Прогноза: Истинско юлско време ще има едва след 20-и

Най-ниските температури през юли ще бъдат между 12 и 17 градуса, а най-високите - между 34 и 39 градуса, съобщи за БТА Красимир Стоев - синоптик в НИМХ при БАН.

Обратно в новината

Коментари - Прогноза: Истинско юлско време ще има едва след 20-и | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фъндъчка е виновна - пак са потрошили евро срествата и сега имат пари само за скапано време! А иначе потрайте още малко и тая скапана имитация на лято ще свърши.

Тоя Стоев е егати синоптика.. всичките му прогнози са от типа градусите ще са от 3 до 33...пък дано позная :)))

А след шест месеца е нова година.

ФАЩ СА ВИНОВНИ

Промивачи на мозъци, не лъжете изпедеразените гейчета с татуировки по дупетата, с надрусани шалварки с вибратори в задния джоб, малките лолитки в осми клас с по 20 бройки с прически тип Чубака, че видите ли, това сега не е юлско време. Напротив- точно това е юлското време- с температури около 27-28 градуса. За високите температури от по 36 градуса трябва да благодарите на сатанистите от САЩ и технуя ХААРП за климатични промени. През 85-та - юли месец без горна дреха не можеше да седи след 23 часа. Сега , в 23 часа температурата е 32 градуса- със седем- осем повече от нормалното.

за бай васо и наборите му е важно да знае кога да си смени памперса и колко се е напълнил катетъра....и като мине покрай тях някоя лолитка им потичат лигите но....самолета отдавна е за скрап:)))))))))))

Ето- красноречив пример колко е неграмотно чалга-поколението. Освен, че е неграмотно, е и мързеливо и некадърно.

абе, оня ден си купих климатик, и се се чудил дали преди тридесет години, когато бях малък и играехме краи блоковете с другите деца е било толкова безумно горещо. все ми се струва че беше по нормално. сега като излеза за двадесет половин час на вънка, пък и било и предимно на сянка получавам топлинен удар.

Това е от възрастта.

Прогноза: Истинско юлско време ще има едва след 20-и Разбирам, че истинско юлско време , ще има след месец юли.

Firi

Вижте кво не ни занимавайте с технически и специфични термини като средномесечни, годишни и намквоси температури. Познавайте 2-3 дена напред, предупреждавайте за опасно време и тва е. Кой има акъл-да има от къде да се информира. Кой нема и тръгне на преход в планината прио данни за гръмотевична буря или тръгне да качва Шипка при данни за снегонавявания- е съм му м.