Съпруга на Осама отказала да го напусне до последния момент

Лидерът на Ал Кайда Осама бин Ладен е дал на съпругите си възможност да напуснат Афганистан, но младата му йеменска жена се врекла да остане и да посрещне "мъченичеството" заедно с него.

Обратно в новината

Коментари - Съпруга на Осама отказала да го напусне до последния момент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еи тия американци толкова ли са плиткоумни?

"Повест за Зоя и Шура" в саудитско- йеменско- афганистански вариант!

Бре,бре,големи съчинения,голямо нещо. Тоя легендарен герой да не би да е от приказките, че дори скриха и вероятния труп??

Тая що не е с бурка на главата? Как така и е разрешил Осама да и се вижда физиономията? Сега цял свят я видя!

"Една нощ били отведени с автомобил до афганистанската граница. Последвало 6-7-часово пътуване с друга кола, докато стигнали до огромна шатра, охранявана от муджахидини. Вътре в шатрата имало вход към подземен проход. Вървели в тунела около 30 минути, преди да стигнат другия край. От там с друга кола ги отвели в пещерата на Бин Ладен. ЧОВЕКЪТ СИ Е ЖИВЯЛ 6/7 ГОДИНИ В ИМЕНИЕ ДО СТОЛИЦАТА, А ПРЕДИ ТОВА - В ДРУГО !!! САМО В ГЛАВИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ БЕШЕ В ПЕЩЕРА

А ти беше до Бен Ладен и знаеше къде се крие мишката - в пещера, шатра,имение ХАХАХА мнооо си ми смешен драги ми Смехурко.

Някой много приказки на Шехеризада е чел, може и турските сериали сериозно да е гледал, за да знае с подробности точно какво е казала съпругата на този терорист. Не знам само като е имал толкова много информация защо не се обади по-рано, и наградата щяха да му дадат и ЦРУ нямаше толкова време и средства да пилее за този терорист. Затова уважаеми господа журналисти, навреме се сещайте какво знаете и ще станете по-богати,а светът-по- щастлив.

И сега какво, патка-герой? Тоя сайт да не е на поганска издръжка?

Еййй, браво на дир-а! Единствен в нета (засега) ни даде тази безценна информация, с такива подробности, сякаш кореспондентите на сайта са нощували и пладнували не с месеци, а с години заедно със семейството на Бин Ладен! Браво, дир, дерзайте все така!

още в понеделник в саита на снн беше пусната тази история...ама то кои ли ти чете снн..

Брях, каква тъжна история. Сега остава и да се окаже истина. Всичко предадено с подробности, точно предадени реплики, кой какво бил казал, колко точно топовни салюти били дадени. Някой се е развихрил на клавиатурата.

Верно, направо един роман да издават!

искаме и турски сериали