Сидеров: Сред протестиращите има терористи, МВР не прави нищо

Основни държавни медии работят в помощ на превратаджиите, а МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер да извършват терористични действия - това заяви Волен Сидеров, който днес влезе заедно с депутатите от "Атака" в парламента и осигури кворум.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Сред протестиращите има терористи, МВР не прави нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа трябва да знае, че България се управлява от комунисти - Сидеров е един от тях. Те са нелегални, терористи и безродници. Родината им е Русия е на нея служат

Да, има терорист. Един е- Сидеров се вика! Няма ли да мреш, боклук смотан. ИЗЛИШЕН СИ!

Аз съм инвалид-но обещавам,че ако го видя този УРОД Ще му набия една патерица или юмрук в гръкляна?Много съм силен с левачката.

Болен Пиздеров е отправил запитване до кметицата Фандък-ханъм за издаване разрешение за движение с верижна техника в центъра на София. Очевидци са го видели да бута по-жълтите павета танк играчка и да вика - Бооо, Буууу Боооо, бУуууу-бу-бу, пай се. Хей, платени .урви, ей сега ще ви спретна един граждански арест. От утре ще идвам с ТАНК на работа!

С покриване на ИСТИНАТА около скандала Пеевски и КУКЛОВОДИТЕ България МОЖЕ да цъфне и да върже (особено една малка част), но ТАКАВА България не би ми харесала... ;)

Сидеров е синоним на Българската Комунистическа Партия, която забраняваше по времето на другаря Тодор Живков медиите да отразяват, събития, които не са в унисон с партията да бъдат отразявани.

Сидеров е синоним на агресия, насилие, хулиганщина, безотговорност, злоба и лъжец. Искам обещаните 500 лева пенсия.

Ами като МВР "не прави нищо", тогааавааа..... ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО правителство!!!!

Adit0

Изминаха само няколко дена, откакто Волен Сидеров е на този пост, и вече личат неговите действия. Разкри офшорните сметки, в които е замесен Плевнелиев и разобличи продажните медии. Сидеров е достоен българин и това си личи по действията му. Никой, който действа срещу народа, не трябва да остане безнаказан.

Хапченцата ! Розовото, синьото и зеленото. Бързо !

Именно затова тоя боклук тряба да бъде очистен час по- скоро!

Какво трябва да се случи, за да стане ясно на "народните" ИЗБРАНИЦИ от КБ и ДПС, че: - целият Парламент съществува, може да работи и да подкрепя правителството на Орешарски САМО по волята на един ненормалник, хулиганстващ въоръжен бандит, непрекъснато СПЕКУЛИРАЩ със статута си на депутат, невъзпитан екс журналист, сипещ обидни, неверни и клеветнически внушения към официални медии и като компенсация получава председателски пост на комисия за БОРБА с корупцията и парламентарната ЕТИКА???!!!! - това е ГАВРА с представите на обществото за почтеност, прозрачност, адекватност и е безпардонен ЗНАК към ВСИЧКИ НАС, че мнението на гражданството НЕ се зачита, НЕ се взема под внимание, нагло се игнорира и създава обоснованото убеждение, ЧЕ СМЕ жертви на Парламентарен ТЕРОР от страна на БСП/ДПС/Атака!! - поведението на "народните" избраници от БСП/ДПС/Атака резюмирано като "Вие искате, ние НЯМА да се съобразим с вас", гарнирано с изявленията на Председателя на парламента с упреци към Президентската институция, медиите и внушенията на етническия взривател Лютви Местан има опасност да ескалира до непредвидими последици за гражданския МИР, безредици и страдания за НАС обикновените, почтени данъкоплатци!! - призивите ОСТАВКА явно се възприемат и тълкуват от управляващите и техните тайни и явни кукловоди от олигархичните, мутренско-престъпни кръгове и подземния свят като ОСТАВАМЕ!!! - Време е главният прокурор да се самосезира за ежедневно наблюдаваните, ескалиращи до безумие и спекулативни хулигански прояви на този фашизуиден шизофреник и меко казано НЕНОРМАЛНИК!!! - призовавам ВСИЧКИ държащи на реномето си медии ДА наложат пълно медийно ЗАТЪМНЕНИЕ за античевека от Юруш Долен Сиктеров!!

КУПЕНИЯ /надупен/ н а ц и о н а л и с т Болен СиделОглу отива на "работа" с полицейска палка за да се ПРЕДПАЗИ от НАРОДНАТА ЛЮБОВ????Този ИЗВРАТЕНЯК няма ли да го вкарат за принудително ЛЕЧЕНИЕ?? Срами не само Парламента , но и ДЪРЖАВАТА!!

Имаме предложение към всички медии и журналисти. Спрете да показвате снимки и видеоматериали с клоуна Сидеров. Спрете да коментирате всичките му действия. Само така този олигофрен ще се кротне. Нали знаете муха и политик се убиват с вестник. Предварително ви благодарим!!!

Правителството нищо не прави да подсигури спокойствие на гражданите от дисконфорта, който създават 1000-2000 "протестиращи".

Ами терористи са.Щом хвърлят домати,яйца камъни,павета.Сигналният пистолет на мошморока направил опит за покушение срещу водача на турското движение за права и свободи Ахмед Доган,беше признат за оръжие,което от 1 см. може да убие човек,тъка сцепената тиква на народен преставител може да се счита за враждебен акт и опит за покушение от 15 метра.В случея теглото на тухлите е големо и е напълно възможно да се утрепе човек.Ами вие журналистчета без кур и достойнство запиталисте се какви дървении и тъпотие си джиросвате сами един на друг.

Не съм му фен но е прав за едно,тези протести са с цел да се направи държавен преврат.Всички служби на МВР трябва да започнат да си вършат работата.Прав е и за контрабандата.Защо Танов е още шеф на Митниците г-н Премиер?Защо никой не уволнява шефа на Митница Русе Весо рушвета,доказан измамник?Защо е на работа гл.секретар на Митниците г-жа Кирилова ,доказана измамница.Това е г-н Премиер светото трио организиращо всичко по границите, и за това е прав Сидеров !

Просета е ясен и категоричен в искането си за Нови предсрочни парламентарни избори- най- демократичния елемент !!! къде в това виждате" опит за преврат?"

Колкото и да говори този, така се е осрал, че няма измиване. С когото и да говоря го мисли това, хора привърженици на различни партии. И колкото повече говори, повече негативни мнения има срещу него. Така, че го оставете да си говори. Аз предлагам със следващите избори да се проведе и референдум - "Трябва ли волен сидеров да бъде прибран в психодиспансера, на момента". Познайте какъв ще е резултата.

Оставете го този психар да си говори врели некипели. Ignore Volen - всички думи се връщат против него като се едно е седнал да ака срещу вентилатора.

Adit0

Има поне няколкостотин души, които са организирани провокатори и се опитват да се смесят с останалите протестиращи. Тези хора са платени от ГЕРБ и целта е държавен преврат. Медиите не отразяват достатъчно ясно ситуацията, защото те са продажни. И като шеф на антикорупционната комисия, Волен Сидеров е длъжен да иска прозрачност от тях. Всички останали се опитват да заблудят народа.

сред протестиращите има опити да бъдат внедрени провокатори. Но засега протестиращите успешно се справят с тях. Работата на Волен е ясна - продал се е. Дано е взел някой и друг лев в повече, че на следващите избори не виждам кой ще гласува за него. Така, като гледам Волен Феса е обрал най-голямата доза омраза. особена е ситуацията на БСП-то. В любимата си колянно-лакетна поза, със смъкнати гащи пред разкопчания цип на ДПС-то. Това не е нито ново, нито оригинално. Може би само по-ентусиазирано и подканящо си разтварят бузките напоследък. В последните дни обаче май са направили "френска оферта" на Волен. Както се казваше в едно народно умотворение: "....лапай, д'еба твойта мамка. аз съм малко ала франга..." Така БСП се превръща в един позабравен персонаж на тъкачка-многомашинничка. Само дето в случая не става дума за текстилно предприятие а за бардак. Отзад ги чаластри ДПС-то, отпред духат ли духат на Волен. И няма мърдане. Пък и в такава ситуация, както е рекъл председателят Мао "колкото повече мърдаш, толкова повече ти влиза"

не му ръкопляскайте, този е американски фес. след малко ще заговори за 'присъствие' и за как е била от комунистите преувеличена касапницата в Батак!

Има и манафи,ела тази вечер и ще се запознаеш с тях,кур*о.

Боленчо да ходи да се лекува в психиатрия!Корумпиран дупедавец!Вие сте срам и позор за България!!!

Снощи на това човече му бе платено, днес да се появи в парламента и да стои за цвят-квориум. Нали се сещате, кой му е платил?

Уважаеми дами и господа! Виждате ли Ботуш Каишев с чадър и палка в ръка! Какъв партиен символ! Достоен е за лого на студио "Мосфилм"!

и ти си луд па психодиспансера нищо не прави

Партията пуска в играта "козовете на съдбада", за да се създаде "царство на хаоса". Но именно това ще ги провали окончателно. България не е "архипелага Гулаг", където всевъзможни примитиви размахват тояги и въвеждат ред с ботуши. Незнам защо, но в уважаемия г-н Сидеров,сякаш се е вселил героя от близкото минало Ботуш Каишев!

АТАКИСТИ вижте закого сте гласували?Следващ парламент през крив МАКАРОН...

Когато другарите са притиснати до стената, най-много лаят! Вярното кученце на партията, се зъби и точи лиги! Време е да го кастрират, безплатно в някоя ветринарна клиника!

ТОЗ ПОМИЯР ТЪП ... СИДЕР-УГЛУ ... ОБВИНИ ПРОТЕСТИРЩИТЕ, ЧЕ СА АЛКОХОЛИЗИРАНИ !!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА НАГЛОСТ ????? УТРЕ БОЙ С ЛОПАТИ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ И ТОЯ ШИЗОФРЕНИЧЕН ИДИОТ в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ! СРАМ и ПОЗОР или ПЪК ПРОСТО Е ОБЪРКАЛ ВОДКАТА С ГАЗ ??? А МОЖЕ И НАФТА ДА Е ПИЛ ! ТЕЗ ИЗРОДИ ЧЕРВИВИ НЕ СЕ ТРАЯТ !!! ВЪН от ПАРЛАМЕНТА !!! ВЪН !!!

Може би по-добре, директно от парламента, в покрайнините на Пазарджик!

НЕ БЕ , СИГУРНО Е ПИЛ АНТИФРИЗ!

Освен терористите на Атака други в тези протести няма. Атака се взе мнооого на сериозно. Вие сте 4-тия ешелон от изборите и решихте че може да мародерствате. При Фандъкова, Президента и т.н. Я погледнете колко са гласували за Вас и ако имате мозък в главите си ще започнете да предлагате законопроекти, а не хулиганщини.

Ако не знаете, основното занимание на другарите е кражба и тероризъм! Доказа ли са , че в тоя "занаят", нямат равни на себе си!

Да, Волен е ярката пъпка на гнойната коалиция .....педя човек,лакът лъжа изпод масата все си припява Volen likes money.....дори и на цената на очевидната политическа проституция. Днес това очевидно е най-гнусната фигура в родният политически живот.

Само така другарю Сидеров! Не позволявай герберастката измет да се върне на власт ... по-добре Доган, Станишев и другарите с които може да се дели да седят отколкото крадливите милиционерчета. Ако тръгват да те бият идваме и ние без пари твоя скрит резерв да изрием метежническата утайката от софийските улици и ще бъдем много.

абсолютно си прав - с доган и стнишев може и да се краде и да се дели...при бойко не можеше..за това е целия зор

даже и без пари, викаш....

Свестните у нас считат за луди. Казал го е Христо Ботев. Плюйте бре маскари!

Но не всеки луд е съвестен! ...и още нещо-потърсете биографията на Ботев, но не цензурираните ученически версии.....изключително интересно,изключително апокрифно четиво

Да, много добре знам, че има много тъмни неща, но докато вие предпочитахте да си храните свинете и да пасете добитъка, този човек си сложи главата в торбата. Освен това написа не много, но изключително вълнуващи стихове, които вие, заети с грижи по угояването на свинете, така и не намерихте време да прочетете.

Е ВИНОВЕН за СЪЩЕСТВУВАНЕТО на ПРО-ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО и НЕСПИРНИТЕ МУ ГАФОВЕ !!!

Орешарски върна монопола в хазарта на Васил Божков ! --------------------- Да осигури монопол на своя олигарх бе една от първите стъпки на дошлия на власт в името на борбата с олигарсите премиер Пламен Орешарски. Миналата седмица Комисията по хазарта публикува списък на сайтовете за залагания, чиято дейност е забранена и ще бъде рестриктирана на територията на България. В него са практически всички сайтове за залагания. Мотивът е, че те не са регистрирни на територията на страната. Причината, че нямат регистрация в България обаче не е, че не искат да си извадят лиценз или че искат да спестят данъци. Точно обратното сайтовете се молят да ги лицензират и да започнат да плащат данъците си у нас. Но близо година държавата не е одобрила процедура, по която те да се регистрират в България. Това означава, че въвеждането на закона не е имало за цел да регламентира хазартната дейност на територията на България и да доведе до плащането на данъци у нас, а просто да осигури пълен монопол на хазартните фирми на Васил Божков.

Кутев в Надзорния съвет на ЧЕЗ ------------- депутатът от БСП Антон Кутев член на Надзорния съвет на ЧЕЗ , когато се вдигаха високите цени на тока ? Кой го вкара в управлението на ЧЕЗ с хиляди левове заплата ?

Депутатът шмекер Петър Курумбашев от КБ е един от гласувалите закона за изкупуване на "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ" по 80стотинки на киловатчас - безумно висока цена !!! - Секс телефони и имоти в ЮАР спъват Петър Курумбашев за президенсткия пост. Притесненията на левите шефове обаче са свързани с миналото на някогашния шоумен и досега той е спряган като неофициален съсобственик на порно канала Еротик тв".

ТЕЗ КОМУНИСТИ ВЪРТЯТ СУЧАТ И ВСЕ СИ ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВИ НЕБИВАЛИЦИ И СИ ВЯРВАТ И СЕ САМОНАВИВАТ ЧЕ ТЕ СА НАЙ ПРАВИ ЧЕ ТЕ СА ГОСПОД ОБИРАЙТЕ СИ КРУШИТЕ ГОСПОДА-ДРУГАРИ: КАЛФИН и бандата ---------- РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ДЕЛА НА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ ОТ 20 НА 30% В ОБЩИЯ ЕНЕРГИЕН БАЛАНС НА ЕВРОПА!ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА Е ПРИЕТА САМО 3 ГЛАСА ПОВЕЧЕ "ЗА", А ОТ "БЪЛГАРИТЕ" В БРЮКСЕЛ СЪС "ЗА" СА ГЛАСУВАЛИ 5-МА ЧЕРВЕНИ, ВКЛ. И КАЛФИН!, 3 ОТ ДПС, 2 ОТ НДСВ И СЛАВИ БИНЕВ ОТ АТАКА! СЛЕД МЕСЕЦИ ЩЕ ВДИГНЕТЕ С 18% ДОБАВКАТА ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ У НАС И ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕТЕ С ЕВРОПА, НО НЯМА ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА НА КОЯТО СЕ ПОЗОВАВАТЕ Е ПРИЕТА С РЕШАВАЩИТЕ ГЛАСОВЕ НА БСП, ДПС И НДСВ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА

Така си е. Най-големият терорист се разхожда с палка и разнася вонята си на омраза и злосторство из коридорите на светинята на България Народното събрание. И никой не вика полицейска кола или поне линейка.

YpaBHeHue

Реджеп Ердуган също квалифицира протестиращите срещу неговите решения "терористи". Съвпадението на идеологическите методи е закономерно и очаквано. Нацооналист не означава патриот, а - терорист. В опоциция такъв "политик" е партизанин-терорист, а когато е на власт е тираничен деспот. Пикаещите атакисти по стените на Националната Опера късно вечер не са лицето на интелигентния протест. Но ако тръгнем да ги съдим, те ще ни набедят, че имаме двоен аршин за обществен ред и справедливост, тъй като един известен почитател на градски фонтани го оставихме намира.

Да,ама си измих ръцете за насилието на Тексим - вече се водят наказателни дела към полицаите които са упражнили прекомерна сила .Аз съм си чист. Волен ефенди днес се напъва и при вас да се упражни сила...ама ченгетата ви май са наясно ,че те ще операт накрая пешкира....

Прав си Сидер-Паша има.... и за главата ти има цена......хихихих ще се наредя.

Прав в и главната цел на терористите са задните части на Болен Лидеров, дори и вибратор си е взел да тренира... за когато настане време.

Сред протестиращите има терористи? Заключение на БОЛЕН !

Освен с палка е бил и със кожени ботуши до коленете и панталоните на шприц. Искал е да му казват и Зиг Хайл. Дайте му 51% мандат и гледайте как ще ви води на стадиона и ще ви разстрелва. Абсолютен фашизоид. Ще се осъзнаете когато е твърде късно, но винаги е така с тоталитарният-фашизъм. Идва изненадващо и нанася големи щети. А е толкова просто - психиатрията.

Нещото което най - много ме дразни е това, че много хора, като пълни олигофрени наричат тоя русофилски КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК Фашизоид. Тая ПСИХИЧНО БОЛНА славянофилска-русофилска-БОЛШЕВИШКА отрепка няма нищо общо НИТО с Националсоциализма , нито с фашизма, Волен Сидеров е на първо място е КОМУНИСТ, доносник на комунистическото ДС и ЧЕРВЕН РУСОФИЛСКИ БОКЛУК, който от 2005 г. работи против интересите на България, но много активно за СЪВЕТСКИТЕ интереси в България. Моля ви не ОБИЖДАЙТЕ Националсоциалистите и Фашистите с ТОЗИ комунистически идиот !

нищо общо няма у тоя мангал - нито с Русия нито с Германия. Нали така, Хан тутку/KGB? има общо само с Турция и главния и спонсор, главния спонсор на радикалния Ислям въобще Обама. който е социалист. аре.улево. Много е лесно да оправдаем една американска партия, и една проамериканска държава, с, видите ли, Русия. Не че СССР не са империя на злото. Но вече ги няма - като Горби, Желев и Виденов.

Сидеров е най-големият терорист и първо трябва него да приберете !!! Крайно време е да ни отървете от това чудовище Сидеров !!!

Сидерът е пич! Той е острието на Коалицията срещу паплачите от купени статисти на улицата, в медиите и в меверето. Той е ДАНСЪТ в политиката!

На тоя му се привиждат терористи -цели семейства с децата си терористчета. Ще му вземат главате ей, не го оставят да се налудува. Всичко му пречи, само той - светец. Волене вече си във фаза когато не ти говориш с господ а господ започва да ти говори - не е добре това за теб човече!

Господ се пише с "Г". А "аз" се пише с малки букви, чедо...

От архива : 29.04.2009 "Водещ: Добре, кой е основният противник, политически противник на Атака, ДПС ли? Волен Сидеров: В момента това е съюзът ДПС БСП, защото този съюз задкулисно работи за втори мандат, втори мандат по начин, по който ще бъде завоалиран с други участия, но се работи по този въпрос. Водещ: Задкулисно. Давате пример с промените в изборното законодателство. Волен Сидеров: С всички възможни политически интриги, с разбиване на пространството срещу себе си и с интригантстване, и с използване на поставени фигури."

Палката е оръжие - как така в Народното събрание - с оръжие?!? Ама защо не му давате хапчетата на този човечец?!?

Това лудото е за освидетелсване. В новия изборен "кодекс" трябва да се включи и представянето на документ за липса "психически отклонения". А , иначе се питам докога ще му стигнат "продажните" парички да се пази от "народната любов" с 30-40 мутри.

да, купнеещи обаче теб волене да свитнат, а не невинни.

Браво Сидеров, за всичко си точен ! Да, така е, шепа хулиганстващи беснеят по улиците и площадите покровителствани от загубилите изборите партии - джуджета, МВР безучасто стои и гледа неразрешените сбирки, герб и нейния президент ръкопляскат и спонсорират превратаджиите и водят България отново в калта !!! Няма измъкване от батака, с тези си действия обезумялия лумпенизиран народ ни води към гръцки вариант на непрекъснати избори и смяна на правителства и няма да има измъкване от кризата !!!

нали виждаш колко одобрения имаш в отговор на мини статииката ти. нямя да те обидя като те нарека плиткоумник, нали?

Ей Бареков-дудук мазен,вече само ти можеш да пускаш подобни слабоумни постове и веднага те познахме Ела довечера пред парламента да се видим..

Волен не е болен! Той от живота не е доволен!

България ми прилича на село без кучета. Няма ли най-после всеки да бъде поставен на мястото му. Тази държава наистина е зле, щом такива въдворяват реда.

Мачкай Волене, с теб сме

го ду.аш болене

това му е хоби

Къде си ЦАЦАРОВ, в момента какво правиш ??? ВСИЧКИ ВЕЧЕ РАЗБИРАТ КАКВО НЕ ПРАВИШ !!!!!!