МВР е набелязало 1000 потенциални купувачи на гласове

МВР следи около 1000 възможни купувачи на гласове. Кандидат-депутати пък се опитват да си купят преференция, за да се изместят по-напред в листите.

Обратно в новината

Коментари - МВР е набелязало 1000 потенциални купувачи на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти къде живееш. Тва явление няма да спре никога.Измислиха го първи комунягите - отначало с капачки за буркани и др.дребулии.Но циганята ни не са вчерашни - сега по-наедро.Та те от нищо не се плашат.Както един каза, те демонтират ж.п.линии и залагат живота на десетки хора, та ще ги спрете.Смешник.

БГ депутатин. Как ли ще си избият парите после?

Той обикновено е циганин, който очаква да му се плати, за да гласува. Разбира се, предпочита да му се плати в пари, но понеже е широко скроена волна душа, приема плащане и в натура да не му търсят сметки за ток, да не го гонят за кражба на кабели, капаци на шахти и бронзови бюстове на възрожденци. Кебапчетата изострят политическото му чувство, а майчинските надбавки изчерпват представата му за социална политика. Не разбира, че парите, които е получил в деня на изборите, ще му бъдат отнети от победителя под една или друга форма до обяд на деня след изборите. Той обикновено не знае за кого и за какво гласува, а и не му дреме.Това е миньорът на Ковачки или тютюнджията на ДПС. Това е служителят в местната общинска администрация или пък трудолюбивият занаятчия, който разчита да е подизпълнител на една, максимум две правилни партийни фирми, които неизменно печелят обществените поръчки. Общо взето, това е човекът, който иска с труда си да храни своето семейство в среда, в която цялата икономика е партийно контролирана. Той гласува така, както се иска от него, за да не му бъде отнето и малкото, което притежава. Ако има някаква вина, то тя е, че е малодушен и неинформиран. Той не знае, че може да гласува срещу волята на господаря си, без онзи да го хване, пък и не смее да го направи. Затова остават възможни сделките с корпоративни гласчета срещу разсрочване на данъци.

Ти като гласуваш няма ли да ти отнемат парите след изборите? Имаш голям избор за кого да гласуваш,Волен, Бойко,Станишев и куп други крадци и измамници.

Ай сега и Борисов в групата!? Що се правиш на гламав?

който има достатъчно пари може да си позволи да гласува за идеята, аз без пари не гласувам

Тези от МВР, а и всичките партии продължават да ни правят на балами. Въпроса с купуването на гласове е лесен за решаване. Малко законови промени: 1. Ако има човек, които купува, трябва да се разследва кой е поръчителя(партията), и тя да бъде лишена от участие в изборите. Имаше немалко разследвания, показани по ТВ, и там ясно се назовават имената на партиите, макар и скрити за зрителите. 2. Т. нар. "застъпници" не са нищо друго, освен платени гласове, които законно са купени, и те също купуват. Да се премахне това. 3. Наблюдателите на изборите да бъдат избирани на случаен принцип, както в САЩ съдебните заседатели. Така до последно няма да се знае кои са, и трудно ще ги подкупят. 4. Да има лимит на мандатите за депутати-най-много 2. Ама париии, парите са всичко.

и аз ги търся тия купвачи

Най-много гласове купува ДПС. Главният секретар на МВР е зет на ДПС, тяхна къртица в управлението. Как ще се опази тайната на разследването, как ще ще ги изловят и ще имат годни доказателства? ДПС е злокачествен тумор в сърцето на България, трябва да се изреже.

Купуването и продаването на гласове изисква масова разяснителна кампания и има дълбоки социални причини. Народът вижда, че управляващите на харчат добре парите от данъци и осигуровки и протестира като продава гласа си. Поне гласа си продава. Вулгарно и безпомощно, а може да избира хора извън основните политически сили и да търси хора, които стават за управляващи представители.

П.П."Лидер" на олигарха Ковачки е в това число. Координаторът на 23 МИР Паола Недялкова се грижи за гласовете за изборите . Купуват ги срещу 50 лв , като ушким ги набират за застъпници !!!

"Йордан Бакалов бе на днешната церемония по отбелязването на професионалния празник пожарникарите..." Честито на ПОТЪРПЕВШИТЕ!

понеже сега водачът е осигурен - с преференцията могат да влязат само при големите партии там и втория в листата ще влезе! а това са само ГЕРБ и БСП и ДПС в турските райони. значи такива купуват преференциални гласове!

Taka se namaliava bezraboticata....... Socialna funkcia........

Искра Федосова от Монтанската юридическа школа беше някога казала, "И какво от това ?!". И какво от това, че МВР е набелязало 1000 купувачи на гласове? До сега да има някакъв ефект от "КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!"?

Шило

Ами вместо да се отчитате пред медиите колко са, просто ги "мятайте"! Успех!

Вместо да се занимавате с глупости - направете го легално - вместо да дават субсидии на партиите - дайте по 10 лв на всеки отишъл да гласува, на място и в брой и ще видите 100% избирателна активност

кандидати - депутати? Много са брей Всичките ли са безработни?

Да премахнат преференцията при гласуване. Обществото се борИ и я достигна за не по-малко от 10 години. Тя, преференцията дава възможност да избираме демократично. Пример Рформаторите са ни при сърце, но не искаме Куневица и я отсвирваме. Това не искат да се случва,т.е. не искат от нас да зависи избора. Затова този ще "гони" привърженици на втория или петия в листата. Абе този защо не гони пияните убийци, негови служители, а пак тормози дънъкоплатците?

кандидат -депутат, който не е на първо място ще заведа дело на този индивид за набеждаване. Може би има такива, но министърът да набеждава в измама всички, които не са водачи на листи е скодоумие т.н. неразбрал заръката на задкулисието.

За бога братя НЕ ГЛАСУВАЙТЕ тези в парламента ни предават с това копуване на гласове . НЕ на помивките в парламента ! всичките ядът и пият на една маса и се преструват че ги е грижа за населението. Не на изпорите в този им вид те са опорочени и неверни. 0% вот за мутрите

"купвачи" грешка ли е,нарочно ли е, за да принизи купувачите на гласове. Ама вие сериозно ли си мислите, ще ще стопирате явлението.Докато има цигани - ще го има и явлението.Та те демонтирлат ж.п.линии, където застрашават живота на десетки хора, та нямало да си продават гласовете.Я се осъзнайте и не се излагайте.

МВР обаче не е набелязало крадците на държавата и банките. Мафия, гълтаща над милиард годишно от данъците ни.

Защо имате правописна грешка в заглавието на новината?Какво е купвачи?

Има ли избори в България? В какво се превърна това?! Вече никой не гледа, коя партия колко привърженици ще спечели. Целият предизборен панаир се състои в това, кои ще са повече - гласуващите по съвест или купените.

Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

6+++, не пускат повече от един (+)

Искаш да се върнат на власт Съсела и Мазния, които с помощта на Лудия да доведат държавата до поредното благоденствие? Или по-добре Бареков? Той поне има "визия" не за един, дори за два мандата. Да оплоди още няколко партизанки и да реши демографската криза?

Тоя изтръпнал тип Бакалов е напълно изкукуригал!!!!

Всичката пара на МВР е в свирката. Ще следят някои цигани пркупвачи на гласове. Много важно.Тази PR акция работи за ГЕРБ, защото мафията е подготвила резултатите и протоколите. Да следят Цветанов и неговите хора в МВР, в общините и избирателните комисии. Но гарван гарвану око не вади.

интересно как точно МВР следи 1000 възможни купувачи на гласове???? .. искали са от съда 1000 разрешителни за подслушване на 1000 лица...? Пуснали са и 1000 екипа от 3000 цивилни полицая да следят 1000 души на смени? ...Който вярва на този син лъжец (сега министър) е голям наивник!

С новата инструкция от 26 август т.г могат да правят каквото си поискат от МВР без кавито и да е доп. долкументи . Прочети какво съм написал в тъп и проZ циганин 14.09.2014 20:51 или по точно запознай се с новите правила .

"интересно как точно МВР следи 1000 възможни купувачи на гласове????" Защото държавните органи толкова са организирали. За толкова се плащат осигуровки и се издават касови бележки. Другите са в сивата икономика и както винаги са повече...

A az se chudeh tia trimata zashto wyrwiat sled mene na smeni.......

МВР помага на 1000 купувачи на гласове!!!

Значи Цветанов е гола вода, за четири години един купувач не фана, а тоя за нема месец 1000 броя!

Абе какви са тия КУПВАЧИ бе, спиш редактореее спиш.

такива! Не си ли чувал как едни Бг-граждани обикалят по кварталите и викат: Купвам старо жЕлЕзо, гласове и стари коли за браааак...

какви 1000 ха ха, нали партийте ги плащат,тях следете,ама то вие си го знаетеама ....

"Полицията ги наблюдава и предупреждава да не вършат това..." Една виетнамка преди много години,в ХТИ-София казваше: "Льош, льош, ти си много льош" Полицията стана не само наблюдател, а и СЪУЧАСТНИК. Това ли е функцията на "полюцията", за това ли и плащаме?!?

Това беше по времето на войната във Виетнам, имаше много виетнамски студенти в техническите ВУЗ-ове. За виетнамката: много готина, скромна, ученолюбива, никога не бях я виждал преди или след това. Не ходех на лекции, само на упражнения, не беше задължително. Написа ми ми пищов, на гърба на конспекта, пред слисания поглед на тогавашния още доц. Месроб. Изкарах с (4), вместо грозящото ме (2) по Органична Химия. P.S. Cuba (Vietnam)Si, Yankee NO!

Впоследствие, с вече проф. Месроб, работихме доста пъти в една и съща област. Признах си стореното в студентските години, доста се смяхме заедно. Минало...

Едва сега разбрах , че това недоразумение е вътрешен министър : ))))) 1.8 милиона " мъртви души " са вече разпределени , бе смешник ! Изборите са фалшифицирани преди да са се провели . Купуването и продаването на гласове е престъпление , което обаче не се наказва : )))) Можем да ги изненадаме много твърдо и болезнено . Със здраве : )

Данчо пак ще се ухили Хубав човек, хубав край баба Тодорка

Поредната глупост на този министър добре, че е Господин за ЕДИН ДЕН . Какво стана с тениските за полицайте през октомври ли ще им ги давате нали 500 милиона лева отиват за тениски в началото не есента ? Два бисера от МВР : ЦИТИРАМ: Най-новата схема, по която работи МВР, е купуване на гласове чрез организиране на кастинги. След като се явят на кастинг, на хората им се обяснява, че трябва да гласуват за определена партия или коалиция и им се плаща. КОМЕНТИРАМ: по голяма глупост не бях чувал , така могат да бъдат филмирани от всички а и така тъпо пари не се дават от политиците . Пиар ! С новата инструкция за МВР сътворихте поредната гнусотия и задминахте дори Живковото време ЦИТИРАМ :Нова МВР инструкция позволява да се обискират на практика всички българи? Полицейските органи могат да проверяват личните вещи на лица, както и да извършват проверки в помещения без съгласието на собственика или обитателя или в тяхно отсъствие .Това е записано в инструкция на служебния министър Йордан Бакалов от 26 август.Когато има данни за извършено престъпление или нарушение на обществения ред, полицейските органи могат да проверяват превозни средства. ДОПЪЛВАМ ( свирене с клаксон , говорене на висок тон и т.н ) кораби, въздухоплавателни средства и др. (чл. 5) В подобни случаи се проверяват личните документи на хората в превозните средства, шофьорските книжки, документите за превозвания товар и т.н. Проверката се извършва при неработещ двигател ДОПЪЛВАМ (особено на самолет в движение) , пише в инструкцията.

Гявол е като Пурко а и толкова умен

ако има кой да ми даде кинти гласувам.

хиените следят други хиени

Не разбрахте ли най-после, че "реалитито (някой го наричат хепънинг)" избори в БГ-то трябва да бъде забранено със закон? Замислете се и ще се сетите! По-евтино ще ви излезе (на т.нар. гласуващ материал) да го няма това шоу и да измислим нещо друго. Бае ви Ганя го е казал! По неговите времена след избори първо са броели труповете, а после бюлетините. Защото както върви процесът скоро ще достигнем това "съвършенство", описано от Щастливеца (Алеко К.) и ще се изпотепаме, преди да сме гушнали... бюлетината.

Това ми прилича на изтичане на информация от МВР

Всичко е толкова корумпирано, че не вярвам на тези новини. Замазване на очите преди избори. Всеки знае, че от ГЕРБ по-голям търговец на гласове няма. От ПП АТАКА накараха с пари да се откажат много хора примерно.