Сидеров внесе сигнал за конфликт на интереси срещу шефката на bTV

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров внесе сигнал за конфликт на интереси срещу генералния директор на bTV Вики Политова, че има пряк интерес от строежа на ски съоръжения.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров внесе сигнал за конфликт на интереси срещу шефката на bTV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Сидеров!Так и аз ще разбера как се става директор на наше време.

След като прочетох за връзките на шефката на bTV с проблема за закона за горите,си дадох сметка за абсурното поведение на най-наглата,най-арогантната,най-невъзпитаната,с най-компромисен морал персона в журналистическите среди-Диана Найденова.Колко жалка е сервилността в устата на "боркинята за справедливост и обективност"-Найденова.Тъжно и смешно е да учиш другите,когато в публичното простронство се знае ,че ти не си пример за подражание.Госпожата никога явно не е виждала голата сеч на гората,не е срещала по планинските пътища огромните комиони,които отнасят дървесината и оставят след себе си лунен пейзаж , непроходими пътища и пресъхнали изворчета.Страшно е,когато някаква безпринципна персона крещи от телевизионния екран с/у събеседниците си в услуга на силните на деня ,защото трябва да се хареса на началниците си и на техните началници и т.н.

Сидеров както обикновено е луд /макар и с проблясъци/, БТВ нагло лъжат както винаги, единствената изненада е, че Диана Найденова се пречупи да се извини - сигурно Бойко й е наредил!!!

Бетонираха и оградиха Черноморието, сега ще бетонират и ще оградят и планините......да им приседне дано..но Той Оня отгоре вижда...

Че кой гледа турската телевизия БосфораТВ (БТВ)? Ако държите да научите как Ердоган е навикал местния валия боко тиквата, или как местните тормозят горките цигани, може да погледате, ама ако искате да научите какво става в България, пуснете си Скат, единствената българска телевизия.

Оставете горите на мира, алчни за.ници такива! Що-годе остана природа в България, единственото, което остана след поголовното разграбване и разрушаване и ненаситните търбуси искат да я унищожат - то не бе шистов газ, то не бе писти и лифтове...

Защо всички се правят на неразбиращи - частна медия, която защитава управляващите - има пълно затъмнение какво става и тотална цензура! За едните по цял ден се трепем като луди за жълти стотинки, а вечер, вместо да си почиваме, другите ни набиват в главите тъпотии и ни промиват мозъците! Защо никой не говори за радиацията, от която растенията полудяха, защо не се предупреждават децата за вредните храни и напитки, защо няма елементарна грижа за хората, а се позволява на шепа човечета да имат много повече, отколкото им е необходимо и докога ще ги търпим? Погледнете гърците - единни са и сега пак ще им снесат наготово парички - защото са единни, не се делят на прости и сложни, на сини и червени, на бедни и богати, а се държат като ХОРА!!! Докато на нас ни дайте само да се плюем едни други - и точно това правят медиите - разделяй и владей!!!

Хе, че то всички в bTV са "повече от допустимото емоционални". Сидеров има всичкото правно основание да внесе сигнал. Защо телевизията се паникьоса, че парламентарни комисии може да ги проверяват, ако са сигурни, че няма конфликт на интереси?! Ако държат на авторитета на медията си: 1) би трябвало да окажат пълно съдействие при проверките, а не да редят витиевати фрази! 2) да изпратят един читав репортер да моли онзи "хулиган и побойник" за едно интервю. Защото дължат на българските зрители и неговата гледна точка! В противен случай, bTV демонстрира, че поддържа просташкото поведение на Найденова и не държи на авторитет пред зрителя, а пред някакви инстанции!

И какъв конфликт на интереси може да се търси от парламента на човек работещ в частния сектор????Сидеров май пак е станал накриво..

Че кой ти каза, че в частния сектор няма конфликт на интереси... Банки те са пълни с роднини... а те са АД-та... един вид лъжат акционерите като си вкарват на работа съселяните...

Въпросъ както го чета е ПАРЛАМЕНТА какво общо има с назначенията в ЧАСТНИЯ бизнес...До колкото знам ПАРЛАМЕНТА Е ЗАКОНОДАТЕЛЕН ОРГАН а жълтата преса както се вижда заема по-голяма част от неговата работа. Но то е ясно и какво довери му имат хората и от дори платените "анкети"

Затова вчера не дадоха протестите!Нали са тяхни хора!Те са като феновете дето викат от кой отбор са: "От тоя дето бие!" Не напразно им бият журналистите!Аз затова не гледам новини по БТВ!Въобще много малко я гледам!Скоро въобще няма да я гледам!То пък и какви глупости дават!Турски сериали!

БТв е ОКТОПОД в електронните медии. Но е непокрлатима. Защото винаги хвали поредната власт. Така си е от времето когато се пръкна. Първо хвалеше правителството на СДС, после това на Симеончо, като беше в първите редици на ПР-а за гл. секретар генерал Борисов, после Станишев-Доган и сие, сега направо е на колене пред ББ, който си държи чехлите в предверието на телевизята. Хич не и пука от нашето презрение и погнуса.

Кой пък каза,че тая найденова е журналист?Едно висше не може да вземе!Застанала е на правителствената хранилка до лайномета Бареков и папа ли,папа....

БТВ поеха по пътя на Нова Телевизия- поръчкови предавания и теми, с "гости", които си плащат за да участват в предаванията. Барековщината и Миленцветковищината е превзела телевизиите... Спиарм да гледам телевизия, особено новините им!

Нова мода сред родните "звезделини" - сега тяхната наглост, грубост, арогантност, агресия и причинена смърт се заменя от едно "извинявам се" и ... всичко продължава както преди. Още една дума изпразнена от съдържание

Няма нищо г-жо Найденова, простено да ви е. По-добър ПР на протестите нямаше как да бъде направен. Желая Ви успех на новото поприще, където ще решите да си вадите хляба. Вярвайте, че макар далеч от журналистиката, хорта дълго ще помнят името Ви, наред с колоси на перото и словото, като Албена Вулева и "проф." Вучков. На добър час!

...както и простака Милен Цветков!

Относно г-жа Диана Найденова, тя винаги е над допустимото емоционално ниво когато защитава управляващите и герб, все пак работи в бтв, нали?!

Току що прочетох в Медиапул изказване на бившия зам. мин. на МЗ за това що е горска територия. Той казва:-"От 4.2 млн. хектара горски територии 3.6 млн. хектара са гора, а 600 хиляди са безлесни територии, горски пътища, поляни, ливади, дивечови ниви, постройки и т.н.." Да попитам тогава, как може да бъде горска територия на която няма дървета, а е напр. гол хълм, ливада, нива, че и ПОСТРОЙКА. Именно това дава възможност да се тълкува ДВУЗНАЧНО горската територия и да се приравнява тази с гори и тази без гори. И накрая ОТСИЧАШ ДЪРВЕТАТА НО ТЕРИТОРИЯТА ПАК ОСТАВА ПАК ГОРСКА. Е, няма гора но по документи е горска територия.

Абсолютно прав е Сидеров! Това е абсолютно недопустимо. То бива икономически интереси, бива ама те се пооляха. Бтв е възможно най-платената медия и го доказват ежедневно!

БТв все повече се дискрдитира като телевизия защитаваща хората С МНОГО ПАРИ и тези с МНОГО ВЛАСТ. Една телевизия- ОКТОПОД. Извинението на Найденова е лицемерно и неискренно. От немай къде. А НАГЛОСТТА на телевизията да твърди, че чрез ИЗОБЛИЧЕНИЕТО на връзките на шефката й с ПИБ е намеса в политиката на телевизията е ЦИНИЧНО. Защото политиката на телевизията е това което казах в началото и това не е ВЕЧЕ ТЕЛЕВИЗИЯ, още по малко журналистика. БТв е най- промиващата мозъците ел. медия. Нещо срледно между чалга и превзет вкус. Добре че не е единствена. Именно затова блясва като лайно в мляко т. нар. й политика.

Много точно казано!

Правилно го изпяха за такива, като тая "Още не се е качила във джипа, а вече сваля му ципа". Ей такива, като тая на снимката и онази наглата, която дори не се извини адекватно за селяндурското си държание, въртят кавали на олигарсите и силните на деня! Излиза, че в България има доста журналистически проститутки!

Не съм фен на Волен, но в случая съм съгласен с него. bTV станаха много послушна на властта медия, която си действа за своите интереси.

Ами има значение, че има инвестиции тук и там и наистина по света това се приема като конфликт на интереси. има начини, съвсем цивилизовани, чрез които тя може да обяви това и/ или да се сържи настрана по някакъв начин при отразяването на събития, които могат да имат връзка с нейните финансови интереси. Когато имаш такива е съвсем нормално да искаш да манипулираш обществено мнение в посока да защитиш своите интереси. В този случай обективността и корекността към другите има голяма вероятност да минат на втори план.

И какво като има интерес от строеж на ски съоръжения???? Къде е конфликта??? Къде е казано, че не можеш да направиш повече от една инвестиция? Нещо Боленчо го гони соц-носталгия и левичарско сиромахомилство...:))))))

Или си тъп или се правиш. Какво значение дали Сидеров го казва или някой друг? Разкрил го е и го казва? Ти не си ли българин? Не милееш ли поне малко за Природата? Не разбираш ли, че тези "хора" искат да съсипят и последното останало богатство на България?

"Природата" с Главно "П". "Последното останало богатство на България". Не се ли престаравате понякога форумните клакьори?

Не няма значение, кой точно е казал тази глупост! Конфликт на интереси НЯМА!!! Въпросната г-жа е ръководен служител в една частна институция и по никакъв начин не е ограничена да прави вложения и инвестиции в какното и да било. Тя не е в държавна телевизия. БТВ има право на тенденциозно отразяване на събитията, това му се вика журналистическа позиция. Мърдок няма ли право да строи ски писти??? Иии... това няма да го разбереш, но ще ти го кажа, не съм и фен на въпросната госпожа и на телевизията, но да се дрънкат глупости е болестно състояние в нета! И още. Проблемът не е в закона, а в неговото прилагане. Могат да се модернизират ски съоръженията, без да се сече и къде е проблемът въпросните инвеститори да бъдат задължени да залясят, оголената Витоша и да инвестират в борба с "корояда"?;))))

Иде реч за друга "Мария" - Отново неадекватна и некомпетентна официална реакция на телевизията.

"Липсва каквото и да е правно основание да се търси обяснение за законно придобито лично имущество на изпълнителен директор на частна медия", се казва в позицията на телевизията. Позицията не е по темата и така се отклонява в друга посока. Тук става въпрос за конфликт на интереси, не за незаконно придобото имущество!

БРАВО Az - ето това е, което журналисти, като Диана Найденова никога няма да могат да имат - ЛОГИКА и СМЕЛОСТ, които се изграждат във възраст, далече отминала за тях. Точно така - да не се отклонява темата за КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ!

да така е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И този долнопробен слугинаж е директор на продажната BTV ? Вън от телевизията Политова !

"В разпространеното от телевизията съобщение се казва, че на третия ден от блокадата на "Орлов мост" Найденова станала свидетел на друг инцидент по време на протеста. Тя попаднала в задръстването, което задържало линейка да помогне на дете, получило гърч" Само това ли скалъпиха от БТВ ? Още помним и издънката с Катуница. Няма по-продажна национална медия.

SUV

Салфетка.

Даже тоалетна хартия- използвана многократно!