Горанов ще търси баланс между физическа и социална сигурност

Финансовия министър Владислав Горанов обяви, че при изготвянето на бюджета за 2017 г. ще бъде намерен баланс между физическата и социалната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Горанов ще търси баланс между физическа и социална сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глей да не ни избие баланса!

Като го гледам Горанов на снимката и се сещам за една стара и (според мен много готина) идея - когато някой влезе във властта (законодателна, изпълнителна, съдебна) да бъде теглен на кантар - колко тежи след всяка прекарана на хранилката година. Останал съм с впечатлението, че тези наклали се шопари, сменят костюмите поради отсняване най-много на всеки 2 месеца.

И ловец съм, и рибар съм.

Пари има само за свои хора в държавната администрация. новоназначените без трудов стаж и опит са с 100-300 лв. по високи заплати от тези служители които имат по 30 години стаж и опит, да не говорим за хората пред пенсия. Да се помисли за държавната администрация, за служителите които не са свързани с власт имащите които са на минимални заплати с опит и стаж и да се спазва строго от министрите закона за държавния служител,у които са на служебни правоотношения.

Съгласна съм че заплатите и пенсиите трябва да бъдат в такъв размер, че да дават възможност на хората да се чувстват човеци, но не мисля че парите са тези, които ще дадат сърце на когото и да било.

Какви ги сучеш по килифарски! Парите са средство за оцеляване на човеците! Сърцето на всеки от тях е затуптяло даже преди раждането! Сърцето си има своята много важна работа, ама тялото, в което работи сърцето, ако в съвременният свят се остави без доходи, или нищожни такива, ще спре!

Кой ме би по плешивата тиква да слагам това недоразумение за министер? КОЙ?