17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на печелившите честито... и споко ще напечатат нови...

Това са само застраховали се в ;Олимпик;

банките се стискат да заложат едно мастило във всеки банконмат ..ще ги гърмят!

Капитализмът е престъпен строй. Всеки ден стават престъпления.

През комунизма ИМАШЕ огромна престъпност, но пък нямаше криминална колонка в "Работническо дело", затола лумпенията като теб си мислеха, че няма престъпност. Отделно, сегашната "демокраця" я направихте пак вие - пребоядисаните изчадия на Партията ви кучка.

каква огромна престъпност бе Лъжльо ? Лъжец си ти ,лъжец !

Капитализмът ти сра в гащите, червен кап-ут. Я си гледай Майбасите и Бентлитата пред Посрано 20, от вас по гадни капиталисти няма.

В посткомунистическите кочини като България, управлявани 45 години от червена измет, а след това от пребоядисаните и изчадия, е така.

При капитализма човек за човека е вълк. А при комунизма, човек за човека е приятел другар и брат.

ИМАШЕ ЛИ КРИМИНАЛНА РУБРИКА В РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО, ТОВА МИ КАЖИ, ЧЕРВЕН ЗАДН-ИК?!?!?!?!

Може би не е имало толкова тежки криминални престъпления, но всички в държавата крадяха (поне в последното десетилетие на соц-а) - от партийните слънца, до овчарите... Всички.

Колко жалко. Това ли е демокрацията ? Престъпност,криминална среда, малоумие,смърт,притеснения,измами, корупция,лъжа,грабеж и кражба.

Ми дай по комунистически да замитаме и крием под килима всичко, че белким раята си мисли, че няма престъпност и светлото бъдеще иде...

При "комунизма" нямаше престъпност. Кой ще посмее, имаше закони и се следеше за изпълнението им. . Сега убиват хора и ги пускат срещу "гаранция". Демокрация.

Блажко, война е душко ? Демагогията и лицемерието ти не те ползват,защото утре и ти може да изгориш,виж какво става ,опасно е душко, много е опасно. При комунизма имаше грух, грух, имаше смъртно наказания, имаше изселване и принудителен труд в полза роду. такава престъпност не е възможна в общества ориентирани към социално равенство и грижа и просперитет за хората без частна собственост .

Евала! Няма само държавата чрез банките (КТБ и преди това много други) и чрез данъци и акцизи да ни краде!!

Какво да му коментираш? Това не е новина, това е ежедневие,досадно дори. Де да беше Тато сега, та да вкара държавата в ред! Бойко Борисов само се дуе да го имитира., ама нескопосано. А казва,че е "купувал" от него и от царя.Дрън,дрън - ярина!

а някои продължават да търкат билетчета

а някои продължават да търкат билетчета

Дано на някой да муй паднала личната карта... Успех!