Гръмотевични бури през уикенда, идва хлад

След продължителните жеги, от неделя температурите трайно тръгват надолу. На места ще има гръмотевични бури.

Обратно в новината

Коментари - Гръмотевични бури през уикенда, идва хлад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хич не е добре да има зима, ама така е по нашите ширини. Бомба ми е на 30 градуса, ако може да е целогодишно така, без тец и ледените киши ще красота неземна.

Споко,тази зима няма да има сняг.

Ей ,то таман се позатопли малко и сега захлаждане ...+25 си е направо нечовешки бахър.И това през септември,представяте ли си!То,както е тръгнало,през октомври може и +20 да стане.Ще изпукаме от студ,хора!

Да свършват жегите! За 2015-та стигат, догодина пак.

да се потя.

от какво пък толкова ти писна,лятото в българия е 3-4 седмици,толкова беше и тая година,на същите географски ширини,но малко по на запад хората имат почти 9 месеца лято и не са умрели,даже са си много добре,твоите рзсъждения просто са в стил гроздето е кисело,никой не харесва студа,топлината дава живот

Това дето сте го написали въобще не е вярно. И от предните ви прогнози 1 път не сте познали времето. Който го интересува да погледне в сайта gismeteo. Там познават времето винаги до минути и часове. Захлаждането ще настъпи в неделя срещу понеделник, а не в събота, както тиражират българските сайтове. Вятър в Дунавската равнина няма никакъв - листенце не помръдва. Въобще сте писали глупости.

Утре е събота затова няма вятър днес в дунавската равнина. Утре вечерта ще мърдат листенцата.

Пиле, шарено, ама ти статията чете ли я, че коментираш? Ето ти третото изречение : "В Дунавската равнина вече се появи слаб вятър от запад. Той е предвестник на......"

Най-после прохлада и празни улици, че ми писна цяло лято да гледам изрусените мераклийки на всеки ъгъл, по кръстовища и магистрали. Тъкмо да се насладим на повторенията от мачовете на българския национален отбор.

в бг има два лафа-"бах ти жегата и "бах ти студа.

За пореден път установявм, че има хора компетентни по всички теми.

От сега нататък свиквай да се изумяваш на ЧУДЕСАТА, с които нЕкой българи ще те изумяват с постиженията си, на НАД СВЕТОВНО РАВНИЩЕ.

Доволно потривам ръце! Скоро ще ми паднете!

Така както е топло на нас нормалните хора във България ни е добре,а Робите нека се оплакват които се пекат на плантацията:)

Абе ти ме съмняваш. Нещо много си запознат в подробности с условията в плантациите.

А сняг ще вали ли ?!

Ще вали около Екватора.

Хайде по-бързо защото вече мисля,че тази шибана жега никога няма да свърши.

В неделя облачността ще се увеличи и вплътни и на места ще превали и прегърми Да попитам само, снимката в "неделя" ли е правена?!

Айде, бе откога ви чакам - гръмотевички и светкавички!

Слава на Бога!

ИДВАМ!

За кое да го хвалим, ако въобще го има във вида предлаган от религиите?

За това, че е против човека!

Бог се е разкрил във Словото Си/Библията/, а не в религиите. "Всичко що диша нека хвали Господа; Хвалете Господа" Псалом 150:6