Сидеров: ЦРУ готви етнически сблъсъци у нас

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров предупреди, че ЦРУ и Пентагонът подготвят "изключително опасен сценарий" за етнически сблъсъци в България.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: ЦРУ готви етнически сблъсъци у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Popa

Горкият, отдавна не си е пил аповете, та да обърка ЦРУ с ФСБ! И Обама с Путин!

Ти явно си трол на всеизвестните русофоби и българомразци от Реаниматорския блок.

Дано господ ни пази , а на Боко ,плевнята и онзи американец Митав да изпрати наказание.Продажници !

Popa

Ама после да ни ривеш, че Господ не те опазил! Щот народа хортува, че "лозето не ще молитва, а мотика"!

Този път ненавистната от мен Атака /заради фурнаджийската им политика в миналия парламент/, този път са напипали пулса на народа. Анти руската политика водена от няколко флагмана на правителството /поставени лица на ЦРУ, вкл. президента/, ще изяде главата на Борисов. Определено това правителство, за което съм гласувал и аз, води безумна външна политика. Това не е политиката на предишното правителство на ГЕРБ, това е натиска на ЦРУ върху нашето правителство. Вместо да запазим пълен неутралитет за да запазим отношенията си с Русия, ние показваме змийските си зъбки срещу един исполин във всяко едно отношение /политика , икономика и въоръжение/, който само с един замах ще ни смачка като гнусна въшка. Защо е тази анти руска истерия? Има отговор. Той е, че Капитализма е фалирал. Да истина е. Надутия икономически балон на запада се пука. САЩ имат космически външен дълг - 19 трилиона долара!?! А общо вътрешния и външния 37 трилиона!?! Икономиката им и 200 години да работи само за дълга, не може да го изплати. Спомняте ли си за последния бюджет на щатите? Те бяха на ръба на фалита/ признаха си че са фалирали/ и какво направиха, отново увеличиха държавния си дълг. Какво целят САЩ? Целят трета световна война, но отново извън тяхната територия, с плацдарм Украйна, Румъния, България, Полша, Латвия, Литва и Естония, т.е. бившите сателити на Русия, а сега верни помияри на САЩ. Меркел и Оланд знаят какво става. Вижте опънатите им и напрегнати физиономии. Тайни срещи и совалки. Но те са роби на САЩ. И ако САЩ потъне, потъват и те. Техните балони също ще се спукат. Защо ли? Първо, златото на Германия/ не си спомням точно колко/, но е над 300 тона, би трябвало да се намира в Националния трезор на САЩ. Би трябвало, но го няма. То е похарчено от............. правителствата на щатите . Бавно но сигурно. От около 1965г. до сега. Германия май се усети и си го иска, но САЩ не им го връща. Що то няма какво. И не само германското. Защо веднага след преврата, фашиското правителство на Украйна изпрати по спешност златото си 30 тона в САЩ? Та днес щабче и батальонче , подарък от НАТО, ами тогава очаквайте ракета за подарък от Русия. И един призив към премиера. Бойко осъзнай се, ще влезеш в историята, но може би с най-страшната и глупава политика въвела ни в братоубийствена война с руския народ!

Popa

Ала, бала! Къф исполин е Русия! БВП 1.25 трлн. долара, срещу 17 трлн. САЩ! (ЕС тое 17 трилиона)! Жуже, бивш динозавър, сега гущерче!

Съответните показатели за държавите от еврозоната, като цяло, са -27,2% за прираста на БВП, отчитайки дълга, срещу едва -0,2%, според официалната методика за изчисляване темповете на прираст на БВП. Резултатите от изследването на Awaragroup показват, че дори в Германия се очертава почти катастрофална ситуация там темповете на нарастване на БВП, ако извадим дълга, се равняват на -16,6%, при положение, че официалният показател за ръста на БВП е едва -0,7%. В изследването се прави сравнение на показателите на обременените с дългове западни държави с аналогичните показатели на далеч по-благоразумната във финансово отношение Русия. От него се налага изводът, че през същия период Русия съумява да увеличи темповете на нарастване на реалния си БВП (т.е. изваждайки ръста на дълга) до рекордното ниво от 28,5%, докато официалният показател за този ръст е едва 5,7%.

Шесторната коалиция гласува блоково, без да дискутира, без да разяснява, скрити зад банките в НС, бъзикащи се с таблети и смартфони. И защо се срамуват, защо мълчат като ибрици в ъгъла, нещо не ви ли притеснява "О неразумни юроде"?! Сидеров и Атака са ви виновни за робската психика, нямате ли собствено мнение, може ли да противопоставите факти и аргументи против написаното. Но явно такъв е електоратът на крепостните на ГЕРБ плужеци. Освен глупости от рода на "Варадеро, Златка, джамията, самолета..." нищо смислено не са в състояние да сътворят - такъв им е чипът, сбъркан по рождение.

Стана от фашист радетел за етнически мир тоя. Хамелеона в черно с нов план. :)

А ти папкай на четри крака от паничката в задния двор на ГЕРБ. И преписвай грижовно директивите им по форумите.

Човекът има право, да го изслушаме все пак!

Хората редят шахматната дъска бе кратуно. Идеята е глобална, а не локална. Моя е по-голям от твоя и т.н.

Щом като политолог номер 1 на България, Валентин Вацев, отива за един месец в ТВ АЛФА 5 пъти да говори свободно и непрекъсван от слушалките, значи си направете правилният извод за правилната политика на ПП АТАКА.

и Деница агенти на ЦРУ? Защото дололкото си спомням двамата бяха сред организаторите и дейните участници на боя пред джамията в центъра на София. Слабоумната бяла Златка прекалява обаче преиграва както винаги с всичко 350 американци (горе долу 1 батальон), които май правят учения всяка година са ОГРОМНА заплаха, 55 души (това е половин някогашна рота) станаха 1 батальон и т.н. Въобще ужасни заплахи за мира и сигурноста. Какъв 'юнак' е самият Сидеров виждаме, когато той начело на група озверели депутати напада журналисти, стюардеси, сервитьорки, културни аташета или просто се крие под масата...

Не съм против руския народ, но този Варадеро ми е писнал да му гледам тъпата мутра на него и неговите приближени!

Бялата Златка пак е взела някоя рубла от руснаците за да прокарва идеите им тук.

Дрему му на фикаса дали ще има сблъсъци, той ще си е на ВАРАДЕРО дА се наплажува, и после с ханъмите в ПАРИЖ.

Връщам се в България, след дълго отсъствие и не можах да позная моята Родина. По улиците просяци, по магистралите проститутки. Заводите, които хранеха народа ни, изведнаж се оказаха ненужни на новите господари., и заприличаха на декор за втори Апокалипсис. Една месечна пенсия равна на една добра надница на Запада. Вече започна да се краде с милиарди. Пустеещи детски градини и затворени училища и казарма. Древната ни държава бавно агонизираше и и изчезваше. И нито един не е виновен за това и нито един не е осъден за тоя геноцид. Впрочем, най-после виновника за всички беди е намерен. Той се казва Волен Сидеров. Най-мразеният от всички политици с нечиста съвест човек. Предлагам да бъде ликвидиран, та най-после да се оправи тая държава. Ех, нещастници, нещастници! Аз пък зная добре, защо така вкупом мразите тоя човек. Защото всички ви превъзхожда и пред него се чувствата жалки и нищожни. Хев а найс дей.

Уважаеми Сеньор, Дон Амичи, не занам от къде се връщаш в България и не зная колко дълго не си бил в Родината ни? Доста неща си поставил на място, но с господин Сидеров си се сбъркал. Аз също бях привърженик и подкрепях Атака, но заради Неадекватното поведение на лидера им г-н Сидеров се отказах ... от подкрепа. Ако друг по-умерен националист, не толкоз психиасал и изтрещял русофил, поеме партията с удовилствие отново бих подкрепил тази партия. Лек ден уважаеми. ПС... извинявай да те питам от колко години не живееш в Родината, щото аз съм вече 26 години и отгоре вече в Германия...!

25 години"ДЕМОкрация" и ти си на тези години. Така че е безмисленно да говоря! Ти сам си каза кой си. По добре си стой в Германия и не се занимавай с политика,защото нишо не разбираш от нея. Хав а найс дей.

А защо си в Германия, защо не дойдеш тук и да видиш що е то демокрация по български.Тогава ще разбереш прав ли е Волен или не.

По-добре си стой там,където си,мий чиниите и не се занимавай с неща,които са над умственият ти капацитет.

Абе защо на близачите на руски задници акъла им все в чиниите. Да не ги държат гладни нещо

"Не це бой от тъмнината, а запали свещ!" . Волен пали свещи и трябва много да духате, но тогава няма да ви остане дъх за лъжи. . Браво ВОЛЕНЕ!!!

Става въпрос за пари, не за любов към родината господа АТАКИСТИ...

Управляваща партия със мнозинство депутати във Народното събрание,тогава Планът Сидеров(написан още през 2005 г.) ще бъде изпълнен точка по точка. С Намъ и Богъ.

Аз съм един от цялата сган. Добре, разбрахме вече за Волен. Той е главният виновник за бандитският безкраен преход. Тоя преход ще продължи до тогава, до като има какво да се краде. Та думата ми е - Волен ли е създателя на тоя бандитски преход? Той ли създаде мутрите, фараоните, кредитните милионер или пък източи банките? Той ли съсипа армията и направи България разграден двор? Някой чул ли е Волен да е участвал в приватизационни далавери? И още колко много други неща. И ако не е той, тогава КОЙ,КОЙ,КОЙ? Ето това е въпроса на деня, а не с кого се е спречкал Волен. Някой има ли какво да добави по въпроси или отново ще прочетем, че не сме си пили лекарствата. Пили сме ги вече.

Волен Сидеров може да притежава наистина всички отрицателни качества, които националните предатели му преписват. Дори това да е така, откъдето и да го погледнеш, Волен е най големият български политик. Роден за политик, а не назначен от мутрите или мафията. Единствен той и само той, не е приватизирал, крал от народа или предавал националните интереси. Единствен само той не лази на колене пред чужди посланици, а има смелоста да им казва в лицето неприятни истини. Неговите речи са слушани като проповедите на Апостол. Защото той си е такъв-Апостол изащитник на поруганият ни народ. Нека Бог го закриля в правото му дело.

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Няма да обсъждам психическото състояние на Сидеров, не ми е специалност. Въпреки че ще е много полезно лица с подобаваща квалификация да проверят доколко са стегнати гайките на едни 240 недотам адекватни същества в НС, и още стотина такива в МС. Но ме гложди и въпросът - ами ако излезе прав? Ко праим? Впрочем признаците вече са налице - вижте само циганската престъпност, която расте като гъба на ла*но, вижте колко джамии настроиха фесовете, и колко бради се навъдиха у нас - а оттук до истинския конфликт разстоянието е само една искра. А нали се сещате кой е световният майстор на подобни искри, или да подсказвам?

Той отдавна е прав и затова го мразят националните предатели.

Хахавият пак се е изнасилил нещо

Макар, че от АТАКА са продажници, които се обединяват с ДПС, ГЕРБ, БСП, все пак е хубаво да ги има, защото казват и много истини. Казват и показват неща, които никой друг не показва. Изобщо битката на великите сили е в парламента. Зад всяка партия, стои някоя държава. И зад такива твърдения, стои някоя чужда служба, на която много неща са и ясни. Само да вметна, че се готви голям протест срещу циганските престъпления. В същото време от ДПС искат свалянето на министър Московски. Точно в този момент подразниха и "джихадистите". Предполагам, че има още много неща за които не знаем. С оглед на гореспоменатото смятам, че твърденията на АТАКА, може и да са верни.

Палачинка - огледай се и виж дали другите няма да ти плащат повече ?? Все пак Трокадеро, Приж искат реални пари, а не рубли !!

Явно си е получил великденските помощи от Путин...?

това вече - да. Този е за лудницата, съвем изперка. Не разбрах връзката между ЦРУ и турците. Затова бягат младите - щтото тук е пълно с изперкали комуняги-старци, луди келиперджии като болен и хрантутници циганя, които гласуват за доказаните ченгета турци. Шо имаше свестно избяга на запад, не при путягата, където всичко е на 6. Защто ли?

За ЦРУ не знам, но ти Сидеров готвиш руска инвазия у нас, независимо че се наричая националист.

Както върви,Долен Продажников,ще се окаже-най големият защитник на мангустите,май?!

Е тука вече оставам без думи. ЧОВЕКА Е ЗА ЛУДНИЦАТА, не за парламента, където взима парите на данъкоплатеца.

на Белата Златка готви етнически сблъсъци пред некой обект на верващите...

и правителството ще падне! иначе тези ще ни вкарат във война !!!

е много опразнена.

Една извадка кой как мисли... Правете си извод. :( "Хм ( нерегистриран ) 09.04.2015 05:06 И с какво защити интересите на Русия ? С думи ? Или имаш данни да е продал някоя електроцентрала на Русия, или проект ? Абе Що такива националисти като теб, не вземат да задават въпроси, кой купи ТЕЦ Марица исток 1 и 3 , с договор за 150% по висок ток за българите ? Кой го даде на американците ? Що не питаш и за златото ? Или там не ти е интересно ? Щом са подарени на американци, значи няма национално предателство ли ? Вземи се ориентирай , а ? " И отговора.... "Коментар на 88, публикуван на 09.04.2015 09:10 ! pеплика вземи линк +3 -10 88 ( нерегистриран ) 09.04.2015 09:10 Руснаците от години усъвършенстват пропагандата, та думите са всичко - наговаря 1000 лъжи, хора като теб повярват и гласуват за Атака, после Атака дава договорите да руснаците и вкарва 1-2 евродепутата да блокират санкциите. "

Какъвто и да е ВС, той казва истината, която не се променя от бсп и герберски тролове. Изглежда за пари тук се ръсят много простотии. А както големият американски брат каза, България вече е фронтова държава.... Може би когато усетим войната ще станем най-после единен народ?

Казва истината... също както за "атентата" на магистралата, когато беше под клетва ли ? Сидеров е доказан (в съда) лъжец, а и е арестуван лично от Богомил Бонев навремето с крадена техника и белязани пари от рекет, но го отървават ли линия на ДС. Айде да не ми разправяте за "истината" на Фикуса.

БОНЕВ,МОЛИМ ТЕ !!! ДА НЕ ИЗБРОЯВАМЕ И ЗА НЕГО...

Перхидроленото човече май забрави как той и галфоните му нападнаха молещите се хора в джамията. Много е странно,че и перхидроленото човече и Местан говорят за "етнически сблъсъци".Все едно на едно място им пиШат словоизлиянията!

На цветница в българската църква в Одрин... Пред нея беше пълно с турци с тъпани и зурли... Вдигаха невероятна олелия... Или мислиш, че са празнували с християните?

Напипал си истината. Всичките са посредствени актьори в тъпа пиеса. Не са виновни. Виновни сме ние, че ги търпим.

Все пак да не забравяме, че Волен работи активно за конкуренцията на янките. Какво друго да изръси, освен някаква дискредитираща пикантерия с параноидно-конспиративни нотки?

ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТОВА ОРЪЖИЕ. ВСЕ ПАК ДРУГО СИ Е КОГАТО ЗАПОЧНЕ ЛИКВИДАЦИЯТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ, ТОВА ДА СТАВА С БЕЗПЛАТНОТО ТЯХНО ОРЪЖИЕ. ПРИМЕРА Е ОТ 1944

За да не се чудите, какво толкова има в България или би могло да се развърне, ето малко информация, обобщена от това, което е излязло по медиите и което вече се е случвало: - една батальонна бойна група тип "Страйкър" - в Ново село и Айтос (около 1 000 - 1 500 човека и тези 220 бойни машини, за които говори Сидеров, но ще има и поне 1-2 танкови роти) - аб Безмер - транспортна авиация и междинен пункт за стоварване/натоварване на войски и евентуално една ескадрила А-10, може и една ескадрила от Турция (като предна авиобаза) - аб Граф Игнатиево - една ескадрила F-15 или F-18 - два комуникационни центъра на НАТО - еден във Варна (за управление на бойните кораби в Черно море) и един в Горна Малина - два центъра на НАТО в София (един за действия при кризи - този вече го има от 2-3 години и един за координиране на развръщането и провеждане на учения на силите за бързо реагиране - до наесен ще действа) - самолети - зареждачи на летище Сарафово. Разбира се, тук не са включени други усиления от НАТО, които би могло да дойдат ако се счете, че войната е неизбежна и непосредствено предстояща.

TIREX

само в комплекса в южния парк /наричан кой знае защо посолство/ има над 2500 "служителя' добре въоръжени.. с наличните ам. бази Преврат и някакво успешно за страната управление е Невъзможно!

Major Payne

Като прибавиш и хората дето се крият в гардеробите и под креватите на атакистите, стават наистина голяма сила...

но той ще пристигне с С-5... Нека перхидролът да слухти...

Дир-а нещо про-уса тролове завзеха сайта- дори и по 5 цента да коментарда им плащат пак ще пишат денонощно. Сигурно и т.н. бежанци от мъжки пол започнаха да пишат- почнаха да ползват и преводачи и те да спечелят някое евро, а Кристалинка и Куневца са им купили лаптопове с европомощите.

се отрича една истина, не значи, че тя не съществува...

Прокуратурата да вземе да се самосезира и да ги затварят тези. То не бе насаждане на омраза и религиозни сблъсъци, не бе саботиране на ембаргото и излагане на българското име. Ромска му работа..

И СИ МНОГО ОПАСЕН С ПЕРФИДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ,КОЯТО НИ ПРОБУТВАШ!!! И ЗАЩО СИ 88, ТИ СИ СИ 666 !!!

Луд умора нема ....

Волене, Волене, взема едни пари, но работа не свърши.

Абсурдно е даже наименованието на тези учения - България няма излаз на Атлантическия океан. Очевидно е, че НАТО няма законови основания за такива учения и разширяване на географското си присъствие.

"законови основания".. ?! абе вие от луната ли падате?

Атака остана единствената партия, която да защитава интересите на мюсюлманите в България.

Не съм гласувал за Атака, но пък ти си трол. И привърженик да съм на друга партия, пак мога да оценям когато някой просто предупреждава за опасности . Такива като теб не искат да знаем и спамят.

До бай "Иван"! Ти пък откъде знаеш истината, че да вярваш на Болния? Кое е фарс и кои са колонизатори? Франция е допуснала на територията си хора мюсюлмани, не им пречи да изповядват религията си, а те искат да я наложат на всички френски граждани. Мюсюлмани, най-вече от Алжир, се преселват във Франция след Втората световна война, след така наречената Алжирска криза. Ние, българите, по този повод имаме поговорка: "Ти го пускаш под кревата, то се качва на кревата". А да наричаш "фарс" разстрела на толкова хора е израз на цинизъм и дебелоочие. Казвам това по адрес на Сидеров - той имаше безсрамието да го каже и в Народното събрание.

Не вярвам на всичко бе човек, ама не ми пречи да чуя, нали. Освен това след изказването на волен се поразрових в нета и оттам разбрах, че Шърли Ебдо е фарс. Не бях се замислял преди това. "Колонизаторите" да не би да ги отричаш ? Ограбват ни държавичката, за това няма пари за родителите ни. Абе прав е за много неща, просто малко невъзпитан.

простак пълен. язък за хубавото име.

за руският колонизатор нещо няма ли да кажеш? Лукойл - руска, Булгартабак и те се контролират от руска банка. Доколкото разбирам и БТК така. За това, че ни натресоха марионетни правителства за 45 години, че и повече нещо няма ли да кажеш?

Тук като цъкнеш върху снимките ти се отварят в някакъв размер. След това като избереш лупата с + за да ги увеличиш, снимките се показват в по-малък размер. Страхотна манипулацийка.

Воленчо-Боленчо, като лъжеш мислиш ли? Полигонът в Ново село е относително малък, колко танкове, самолети и хеликоптери могат да се съберат там? Колко войници? Ако слушаме теб половината американска армия е в Нова село, а Шести американски флот е акостирал в Бургаския залив. Нали беше обявил, че имаш доказателства, че България обявява военна мобилизация? Мина повече от месец - доказателства - ХИЧ няма. Сега пускаш поредната партенка, но ние помним предишните ти изцепки. Воленчо-Боленчо, не ти вярваме и затова гласуваме за ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ! УРА!

И аз харесвам Патриотичен Фронт, ама и Волен изказа много истини. За колонизаторите, за шърли ебдо, за 11-септември, само той посмя да излезе да каже че са фарс. Така, че нека да чуем и него.

на Полигона в Ново Село ?! Айде да не лъжеш толкова много !!! Аз обаче съм ходила, защото мой близък работеше там !!! И хич не си в час,скрий се !!!