Пращат още военни по границата, Полша ще ремонтира МИГ-овете

Не само, че няма да намаля военните, не само че няма да ги оттегля, а мисля да ги увелича там, където е необходимо и да останат колкото е необходимо.

Обратно в новината

Коментари - Пращат още военни по границата, Полша ще ремонтира МИГ-овете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде нахлузвай гамашите и марш на границата, но не забравяй че там не е КЕЧ!

25 военни на западната граница,и останалите 3-ма военни на южната граница ,една сръбска девизия и - ИГРАТА СВЪРШВА

Поляците гащите не могат да си обуят.

Отдавна не съм преглеждал коментарите за действията на властта. Забелязвам много усърдни нападки срещу всеки неин критик и матросовска защита на кабинета като цяло и особено на Бащицата. Явно вече има изграден сериозен механизъм за превенция на опозиционност и в денонощна вахта дежурят значителни човешки и материални ресурси. Това много скоро ще прерастне в реплика на ДС с цел постигане на дълголетие на режима на ББ по подобие на този на ТЖ. Като си помислиш за какво бяха сините зомби-изпълнения по площадите и втръсналите повтаряни и днес заклинания срещи плашилото ДС, когато един пореден тъпунгер си подрежда диктаторски трон.

Питам се :-ЗАЩО Тиквата НЕ ЗАБРАНИ на този РАПОН да комуникира с медиите????

Кой си ти да даваш наклон на българският премиер и министър, това да не ти е чистачката в посолството!?

Ненчев, имаш подкрепата на народното опълчение! Пиле няма да прехвръкне. Бойко ние сме с теб, водачо!

Типично бодряшко изказване на Трактор Редосеялкин с присадената косица. Истината е, че за нищо не ставате! Вчера, през охраняваната от полицаи и военни граница в района на Гюешево НЕЛЕГАЛНО, БЕЗ ДОКУМЕНТ, са влезли 5 шиптъри, с видеоклипове на рязане на глави и др. пропагандни клипчета на Ислямска държава на телефоните. Случайно ги хванали ченгета вече навъртре в България. Е, как така бе, Ненчев? Станалото е показателно. Ако искате, потърсете в Гугъл статия: Задържаха 5-ма, преминали през охраняваната от полиция и военни граница

Ще ви се България да е разграден двор, ама не е. Нашето правителство знае, че го подкрепяме в трудните му решения и ще защити българските итереси!

Поздравления за иронията!

плюс съветска власт е равно на комунизъм! Да,ама не!

да прайш демокрация с комунисти е все едно да пикаеш срещу вятъра!

На българина му присяда демокрация по хирошимски, нагасакски, по виетнамски и прочие висоти на прехвалената ти "демокция"!!!!!!!!!!

Крайно време е военните да оправдаят високите си заплати и ранното си пенсиониране!

още ли има комунисти в таи красива европейска България? Това ще е голям срам,ако има!

Тези, които забравят миналото, нямат бъдеще! Не се научихте от хилядолетия история. Елате да преговаряте предложете на нашето правителство изгодна за България сделка, с глупости по форумите само стягате редиците ни и ни провите по-силни и единни!

А дано се сети тоя народ, че армия му трябва, не само да плюе...

нали знаете къде....А що не идете вие да пазите аа? Амо само драската тука? Смотаняци!

че се укрепва реда и дисциплината по Западните стандарти вав всяко едно отношение! Аз лично много се радвам на това!

Западни източни стандарти на българина му е все тая, нека границите ни да са сигурни и неприкосновени, пък стандарта може и да е централен.

не си граничар,бе приятел? Производството храни всички,включително и граничарите и военните!

Благодарен съм на българското правителство, че не подведе страната в труден момент! Ако се държи адекватно може и да спечели следващите избори по право!

това ако не е джакпот за демокрацията,кое е тогава?

Ненчев може наистина да увеличава военните по западната граница, но защо на турската граница подкрепата е "само логистична". Пък и да увеличава, колко ще увеличава? И докога? Очевидно посланикът все още не му е наредил да престане!

Сърбите ще се спукат от тревоги! Спокойно няма да нападаме Сърбия и няма да анексираме Македония! Отидете да се наспите и спрете да пишете дивотии по българските форуми! Ще приемаме само доброволно дошли, насила никого няма да караме да идва!

се броят на есен!

Надейте се, то пилци не ви останаха, само една проскубана кокошка! Пак ще дишате праха на българите!

неясна мисъл имаш,да не си прост човек?

"ще увелича", та какво зависи от тебе, бе смешко? Правиш това каквото ти наредят, и това е!

на НАТО,хубава техника ни е дало!

По заповед на САЩ.

Ало! До господата и дамите от сръбското, американското, турското и руското разузнаване, запомнете ние българите криви, прави, с нашите недостатъци винаги ще си гледаме българските интереси, защото сме спестовни, праволинейни и практични! Не можете с дрънканици да промените гените ни!

Голяма грешка би било да се допускат повече имигранти! Жал ми е за хората, не им е лесно, обаче 95% от тия хора са необразовани. Как точно ще се интегрират в България или Европа?!?!? Не искам с моите пари да бъдат издържани. Всеки трезво мислещ знае какво ще стане от много от тях - престъпници. Имаме си достатъчно представители от едно "малцинство", при които се вижда ясно, че интегрирането им е утопия. При тези ще е още по-невъзможно, като се отчетат религиозните и културни различия! Дано само нашите политици, полицаи и военни наистина да пазят границите ни, а не само да си дрънкат и в същото време срещу подкупи да ги пускат масово!

Швейцария през 60 те г.нарочно прие за швейцарци 50х.араби да стабилизира нацията!В момента сме с най изчезващи българско население в света!Сега трябва малко акъл и визия за бъдеще!На крак ни идват -подберете по кадърното!Кво се мотат отговорните ни фактори!Иначе сме циганизирани и стопени! Няма време за туткане............!

някога задавал ли си си въпроса защо зелените карти за сащ са разпределени по страни

КО, Ти задавал ли си въпроса,че единствено от всички народи ЦИГАНИТЕ не може да се адаптират!!!Ние сме с много цигани и ще станем скоро циганска държавава!

айде взимай мерки - дай жена си на нашите си тъмнозелени и ще ти увеличат населението. Пък ти си ги гледай после. Араби ти се довнасяли, егати гена дето ти се ще!

армията ни най после започна да разбира де факто какво и е предназначението/похвално но необходима ни е актуализирана за ситуацията законова база вероятно и охрани съоръжения по границите да проблемът може и да се реши и на друго ниво но индикации няма никакви ще се наложи да си го решаваме сами в крайна сметка нуждаем ли се от нови емигранти , и не е ли време да имаме яснота и нещо от типа на критерии за това какви точно хора ни липсват в бг по опит и умения

Никакви хора не ни липсват имаме си достатъчно българи, може да приемем само православни християни от близки на нас държави, най-добре такива с българско самосъзнание, то се почна идват сърби, македонци, бесарабски българи и т.н.

по принцип звучи логично но все едно вече има влезнали - поне да си изберем нормалните за повече съм на същото мнение не са ни жизнено необходими

Границите може да успешно да се пазят от гейове. Могат да се провеждат гей паради, гей маневри, с всичките си атрибути за любов,щастие,демокрация ,човешки права и свободи и т.н. Нямаме нужда от армия, всички гейове и демократки - лезбос,травестити и др. на предната линия,те ще ни водят с личен пример,родолюбие и морал.

Приема се. ИД тях обикновено ги екзекутира с хвърляне от покриви- дори шейтаните не искат да си мърсят ножовете с мъжеложци.

От кой ни пазаят??? То и най-изпадналите и умряли от глад бежанци не искат да минават през България! А ако все пак минат то ще е за ден-два и напред към нормалният свят тъй нареченият бял СВЯТ !

Ами емигрантите да не минават през България, направо ще е супер! Ние не ги искаме приберете си ги в Сърбия! Между впрочем ти защо се напинаш в българският форум? Лей хвалебствия в белградският форум нещо от рода: Ура приехме стотици хиляди бежанци мюсюлмани, ура второ Косово, ура!

В Сърбия скоро очаквам втори убит президент- там малко говорят,повече действат.

радост залива форума,кой ша черпи?

Възстановете незабавно гранични войски. Тези които ги разрушиха на съд. Тепърва ще става тежко,страшно и тъжно. България е на произвола на съдбата,презирана от свои и чужди.Тотално разложение ,безотговорност, липса на държава и морал. Територията ни е златна, но не може да оценим какво означава това. Прост народ ,слаба държава - фронтова територия ,става за всичко. С армия не се пази граница и това трябва да се проумее от всеки тъп и прост антибългарски мозък.

Ненчев,от западната граница никой десетки години не е дошъл насам!Сега бягат с ясна визия грамотните и имат цел и трасе!!! У нас влизат но се осетиха и те-простоватите бежанци!Но като виждат кво е у нас бягат на запад! Сега сериозно:Време е някой останал българин с акъл да предложи да проведем прием и селекция на по образ.и кадърни бежанци и да ги утроим,да ги поканим!Защото след време запада като си приеме по-доброто,което първо бяга ще ни задължи да приемем,но ще остане тъпата рая за нас.Както винаги с това ръководство ще хванем късата клечка пак!!!?

Всички които следваха глупави съвети, като твоите са потънали до гуша в проблеми: Немският Халифат, Британската Индийска Монархия и други.

на изток. Там е ширака страна...

правилното е "...с един хамър купен на старо"

На старо на ново това е положението, ние ще се справим, за пореден път! Какво направи Русия за Сърбия, само приказки, ние винаги сме получавали много повече, като военна и материална подкрепа! Винаги близките родини получават накрая повече, кръвта вода не става!

Сороските грантаджии тук пишат в защита на ИД и срещу българския народ. Явно и те имат излишни деца като един свой колега. Хааа-хааа-хааа-ха!

Направо да минираме границите си, естествено и с предупредителни табели, защото десетки, дори стотици хиляди души са армия, а не са бежанци търсещи закрила, защото те сами по себе си внушават страх и няма от какво да ги е страх.

се пофъчкат малко и овенните,да съберат някоя друга парица-царица!

Естествено, че ще си платим на военните да не сме фалирали като вашите страни, оправете си банкрутиралото Пуерто Рико, че станахте за смях и на гаргите!

емигрантите имам в предвид!

ЩЕ ПРАТИМ ОЩЕ 4 ДУШИ...

Мразите България и българите и ни подценявате! Правите грешка след грешка, след грешка и ще си получите негативите с лихвата!!!!!!!!!!!!!!

Коса има , мозък няма! Що е то?

По тоя въпрос две мнения няма, ако е необходимо, 5000 човека запас и по границите, само тия нелегални тарамбуки ни трябват! Две роти пандизчии ще свършат най-добра работа, бързо ще се прочуем, че тук ги караме на сухо и няма да припарят.

Хайде заминавай към границата, яхвай хамъра, взимай базуката и гледай да утрепаш колкото се може повече майки и деца! А най-много точки дават за бременни, но да не попаднеш на ДжихадиДжон щот тогава така ще напълниш гащите, че ще смърди на нас..но от страх от тука до Софето! Булгаристанеца е мъжага пред бременни и деца.

Българите ще опазим нашите граници, а какво стана с Югославия?!

Тези дебили,никога няма да проумеят,защо са последните скъсаняци в Европа...Същите дебили се усукват около стълбове и дървета с таралясниците си..Същите дебили,гледат с презрение и на ''селяндурите'' ,които са дошли в София да им дишат въздуха....

Изненадах се от изявлението на сръбския премиер.Каза,че няма да правят нито стени,нито огради.Това са хора,които имат нужда от помощ и имат право да търсят по-добър живот.Явно,булгаристанското племе е най-гнусното племе.Даже и сърбите са по-европейци...Пък да не говорим,ако парковете в София,бяха станали като в Белград..Какъв вой щеше да е,какво чудо..

Гнусно или парфюмирано българското племе си се справя добре от хилядолетия, а сърбите да си оправят техните проблеми и да не ни дават акъл, че са умрели от глад, скоро всички македонци дето не са албанци и сърбите по границите ще се пишат българи, няма да смогнем да им печатаме паспорти!

После да не се чудим защо в Англия и Германия гледат на нас като мърша - мизерници с 200 евро заплати, черни, прости, миризливи смес от циганско-турско-булгаристанска паплач, която изкарва Хамъри и картечници срещу жени и деца. страшни мъже сме!

Къде се намираш,за да ти дойда на гост с родата и да ти благодаря за цивилизованото отношение?

Замунда ти не си българин точно и ясно, прозрачен си, не си добър списувач! Да ти разясня споменатите от теб държави са потънали до шия в проблеми и какво мислят за нас няма никакво значение!!!!!!!!!!! Ние си гледаме нашите български интереси!

Глупендер, Сърбия не е в ЕС и много добре знае, че емигрантите ще продължат нататък. Ние сме в ЕС и щом запишем някой бежанец, че е стигнал дотук - иди после го препращай в Германия. Дори да стигне дотам след 1г ще ни го върнат пак - защото тук е регистриран първо. Схващаш ли, тъпо хуманистче. Точно от сърбите да очакваш високо хуманни мисли е адски наивно.

Хуманитарната криза около арабските страни и в Африка се предизвика от Русия, цар Путин и КГБ! Защо? Защото трябваше да анексира през това време част от прабългарската и хунската територия! Военните пък участват в "ОПАЗВАНЕТО" на граница, която не се пресича от бежанци - само и само за да участват в ТРАФИКА на бежанци (ОФИЦИАЛНО) и дрога!

Не се напъвай! Няма да си ритаме родата по кокалчетата! Народа е казал: - Брат брата не храни, но тежко му който го няма!

След ТСВ България ще излезе пак с най-малко човешки и материални загуби и с най-голяма териториална печалба, като процент от населението! Явно нашата политическа класа изобщо не е тъпа!

Не знам как точно да се изразя, без да засегна модераторчето. Това че сме най-бедните в Европа и стандарта ни на живот е под този на Африканците най-накрая да ни е от полза. Подкараното стадо ни заобикаля. Като гледах кадри от това което се случва в Унгария. На какво им изглеждат градовете от където минава това ... чудо. Си помислих, че тоя път сме късметлии. Нашите цигани се справят повече от добре с опоскването на страната, немат нужда от помощ.

Абсолютно вярно, веднъж поне мизерията да ни е от помощ. Никой не ще да е в страната на клошарите.

Никой не си задава въпроса, че ако тези МИЛИОНИ бежанци си бяха взели държавите в ръце, нямаше да има нужда да бягат. И не. Не са виновни чужди фактори за войните им. Сами са си виновни. Това са икономически имигранти. Същите за които ЮКей и Германия се плашеха от поляците, българите и румънците. Сирийци може, българи - не.

Ами щом като за едни може за други уж европейци НЕ , да им пратим от нашите мангали та да ги интегрират да видим как , че не мога да се сетя нещо!

Ти добре си убеден в това, което и без теб виждаме-че това е най голямата хуманитарна криза. Но защо не попиташ, кой и защо я предизвика.?И най важното, защо българският народ трябва да плаща за американските войни. Ето, това са нещата, за които трябва да имаш смелоста за говориш.

Към момента поведението на България се оказа най-печелившо и разумно, по-успешно от македонската, гръцката и турската политика! За щастие и пред ТСВ нашето правителство се оказа на нужната висота! Да направи и много грешки, но ако по основните приоритети, като запазване на държавността постъпи правилно народа ще го подкрепи! Пари се изкарват, но никой не се е върнал от мъртвите, освен един и той не е човек, а Бог!

Какви глупости пишеш?! Голямата вълна минава през Гърция, Македония и Сърбия за наказание защото са непослушни,а не през БГ защото нашето правителство е послушно. Турция нарочно прие 2 млн орки,които при заповед пуска когато трябва към Европа. В навечерието на ТСВ сме без умни хора начело на държавата.

Браво за военните. Те за това са Българска армия. Да пазат нашата държава не да водят чужди войни и да мрат в Ирак и Афганистан. Въпреки че на държавата и трябваха 2 години за да обмисли очевидното.

Европа познава такива миграционни потоци отпреди 80-100 години. Просто Гърция и Италия не трябва да пращат мигрантите на север, а както са на пристанищата - на кораби и към благословената Америка! Титаниците ли свършиха?

Имаме няколко "Коста Конкордия".

След всеки разкрит опит или не дай си боже успешен атентат от страна на ислямски терористи да се депортират по 100 000 араби от Европа подбрани на случаен принцип ! Тогава ще почнат да се лседят едни-други кой кво замисля и ще докладват сами в полицията !

Тук една червена гнида се изказа по въпроса оказа се че за всичко е виновен герб, ми що така бе нали ти си Комуняга Интернационалист и те са като теб, от една партия сте си, червени гниди с едноклетъчни мозъчета!

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ И ЛИЧНО ТАВАРИШ БАРИСОВ!!!

БРАВО!Това не са бежанци,а нашественици,които се възползват от ситуацията.Целта им да сформират клетка на някоя джихадиска групировка.Те са фанатици и пред нищо няма да се спрат.Много е тежка задачата на военните,дори по-зле от война,защото не знаеш кой е враг и от кого да се пазиш.На война поне знаеш кой е врагът и можеш да стреляш,а тук и много сложно.Учудвам се на някои,които поставят въпроса защо били с оръжие военните на границата.този който задава въпроса,нека той да застане на границата и с голи ръце да спира набезите на тия нашественици.Това се прави от съображение за сигурност,животът на военните е изложен на риск,защото не се знае,как ,ще реагират тия,които са под прикритие,че уж са имигранти.Апропо охранителите на частни фирми и банки също имат оръжие,но не им е начислено за да стрелят по клиентите нали?!

Защо никой не задава въпроса - Ако тези хора наистина бягат от войната и търсят убежище, защо не отиват в богатите мюсулмански държави, а идват в християнска Европа? Аз знам отговора и ще ви го кажа - Защото изпълняват план, създаден преди много години. Още Кадафи докато беше жив го е каза в интервю за местен вестник - Ние (мюсулманите) ще превземем Европа без да пролеем капка кръв, ще е я превземем отвътре. Хайде приемайте ги още тези "бежанци"... и си пригответе чалмите!

Турция е поела вече 2 млн. Сирийци и не може повече, а голяма част от Сирийците са християни, при това православни

Нали точно орките в Турция сега заливат Гърция, Македония и Сърбия. Турция е преразпределителна държава.