Водолази откриха трупа на 21-годишния Петър от Карлово

Младежът изчезна на 5 май, след като отишъл на излет с приятели

Обратно в новината

Коментари - Водолази откриха трупа на 21-годишния Петър от Карлово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пред дрогата всички са равни. Идиоти!

какви са били взаимоотношенията между ПРИЯТЕЛИТЕ..

Каквито и да са - пише, че си е тръгнал САМ, по друга пътека, като камери са го заснели САМ... Този въпрос спокойно може да влезе в арсенала на Бойковите мисирки...

Брааат, така се напафках, направо се размазах не знам кво стаа брааат.. Обаче тва пико беше чук брат, така ме цъкна, че по едно време се едно плувам браааат, нищо не усещам !!

Видях много тъпи коментари, и хора мястото на което са го открили е с дълбочина 4-5 метра общо със скока 10-12 метра, има случай на удари в скали или просто не можеш да изплуваш, правете си извода

Изводът е, че е опасно да се скача там и като те намерят след няколко дни сам си си виновен.

Такива приятели, че...

Да не са го гмурнали ?

Пиянство + безразсъдство= лоша комбинация.

бил пиян, защо я забравихте

Така е при младежите и така ще бъде. Кръвта им кипи, а разум и опит нямат. Който оцелее продължава.

Ей, пишлемета, не разбрахте ли, че алкохолът и дрогата никому не прощава...

Оцелелите приятели ще го разберат (дано!), той вече няма шанс. Язък за момчето! Хубаво съдите, ама недейте!

Аз колегите като са пияни след купон не ги пускам да се прибират сами даже по софийските улици,

ти баща терез ли си? а ако се напият трима едновременно ти вероятно се клонираш, за да не ги изпуснеш от контрол

Извод: От Келешлък се умира.

Youth is wasted on the young

То беше мъпрос на време да аткрият тялото. Наистина в момента 20-30годишните са едно изключително мал---оу-мно поколение. Да се пльоснеш във вода, кояно е не повече от 5-8 градуда си е самоубийство отвсякъде освен ако не си плувец в ледени води. Ама то тиь откъде, толкова акъл, че за знаят, че водата още е ледена то по филмите супремен, навсякъде се гмурка и не му е студено.

Всички 20-тина годишни си приличат, не е само това поколение. Ние оцеляхме, той - не. Сигурно има защо.

Айде моля сега редакторът да ми обясни какво ще стане, ако пише не "трупа", а "тялото"? Ало, тук не е патологията. Малко уважение към читателя ви - намерете си прилични синоними!

Сега приятелите на Петър трябва да си понесат отговорността за извършеното убийство!

Съболезнования на родителите му.Мъката е жестока преди 17 г посъщия начин изгубих чедо в р.Марица!

Ужас.....

Абе, не сме по-силни от природата, колкото и да ни се иска ...

Сети се и за короната...

Бог да го прости ... Къпан си е отишъл... ................... Какво да ви кажа ? Това ,днешната младеж , това поколение -не първо, а даже второ вече от моето детство , не е това ,което бяхме ние . То какво ли е същото ...НИЩО ! От качеството на насъщният, млякото , храните ...,че до отношенията между хората ! Живял съм на 50 метра от морето в малко ,китно градче...От 7 -годишен,преди да започна дори първи клас, се гледах сам ...Лятото, нямаше предучилщна детска, нямах дядовци или баби ,които да ме гледат, а майка и татко бяха от сутрин до вечер на работа ... С дечурлигата от махалата ...малки и големи ,бяхме по цял ден край морето и във водата ... Научих се да плувам още преди да сричам ...А...Бе...Ве ! Е,и доста вода съм изгълтал ,ама ,на виж, вече на години , едно ,че съм жив и здрав, но имам и ...РЕСПЕКТ и УВАЖЕНИЕ към нейната стихия !

Не е до поколение, дядка. Всяко поколение си има и качествени и некачествени индивиди.

Много грешиш,мой човек.Всичко родено след ”демокрацията” е от наркоман и олигофрен нагоре.

иван

Бог да го прости мойтесъболезнования на родителите голяма е мъката им горкото момче доже не е ходило Войнк !

Каква глупава смърт. Това момче, че е нямало разум, е ясно, ма жалко, че останалите не са го сритали, за да продължи с тях, освен ако и те на са били толкова зле колкото него. В младежки компании на планина един не остане ли трезвен да се опитва макар и отчаяно да вразумява другите, трагедията понякога е само въпрос на време. Бог да го прости и съболезнования на роднините.

to4no ostanalite moje da pri4inata za tragediata

ЧУдно ми е, че вече кой случай подред търсят някого все по-далече, и накрая го намират съвсем близо до мястото, където е изчезнал. Имаше така един колоездач под връх Ботев, един в някаква гора и т.н. Търсят ги из цялата планина/гора, накрая ги намират близо до точката, откъдето е трябвало да започне търсенето. Как се организират, та все така става?

Карловци се къпят на Сучурума от както се помнят. Там по скоро удоволствието е при скоковете. Черния камък, Белия камък, Плочата, Долата, Халката...и прочие места за скачане от които на простосмъртния другоселец просто биха му омекнали краката. Да, момчето е надценило ситуацията и най-вероятно го е пресякла студената вода. Аутопсията ще покаже...,но кел файда....Бог да го прости!

Казваш няма нищо сбъркано. Вервай си. И ходи да си скачаш, ама не ни вкарвай в случки с предизвестен край.

.... не Долата, а Долапа, до който се стигаше само по един начин... Объркаш ли краката, няма качване! Както и тръбата, която вече не съществува!

Аз

Знам го тоя. Диван-сървайвъли им викат. Гледаш два клипа по тубата и вече си Беър Грилс... То затова и Беър Грилс трябва да го забранят. Макар, че... що пък... то на тос принцип трябва и Дарвин да забранят...

Брегада за вадене на арпаджик или казарма щяхя да свършат работа ама .... деба и демокрацията, ина че лошо и съболезнования !

на Covid19 в отделна Графа; жертвите на лековерното нехайство са повече

С такива приятели не ти трябват врагове, ама те са били също опиянени кой знае от какво. Изобщо това е бледа сянка на българския народ, той винаги е пил пияндурски, но такова чудо като сега не е било. Няма жени, няма мъже, всичко пие като за световно ,затова и мозъчните ни клетки са се свили до размера на грахово зърно. С такива мозъци можеш да избереш само мутра, за друго не достига. Жалко за хубавата земя....

Аз

Поколението на милениума... Друг път не се е случвало в историята и географията всички да са съгласни, че няма по-тъпо поколение от последното!

награда Дарвин

Влезнал е да се изкъпе, оставил е дрехите и телефона. Лоша преценка на опасностите,като бащата и сина замръзнали през зимата.

Да ме прости Господ, но мисля, че има нещо сбъркано в тая младеж. И този герой и той е загинал от тъпотата си. Жалко за младия му живот.

Това е резултат от демокрацията!Сега масово къркат, шмъркат и се дупчат Преди такива сбъркани бяха 10% от читавите, сега е обратното, 10% са читавите.Като казвам читави, имам предвид и да не са се разболели от треската за материалното.И понеже момите са определящи открай време, преди Йована би взела този, дето ѝ е на сърце, защото е хубавец, добър, скромен и работлив.Йована вече я няма! Сега момата ще гледа за някой, дето е богат, а това, че не ѝ харесва физически, ще го прижмичка.И като резултат се раждат ...не е за разправяне.Отделно, че сега ще ражда след 30, като се наживее, но и вече е жабунясала от смени и хормоните не ѝ работят като на 20. Едно време трудностите при оцеляването са направили човеците, леснотията сега ще ги затрие. Гледайте само след още 20-30г как ще се изроди българската нация.

А бе тъпанар, какво знаеш ти за демокрация, прост селянин.

Преди 40 години и двама мои съученици пияни скочиха в клетката на мечката във Варна Единият - на място. Другият доживя 90-те. Гръмнаха го. Но на вас ви е крива демокрацията.

Починалият или добро ,или нищо.Да почива в мир момчето!Жалко за погубеният живот.

Не е точно така. Къде е поуката? Точно ей това е така прехвалената българщина.

Или добро или нищо, ОСВЕН ИСТИНАТА

много странно къде е отишъл гмурнал се и го няма и на всичкото отгоре местен

Странното е, че се е гмурнал, а те го търсили на 12 км.

С какво този Петър от Карлово е заслужил вниманието, което му се отделя? Петър от Карлово е повече от българите, които починаха на 5 май? Защо ни занимавате с личните драми на незначителни хора?

занимаваме се, за да знаем какво да не правим и ние...

Си тъпак

Като го гледам това водопадче, най-вероятно се е подхлъзнал, ударил си е главата някъде и след изпития алкохол просто се е удавил...

Едва ли е алкохол.

на мошеника беър грилс

а ти диванен герой,който като остане да пренощува н аоткрито ще се омаже с собствени екск.....

как праска ядене между кадрите

у САС тогава давай оценка на Беър!

Един наркоман или убиец по малко.

Един тъпак в дира повече

Компания, алкохол, предполагам и наркотици. Жалко за момчето :(

И аз така си мисля - че се е удавил! Ама много мислих!

жалко за младежите ни които страдат от мания за величие което гледат в клипчета в нета