Ненчев предаде архивите на военното разузнаване

Военният министър Николай Ненчев обяви, че със своя заповед днес е задължил директора на служба "Военна информация" да предаде архивите на военното разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев предаде архивите на военното разузнаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Министър, искрено се надявам да проумеете "мечешката"услуга,която правите на Република България и,че неволно обслужвате мафиотските финансови интереси на болните мозъци с перверзно мислене сред т.н. "водещи" офицери , от които мнозина са вече "ОЗ" и,макар и с единия крак да са вече в гроба те не искат да се спрат (както Хитлер не е могъл да спре,както Сталин не се е спрял) ... - колко ли страшни са заповедите, с които са задължавали "вербованите",нарични "доносници или сътрудници" и колко ли човешки съдби и животи тежат на съвестта им,ако въобще имат такава ???...,само Господ - Бог може би знае?! Някога добрите доктори казваха,че в сферата на психиятрията и неврологията е често срещано явление лекуващият лекар да стане болен,като пациента си - същото важи за мнозина офицери от бившите (а може би и настоящите) служби ... - дано бъркам, но някои техни действия ги оприличавам с "геноцид",а начина с, който това се постига е "безкръвна гилотина" (израза е на един френски писател)...Дано греша,и,ако е така,хиляди извинения...

Защо уволнява само един от тези, които заедно с Шаламанов и Тагарев поставиха основите на ликвидирането на Българската армия. Нека да кара наред като следващият изгонен да бъде постоянния секретар на МО Добромир Тотев. А самият Ненчев бог ще го съди, защото глупаци глупаци не съдят. Така че да си чака реда.

Ненчев е еманация на глупост на правителствено ниво. Няма как архивите на Военното разузнаване да разкрият агентите - доносници на Държавна сигурност, щото са различни служби, което е и описано в Закона с дългото име. ВКР (военното контраразузнаване също е било част от ДС), те и сега са в ДАНС и архивите им са предадени на милиционера Ефтимов. Баси, и туй нящо на снимката е министър!

в бг няма ли някой зенитно оръдие...

Смешни и жалки са тролските коментари против решението. В цивилизованите държави въпросът е решен отдавна. 26 години не можем да преодолеем тоталтарните комунустически деформации.

В заповедта пише:Да се предаде директно на турския генерален щаб. Ваш покорен слуга: Н.Ненчев

Не съм привърженик на тоталитаризма - ама тия съвсем са полудели...

КОГА Е БИЛ последния военен преврат е БЪЛГАРИЯ ?

Явно няма мъже в тази държава, жена съм , но започвам да се замислям, така сериозно се замислям, децата ми са вече големи, няма какво да губя, ще взема да се жертвам...

Значи военният министър Ненчев заповядва на своя подчинен Бакалов (началника на служба "Военна информация") да предаде на комисията "Костадинов" архивите на военното разузнаване на някогашната българска армия. Отговорността за това деяние обаче министърът прехвърля върху своя подчинен, въпреки че трябва да я сподели с него. Недостойно поведение, защото Ненчев знае много добре, че като министър и поръчител на деянието, той трябва да поеме много по-голяма част от отговорността за произтичащите от това последици от изпълнителя на деянието Бакалов. Може би затова днешните военни министри са цивилни, за да не бъде ограничавано поведението им от старомодното изискване за честта на пагона.

СДС унищожи армията сега разузнаването , бюлетини за избори печатат в Румъния , гърмят военни заводи , магистрали за милиарди се рушат след 4-5месеца , българите виновни за циганските нападения , престъпници бягат след осъдителни присъди , осъдени се разхождат като оправдани ! Няма такава държава !!!!

пише,че решението му застрашава живота на живи разузнавачи,но откакто си насади коса / космите били взети от зад.н.ка му / мисли със зад....

Унищожаването на един Военен министър не е трагедия , а спасяване на Държава !

Заглавието е сбъркано - " Ненчев предаде Б Ъ Л Г А Р И Я !!!" Другото е камуфлаж. Честито, Българи. Този министър ще ни защитава - дано не се налага!

Защитава ни от вас, мръсни гадове троловски!

пазите си само и единствено дебелите си за.дни.ц.и! Национална сигурност! Пфу! ГРУ - то не е национална сигурност!

Какво се обяснявате бе. Все едно хората не виждат, че сте плъзнали в цивилните институции, управлявате ги по военни методи и който е над нивото ви е конкуренция и го мачкате и тъпчете за да не може човек да си гледа работата, за да можете вие да се доказвате за сметка на способния и талантливия. Гадове проклети- вс еще ви настигне божията справедливост! Какво пищите - крайно време бе за вас.

Министърът спазва закона. Който е засегнат, но е работил за България, а не против нейните интереси, от какво се притеснява. Още в нечии глави бръмчат Ханс Клос и Щирлиц

Решението на проблема в Гърмен е само едно нищо в сравнение с институции и корумпирани политици, които обслужват чужди държави.

Браво на министър Ненчев! Крайно време беше някой да изпълни закона, въпреки заплахите и гнусното, ченгесарско поведение на свързаните с комунистическия режим....

трол в този форум, много смотаняци гнусни!

Незабавен Народен съд за "цвета" на нацията, тоя трябва да е един от първите.

Къде са военните?! Няма ли вече кой да разстреля предателите? Ако новината стане факт, направо закривайте парламента и МС и новите собственици да влизат във владение. То, вярно няма кой и военен преврат да направи на тая територия вече.

Това си е чисто предателство!

Явно тая държава не се командва вече от българи, а от подставени лица!

Само изперкал от фанатизъм седераст може дотолкова да е вманиачен на тема борба с комунизма, та да превърне заради това държавата ни съвсем в разграден двор. Армия вече нямаме, сега и тайни няма да имаме. Любопитно ми е по чия инициатива става това сваляне на гащите?

От 1989 година насам България се тресе от политическа шизофрения. Разгромът на държавата е тотален. Целта на чичо Сам е постигната. Спасението е поединично така, както е било след 1396 година.

...знаете ли за военен министар трябва да баде избиран човек сас опит и позиця вав военното дело..човек врял и кипял вав това,човек сас военни академии и военно образувание.човек сас репутаця на военен,човек сас пагони и на пиямата даже..а не кифладжя,човек ,които си разбира от работата....

Като искате военен да управлява военен, вие що управлявате цивилни институции и то творчески, там, където ВЪОБЩЕ не ви е мястото. Ограбихте творците на тази нация.

...знаете ли за военен министар трябва да баде избиран човек сас опит и позиця вав военното дело..човек врял и кипял вав това,човек сас военни академии и военно образувание.човек сас репутаця на военен,човек сас пагони и на пиямата даже..а не кифладжя,човек ,които си разбира от работата.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той и оня дъртия Аню Ангелов уж е "врял и кипял", ама като беше министър при Бойко се усили процеса на затриване на армията. Аз затова и се разкарах, не им прави чест на някои хора.

А, и да добавя, че тоя същия А. Ангелов беше и началник на Военна Академия. За сведение на Ленчето и на други хора.

Запомнете това гнусно Предателство на България ...и Гласувайте , за да Поправите грешката !!!

Някой може ли да си представи дори , Нормална държава да направи нещо подобно ???? Не говорим за няколкото верни слуги на САЩ като Полша и Чехия !!!?? Например Холандия...САЩ..Франция ..Гърция ...Турция...Бангладеш...Венецуела..? Не не може да се случи !!! Но при ГЕРБ и РБ ските изроди се случват Немислими неща !! Аз нямам повече думи !!!

защо врещите комуняги ? защо се плашите, предатели на род и родина ? ще се разбере на кого сте служили ? ако сте служили на родината ни , ще имате повод за гордост !

Либераст долен.Дано мйка ти се отрече от тебе, проджно копеле.Служил съм и още си помня номер на автомата. Госпоад си знае работта - ще останеш сам като изсъхнало дърво. Амин

Ти изобщо знаеш ли какъв си по народност и къде си роден?

еничари, поп кръстьовци и предатели! Сега търсете хора за спец.службите, за да ви служат вярно и предано. Кой луд ще ви се върже като знае, че като дойдат следващите на власт и той ще изгърми като бившите. Няма смисъл повече от тази служба. Закривайте службата, поне да не харчите пари. Ако искате да научите нещо, четете вестници и гледайте телевизия, от там ще съберете повече информация.

....немога да разбера ,как е вазможно да има такива малоумници...агентурна мрея ..разузнаване се гради сас години..и те винаги работят вав полза на дарявата..това са дарявни структури..идва някакав кретен и тои бил дал нареждане...този идиот няма абсолютно никаква представа от работата ,която е назначен да раководи..явно това е целта сега ..нямаме армя ..нямаме разузнаване..нямаме дарява..скоро няма да имаме и балгари,които да живеят вав дарявата ни...изпалняваме квоти за чужди заселници...изобщо пална порнографя....

Може би,повечето не помнят,как в началото на "прехода"-бавното и методично ,планирано убийство на майка България,лицата Димитър Луджев от СДС и Ахмед Доган от ДПС,предадоха на турското посолство списъка с българските разузнавачи в чужбина После "оня списък" бил предаден на разузнаването на Чичо Сам. Хора от системата говорят,че вследствие на тая чудовищна постъпка над 60 елитни български разузнавачи са изчезнали без след,някои заедно със семействата си! А сега ми кажете как да се нарече това? Как да се нарече постъпката и на тоя мръ.ник от снимката? Ще има мърша и леш за храна на антикомунистите и такива л...яди като Антон Тодоров,Христо Христов,Минджев,"ген."Атанасов и други по.ияри,които забогатяха главно от публикуване на архиви,обявявйки ги за "разследвания"! Млади хора,защо изпускате България??????????????!!!!!!!!!!

жалко мекере, очакващо съдбата

ненормалника не знае на кой свят е !

Има ли още идиоти, които искат да работят за службите ? Май не!

Кадрите на турската партия са готови да работят в службата, дари не искали заплата, защото от анкара им плащали добре...

Ха ха, хак да им е на военните, е сега ако не направят нещо, егати държавата, заслужавате си лигняр като този "земеделец" да се гаври с вас!

Ти 57 не си виновен ти си проЗт комунистически боклук, виновни сме всички ние които не ви пратихме където ви е мястото... в небитието!

E, от путьовци като теб не очакваме геройства, знаем къде беше до 1989 г., беше си в дупката. :))) Плъх!

Между другото си доста неграмотен, та простият си ти! :)

Не знаех , че да си военнен Разузнавач е Толкова Долно и Гадно та това са Хора Работили за България а Някаквъв си Далавераджия Земледелец се Гаври с Разузнавачите от МНО ! Това е Целта на Борисов Безотговорни Министри който не са в Час с Материята . Ненчев разследвания за Простотии Земледелец нищо не разбиращ от Армия и структорите на МНО . После ще искате да има и Военни разузнавачи който с нищо не се различават от другите . Бакалов - Металурга и Ненечв - Земеледелеца ВЪН от Политиката . ДОКАЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ ЗАЩОТО НЕ ТАМ ИМ Е МЯСТОТО !!!

мр.ет.е! Браво на Ненчев и бакалов спасиха нацията! Сега ще ви видим защо сте треперели разузнавачи на цивилни граждани, паразити и гад.ов.е!

реши със заповед съдбата на информацията. Всъщност след като няма пари и достатъчно техника и войници защо ли трябва да има и такава информация. Пък ентусиастите от едно време вече ще се "радват" на комисията за оповестяване на врага с партиен билет...

Вече никакво военно, никакво разузнаване. Който си предава агентите е оберечен

тия и майка си продават за долари

То майка си отдавна я е продал, сега търгува децата си. Да им даде господ да работят на посещавана пяца.

Не се очудвам,че този индивид е служил в строителни войски и причината не е в чичото служил в НАТО , а уникалната тъпотия ,която притежава.Даже комунистите не са разескретили агентите на ДС от преди 9-ти септември.

ОБО да не се помайва а незабавно да му осигури охрана.

А за предателите има едно единствено ноказание!

За предателите наказанието е само едно.