Сидеров и Чуколов остават под парична гаранция

Софийски апелативен съд (САС) потвърди наложените от Градския съд мерки за неотклонение на Волен Сидеров и Десислав Чуколов - „парична гаранция” от по 6000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров и Чуколов остават под парична гаранция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Бедният" Сидеров... и Чукаров... извадиха по 6000 лева за гаранция!? ОТ КЪДЕ СА ИМ ПАРИТЕ? ОТ КЪДЕ ИЗВАДИХА ТОЛКОВА ПАРИ? Съдебната ни система е пълна Мърша! Вън на всички корумпирани съдии... и нови закони, в това число и за съдебната ни система!

Една съдебна система имаме , да се кръстиш с двете ръце... , пази Боже да търсиш правосъдие в БГ-то!

който твърди,че българския съд работи, е луд за връзване !

Е то кой го твърди... НИКОЙ

Когато съда не работи, винаги го "обира" прокуратурата. Досега за всички хулигански прояви на Сидеров, прокуратурата е повдигала и внасяла в съда обвинение . Но за съда, все нещо не достига...припомнете си оправдателната присъда за инцидента на магистрала "Тракия" - свидетелите не били надеждни. За задържане е абсурдно и да се помисли...нямало опасност да се укрият или да извършат друго престъпление. Действително те не се укриват. Те действат открито пред камерите на журналистите. През деня са в парламента, всяка вечер в студиото на телевизия "Алфа", в късните часове провеждат акции за залавяне на наркомани, пътувайки за някъде дебнат за терористи в превозното средство и все се провалят в намеренията си. Всичко завършва с хулигански изстъпления.

за да ги няма тези боклуци от атака във НС трябва да бъдат бити по всякакви мероприятия Сидеров бит изхвърлен като парцал това иска народа

пъ от кога си народа??????????????

Не че е цвете Сидера, ама атаките срещу него, дали не са по причина , че само той и неговите хора рипат срещу американците и НАТО. Дали американското посолство не е разпоредило нещо, да посплашат и останалите.

по всичко личи политическата поръчка на ГЕРБ и Цацата......

Те няма да избягат и укрият но вредите ,които излЪчват са по пагубни от неутронна бомба за нормалното българско общество! Според мен най сигурно е да са си наистина в затвора!

Оставам с впечатление че има доста глупави хора в сайта. Действията на Седеров са против контрабандата и продажбата на наркотици. Лошото е, че ако управляващите контролират двете дейности и печелят от тях, то Сидеров е работил нротив управляващите и това е причината за ареста му.

А Деничка кой ще гали нейната ......... ........бузка?:))) След гаранцията!

"защото към момента на ареста им не е съществувала опасност да се укрият. "-НАЛИ?!?!?! Ами сложете им поне гривни ! Ще вземат като братя Маргини и Галеви да забегнат в Русия. Ами тогава бай Ставри какво ще прави ? Толкова много очаквания и романтични мечти...ха..ха

Надявях се да го приберат хоратана Цацаров ! Казах го, и ще го потретя: Народния преставител трябва да бъде за пример, както е гусин Борисов: Честен, скромен, не посяга, даже на муха, спазва постите и всички Божи заповеди ! Волен е негов антипот! Местото му е на съд, в кв. Коматьово, и от там, 6 години в Боргъския ! По заакон е до 5, но в Коматьово, съдийките с тобите, дето тичат за чушките, лютеници да правят за Цецо, те там дават по една -две отгоре!

Алкохолици водят война с наркомани.

Оставка веднага на мутронаркоманския защитник Цацаров, и след това всичко ще си дойде на мястото и един по един ще отидат в затвора.Трябваше човек като Сидеров да стане жертва че да бъдат разобличени и да грейнат задколистно оплетените им черва.

По Алфа даваха репортаж със Волен Сидеров и един бивш наро зависим,който взимаше интервю от наркопласьор,и той си каза всичко за натвиз,кога и как им продавал дрогата чрез поръчка,даже и преподавателите му там шмъркали,няма майтап,страшна работа било там това със Белото.

разкажи ти за какво си съден, май за кражба с взлом, а?

Е нали беше за кражба на водка?

Е щом са го показали по телевизията,а било дори и алфа,значи е 100% вярно.

наро или наркозависим?

Резултата е 2:0 срещу мафията и Бойко Султана, главата на Октопода на наркоразпространението.

Пишете и злобейте каквото си искате. Истината е, че обоснованото предположение е "дълбоко погрешно" , каза апелативния съд.Ако не харесвате решенията на съда това означава че Цв.Цв.трябва да отива веднага в затвора.Скоро и това ще се случи Атака преминава в нова фаза след тази саморазправа , репресия и диктатура над личността на опозиционен лидер.сътресенията ще дойдат от външни политически фактори и то по скоро отколкото ви се привижда че не е реално.

ПУКАЙТЕ СЕ ПО СОРОСОИДНИТЕ СИ ШЕВОВЕ, нагли наркомани и ченгилодрогари!

Майтапите се, нали?! Или...не, май! Значи всеки един луд народен представител може да си прави каквото си иска, а ние "нормалните" хорица от народа, дето сме го избрали, ще му "сърбаме попарата"?! Или ще си кажете: неее, не сте от нормалните! Питам аз: чий го търси тоя болен човек в НАТФИЗ, по будките, по самолетите и къде ли не?!И не я ли е срам жена му от него, не й ли е гадно, че има такъв психо до себе си, не й ли е тревожно за детето й, че и то , не дай си Боже, може да наследи от него "нещо"?! Ако аз, или ти, или тя, направим подобно нещо, което направиха, правят и ще продължават да правят тия чукундури, безпардонно и безапелационно ще ни вкарат в пандиза! Но кои сме ние - някакви отрепки, свикнали да слушаме и да се подчиняваме, а кои са те- недосегаеми, неуловими, богоизбрани или безсмъртни?! Всичко друго, само не и последното! Всички сме смъртни и всички ни очаква "2 метра под земята ООД"!!!

Ние "не сме нормални", затова и след простащина и хулигаство ще ни тикнат където е нечие друго място, за радост на "нормалните" като Болен. По-добре, че не го прибраха на топло, иначе сакатите от Атака щяха да го провъзгладят за герой и мъченик - а психопатът е просто пияница.

Кога ще влиза Цв Цв във затвора???кога???по обвинение във разработката Червей,???и сега е натопил Янева и Ченалова!!!

А ти кога излезе от там, след кражбата на водка ,а?!

май дядо му дъртия комунист го измъкна крадливото копеле.

На снимката, Фикуса и Чуторов,ми изглеждат доста смирени,май?!Защо,ли?...

Волене бъди разумен мъж и добър баща. Вместо да обикаляш по нощите бардаците, да се заяждаш с обикновените хора и децата от НАТФИЗ по-добре помагай на жена си в отглеждането на детето, бъди добър пример за него за смел и достоен гражданин на България, а не за надрусан алкохолик, който много скоро ще почнат да го бият за щяло и нещяло.

Освен МУТРОгерберите и дебелата Цаца, за техен позор все още има НЕЗАВИСИМ И ЧЕСТЕН БГ СЪД!

Оставка на мутронаркоманския защитник - дебелашкия наглобеззаконник Цоцароф!

Тия бандити има опасност да извършат друго престъпление или да се укрият от съда.

то ако имаше съдебна система щяха да му заврат златния пръст дето слънце не изгрява на тоя хулиган

ТОВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ,ОТ КАКТО СЕ СЪЗДАДЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ"В БЪЛГАРИЯ!!!

Как си бяха вдигнали ръцете на излизане от ареста, точно като в мойта скулптура - Работник и колхозничка!!! Само трябва да се уточни, кой е работника, т.е. мъжа, и коя е колхозничката, т.е. жената в композицията!!!

Противни, шизофренични същества, платени марионетки, нагли хора и безскрупулни политици, срамувам че дори си направих труда да пиша.....Терминал -2 и този път е за последно, защото Б-я е на път отново да се върне в началото, като сателит на Русия и тогава това ще е края за нас!!!!

прав ти път ти кога си казвал истината право в очите но Волен я казва и не му пука и затова е неудобен на политици магистрати кураж не ви стига платени интелигенти но вие не сте такива

много сте малки, за да направите нещо, защото точно този преди време плюеше Русия, а сега ходи да ги търси, що за човек, не е човек, а луд, нямам думи, но все пак познавам хора, които биха се върнали, ако на власт дойдат млади хора родени след 89 и без дядовци и баби от ЦК на БКП, ако този ден дойде, такива като теб и Волен трябва да са минало!!!!

DIDA

А сега на кого сме сателит???

Винаги ще бъдем сателит, но ако сме държава трябва да изберем изгодния такъв, Русия ни дърпа назад от десетилетия, стига толкова!!!

СИДЕРИНА ,И ЧУКОЛИНА...

Има данни че тук има един Трол със ник ''ОНЗИ''и име БЛАГОВЕСТ-Че е Крадец на Алкохол,най вече на водка,и скоро ще бъсе проследен по АЙПИ и ще бъде задържан,за грабежите където е сторил от Столични магазини.

Не ме кръщавай,че нямам риза,да ти дам,крадецо!

на Цацаратурата. Няма съд в света който да постанови "Задържане под стража" за едно дребно банално хулиганско спречкване. Такива спречквания се случват ежедневно с хиляди.

аз лично не искам болния да бъде арестуван искам българите да поумнеят болния да си гледа семейството и да лъже кварталните идиоти

...Него!...

DIDA

Учудвам се на гневните коментари тук. Щом като цял съд се СЪБИРА В 1 ч. СЛЕД ПОЛУНОЩ, за да им гледа мярката за неотклонение, за да ги пусне на свобода, вие какво очаквахте?! Просто за сега Сидеров води с 2:0 срещу държавата.

НАБОРЕ явяваш се във форума явно не добре подготвен. Няколко дена след измисленият скандал със СИДЕРОВ, няколко ученици попаднаха в болница, след злоупотреба с наркотици в УЧИЛИЩЕТО. Оказало се че всеки клас, освен класен ръководител има класен дилър на наркотици. И всичко това се смята в реда на нещата. А той ВОЛЕН, няма как да спре това, но поне да обърне внимание на хората, че има такъв проблем. Ти какво имаш против това?

Наборе , ти да не си мислиш че Сидеров се бори срещу наркодилърите !? Не изпадай толкова низко ! Забележи зениците му колко често са разширени и ще си отговориш на много въпроси !

На СИДЕРОВ аз по добре му зная кусурите, няма как да е идеален. Но в сравнение с останалите политици, той може да мине за ангел небсен.

"Цацата " , пак показа че е дребна рибка !

Е много ясно че ще останат на свобода СОРОСОИДИ нИЕДНИ,АЗ КАКВО ВИ КАЗАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ,А???СПОМНЯТЕ ЛИ СИ А???ЧЕ сИДЕРОВ И ЧУКАЛОВ ЩЕ ВЛЯЗАТ ВЪВ ЗАТВОРА,ЧАК ТОГАВА КОГАТО ВЛЯЗАТ Б.Б И Цв Цв!!!

Ами и ти краде и ти си на свобода!...

Не е ли време цацаратурата да започне да плаща от собствения си джоб всякакви такива безпредметни обвинения??Прокуратурата НЕ работи това за което и плащат хората защото поне 50% от нейните повдигнати обвинения са ПОРЪЧКОВИ и не само срещу политици а и срещу хора които по един или друг начин са изразили негодувание от тях или не са платили на властващите рекетьори,

Много малко са ги "Обичали" само няколко часа

ТЕЗИ ДВАМА ХИТРЕЦИ, НИКАК НЕ СА ЖАЛКИ. ЖАЛКИ СА ТЕЗИ ДЕБЕЛОВРАТИ, НИСКОЧЕЛИ НЕУКИ, АГРЕСИВНИ КАТО ТЯХ МАЛОУМНИ ЛУМПЕНИ, КОИТО ИМ ВЯРВАТ, А ТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СЪЩЕСТВУВАТ. НЕЗНАЯ НА КОИ ПРАЗНОГЛАВЦИ РАЗЧИТАТ, ЗА ДА РАЗДУВАТ, ЧЕ НЯКОЙ СИ ДИЛЪР КОЙТО ПРЕДСТАВЕТЕ СИ БИЛ ПОД ПРИКРИТИЕ КАЗАЛ НА ФИКУСА, ЧЕ ВЛИЗАЛ И ПРОДАВАЛ ДРОГА В НАФТИЗ!!!!!!!!!!!!! Е МНОГО ЕВТИНО!!! НО ЗА МАЛОУМНИЦИ НИСКОЧЕЛИ ВЪРВИ!!!!

Аз със стиснати зъби се старая да сдържам гнева си и да пиша по толерантни коментари, но и това не ме спасява. По силните ми коментари не виждат бял свят. Аз пиша само прости неща. Като например-ако СИДЕРОВ е безсрамен и брутален, то как да наречем тогава пладнешкият грабеж на КТБ? Не са ли тези думички по подходящи за тоя случай? А едно законно влизане на депутат в обществена сграда, защо упорито се нарича нахлуване? Може ли някой да ми обясни тези прости неща, защото аз сигурно съм по прост и не ги разбирам?

Друже, не стискай зъби(не се хаби тоест). Сидеров е майстор в осребряването на текущото положение, (спомни си златният пръст и фикуса, спомни си първия мандат на Бойко....).Ако няма такова(текущо положение), то е редно да се създаде. Това прави в момента той - подготвя си почвата за близко бъдеще.... За КТБ (за да не стискаш зъби) ще ти обясня, че след като вече се установи, че на босия не мож взе цървулите, свикналите на юнашко угояване посегнаха и взеха от...други юнашко угоени.... Достатъчно си умен, за да проумееш какво имам в предвид. Хайде со здраве - за повече вземам и аз пари вече.

Жалка и скучна псевдо държава, това мога да кажа.

Абе не са три! На изборите се видя колко са гламавите в България - 'сичките, дето гласуваха за атакаеоод!!! Доста от тях имат компютри и дори някои сигурно работят безплатно. Имаше в Русе навремето такъв пример.

Кaквa ли прaви нa Деничкa пaлaвaтa П....тичкa

Сещам се за един виц за Иванчо - Да и имам проблемите на правната система!

ДО КОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ РУСКИ ПРОСТИТУТКИ.

До като американските и еврогейските са на власт,,

а българските се навеждат

на поръчковата прокуратура.

Стига бе,верно ли е това?Шегувате се!

Ми явно справедливият и независим български съд смята, че няма вероятност Чуколов и Сидеров за пореден път и отново да извършат рецидив на хулиганските си прояви.