Япония отдаде за последно почит на Шиндзо Абе (снимки)

Преди началото на церемонията урната с праха на бившия премиер беше отнесена със специален кортеж от дома му в токийския район Томигя до залата за бойни изкуства "Нипон Будокан"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нищо не се споменава за кралицата в тази статия?!? Поправете се, моля!

до един с маски. Защо?

1. Ще обират банка; 2. Страдат от обсесивно-компулсивно разстройство, страх от вируси; 3. Изпълняват диктаторски наложени идиотски мерки. При такива тук по статистика постигнаха почти 70 хиляди повече умрели. А лятото на смъртност по седмици умират най-много седмиците с най-големи ковид мерки и последващата. От въвеждане на мерките тук лятото следващите 6 седмици умряха поне 810 човека повече - ще обновяват статистика назад. Ковид мерки = смърт. Срещу алергии препоръчваха деца да се освинят, окалят и омърлят. Иначе всяка година като болни по 40-ина дена в лекият случай със сенна хрема, от несвикване с природата. Преди на запад водеха, че около 50% са склонни към алергии. При ковид поколението може да се окажат например 80%. Нарича се болестта на богатите, макар по-скоро да е болестта на чистотата като дете. Сред циганите едва ли има алергични, освен при болести.

"...националистически възгледи, желанието си да ревизира пацифистката конституция на страната..." Национализъм и пацифизъм не си ли противоречат?!

поне в този абзац аз не виждам нищо лошо...за тоя...абе...все тая...отдавна япония не е това, което беше...като за Япония...

Най-важното липсва от тази новина: Шиндзо Абе беше застрелян, защото участва в сектата на Муун, която действа като финансова пирамида. Същата, която беше забранена в България през 90те години и осъди държавата ни в Страсбург за дискриминация.

Е те сега ли разбраха, че участва в сектата на Муун? Нещо не се е отчел където трябва, вероятно.

абе...когато се стреля по големите...фигури...в шах----мата...то на черно-белите квадратчета се прави някакво размесване, ох, разместване...

Пише в статията за Муун. В България е обявена за секта и забранена, но в Азия са гигантска корпорация и съвсем официално работи. Муун е кореец.