Влиза в сила "зеления сертификат" в парламента

Друг пропуск до сградата на НС е валиден антигенен/PCR тест с негативен резултат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЗО ви казва да махнете сертификати, а вие си го набихте даже в НС.....то бива навеждане, ама вашето е търкаляне...

Боклуци , червени.

Споко бе,ние бръмчим,на тези по-триста лева от Бай Величко!?

Нашите законотворци с тези зелени сертификати и програма за принуждаване за ваксиниране приличат като да си купиш фабрика на 23 декември

Като ви писанията човек ще каже , че много ги разбирате тези ваксини ! Жалко , че не разбирате токова много затова за което ви се плаща ! Ако разбирахте толкова от работата която си изкарвате хляба едва ли щяхме да сме на това дережде , скъпи бездарници !

Махай зелевия свртификат

Да видим утре как ще спрат депутатите на ВЪЗРАЖДАНЕ на входа на парламента. Че и Костадинов ще се появи утре.

Кой ще спре депутатите бе! Те колят, те бесят!

Горе главите! Българите не се ваксинират, защото ваксините не са преминали пълните изследвания, които продължават около десет години. Така че след 2030 година българите масово ще се ваксинират! Ще догоним англичаните, и при нас ще отменят зеления сертификат!

Възраждане по погрешка са в парламента, те са несистемна партия и нямат работа в парламента! Ще постъпят много правилно, ако бойкотират и не се явяват на заседанията!

Май ти е вътре а??? Отзадзе....

Депутатите няма да го спазват сертификата, амма ха! Той е за простолюдието! Да го спазват санитарките, учителките, депутатите за какво са се явявали на изборите!!!

само тия от прераждане ще го спазват, но тайно

В цял свят го отменят, а ние сега ще го приемем за задължителен :))) Кире, ходи си от където си дошъл, тук не ти е мястото!

Отменят го в пет, шест държави, които са с най-високото ваксинационно покритие! При нас нещата винаги са се случвали с десетина години по-късно, така ще е и с ваксинацията.

Какво значение колко 'набодено' население има? Излязоха резултати, според които тези експериментални препарати имат много странични действия и затова трябва да бъдат спрени.

Такива данни не са излизали, жертва си на фалшиви новини! А значението е, че там от ковид умират по двама, трима души на ден и болниците са празни. Затова там Ковид 19 вече не е обществено значимо заболяване. ваксинираният човек може да се зарази, така е, но за два три дни след проникването на вируса антителата умъртвяват проникналите вируси!

Лайнен не дава

Олеле, боли! Ще има много счупени глави!

Всеки колкото може се съпротивлява на фашизма, активно, пасивно. Добре, че влезе антифашистка партия в парламента, за сега съм доволен от Възраждане, не са ми изневерили. Колкото искат фашистите да квичат, били агенти на Китай, на САШ, на Путин, не ми дреме,за сега няма доказателства, даже и някакво прегрешение да имат, няма друга антифашистка партия в парламента. В момента трябва да влязат смело в парламента, без там някакъв белег на звяра, а като свободни хора и без маска. Ако не ги приемат, да сложат палатка вънка, все ще ги подкрепим. Виждаме в Европа какво става, нека злото да покаже истинското лице, трошене кости, водни оръдия срещу народа... Време разделно, тези мантри, пандизите били за наше добро, принудителна генна терапия също. Хубавото е, че те са малко а ние сме много, нека да вдигнат рака на народа си и всичко може да стане

Баш фашистите са Възраждане! Ти не разбираш ли, че те не предлагат алтернатива на зеления серитификат, а залагат на естествения подбор, силните ще оцелеят! Това ако не е фашистка идеология, здраве му кажи!

Свободата е алтернатива на зеления сертификат! Преди 2 години мамеха, чакайте да измислим вакса, ето има вакса. Ако вярно защитава, помага, облекчава, който иска да се вакса, даже му я даваме безплатно, даваме му и трети бустер за наша сметка. Някой ползват свободата да не се ваксат, ако казал бог ще се разболеят и преболедуват или при свети Петър на Истина. Какво ти пречим, фашяго мръсна, нищожество! Да не влизам в полемика, че това и не е баш вакса, някакъв генетичен препарат, и е в експериментален стадий. Ако е проблема с леглата, тухли четворка и строим още някоя болница, обучим фелдшери. Нещо целия запад се превърна в империята на злото, фашистко леговище. Китай си построи болница, в Русия също. В ЕС е обратно, даже в разгара на епидемия ликвидират болници. Лондон освобождава всичко, както едно време всичките в Европа заедно с Хитлер и крещят Зи Хайл, ;)

Таман от възродителите да си налягат парцалите.

Виждаме, че на председателя много му помогна зеления сертификат. Не, мерси щ, на такава помощ в превенцията срещу разпространението!

Мишо, зеленият сертификат не предпазва от заразяване! Изолацията от вируса е панацеята, за да не се заразиш, т.е. дезинфекция, дистанция, маски и т.н. Зеленият сертификат служи за управляване на риска от заразяване!

Я кажи как точно се "управлява риска от заразяване" като тази зелена хартийка се издава за да сертифицира и позволи движението на заразители с вовеки унищожена имунна система?!! Направи счупи глупомера с този коментар!

Ще чакаме за поредният спектакъл на "Възбуждане" с особено внимание на селската тетка която обичайно се представя със собствено име "Адвокат", имаща фрапиращ акцент с дразнещо "Икане" отговарящи на жалкото и съществуване. Мангъризмите продължават ...

Я върви се боцни и влизай в люцерната!

Ти ли обара вицето на кино онзи ден? Търсят кой е този разгонен глиган...

Без кворум НС е блокирано и няма как да приена закони, бюджет и т.н. Могат само да си правят вятър със „зелените сертификати“.

А дано, ма надали.

Абе сега на Копейкин хората.....абе студено е за протест, ама а да видим колко са корави

Възбуждане ще бъдат ли проверени

Утре ще има ритници в нечии задници...

Да видим. Кой и как ще ме спре и няма да ме пусне да вляза.

Утре влизам в парламента да чистим.

Почва се с „поради липса на кворум“ понеже част от деутатите ще са без „зеленчука“, а други не искат да го представят и трети които солидарно остават с тях отвън...

Без кворум НС е блокирано и няма как да приена закони, бюджет и т.н. Могат само да си правят вятър със „зелените сертификати“. На бас че във вторник НС няма да има кворум.

Те почнаха да го отменят, ама нашите чакат баба Урсула да даде знак.

На фона на това което се случи през изминалата седмица по света и това което става в момента, утре предполагам, че ще пропуснат опитите да искат зелени сертификати ако имат инстинкт за самосъхранение.