие ни лъжат и ни продават страх. Страхът, че много от нас няма да оцелеят през зимата. О, великий Еуженио, за всичко си прав! Но, нека да добавя едно нещо - в българите, освен всичко друго има и още нещо - презрение към такива майкопродавци като тебе.

и какво е виновен Радев че крадците от ПП се сгромолясаха. самото идване на ПП и показателно как се прави политиката в България - чрез диктат от американското посолство. едва ли има някой да вярва че някъде някой е работил с Кирчо и Кокорчо и е решил да ги направи "началници в служебния кабинет. жалко разбира се и за Радев, но той няма какво да направи освен да изпълни това което му кажат от САЩ защото ако не го изпълни може да се случат по лоши неща на България. най елементарното е да сложат рестрикции към отпускане на нови кредити на България и да се повтори т.нар. "Виденова зима". след като сме допуснали да изпаднем в ситуация в която да зависим от парите напечатани в САЩ, вече връщане назад няма. ще се кланяме и ще изпълняваме че иначе по лошо ни чака. а това с изборите и демокрацията е вятър работа. все едно някой да ви попита къде да ви го сложи - отпред, отзад или в устата. при всички случай ще ви го сложи. какъв избор тя тогава. така че дали ГЕРБ, дали ДПС или ПП все някой ще ни го сложи. винаги обаче този човек е одобрен от САЩ.

Поредния продажник, родил се по времето на НРБ със сребърна лъжичка, папал яко от социализмаи след 1989г. се пребоядисъл на евро-атлантическа подлога!! ПОДЛОГАТА СИ Е ВИНАГИ ПОДЛОГА!! АКО НЕ Е ПРОПАГАНДАТА КОЯТО НИ ЗАЛИВА, ТОЯ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ЗНАЕ! пропагандата платена от САЩ

като мръсен пепелник е миндила

Едно време в АОНСУ на ЦК на БКП сега при американците. Кой вярва на фурнаджийските лопати които са готови да продадат и майка си за лична изгода!

Толкова измислици и лъжи на едно място отдавна ни бях чел. "Авторът" ни пренася в страната на чудесата, измислен свят който го кара да се чувства добре поне докато спи. След събуждане се връща в реалността, дългове, заеми, електромобили, лена парапета, мостове над дунав, летище в Русе, министър еконт, "джеймкорп", частни партита, охрани, аварийни ленти..... и тнт..... нямат край золумине! Заспивай драги ми писателю! Заспивай и сънувай!

А бе този къде живе ?

Дайнов е анализатор с опит от ДС. Може да ти анализира всичко. При това има предварителна информация и с тая статия отдалеч се пришива към определен политически кръг. Ако четете между редовете, този анализатор иска да скъса с комунистическото си минало и старите зависимости и между другото предвещава импичмънт на Радев. Е ,ще падне голям смях русофили да развалят рахатлъка на президента, който ни инсталираха Решетников и Нинова. Дайнов е втория червено-розов оракул, който сменя боята. Тия комсомолци са много гъвкави и тъй като са трева, не може буря да ги прекърши. Накланят се накъдето вятъра повее. Само да ви обърна внимание, че при горещо време тревата е най-голямата опасност за разпространение на пожари. Така че-Дайнов ,моли са да дойде пожарникаря.

Хахахаххаахха! Невероятен шегаджия! Теб като не те е страх, плащаш по-ниски сметки ли бе глОпак??? За страх говори, и не упоменава нито един човек който да си признае че го е страх. Може би защото никой не го е страх! Б@си тАпунгера!

НИЕ С КОЛЕГИТЕ НАЙ-МРАЗИМ ИНТЕЛЕКТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Червеният принц, учил в Лондон по време, по което ние не можехме да отидем до Гърция...

Тролове от всимки централи, вече мина 8 сутринта. Дайте на новата смяна да застъпва, пък вие отидете да поспите, че големи глупости и простотиии взехте за поствате.

На ти пет лева. Политическите проститутки са най-обикновени национални предатели.

Преди да напишеш това, оригна ли се звучно на нервозни кифтета и долнопробна бира, а?

Добре,де. На ти и на теб пет лева.

Скапаняка изкара някой лев, сега да тича да цалува ръка

...е глашатай на капитал. Тъй че, вари го, печи го...Следват Смилов и Инжов.

Квичат ватенките защото анализа на ЕД е супер точен

Платени леви резби "анализират" само под въздействието на шумящи хартийки

Доста тенденциозно написана статийка, да не е предизборно платена?

Помияр си е бил и такъв ще остане

ФАШИСТИТЕ МЪЖЕ , МЪЖЕ .. АМА НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ НАРОДНИТЕ БОРЦИ ЗА СВОБОДА .. СА ГИ ТЪРСЕЛИ И ВАДЕЛИ ОТ КОКОШАРНИЦИ, ПЛЕВНИЦИ И СВИНАРНИЦИ ЗА ДА СРЕЩНАТ НАРОДНАТА МЪСТ. .... А ГЕШЕВ ПРЕОБЛЯКАН КАТО ЖЕНА ИЗБЯГАЛ В ТУРЦИЯ :)(

Хайде, върви да поспиш!

ЕВГЕНИЙ ДОЙНОВ Е ИНДИВИД НА КОЙТО МОЗЪКА МУ Е ЗАСТИНАЛ ВЪВ СРЕДНОТО УЧИЛИЩЕ В ЛОНДОН В КОЕТО Е УЧИЛ КАТО СИН НА КОРЕСПОНДЕНТА НА В"РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО" ...И ПОСТОЯННО В УШИТЕ ГО ПРЕСЛЕДВА МУЗИКАТА НА БИЙТЪЛС И РОЛИНГ СТОУНС ( КАТО ПРИ ШИЗОФРЕНИК ) .... ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПО КОЙТО МОЗЪКА НА НАНСИ СКЛЕРОЗИ ( Р. 1938) Е ЗАСТИНАЛ В МОМЕНТА В КОЙТО СА ПУСНАЛИ ПЪРВИТЕ БИКИНИ И ТЯ СЕ Е ПУСНАЛА С ТЯХ ПО ПЛАЖА НА ЕЛ ЕЙ ... БИКИНИ СА НАРЕЧЕНИ ПО ИМЕТО НА АТОЛА КЪДЕТО ФАШЯГИТЕ СА ТЕСТВАЛИ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ :))

Проблемът му е, че и въпросната страхотна музика не му помагана нещастника!

ИМЕННО !!! ... :))) НЕ ИСКАХ ДА БЪДА ГРУБ С ПАЦИЕНТА :)))

Дайнов МАЗЕН ПЕДЕРАСТ

Страха е вродено чувство, което ни предпазва да оцелеем и мотивира, но когато се насажда страх постоянно, то ефекта е обратен. Помислете си за миг за колко неща на веднъж се тревожите и така ще разберете, защо обществото се спира да защитава достойнството си, а властта е победител . Не случайно първата власт овладява най -голямата пропагандна машина и това са медиите. Насаждения на страх, насаждения на страх и накрая ти идва сметката зя тока и се самозапалваш?

Въпросът със страха не е поставен коректно. Примерите са смешни. Разбира се, че може да призовеш народа да не се страхува, когато с лека ръка сипеш ядрени бомби и снаряди с обогатен уран където ти падне. Когато с камшика подкарваш робите от колониите по света да товарят корабите с несметни богатства по-бързо. Когато самолетоносачите сипят спокойствие в най спокойните райони на света.................. И на мен ми стана по спокойно когато Просто ме успокои, че ние сме следващите............

Говориш меща които са извън контекста. Обоснови се, моля.

Това са очевидни неща!

Този нищо не разбира от политика...

Я се обоснови, тролче?

Атака към пътдяла ти либерал-педерасте. Мамицата ви боклуци надрусани.

Каква противна личност!

И продавачите на празни приказки и откровени лъжи? За тях защо нищо не пише?

Точно за тях пише.

Ако внасяме храна от Турция на едро, то трябваше цените тук да се сринат. 5 лв е килото кашкавал в Одрин, а тук къде е толкова пари да хода да си купя?

Всичко е самата истина, но заради този мижав 1 млрд. кубика на година газ подведоха хората. Имаме си АЕЦ за тока и чисто нови реактори. За да запушат устата на мафията трябваше да плащат газа както плаща Германия. Цените с храните е пълна спекула. Срещу тази спекула трябваше повече воля да сложат . Ето, правителството го няма. Има ново. Защо пъдпъдъчените айца от 2 дена стнаха от 2.15 на 4.50?! Всичко свързано с цените е спекула и цената на тизе спекула я плащаме ние. Бойко не е обикаля магазините да пита за спекулата. Нито по бензиностанциите. Всичко е една лъжа на статуквото.

Спекула има при калпаво правителство. Но не всичко е спекула. Аз лично продавам мебели. Имаме германски производители които за втори път си вдигат цените с 20-30% за тази година.Следователноо и ние дигане с близо толкова цените.

Това платен материал ли е? Как сме първи по износ? На какво - на лайна ли? При огромен износ трябва да има супер ниски цени! Има хаос, кражби и провал на правителството във всяко едно направление! Трябва да си дебил, че да не го видиш! Провалът се усеща по джоба! Правителството спряло мафията? Не, то подмени една мафия с друга! Жалки, продажни журналя сте!

Ей няма спасение от комунягите и отрочетата им.Като скакалци са налазили и от дето минат трева не никне. И това дърто комунистическо отроче заспа комунист, събуди се демократ, но червения му задник личи от километри

Ползва името на Костов за да трупа точки, но за разлика от него обвиняваше България за проблема с РСМ. Продажник.

Душица е този Йожени! Душица! Ей забрави когато беше син шаман!!! Сега е е многоцветно-розов!!! Ех колко е модерно така, ама сред тази цялата гняс има и хора които мислят!!! Лошо¡!!!!!!!

Чудя се как някои хора си мислят,че като се върне мутрафона от Банкя и цените ще спаднат.Не няма да паднат,но чекмеджето ще се напълни пак.

Затова пък новите ще ни вкарват от криза в криза! Това вече го гледахме троле!

Горките пе...расти много мразят Русия. Ако някой е по-млад и се чуди какви ли са били обслужващите партията "творци" - може да види Е. Дайнов. (само се очудвам че статията не е с източник оранжевожълтата пропаганда медия - DW)

Страхливците пак пишат против Дайнов защото ги е страх младежите да не се върнат на власт.ПП пак ще са номер 1.

Тъпанар.

,, Очаква ме те " написали от ПП , да се разпишеш за партийката им . Харвардски правопис ААААА ?

И сега според Дойнов, аз трябва да се радвам, за това, че горивата поскъпнаха двойно, газ, дори и скъпа, я няма, водата от 3лева, стана 4,40,дървата и пелетите, поскъпнаха с 60 процента, държавата ще даде от бюджета поне 2 милиарда, за компенсации за бизнеса. И аз според дайнов, трябва да се радвам, и да пея, и, не, въобще да не ме е страх. И когато я магазина му искат два пъти повече пари, аз трябва да се усмихвам, а не да псуя. Не, не ме е страх, но не искам и да псуя

Русофилите не могат да си представят, че някой може да има различно мнение, без да е взел пари! Така са свикнали, само да взимат!

Тъпанар.

Доста успешен прочит на съвремието. Има надежда.

Даинов не го е страх защото има слънчева батериика и когато грее слънце се къпе от време на време,и се грее с ракия.А кой си има малки деца да му мисли?

СССР и Русия насаждат от десетилетия само страх у хората, това им е запазена марка.

Ако хората не се страхуваха толкова те нямаха да имат никакъв шанс.

Най-успешното правителство на България беше това на К.Петков.

му платиха на този за "мнението"?

Хаха хахахахахахаха

Няма място за страх и нека не драматизираме. България е била под турско робство, минала е през национални катастрофи, дори е имала премиер-питекантроп. Сега някакъв Радев се прави на интересен и е пътник, всъщност нищо особено.

Като чета си мисля,че живеем в различни държави,защо трябва някой да ни"страхува",виждаме то по джоба си,по,живона си,по нестабилността,благодаря за тая надежда на Кирчо и Асен,не я искам,а съм десен човек и държа да сме в Европейския съюз.

Елементарен грантаджия.

Така е. Но булгар иска да го "страхуват".

Какви глупости пише този човек, сякаш не живее в България. Страхът на българина се появи точно със старта на правителството на Петко, тогава наистина се осъзна, че положението е безнадеждно.

Ще гласувам за ПП ако обещаят че няма да се коалират с комунистите от БСП и Възраждане

ние отново ще си върнем киро канадеца, само на него вярваме

Мъжката курва Дайнов пак се активира да оправдае милионите, които лапа от Америка против България...за предателствата си.