Волен Сидеров: Влизането на Симеонов и Каракачанов в кабинета беше грешка

Има сериозна опасност да последваме участта на Реформаторите, казва лидерът на „Атака“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента Волен действа не като политик,а като отмъстител на личностна основа.Това се нарича предаделство.Разделяй и владей!

То без туй вас няма да ви има в следващия парламент,кво се обясняваш.

Сидеров си призна, че са некадърници всичките и е по-добре да не се мешат в управлението. Той Сидеров нали е душата на компанията по заведенията. Явно всичките само за това стават - за джангър.

Джуджето е болно от жажда за власт и безмилостно мачка тези които го прередиха,спънаха се и паднаха.Всички знаем и как е готово да прави свирки и на Пожарния Шланг и на Дудука само и само да не изпусне кокала.

AlekoM

Грешка било. Волен не се ли сеща, че обижда колегите си по този начин!

Сам си признава, че са некадърници. Ама то какво очакваш от човек като Сидеров ? Помниш ли как се държеше при президента ? стана за смях през цяла България.

Болене,болен си,иди на доктор !

Брисов, Сидеров, Симеонов, Каракачанов, - тютю-ю-ю-ю-т!

Предателите никой не обича - нито своите - нито чуждите !! Затова и Гай Юлий Цезар след дълга обсада на Рим не успява да влезе вътре с войските си, използва предател комуто обещава кофа жълтици. Влизайки в Рим първото нещо, което прави императора е било да извика семейството на предателя, предават златото на близките му и му отсича главата с думите: Ти предаде своите за една кофа жилтици - утре ще предадеш и мен срещу две кофи злато !!! Сидеров е за болницата. Трябва да го държат в стая с меки стени и на хапчета. С такъв "патриот" врагове не ни трябват. Не коментирам Валери Симеонов , не коментирам и Каракачанов. Коментирам ПОЛИТИЧЕСКИЯ ХАМЕЛЕОН Сидеров - гъзо*лизец храбър. В БЪЛГАРИЯ ТРУДНО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ НЕНАСТЪПЕНА МОТИКА, АМА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ГИ НАСТЪПВАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ.

В следващата фаза на „разкаяние“, очакванията са да избухне с прозрението: Влизането в парламента на Обединените патриоти беше грешка.

Не са в власта,България върви в правилната посока. А соросоПИТЕЦИТЕ и техните приятели от фашистките марихуански щати са в паника. Амин.

Стига с демагогия

Долен интригант .

Беше грешка неговото влизане в кабинета.

Волен си въобразява, че като се освободи от Симеонов и Каракачанов ще се добере до тяхната позиция, с какви очи оплюва, забрави ли какви ги бъркаше, да е благодарен, че го допуснаха и до тук, предател, подрива от вътре, някой го използва но ше сънува и това местенце.

болен се гласи за следващия парламент. взел е в ръце нож и вилица, сложил е лигавник около вратлето и се оглежда за местенце на следващата трапеза.

Привлича кючека, много привлича...

Никога вече Симеонов и Каракачанов ! Тия двамата са политически трупове !

Сидерче това се отнася на 100% и за теб а и нали каза че не се делиш от ''четата''....

Че ако не се беше закачил за тях на изборите тоя ненормалник и продажник с два процента изобщо нямаше да е в парламента но лакея си е лакей руски лакей с изблици на нрвност

Менда Стоянова: Притеснена съм, че Сидеров иска оставката на Каракачанов :))) Последно - оставките заздравяват ли, или събарят Конструкцията?!

са инсталирани от СОРОС и водят анти Българска политика

Хайде сега върнете всичката аванта докато ''грешахте'' с това влизане за да ви се почистят малко джобовете както на бая българи излъгани от вас... Още с договорките си с опг герб последвахте участа на всеки докоснал се до тях ама едва сега взехте да вдявате че договореното на хартийка 4 години властване може и да не се осъществи реално поради голямата ''радост и доволство'' на хората..

"Има риск да последваме участта на Реформаторите" Опасност няма, има 100% ГАРАНЦИЯ! Какво обещахте преди изборите и какво стана? - няма да се коалирате с ГЕРБ - увеличение на пенсиите (1000 лева даже) - няма да се вдигат данъци и такси - нищо по въпроса за битовата престъпност и циганите Излъгахте най-нагло хората, които гласуваха за вас. Втори път грешка няма да има. Вече сте на боклука "патриоти" предателски!!!

Знаете ли кога ще се "оправим"!? Когато хора, като тая подлога, слуги на парите и на безпринципността бъдат извън парламента. Това ще означава, че в България има достатъчно умни хора, които могат да преценят, че парцали като Лидеров трябва да стоят на боклука. Слуга на ДПС,партия на ДС, и на Русия, това джудже няколко парламента се опитва да бъде фактор. Около него са наредени полуидиоти, които обаче си знаят интересите и трупут пачки, за сметка на българските интереси.

СоросоидоРусофоб си ти ,не Българофил

"Има сериозна опасност да последваме участта на Реформаторите" Не се тревожи, няма опасност. ГАРАНЦИЯ ти давам, че сте на боклука вече, предателчета гнусни! Какво обаещавахте и какво направихте? - Няма да се коалираме с ГЕРБ - 1000 лв пенсия - никакво увеличение на данъци Предадохте хората, които се излъгаха да гласуват за вас. Втори път грешка няма да има!!!

единството на властта е по силно от когато и да е било!!!!

Ако Боленчо беше вице друга песен щеше да пее. Скапаняк

Ти пък си соросоиден скапаняк

целият християнски свят се готви за коледа .украсени градове столици,а той АНТИХРИСТА-НОВИЧОК ЛАМТИ ЗА ВЛАСТ ..ОТРОВА ,ТА ОТРОВА ..БЪЛВА...ВЪРВИ СИ ,ИЗЧЕЗВАЙ..

Недей бе човек. Само ти ни остана от "патриотите". Знаем колко ти е тежко, но стискай зъби и не се предавай, щото държавицата ни ще загине без "мъдрите" ти съвети - хахахах

Но излизането на всички вас от НС няма да е грешка.

"... "Обединени патриоти" може да споделят съдбата на Реформаторския блок..." Добро утро! Изгоряхте, Волене! ... "... имаме нужда от обновяване, от една "мозъчна атака", която да ни изведе на друго ниво..." Късно е, мозъчната атака ви прати в батака. ... "... Сидеров...не спести критики и към ГЕРБ, които трябвало да решат каква политика ще водят: "либерално-джендърска или консервативно-патриотична" За утеха поне го заби на Катерина, Бойко и Цецка джендърите :)

Добро ранно утро и на инфото! Инфо, колко е часът при теб?

Като гледам раздорите между самонареклите се патриоти, ясно разбирам що за политици имаме. Готови са на всичко за облагите на властта, в същото време Цв се срещнал с шефа на ДПС, за да пият кафе вероятно. А някои твърдят, че ДПС само чакали да управляват с БСП.

Сидеров и Атака обслужват ДПС

А къде е ГЕРБ в цялата игра? Май за да си запазят властта точно те отварят вратите й за ДПС.

Внимавай и ти, кой те спонсорира и дали следваш националния идеал за свобода от боклука, за да не гръмнеш и ти като бушон. Ако не си достатъчно чист, посоката е ясна!

243Win

На разбирам от каква позиция фурнаджийската лопата Сидеров критикува ортаците си! По-добър ли е с нещо, по-образован ли е, по-морален ли е...???? Не разбирам също защо медиите "четкат" Сидеров. Всъщност, подозирам защо - защото имат нареждане от най-восоко - от Сараите. Пфуууу! Боклуци!

Е, не мога да си представя, че Кунева или Москов ще изрекат репликите на Симеонов или заместниците му, имат поне малко домашно възпитание.

И така след като започна да осъзнава че покраи лакомията на ВМРО и НФСБ неговата Партия Атакава ще остане само в историята Волен започна да си измива ръцете и да отбива доскорошните си другари " Патриоти ". Първо си изми ръцете в Винкела ама те и без това си имаха личен проблем още от времето когато воленчо бе един прост водещ в ТВ СКАТ а сега Волен мина в Атака и по другата тъч линия за да си измие ръцете с ВМРО (не че Тумбака не е виновен). Ако във Вториник Тумбака подаде оставка следващата стъпка на Воленчо ще са оставки в Кабинета на Големата Глава така хем ще покаже на Тиквата кой е по-по-най в малката коалиция хем ще попрехвърли вината на кашата която сами си сътвориха на ГРОБ (не че тия мутри нямат вина). Както се казва ГРОБ изтеглиха късата клечка с патерицата тоя път. Предните пъти успяваха като от политическата сцена слязоха всички седесари , реморматори и подобни образования като Цеци Цвичката им преметна цялата вина. Сега обаче ще е забавно да видим как Цеци Цвичката ще успее да натопи Волен сидерката за всичко за да може да изчисти името на мутрите от ГРОБ. След всичко кеото твори Сидерката по ми прилича че не Цеци а той ще метне вината за всичко което заедно сътвориха на ГРОБ , защото вяка негова лична атака с/у някой в малката коалиция е атака и с/у ГРОБ. Няма как защото малките държът правителството на Тиквата на власт. Освен това да не забравяме и срещата преди няколко седмици на Сидеров със Бареков на която съвсем видимо се подготвя нова коалиция и участието на атака и хората на Бареков на изборите за Евро-Парламент т.е когато Валери Винкела не даде на Волен първото место в листата за Евро-депутат то Волен сам ще си го набави..Тия гимнастики в политиката на Бустаня са така ниски и мерзки че няма накъде. Народа ще им даде това което им се полага и това вече се започна по улиците а докато Тиквата не подаде оставка протестите няма да спрът. Тъпото е че всичките им тия гимнастики и подмолни игри за с една едничката цел да не изпуснат кокъла на властта на всяка цена даже и тая цена да са онези близо 3 милиона бедни българи които едва и все по трудно свързват двата края.

Химнът на „Атака“: Гербери крадливи …. Слушайте го във видео, докато се наслаждаване на любовта с Бандита на снимката! Ето ви я: https://youcomments.com/2017/04/21/химнът-на-атака-гербери-крадливи-слу/ "Годините минават, народа ни загива Нацията бавно вехне и погива Хората просят със сълзи в очите Вяра губят всяква те за бъднините Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете Говори и се бори, въпреки лъжите но българското в него не мож’ изкорените Живота си е сложил за една България всеки ден разбива на пух и прах сценария" НЕ НИ ИЗВЕДЕ , А НИ ДОЗАГРОБИ ИЗРОДА МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ И НАГЛЕЦ!! ГОРИ В АДА ЮДО МРЪСНА

Ами напусни парламента като толкова ти тежи или ти е по удобно като боко да се изкарваш ''жертва'' или като цвъки да приказваш ''как си си дал живота'' за борна с корупцията ????Амешни и жалки сте защото хората виждат как не пускате кокала до който едва ли някога пак ще се докопате..

PEYTSCH

Логично погледнато, Сидеров е прав...Лидерите да си водят партиите, а в кабинета да са техни доверени хора които да движат проетозаконите...Добре би било да знаят, че са например за определно време такива, за да не се вземат за вечни...

Жена на Сидер думаше Остави войводо Балкана Остави Игликина поляна Ела си войводо у дома Да гледаш малко детенце Сина на Сидероглу Страшника ... Сидер се бая замисли Войвода работа не хваща Войвода е срамно да бачка Мислил е до три дни па го измисли Глави се ибрикчия На Мутра Ага Банкянлията Пашата на Мутристана ... Сребърници Сидер броеше Малко детенце гледаше Сина на Сидероглу Смешника

Девалвира нещо дето го е имало а при вас от самото начало мерака за власт и пари е на 100% и колкото сега да се опитвате да изкарвате някакви фалшиви приказки следващ парламент може и да не видите защото хората за пореден път рабраха какви въртиопашки сте за да има аванта..

Мишоците изпълзяха от дупките и започнаха да търсят храна

По света най-напред се натрупва богатство и тогава се ражда стремеж към политическа кариера. У нас няма аристокрация, няма натрупвани от поколения богатства, произходът на огромната част от народа две поколения назад е селски, затова властта е цел и възможност за промяна в личното благосъстояние и бъдещето на децата. Те учат навън и не се връщат, което е показателно как политиците виждат бъдещето на държавата, която управляват. Затова губят популярност и доверие, а на приказките колко сме добре не вярва никой мислещ българин.

"Волен Сидеров: Влизането на Симеонов и Каракачанов в кабинета беше грешка" ОСТАВАМ С УБЕЖДЕНИЕТО , ЧЕ ТОЗИ НАГЪЛ ТИП НЕ Е БИЛ В УПРАВЛЕНИЕТО. С колко милиона ще излезеш от това управление г-н Сидеров. Казват , че за назначението на приятела на Пеевски за министър на икономиката си искал 7 , но дебелият ти е платил 5 милиона ЕВРО! ПРОДАЛ СИ ДУШАТА НА ДЯВОЛА СРЕБРОЛЮБЕЦО! ЮДА ИСКАРИОТСКА СИ ТИ ВОЛЕНЕ!

Това и аз съм го чувал, което значи, че може и да е вярно.

Само Симеонов и Каракачанов ли са гершка?! Ало, сите патрЕоти сте грешка! Грешка на избиратели, които пък изглежда са грешка на природата!

Истината:Каквито са управляващите ни ,такива са ни и циганите.

Народът е нетърпелив Сидеров да стане политически труп. Тази руско-фашистка креатура, която мени позицията си по 20 пъти в минута, само и само да е добре трябва да си ходи. Оставка Сидеров!

А бе какво толкова умувате ? Пределно ясно е , че Сидеров напусна и малката и голямата коалиции. А без него Шкембето и Изрода, ще гледат НС само през крив макарон.

Ама разбира се че беше грешка влизането им във властта господинчо! Само твоето влизане е правилно и съвсем на място. Жалък си болния, жалък, фалшив и продажен! Искам да припомня на забравилите, че тоя същия дето сега се пише по гербер от самите тях че от както се е появил на сцената Борисов и компанията му не спря да го плюе. Като се почне още от времето на Борисов като глав.секретар на МВР, та чак до втория му премиерски мандат не спря да говори срещу него атакиста. Сега обаче Воленчо е друг, обърна се на 180 градуса и няма по-голям защитник на Борисов от него. Виждате ли какво нещо е да ти напълнят сметката с мънгизи и то явно доста, та от пръв опонент да се продадеш и превърнеш на пръв глашатай и защитник на уж лошия, вредния и продажен Борисов. Няма и помен от приказките за ограбването на българското злато, за това че Турция ни е враг и ни превзема икономически отвътре, няма ги и плювните по Дънди прешъс, няма ги още куп изяви на атакиста . Какво падение и каква метаморфоза само....

Интереса клати феса!

Мисля че грешка има у сидеров. Той е нестабилен и го нахъсват срящу управлението.Знае се чия маша е и по свирката на кой играе. А на двамата не може да прости че те са активно в управлението на държавата, а той е в сянката. Това е

Така нареченото "обединение" на "патриоти" е поредната носна кърпичка на Борисов. Ако обаче паднат от власт и след нови избори или без има друг коалиционен "партньор" на Борисов, първите осъдени ще са от тези тримата или техни хора. Оня няма навик да изпитва уважение към никого освен към себе си, а тези ще са слаби и без никакви поддръжници.

Нали не ги съжаляваш , че ще са без подръжници?! Местото на предатяля е в кофата за боклук! Тези и ТРИМЦАТА забравиха какво са обещавали и ГЛАСУВАХА АМБЛОК ЗА ПО НИСКИ ПЕНСИИ , И ПО ВИСОКА БЮДЖЕТНА ТЕЖЕСТ!! И ТРИМЦАТА ДА СИ ХОДЯТ ДОМА!! РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯТ НА ПОРЦИИТЕ ДОСТАТЪЧНО ГИ НАГЪШИ. Направо преядоха мръсните и долни предатели!

Не ги съжалявам, а предупреждавам, макар да е ясно на всички.