17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При повече от 80% дебили в природонаселението на територията тази новина е статистика.

Поредния малоумник

Няма по-диво и по-тъпо племе от това. Нива на дебилност достойна за африканските клоаки.

Да не е бил Коста глава проста?

През гадния Сициализъм на прелезите имаше стрелочник.Ако нещо подобно стане сигнализира веднага машиниста, може да смени коловоза и е важен свидетел при катастрофа, защото е военнизиран и има пагон.

Единственото хубаво от случая, че всички са живи,няма пострадали. Сега на ход е полицията, този индивид не трябва да бъде допускан до автомобил ,дори като пътник! За такива олигофрени ,само истински наказания ! Недопустими грешки , за които полицията трябва да не прощава! Всички тези нарушители никога да не получат шофьорска книжка ,или да са собственици на автомобил !

" Влакът София-Бургас блъсна кола на прелез, преминала въпреки включената сигнализация " Да бе, друг път преминала! Ако беше преминала, нямаше да я има тая статия ...

Практика е. Същият индивид до инцидента редовно си е "преминавал" при бариери и сигнализация. Ноо ... Онова "Веднъж стомна за вода, два пъти, на третия ..." не е казано случайно.

Още не му е счупена стомната

Теоретически е възможно да е бил ударен в задната част след като почти е преминал, но от статията не става ясно. В България не е прието да се пишат смислени статии, описващи подробно обстоятелствата. Колкото по-малко знаме толкова по-добре. Даже заглавието е умишлено подвеждащо. Утре като бъде пуснат от съда ще си кажем - съвсем правилно освободиха блъснатия от влак невинен човечец.

Поправка - колкото по-малко знаем...

Когато си роден идиот, това е за цял живот...

Това със спирането на движението 20мин преди да мине влака в татковината е пълна пародия. Спираш пушиш пиеш кафе, разходиш се малко. Не знам да има друга такава държава. Не е ракетна наука движението да се спира няколко минути преди да мине влака.

Влака го засякало мойту Манго... дукато си минавало да купи мляко на дицата

Избирател или на ГЕРП или на Израждане ... Само те са с IQ между 35 и 45

Влак блъсна кола или кола се блъсна във влак? От репортажа става ясно, че локомотивът е бил ударен в задната му част, а локомотивите не вървят настрани.

Очаквам отговор от цъкналия минуса - влакът ли е блъснал колата или колата се е блъснала във влака?

Съвсем ясно става, кой кого е нанизал, но да, следва изречението да е: "Автомобилът е ударен в задната МУ част от локомотива"... Да не изпадаме в подробности, все пак ;-)

Камери, затвор и големи глоби, няма друго спасение. Манго и Ганьо се трогват само като им бръкнеш дълбоко в джоба.

В България се броят на пръсти местата с бариери на повечето нито има сигнализация нито бариери а за звукова сигнализяция да не говорим а светлинната едва се вижда когато напече слънцето

Дебил, ти като четеш дали осмисляш прочетеното? "Той е преминал през прелеза при Равно поле, въпреки включената звукова и светлинна сигнализация и е бил ударен от бързия влак София-Бургас, съобщиха за Dir.bg от БДЖ." Коментира се конкретния случай. Ти какво не разбра?

Кой знае сигнализацията колко недодялана е все пак не са сменяни от соца още

Gugnelid

"социЯлист", стига се излага бе, тъпунгер сополив! Утре ще го тури някой на жена ти, щото гащите й не били достатъчно "железни".

Вече и готургат от доста време!

Да, вярно, като ни напече слънцето,… но мисля, че няма много да закъснеем, а просто да намалим като видим влаковите линии. Или ако закъсняваме, просто да тръгнем по рано, за да стигнем…

В цял свят това се смята за тероризъм и се лежи в затвора за него. Да видим какво ще му дадат на Манго

Баце матряла!!!!!

Първо сложете бариери и нормална сигнализация после обвинявайте

за кухи кратуни няма измислени

кофти племе сме аама и бдж толко си подмениха бариерите на прелезите абе сирени и ток им слагайте да не влизат камери и глоба койт премине да се научат че селски джедаи много минават си и туй то

Прост човек и силен вятър- нямат спиране....А бариерите на се дерт на БДЖ...Има си друга фирма за тази работа

голямо бързане, толкова не може да изчака 1 минута, като вижда че идва влака, малоумност докрай, добре че няма пострадали във влака, от тъпотията на този селянин !

Булгаристански прелести!

Какви скоростни влакове при тези прелези?

Ежедневни доказателства, че в тази държава има 20-ина % (което е много) добитъци , фенове на Копейкин и Курнела Дано на локомотивът да му няма нищо, че е от новите Сименси

точно тия по селата са фенове на боко и на дпс главно

Сигурно от "градската десница" или от Кокорчовците

Този прелез изобщо не е на линията Равно поле нито . Коригирайте си фотото..

peshoa

Това е равносилно на тероризъм...