Младият лидер на Северна Корея затяга хватката си върху властта

Висш военен от севернокорейската армия бе произведен в маршалски чин от младия лидер на КНДР Ким Чен-ун, след като той отстрани досегашния най-високопоставен офицер И Йон-хо, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Младият лидер на Северна Корея затяга хватката си върху властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм се чудил на едно. След като цялото селско население са чисти роби, освен това имаш милиони ученици, войници и студенти, които могат да прибират реколтата през лятото, имаш милиони тонове химически торове, пестициди и какво ли не, КАК ТАКА НЕ МОЖЕШ ДА ПРОИЗВЕДЕШ ДОСТАТЪЧНО ОРИЗ, ХЛЯБ И КАРТОФИ, за да не гладуват поне децата, бе. А, виж, ядрени ракети и бомби произвеждаш. Същото беше и в СеСеСеРе.

те тез рабути са за ора с глава нали ...))))

чудно как не са се доредили до генералисимус. при тези режими това е любим чин, а като ги наредят и 5 реда ордени от голямите става пръстите да си оближеш.

Че то и доста пенсионери в България са с доход от 1200 долара

"Висш военен от севернокорейската армия бе произведен в маршалски чин от младия лидер на КНДР Ким Чен-ун" ... на други места пише, че самия диктатор се е обявил за маршал. Я проверете още веднъж новината скъпи редактори:)

Я прочети по-внимателно: "Издигането на относително неизвестния Хьон Йон-чхол до званието вицемаршал" - това също е маршаска длъжност...