17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

И кво? Шеф на международна полицейска организация, може да се окаже бандит?

По-лошото е ако се окаже, че Интерпол е бандитски.

Тя рибата от главата си вмирисва....!!!

Добра новина ;)))) Жълтурите изобщо няма да го бавят . Абсолютен фен съм на китайското правосъдие .

Съпругата му много се разприказва и я поставиха под закрила.

За мен изводът е, че Китай е предложил престъпник за шеф на Интерпол. Голяма излагация.

Е затова си го прибира да му скъса задника те не се шегуват и дупят като нас.

Срам е за Интерпол, че са си назначили шеф заподозрян за престъпления. Странно, явно човекът не е натоварен и съвместява две длъжности, една в Китай и една във Франция. Тарикатска работа..

в Интерпол? Нали е подсъдъм по десетки дела,а заради него осъдиха България за още толкова.

Е,ако го освободят ще и изпрати изображение на монета и ще се неутрализира лошата поличба според техните суеверия.При тях и подаръка на часовник върви с с подарък от монета,за да не ти отмерва времето до смъртта ти.Като изключа тези глупости,той си е и китайски държавен служител и си е тяхна работа дали ще го разследват или не и няма нищо общо със сегашният му пост,който заема като представител на Китай,но обвиненията трябва да са сериозни,защото бие и по техният авторитет,че не са открили нередности преди да го изпратят като свой представител в Интерпол.

Че нашият представител за интерпол Цв. Цв. да не е по-добър?

Международни стандарти ??? Да не говориш за наложените от САЩ и Запада ? Едва ли на Китай му пука за тях ! Войната е започната от САЩ , макар и засега само икономическа няма да има дипломатичност !

Китаиски Скрипал народа си предал

Има ли човек, заемащ длъжности, като тези на Хунвей, който да не е извършил престъпление? Самите длъжности са такива, че ако не извършваш престъпления, няма как да ги заемаш. Няма кой да те остави да ги заемаш.

Това показва, че при китайците закона е за всички , и че вече хич не се стряскат от наградите американци !

Наглите американци

Стадионът по-силен от Интерпол е!

Ако шефът на Интерпол не е извършил рестъпление, срам за Китай! А ако наистина го е извършил, и имам предвид по международните стандарти, като да кажем корупция и пр., и се докаже, резилът е за Интерпол!

международните стандарти за престъпление

Международният стандарт за престъпление е извършване на деяние, което подлежи на санкция според Наказателния Кодекс на държавата, в която е извършено. Т.е. има предварително наличие на регламент, съгласно който може да се говори за нарушение. Вие други представи ли имате по въпроса?

Няма никакъв срам, става въпрос за правосъдие . Ако е невинен ще бъде освободен. Арест, разследване и съд, който решава по закона. Така е и в любимите ти "демократични" страни !

Сто пъти ти казах - най-обичам някой от село Горни Нанадолнище да ми обяснява как е так, където аз живея. Така че вместо да се опитваш да реешаваш световните проблеми и да даваш акъл без да го имаш и да ти го искат, по-добре се вгледай в скъсаните си цървули и мизерния си живот на подлога.

Ако тук се пипаше така, тиквата, цвъчко и хидроинженера щяха да бъдат първите арестувани, заедно със свинки дебелеевски, овчаров, масларова, бисеров и т.н. паплач!

А Станишка евро-дбюжендъра да не го забравим. Той идва само да си нагледа бащинията и да ни укорява че не искаме да се изпедерастим. Една-две лопати и в неговата муцуна няма да дойдат зле.

Най-вероятно тоя е изтропал как китайците шпионират запада и му крадат техниката.