Великият влаков обирджия бе освободен

Един от най-известните британски престъпници, Рони Бигс, бе официално освободен от затвора, ден преди да навърши 80 години, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Великият влаков обирджия бе освободен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно си прав. Рони Бигс е медийна звезда, но отношението на обществото в Англия към него е силно негативно, заради подигравките му със закона. Преди месец му отказаха освобождаване, но сега Джак Строу го помилва, защото му остават няколко месеца живот и то при почти пълна неспособност да се грижи за себе си, което значи, че надали ще има повече медийни изяви и показност.

Хахаха нашите тука за 1 година 2 милиарда ДДС свиха кви са тия стотинки бре..

Той не е лежал 50 години.Само няколко месеца след като са го хванали е избягал и се е върнал от Бразилия през 2001.От тогава е в затвора

Общественото мнение в Англия казва друго. Хората открито са против освобождението му. Показаха кадри по BBC как открито се е подигравал на правосъдието на Англия като правел фотосесии с млади жени. Живеел в Бразилия и имал семейство и дете там. Идва си в Англия, защото искал да пие едно английско питие.Така го и хващат на летище Хиитров.

На Бигс явно не му е провървяло да се роди в Англия.Тук би си живял богато и спкойно-няма кой да го пипне за нищо.

Нечовешко е да лежи в затвора този нещастник близо 50 год.за някакви си 2.6 млн.лири!В богататаБългария да бъде глобен,или осъден на няколко години и амнистиран от агент Гоце!Но още по-важното е,че нямаше да бъде заловен,защото разликата между онези полицаи и нашите е огромна и не в наша полза!

Нашите престъпници са в пъти по-напред от него, а няма кой да им каже нищо, нали?

В БГ ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ, А НАКАЗАНИЕТО Е ГЛОБА 5000ЛВ

Евала и на двете страни - и на Бигс, и на министъра!!! Това може да се случи само във вековно утвърдена, проверена и бетонирана демокрация, мили ми прабългари....!!!

велика империа ,велика държава ,ВЕЛИК И БУДЕН НАРОД !!!!