Президентът: Днес сме република, но чиста ли, свята ли?

Чистата и свята република на Левски принадлежи на всички граждани, а не на шепа хора, заяви президентът Румен Радев в словото си пред паметника на Апостола.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Днес сме република, но чиста ли, свята ли? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- верната картинка какво представляваме сега е картината до паметника на Апостола- разрушиха една нова, модерна, солидна сграда, в която имаше кино салон, в която имаше ресторант и хотел (хотел - ресторатн Берлин) и сега там е една дупка, в която ще се строи американси хотел. Няма друга държава, в която може да се руши читаво нещо, за да се даде терен на чужденци. така разрушиха и чудесната сграда на магазина Деница в Младост, за да го дадат на турска фирма да строи пак хотел или друга "бизнес сграда" Голям бизнес в тази страна, брей, че бизнес до бизнес сграда.Няма и няма да има по овчи народ от българите. овце, които не блеят даже когато ги колят. Народеееее??????

TIREX

кунчев е престъпник, реално нищо не е направил освен кражба и УБИЙСТВО! отделно бил конте и е харчл з а дрехи много пари. натрапването на кунчев и неглижирането на Л. Каравелов е гнусно но и показателно за състоянието, битът и душевността на булгаристанеца... линк ids777.wordpress.com/васил-левски-идеал-или-идол левски ИДЕАЛ ИЛИ ИДОЛ колкото до зеления чорап... натрапен прецедент от колониялна администрация.

А Бoко тиквaта къде ?

Точно Румен решетката дето рИве срещу санкциите срещу руските олигарси да ми говори за чисти и святи неща.... тъжно и гнусно!

За такива като радев, Левски е казал - СМЪРТ! Няма как да има свята република с президен избран след шушу-мушу между курнелка и биби

Радев стани нашия Мойсей. Трите прасенца загубиха стратегическата инициатива. Действай постъпателно и аргументирано. На Цветанов просто го повтаряй, че е спец по апартаментите и толкоз.

Да му каже на тоз да свали противогаза?

Един президент не може да задава подобни реторични въпроси. Разбира се ако не е "мозък", защото сам да се питаш и да си намигваш е неадекватно. Неща от рода на "Аз ли съм не съм ли аз?", "Бях ли там или не бях?" , говорят за една неориентираност откъм възпитание и поведение.

Чиста и свята като офшорна сметка на Винету.

Всеки политик, който не може да подреди едно слово, прибягва до помоща на Левски. Президентът използва надутите и кухи фрази от времето на соцпресата. И колкото по-патетично говори, толкова по-родолюбиво му звучи. Но ние нямаме нужда от такива напомняния. И без такива изяви Левски е българския национален герой и идол. Един революционер и мечтател живял 150 години преди нас. Само че, при ширящата се поквара, завещанието му няма изгледи да се осъществи и 150 години след нас.

Народът не е за употреба също, но ...

Докога ше го играе п-Резидент? Ми не става за политик - са СК Зина любовнкцата и да кселблждава държавната къща За уй ни е...

и при това ПАРЛАМЕЛЕМ и при това и при това ПАРЛАМЕНТАРНА селски фатмако.

Време е да си припомним думите на Надежда Неински,- България това си ти!... Ако някой от обкръжението на Румен Радев, не се е изкъпал, време е да се извини на българските поети.

от класа! Две думи не може да каже, без някой да ги е написал!

Таз реч сигурно Деса му я писа докато кълцаше магданоза на ситно Колкото и са се пъне резиденто по- висок от фуражката си няма как да стане

Президентшата на задграничните екскурзийки първа ,но да сведе глава пред светинята ,няма я.

Умен мъж е ген.Радев.!!! Но Републиката не е чиста и свята. Омърсиха я мръсните гуменки и тикви

Борисов не може да стигне Радев и на пръсти да се повдигне . Да течат един срещудруг пак няма да го достигне.Просто е прост.Корумпиран и нагъл. Бивш комунист и бивш сикаджия!

Ами другарю президент, република сме! Ама за щастие сме парламентарна република, а не както на тебе ти се иска президентска!

искал си да кажеш нещо, но не се е получило. Опитай пак.

Генерал Радев е мъж от класа! Висока класа.

СТРАХОТНО СЛОВО ПРЕД АПОСТОЛА.

НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! МЪЖ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО ! НИКОГА НЕ ЗАПОЧВА ПРЪВ СХВАТКИТЕ, НО ОТГОВАРЯ УМНО НА ПРОСТОТИИТЕ. МИСЛЯ,ЧЕ ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА Е С НЕГО

Господин Президент!!!

Ако П.Р. Славейков можеше да прочете коментарите по-долу сигурно ще напише и ОРЕЛ,РАК и ЩУКА /ПО ДЕСЕТ или ПО СТО/.Това е съвременна България.ЖАЛКО за нея!

По-скоро "Не сме народ, а мърша". Ама Ганю не обича да му го напомнят.

Всички български политикани са ЛИЦЕМЕРИ.

Ей така, за сведение на нас неуките - ако Бойко Борисов се опитваше да каже няколко думи за Левски дали като преЦедател щеше да произнесе речта си на английски, или на американски , може би?

Щом нвдоразумението на снимката е пРезидент- нито е чиста, нито е свята републиката Байгън от лизачи на рушки задници у нас

Само можеш да минаваш, но не трябва да оставаш щом ти харесва джендърчето на синоптичката което четеше простотии от листчето! Дали имаш акъл колкото оная му работа на президента...?

Минавай и не спирай , терминът ''недоразумение'' се отнася само за един , и той не си го дава , НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ПЛЕВНЕЛИЕВ !

прост, но май си е истина. А, май съм и неграмотен и не съвсем българин. Вижте, "байгън" и "руШки", прав ли съм?

Ти не си президент на всички българи . Да не казвам , че не си и президент на България . Много скоро ще си отидеш , и никой няма да те помни .

Земята на Борисов, Пеевски и Цацаров не е Родина на Левски.

Най-после един политик да изрече публично една истина, която всички тихомълком заобикалят и премълчават.

Република България е свята,но чиста и Радев не може да я направи,но да се опита да бъде по-малко летец и да слезе на земята кото президент на българите ,а не на БСП.

Република сме ама мутренска и мафиотска!

Президента и той е буден и охранен като шопар през тази една година управление!Евала другарю президент, добре си научен да говориш но и добре те храним за да го правиш!

Ако държиш да видиш шопар отиди на някой от бойковите мачове...

След като президента придърпа църквата към себе си по истамбулката пътечка, сега направи същото и със символа на републиката.Премиера търпи щети, дясното търпи щети. И къде търси закрила- в посолството на ЕС. Автентичното дясно няма ли почва в България?

Определено, един от двамата няма усет за нематериалното.

Република сме другарю президент още по времето на комунистите избивали в лагерите на смъртта нашите будни деди и прадеди, НО ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ЛИ СМЕ БИЛИ ПО ТЯХНО ВРЕМЕ? еХ бОЖЕ, ЗАЩО НЕ СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ МИЛИ бОЖЕ, ТОЗИ ЧОВЕК СТАВА ВСЕ ПО-СМЕШЕН И ЖАЛЪК С ВСЯКА ДУМА НАПИСАНА МУ ОТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ И НЕГОВИ СЪВЕТНИЦИ.

Гледам, че и ти си буден, но не събуден. Оглеждайте се по-често в огледалото и се замисляйте, преди да напишете поредната глупост!

знаеш ли, че си голям боклук? От двете тенденции, очертаващи се в България, едната е лоша, другата добра. Започвам с лошата, още простаци има в България, добрата е, че намаляват.

Речта на Президента - дрънканици в кръчмата, трала-ла

Та в словото си президента цитира Левски и нищо повече.Явно обаче дори и цитирайки Апостола г-н Президента яко е подразнил ГЕРБЕРАСТКАТА СГАН а те горките нали са първосигнални и пуснаха ЛАЙ-НОМЕТИТЕ.

Овчарникът на Цвъкун никога не се отличавал с голяма идейност и разнообразие в мненията, също като ментора си с цървулите.

дяконе, ние не само сме република, а и сме част от европейското семейство. Само в тефтерчето ти с раходите на народни пари никой не иска да пише.

Треперете гербаджийски гниди! Това не е Плювнелиев, не е Стоянов и не е Гоце! И най-важното - не е Боко! Истината ви казва човека, изкарайте си главите от задниците и я вижте! Истината ще ви освободи!

вече с Решетников и няма политическо бъдеще в тая страна.

Не е като да е компрометиран с Ало Ваньо...

Харесвам президента Радев и се радвам,че гласувах за него. Подготвен компетентен и интелигентен! Браво господин Радев!

указанията от земята и да ги следва. А указанията се дават от Решетников. Искаш пилот, получаваш КГБ. Да ти е честито и със здраве да ги носиш на гърба си, докато не ти дойде умът.

а Тиква е в пъти по добре

Всеки мери другите със собствен метър.ФАКТ!!!

От устата му всекидневно се лее шербет.

по шербета. По стечение на обстоятелствата понастоящем е президент.

чист,свят и шербетлия президент.

Левски е велик и единствен! Говори за чиста и свята република. А защо веднага след Освобождението хукваме да си търсим цар и то обезателно одобрен от руския император? Защо 140 г. след Освобождението продължаваме да търсим одобрението на Москва за всяка предприета стъпка? Защо президентската институция, парламентарни и извънпарламентарни сили се поставят в услуга на руските имперски интереси? Има само едно обяснение! Просперитета на България не изисква това. Тези хора работят за личното си облагодетелстване. Слънцето за България изгрява от Запад. Този завет ни е завещал Левски и затова е бил обесен. Русия и тогава и сега няма интерес от свободомислещи, инакомислещи гиганти като Левски. Ех народе, народе....

КОЙТО е прочел ХРОНИКИТЕ на Ст.Цанев НЕ ПИТА ,защото е разбрал доста от скритата БГ история след 1878 г.