Коментари - Всяка година: 50 хиляди българи попадат в капана на трафиканти на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

извод: не вярвайте на различните, те са сган.

Струва ми се, че отвличанията не представляват трафик на хора. Всяко действие, което представлява противно на волята на човека задържане е отвличане, а не трафик на хора. Трафик на хора има само с тяхното съгласие и то срещу заплащане. Ако някое момиче бъде заставено да проситиура това не е трафик на хора, а друго престъпление, което съчетава елементите на изнасилване. Явно самата власт и журналистите не осъзнават тежките последици от нетоната оценка на деянията, които съпътстват трафика на хора и затова не ги квалифицират точно.

Защо, коя е причината тези хора да си търсят щастието в чужбина.? ние сме една шепа народ. Всичко се знае. колко от тези трафиканти на хора са арестувани, конфискуване на имотите и в затвора за поне 10 г.

В текста ясно се долавя същността на ромския етнос - "трафиканта е от ромски произход - но мил". По подразбиране ромът е зъл, безскруполен и му е заложено в генофонда да малтретира и тормози българина. Моля не трийте коментара ми - не насаждам омраза, само констатирам. П.С. Ще се радвам ако съм сгрешил.

"Някъде там се изпарява и последната любов" - значи дори след юмруците още го е обичала. Не мога да ги разбера подобен тип жени. Няма да квалифицирам, защото рискувам да използвам доста грозни думи.

ами точно така е, заложено му е в генофонда да е паразит. Затова и в условия на демокрация злите му страни избуяват и стават неконтролируеми.

Общ приятел ги запознал... Какъв приятел може да ти е човек, който има приятели цигани????

Фотографинът снима, а не земе да помага?! Иначе ква е таа снимъка? Не мое само сейр да глеаш! Треба и да се намесиш, ако си чиляк. А па ако си говедо, карай си я как си знаеш - само на трапезата да муаш и после у кенефо!

от статията излиза че един трафикант се занимава с една жертва на трафик... от което следва че всяка година се появяват и 50 000 трафиканта, а правоохранителните органи у нас си нанкат през това време за този огромен човекооборот;)

Големи глупости ей. Аман бе, аман от НПО прототии!!! АМАН!!! Дирници, защо ми блокирано ИП?!? Цензура ли правите?!? Не съм псувал, не съм обиждал!! Блократе ме, само защото не ви харесват мненията ми?!? ТОВА Е ЦЕНЗУРА нали сте наясно!!

Какви журналисти, тази статия е писана от някое НПО и "спусната" на подопечните медии. Днес, утре ще я прочетете в много оналайн идания закачени на хранилката.

Време за пропаганда ... Една седмица - измислена сърцераздирателна история как Той я бие и отнема децата Втора седмица - приказка как Тя се влюбва в него, а Той я принуждава да проституира. И така ще ги въртим през седмица докато свършат грантовете.

в случая обаче грантовете не биха дали пари за да се компрометира циганин, щото той е част от различните, които грантовете защитават.

50 000 годишно?! Не може да бъде - ГЕРБ пребори престъпността ;) ... Един ден - статия за малтретирани жени; На следващия - за малтретирани деца. А журанлистите вкупом ни малтретират душите ежедневно. ... Прав се оказа ББ в есемеса до герберите - "Няма мърдане. Ратифицирате Истанбулската конвенция."

Изобщо не вярвам на тази бомбастична цифра !!! Да не става пак въпрос за онази конвенция?

Може и да не ви харесва, че 99% от проституиращите жени го правят по собствено желание и не искат да спират, но е вярно.

НПО:"Всяка година: 50 хиляди българи попадат в капана на трафиканти на хора." Българи попадали в капана на цигани, трафиканти. Като се знае, защо полицията спи и чака някой друг да свърши работата. Най лесно е да се влезе в циганската махала и всички, които не могат да докажат от къде са парите за луксозния им живот да попаднат в графата - незаконно придобито имущество. Всеки може да стане жертва, най-уязвими са младите жени и момичета". Не всеки може да стане жертва. Обикновено това са млади жени и момичета, възпитани от роднини и среда, че трябва да си намерят чичко-паричко (спонсор), да ги издържа. А после се оказва, че те са жертвите, които трябва да издържат "спонсора". И тук се намесват НПО-та, които срещу добро заплащане се опитват да измъкнат още пари от обществото. Вместо полицията да прибере и трафикантите и "жертвите"

не ти е блокирано, следят те, коментарите те ти отиват на специално място, пази се !

Някой да е учуден? Вече 30 години хората живеят в мизерия, а им обещаваха че западът ще им донесе рай на земята. Нямаше нито едно правителство което да се е погрижило за доброто на хората, но техните- на политиците- децата не попадат в капани за трафиканти защото тати носи и мама меси. А ти народе овчи си готов да лъжеш, че ти е добре в съюза който бездетните творят.....няма държава, няма народ, но има хвалби на такива като днешните псевдополитици.

не ги съжалявам, даже хич не ми пука за тях, намерили са каквото са търсили

А защо никой не пише, че и бюрата по труда имат пръс в трафика – визирам пряко това в Благоевград!

Аз пък визирам това къде са българските мъже да пречупят гръбнака на такива мръсни, долни дейности? Или тези български мъже са станали сводници и чакат тези жени да ги издържат? Разгалатена територия сте станали, защото няма вече българска държава.

се става по рождение, всичко е ген

Каквото посееш, това ще жънеш. Простотията и желанието за лесни пари водят до това. Така че стига сте ни занимавали с безидейници.

Иди и им "помогни" да се откажат де. Явно нямаш представа за какво става дума.

Простак, кютюк, тъпанар и тулуп си- само чакай и в твоето семейство да изпищите- я дъщеря, я снаха, я внучка.

Ти анонимни господине, колко лесно даваш обяснение и оправдаваш гнусните, жалки и самоугаждащи си перверзници, които непрекъснато се ползват от тези клети, нещастни момичета, за да задоволяват ненаситната си жажда за нездрави удоволствия. И колко е лесно да кажеш, че цялата тази гнусна игра много, ама много се харесвала на жените!!! Докато мъжете хич и не помислят, че тези момичета са нечии дъщери, сестри или приятелки, все така ще е, докато свят светува .... Защото парите за оцеляване в 99 процента се държат от мъжете. И горките жени, трябва да правят какво ли не, за да им ги вземат ....

курви няма, дебили също

"Всичко живо живееше. ============================ Ясно и Зорница е от ромско - катунарската общност.

Аз дали имам представа е друг въпрос, но ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА НЯМАШЕ ТАКОВА ЧУДО и не ми пиши короните коментари на днешните простаци, че е имало но не се е знаело. Българските мъже вече не струвате пукната пара-ЖЕНИТЕ, ДЪЩЕРИТЕ си не можете да защитите.

Всеки трети месец Министър председателят ни уверява, че се справяме успешно с контрабандата. Защо не правим нищо с трафика на хора? За да не настъпил интересите на основните гласоподаватели или има друга причина?

доста жени са на мнение, че вместо да мие лайняни дупета, или чинии, по добре да вири краката за 200€ на ден. Аз съм давал по 100€ на проститутка, и се радваше, че ще купи дрешки и обувки на децата си

Проституцията е начин на мислене. Не ми оплаквайте проститутски мозъци.

Чакай сега, никой не укорявам и никой не оправдавам. Просто съм обективен ;)

" Заминават за по-голям град, за да заживеят заедно. По думите й в началото всичко е било наред. Постепенно в апартамента, който Зорница мисли за свой, пристигат и други." Е как ще идеш в някакъв град и някой ще ти даде апартамент. Апартаментите пари струват. За едно голо дупе апартамент не се дава. Всяко нещо се заработва по един или друг начин. Момето си е избрало начина, да беше станала шивачка, счетоводителка, учителка..., но това са все неща които са свързани с труд.

Балъците вярват в приказката за златното руно!хахаха Тъпанарска работа!

Другия път Зорница ще я притеснява "Различния произход"

Ромски а? Или цигански? Няма ромски произход. това е.

Ама нали терминал 2 беше спасението?

Коментара трябва да бъде отличен! КРЕЩЯ! КОМЕНТАРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТЛИЧЕН! К О М Е Н Т А Р А Т Р Я Б В А Д А Б Ъ Д Е О Т Л И Ч Е Н !!!!!! ИДИОТИ НИ УПРАВЛЯВАТ АЛЧНИ МРЪСНИ ПО ДУША, НЕНАСИТНИ ЗА ПАРИ, ЗА СЕКС, ЗА ВЛАСТ ДЖУНГЛА БЪЛГАРИЯ Е ДЖУНГЛА !!!!!

Всичко живо живееше, ..... кръв примесена с много въпросителни .....!!!! хайде бе полицията хайде ме министрите, хайде бе бойко , ... "стани стани юнак балкански, от от лъвски сън се събуди, хайде огладней и започни да ловуваш престъпници, ... защо не се намира един свястен министър защо всички стават мекерета.

вай, вай....правителството иска да оправдае масовото изнасяна на матряла извън техен контрол със "трафик на хора". Че даже и сърцераздирава? Днеска 50 утре 200 хиляди през терминал 2 . ай хаирлия да е.

Потенциална жертва на трафик не може да бъде всеки. Потенциална жертва на трафик може да бъде жена, която смята за нормално човекът, с когото тъкмо се е запознала да има средства без да работи някаква законна добре платена работа!

100% от отвлечените жени са за страни ПРИЕЛИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ преди години!!!

Товя не ся трафиканти, а изроди по-лощи и от наглите. Но ги съдят като трахиканти на по 2 години. Предполагам и тук с чадър на политици.

По-скоро жена израснала без пълноценна родителска грижа. Последното не включва само даване на храна и дрехи. А и възпитание, и обучение за живота. За жалост и сред родителите има много саксийни цветя. Или такива, които живеят за да обслужват пороците или мързела си.

И за 30 години колко прави това? Заробихте цяла активна Б Г.

Фера, позволи ми да се намеся. Уважавам загрижеността ти по принцип. Това е хубаво. Повече такивеа хора трябват. Само едно ми кажи, защо и двата тренда вървят строго положително и с еднакъв темп, нежели са един и същ тренд: а) тренда за увеличение на икономическата мощ в ръцете на жени; б) тренда за задълбочаване на проблема трафик на хора и прочее форми на модерно робство? През тези години, през които се възроди робството като модерен феномен се случиха някои неща: Жените станаха по-голям процент от РС от мъжете; жените получиха икономическа и политическа власт, а проблема с робството все така се задълбочаваше. Случайност??? Да се плюе по мъжете анблок е лесно. Но това дали решава проблема? Добре е да припомним, че формите на робство, за които става дума в материала са били силно минимизирани в близкото и малко по-далечно минало. Както казах, те са модерен феномен. Според мен, точно мъжете в едно общество са тия, които могат да пресекат робството в своята социална среда. Доколкото ги има и доколкото са наистина мъже....

Може би има предвид,. че се справят усдпешно със всяка контрабанда, в която нямат дял???

Има закони - за хора без гръб (ГеРЪБ). Могарт да ви разсипят за неправилно дишане или непшлатен данък сгради, например. Като строят репресивния държавен апарат, всеки ден ще ви рендосват, докато не ви накарат да съжалите, честе се родили. А иначе сте прави, за ония с гръб - закони няма - ниаккви, нито правила, нито нищо от този сорт.