Коментари - Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор | Днес.dir.bg

Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов предлага България да затвори зелената си граница и да спре притока на емигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор | Днес.dir.bg

Коментари

Браво, Каракачанов! Най-сетне да има против! Планът на Ердоган за възстановяване на Велика турска империя и исляма като религия трябва да бъде спрян на всяка цена! Защо не си държи бежанците от една религия при себе си, а ги разпространява в Европа: първо жените и децата, които не работят, но ще получават помощи, после и мъжете с тяхната религия и обичаи. Никога не трябва да се дава българска земя на чужденци, особено турци и ислямисти! Това е заплаха за нацията и държавата. Не щем да сме отново рая!

Проблемът с раждаемостта изобщо не може да бъде решаван със средства като подпомагане на безплодните двойки, защото това е една нищожно малка част от обществото. Разбира се, че на такива хора трябва да се помага, но да се разчита на тях за увеличаване на раждаемостта е наивно и смешно! Хората не раждат деца и напускат България, защото не желаят да са част от тази абсурдна действителност, в която мафиоти и престъпници от всякакъв калибър ограбват обществото. Ето към това трябва да се насочат усилията! Не може управляващите да предлагат абсурдни решения в областта на здравеопазването, данъчната и пенсионата система и да очакват увеличаване на раждаемостта сред нормалните и мислещи хора. С досегашните методи и средства стигнахме до над 50% новородени, чийто майчин език не е български!!! Ето това са последствията от липсата на семейно подоходно облагане, раздаване на помощи на бройка дете и плосък данък, който облагодетелства хората с огромни доходи и перачите на пари! В същото време хората са принудени да плащат от джоба си скъпо и прескъпо за "избор на екип" и всякакви измислени методи за легална корупция! Та не се чудете, че все повече хора напускат България. Няма да мине много време и ще секнат и инвестициите на емигрантите, които са насочени главно към издръжка на все още живите им родители в БГ. В същото време много от успелите в Европа българи помагат на приятели и роднини да се спасят от родната действителност.

Дяконе, прости ни ако можеш!

Твърдо ЗА християните - бежанци от Сирия! Шиити и Сунити да си търсят страни, изповядващи тяхната религия!

Да се спре веднага притока на чужденци в Б-я. Тези, които са влезли (заради Обама, Франция, Турция) да се изпращат направо във Франция (тя беше готова веднага да нападне Асад - един светски ръководител), другите в Кърджалийско - джамии там бол, ще бъдат сред братя мюсюлмани. НЯМАТ работа сред християни! Ще видите тогава как ще спре притока на мургави незабавно!

а защо трябва да ги допускаме въобще видя се че война няма айде стига ни промивахте мозъци колко трябва да сме солидарни и загрижени за тях айде нема нужда боклуци долни

Чудите се как да извършим подбора ли? Ами, тези сирийци които са учили в БГ. Защото имахме техни стиденти. Това е. Относно демогравските коментари- струва ли ви се нормално, многодетно семейство което не работи в края на месеца, да има повече пари от работещо семекство с едно дете. Защото ако родителите работятт на минимална заплата, явно е възможно. Аз мен е национално предателство, този кабинет да раздава помощи, детски и т.н. на калпак. Социалният пакет от мерки на олигарски работи против мен и България.

Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор Интересно как ще се реализира този подбор.Може би само тези от "арийската" раса ще остават в България.

Що, проблем ?

Не. Но трябва да се провери дали някои от тях не са криминални престъпници. Те идват в България без документи за самоличност. Защо?

Не. Ще се пускат в страната само членове на АлКайда :)

Подборът ще се извършва по системата: "Кой ,колко и на кого!" Оценителят- наш човек. ;-)

правилно,наи-сетне нещо умно.положението в сирия се стабилизира,какво търсят в BG?затварят границата и това трябва да престане.заспали плитици,заспали п...ки.без извинения!

Докъде ще я докараме така просто не знам. Онзи ден бях по работа в София и имах чувството, че съм в центъра на Париж - бъкано от афроафриканци (внимавам да не кажа обидното, виждате ли, "негър"), арабско говорещи индивиди, някои с харемите си, отделно тълпите нашенски брит'чеди. И се сещам как англетата поднасят комшиите си - че "етническата толерантност ще спаси Франция от французите"...май и ние бавно, но сигурно вървим по този път!?

Е те тооо си е пълно дюшеме.

Млъкни бе, келеме ! Твае Шефа на РБ-воеводите! Циганите треперат от него !! А сега и тиа горките сирийци?

Бат Милко: Искам и аз да опитом три-четири от сирийсите пиленца

Че ние нямаме една институция която да се ползва с доверие дори на Пеевски му върнаха правата без обяснение камоли да се чака съвестни закоравели измамници да ги филтрират. Местан пристига с големия рушвет и всички стават почетни софиянци.

За да се откраднат едни пари какви ли не варианти се предлагат, да му мисли народа.

Plamen

Тези бежанци не трябва да се интегрират,защото са мургави и многодетни,като циганите.На фона на намаляващите българи след няколко дестилетия половината от "матеряла" ще е генетически несвойствен за тези земи.Пример:Косово,западна Македония.Днес могат да ви заклеймят в ксенофобия,но непогледнем ли сега в грозното лице на истината утре,ще е късно.Правете любов и деца българи и българки.Със здраве!

ако трябва да съм честен, не ми е много високо мнението за хората в бг също...за съжаление липсата на образованост се допълва от егоизъм невзпитание и липса на ценности. естетвено не е генерално валидно, но...

На всички ни е ясно, че това българин няма как да го напише.Как най лесно могат изведнъж хората да почнат да правят деца?? Преди пак сме били 7 милиона и сме станали 10

това само подвърждава теорията ми, че в политическото и обществено пространство в бг се мотаят изключително некомпетентни хора. Първо статут на бежанец не се получава автоматично, когато преминеш границата - това е процедура, за която всеки чужденец подава искане и се открива процедура. Критериите дали един чужденец има право на специален статут и или не вече съществуват и се наричат "Закон за убежището и бежанците" т.е. извода е, че лидер на политическа партия с уж идеи за управление се изказва неподготвен.

То дето 2/3 от ужким бежанците не са сирийци, ами от тия дето са сирийски граждани немалко са палестинци. Имат си държава Палестина, няма военни действия в нея - да ходят там!!!

държва палестина??? неам думи за тая информираност.

Мислехме си, че приемаме хора, които бягат от смъртта, а се оказа, че 2/3 дори не са сирийци. Много ясно, че трябва да има подбор. Дори е късно, а и колко ли още време ще ни е нужно, за да вземем решение.

ама няма нищо странно в това - точно за това има лагери, в които се стои докато се определи статута - когато се докаже, че са от палестниските автономни области, статут на бежанец се отказва и те подлежат на репатриране - просто и ясно.

milena_gm@

Размирици има навсякъде по света. Не занех, че България, като чен на ЕС, се ангажира да приема бежанци не само от Сирия (понеже темата е такава), а е логично. Проблемът е по-сложен от колкото си мислех, признавам.

е донор..Но на всичко идва края.

Как ще се разбере, кой има нужда от помощ и кой няма, не ми е ясно. Говори пълни глупости.

Задавам ти въпроса: как един работодател подбира хората, които да наеме на работа? И с бежанците процесът е много подобен.

И по какъв критерий да избираме кого да пуснем в страната? Тия от Евросъюза са ужасени, че нелегалните емигранти ще плъзнат из страните им - да подбираме кой да им пуснем, а който не им харесва да си го отглеждаме тука ли? Нека първо да оправим нашите си бакии - зима идва и за българските пенсионери, и за българските безработни и за българските работещи бедни дето хем работят, хем едвам свързват двата края, хем и право на помощи нямат, защото се водят работещи, пък после ако остане мегдан тогава да оправяме света. Обама надроби тая каша със Сирия - Обама и да си я сърба.

Някъде между 55-60% от новородените нямат за майчин език българския". Ура!Ура!Ура! Цецо у затворо! Боко Боклуко също! Ура! Ура!

а ти като имаш за мачин език българския, да не мислиш, че аз съм много горд с индивиди като тебе?

Не знам Красе ква ще си потбере, Ас искам мойта сирийка да е руса и да ми мерише на офче сирене ??

аз предлагам на първо време подбор на хората в политиката - като за начало лустрация

А бе доносник, и ти се включи към другите чегета да давате тъпи предложения за да се обсъждат и да забравим за истинските проблеми и да не говорим за оставки и протести.

Трябва да се подбират: 1. По образование, умения и култура. 2. По религиозна принадлежност. 3. Ако има мюсюлмани обратно в турция.

Какъв подбор бе хора. Да спрат "вноса" на този циганьор. Нямаме капацитет и финансов ресурс и толкова. Тези,които вече са в държавата ни малко ли са? Говореха за 6000, сега до края на годината - 11000, а вече се прокрадват мнения . за 40000. Абе тия продажници,че са взели пари, взели са. Безразлично ли им е какво ще бъде населението на държавата ни след 2-3 години.Все пак и те живеят в България /ако не се изнесат в чужбина с парите ни/. Ама като опънат нечия жена или дъщеря, може и да се събудят. Но нали са продажни души, може и да се потурчат.

bejanzi se priemat po 3 pi4ini 1va politi4eski,2religiozni i malzinstva,te trqbva da sa presledvani i trebva da imigrirat v parvata svobodna darjava,tova e turzia,a ne balgaria tuk te sa nezakonno i trqbva da badat varnati v turzia.drug e vaprosa ,4e nekoi v bg pravi pari ot bejanzite i sme otvorili shiroko granizite.

Абе комсомолецо, а поне ти обясни, откога имаме граница със Сирия???

А ба Красьо! А ба как шъ ги дилиш ба аланкоолу, кът те минавът грн'цатъ у нощити и ич ни питът! Туй дан'ти и хоримакъ дъ ка'иш - зътворину!

sawo

Минават по тъмно без никой да ги види и после какво - бегом към бежанския лагер в София ли?

Едно време на границата не питахме. СТРЕЛЯХМЕ!!!

Спокойно, както ЕС нареди на Гърция да вдигне стена по същия начин ще нареди и на България да вдигне стена на Турската граница.

Коментари - Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор | Днес.dir.bg

Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов предлага България да затвори зелената си граница и да спре притока на емигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор | Днес.dir.bg

Коментари

Браво, Каракачанов! Най-сетне да има против! Планът на Ердоган за възстановяване на Велика турска империя и исляма като религия трябва да бъде спрян на всяка цена! Защо не си държи бежанците от една религия при себе си, а ги разпространява в Европа: първо жените и децата, които не работят, но ще получават помощи, после и мъжете с тяхната религия и обичаи. Никога не трябва да се дава българска земя на чужденци, особено турци и ислямисти! Това е заплаха за нацията и държавата. Не щем да сме отново рая!

Проблемът с раждаемостта изобщо не може да бъде решаван със средства като подпомагане на безплодните двойки, защото това е една нищожно малка част от обществото. Разбира се, че на такива хора трябва да се помага, но да се разчита на тях за увеличаване на раждаемостта е наивно и смешно! Хората не раждат деца и напускат България, защото не желаят да са част от тази абсурдна действителност, в която мафиоти и престъпници от всякакъв калибър ограбват обществото. Ето към това трябва да се насочат усилията! Не може управляващите да предлагат абсурдни решения в областта на здравеопазването, данъчната и пенсионата система и да очакват увеличаване на раждаемостта сред нормалните и мислещи хора. С досегашните методи и средства стигнахме до над 50% новородени, чийто майчин език не е български!!! Ето това са последствията от липсата на семейно подоходно облагане, раздаване на помощи на бройка дете и плосък данък, който облагодетелства хората с огромни доходи и перачите на пари! В същото време хората са принудени да плащат от джоба си скъпо и прескъпо за "избор на екип" и всякакви измислени методи за легална корупция! Та не се чудете, че все повече хора напускат България. Няма да мине много време и ще секнат и инвестициите на емигрантите, които са насочени главно към издръжка на все още живите им родители в БГ. В същото време много от успелите в Европа българи помагат на приятели и роднини да се спасят от родната действителност.

Дяконе, прости ни ако можеш!

Твърдо ЗА християните - бежанци от Сирия! Шиити и Сунити да си търсят страни, изповядващи тяхната религия!

Да се спре веднага притока на чужденци в Б-я. Тези, които са влезли (заради Обама, Франция, Турция) да се изпращат направо във Франция (тя беше готова веднага да нападне Асад - един светски ръководител), другите в Кърджалийско - джамии там бол, ще бъдат сред братя мюсюлмани. НЯМАТ работа сред християни! Ще видите тогава как ще спре притока на мургави незабавно!

а защо трябва да ги допускаме въобще видя се че война няма айде стига ни промивахте мозъци колко трябва да сме солидарни и загрижени за тях айде нема нужда боклуци долни

Чудите се как да извършим подбора ли? Ами, тези сирийци които са учили в БГ. Защото имахме техни стиденти. Това е. Относно демогравските коментари- струва ли ви се нормално, многодетно семейство което не работи в края на месеца, да има повече пари от работещо семекство с едно дете. Защото ако родителите работятт на минимална заплата, явно е възможно. Аз мен е национално предателство, този кабинет да раздава помощи, детски и т.н. на калпак. Социалният пакет от мерки на олигарски работи против мен и България.

Красимир Каракачанов предлага да допускаме бежанци след подбор Интересно как ще се реализира този подбор.Може би само тези от "арийската" раса ще остават в България.

Що, проблем ?

Не. Но трябва да се провери дали някои от тях не са криминални престъпници. Те идват в България без документи за самоличност. Защо?

Не. Ще се пускат в страната само членове на АлКайда :)

Подборът ще се извършва по системата: "Кой ,колко и на кого!" Оценителят- наш човек. ;-)

правилно,наи-сетне нещо умно.положението в сирия се стабилизира,какво търсят в BG?затварят границата и това трябва да престане.заспали плитици,заспали п...ки.без извинения!

Докъде ще я докараме така просто не знам. Онзи ден бях по работа в София и имах чувството, че съм в центъра на Париж - бъкано от афроафриканци (внимавам да не кажа обидното, виждате ли, "негър"), арабско говорещи индивиди, някои с харемите си, отделно тълпите нашенски брит'чеди. И се сещам как англетата поднасят комшиите си - че "етническата толерантност ще спаси Франция от французите"...май и ние бавно, но сигурно вървим по този път!?

Е те тооо си е пълно дюшеме.

Млъкни бе, келеме ! Твае Шефа на РБ-воеводите! Циганите треперат от него !! А сега и тиа горките сирийци?

Бат Милко: Искам и аз да опитом три-четири от сирийсите пиленца

Че ние нямаме една институция която да се ползва с доверие дори на Пеевски му върнаха правата без обяснение камоли да се чака съвестни закоравели измамници да ги филтрират. Местан пристига с големия рушвет и всички стават почетни софиянци.

За да се откраднат едни пари какви ли не варианти се предлагат, да му мисли народа.

Plamen

Тези бежанци не трябва да се интегрират,защото са мургави и многодетни,като циганите.На фона на намаляващите българи след няколко дестилетия половината от "матеряла" ще е генетически несвойствен за тези земи.Пример:Косово,западна Македония.Днес могат да ви заклеймят в ксенофобия,но непогледнем ли сега в грозното лице на истината утре,ще е късно.Правете любов и деца българи и българки.Със здраве!

ако трябва да съм честен, не ми е много високо мнението за хората в бг също...за съжаление липсата на образованост се допълва от егоизъм невзпитание и липса на ценности. естетвено не е генерално валидно, но...

На всички ни е ясно, че това българин няма как да го напише.Как най лесно могат изведнъж хората да почнат да правят деца?? Преди пак сме били 7 милиона и сме станали 10

това само подвърждава теорията ми, че в политическото и обществено пространство в бг се мотаят изключително некомпетентни хора. Първо статут на бежанец не се получава автоматично, когато преминеш границата - това е процедура, за която всеки чужденец подава искане и се открива процедура. Критериите дали един чужденец има право на специален статут и или не вече съществуват и се наричат "Закон за убежището и бежанците" т.е. извода е, че лидер на политическа партия с уж идеи за управление се изказва неподготвен.

То дето 2/3 от ужким бежанците не са сирийци, ами от тия дето са сирийски граждани немалко са палестинци. Имат си държава Палестина, няма военни действия в нея - да ходят там!!!

държва палестина??? неам думи за тая информираност.

Мислехме си, че приемаме хора, които бягат от смъртта, а се оказа, че 2/3 дори не са сирийци. Много ясно, че трябва да има подбор. Дори е късно, а и колко ли още време ще ни е нужно, за да вземем решение.

ама няма нищо странно в това - точно за това има лагери, в които се стои докато се определи статута - когато се докаже, че са от палестниските автономни области, статут на бежанец се отказва и те подлежат на репатриране - просто и ясно.

milena_gm@

Размирици има навсякъде по света. Не занех, че България, като чен на ЕС, се ангажира да приема бежанци не само от Сирия (понеже темата е такава), а е логично. Проблемът е по-сложен от колкото си мислех, признавам.

е донор..Но на всичко идва края.

Как ще се разбере, кой има нужда от помощ и кой няма, не ми е ясно. Говори пълни глупости.

Задавам ти въпроса: как един работодател подбира хората, които да наеме на работа? И с бежанците процесът е много подобен.

И по какъв критерий да избираме кого да пуснем в страната? Тия от Евросъюза са ужасени, че нелегалните емигранти ще плъзнат из страните им - да подбираме кой да им пуснем, а който не им харесва да си го отглеждаме тука ли? Нека първо да оправим нашите си бакии - зима идва и за българските пенсионери, и за българските безработни и за българските работещи бедни дето хем работят, хем едвам свързват двата края, хем и право на помощи нямат, защото се водят работещи, пък после ако остане мегдан тогава да оправяме света. Обама надроби тая каша със Сирия - Обама и да си я сърба.

Някъде между 55-60% от новородените нямат за майчин език българския". Ура!Ура!Ура! Цецо у затворо! Боко Боклуко също! Ура! Ура!

а ти като имаш за мачин език българския, да не мислиш, че аз съм много горд с индивиди като тебе?

Не знам Красе ква ще си потбере, Ас искам мойта сирийка да е руса и да ми мерише на офче сирене ??

аз предлагам на първо време подбор на хората в политиката - като за начало лустрация

А бе доносник, и ти се включи към другите чегета да давате тъпи предложения за да се обсъждат и да забравим за истинските проблеми и да не говорим за оставки и протести.

Трябва да се подбират: 1. По образование, умения и култура. 2. По религиозна принадлежност. 3. Ако има мюсюлмани обратно в турция.

Какъв подбор бе хора. Да спрат "вноса" на този циганьор. Нямаме капацитет и финансов ресурс и толкова. Тези,които вече са в държавата ни малко ли са? Говореха за 6000, сега до края на годината - 11000, а вече се прокрадват мнения . за 40000. Абе тия продажници,че са взели пари, взели са. Безразлично ли им е какво ще бъде населението на държавата ни след 2-3 години.Все пак и те живеят в България /ако не се изнесат в чужбина с парите ни/. Ама като опънат нечия жена или дъщеря, може и да се събудят. Но нали са продажни души, може и да се потурчат.

bejanzi se priemat po 3 pi4ini 1va politi4eski,2religiozni i malzinstva,te trqbva da sa presledvani i trebva da imigrirat v parvata svobodna darjava,tova e turzia,a ne balgaria tuk te sa nezakonno i trqbva da badat varnati v turzia.drug e vaprosa ,4e nekoi v bg pravi pari ot bejanzite i sme otvorili shiroko granizite.

Абе комсомолецо, а поне ти обясни, откога имаме граница със Сирия???

А ба Красьо! А ба как шъ ги дилиш ба аланкоолу, кът те минавът грн'цатъ у нощити и ич ни питът! Туй дан'ти и хоримакъ дъ ка'иш - зътворину!

sawo

Минават по тъмно без никой да ги види и после какво - бегом към бежанския лагер в София ли?

Едно време на границата не питахме. СТРЕЛЯХМЕ!!!

Спокойно, както ЕС нареди на Гърция да вдигне стена по същия начин ще нареди и на България да вдигне стена на Турската граница.